Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5Η Πανελλήνια Στην Κοζάνη - Καστοριά - Θεσσαλονίκη 26-29 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσιεύτηκε

Πολύ ωραίο :mf_popeanim:  Νοε,αλλά  όπως το  είδα  εγώ  αυτό το ρεζερβουάρ, πρέπει  να  έχει  "πρόβλημα", :think: μάλλον  δεν τα  ΧΩΡΑΕΙ   ΤΑ 18ΛΙΤΡΑ !  για να το  διαπιστώσουμε, ρίξε  ένα  φουλάρισμα  και  έλα  για  καφέ,  αν  δεν  χρειαστεί  ξαναγέμισμα  είσαι  Ο.Κ.   :bike:  

Υ.Γ. Ο καφές κερασμένος   από  μένα :coffee:   !  οι  μπουγάτσες  από  τον  ΒΒΚη! :popcorn:

… εγώ θα κεράσω μπουγάτσες με όλες τις γεύσεις…και μετά θα σφάξουμε κότα από το κοτέτσι του Πανάγου για γιουβέτσι….μετά θα έρθεις σε εμένα για γουρουνάκι…και μετά θα κατέβεις στης Αθήνα με λεωφορείο γιατί από τα κιλά που θα πάρεις δεν θα σε πηγαίνει η Enfield …

…Γιαυτο σε λέω πάρε BMW….χιχιχιχιχι

• Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 19,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

καλα ειδικα ο rousmak πως να οδηγησει βρε νοε μου που αναρωνει απο το σπασμενο χερι ? πηγαινε να τον παρεις συνοδηγο !!!! χα!χα!χα!

Για τον λόγο αυτό ο καλός θεούλης μας έδωσε τα τουτού.. :emotions33:

Δημοσιεύτηκε

εγώ πάντως στην πανελλήνια είμαι μέσα η με δίτροχο η με τετράτροχο  :geia:

Νίκο για τον Μάκη έχεις κάνεις λάθος. Έχει δηλώσει ξεκάθαρα τη συμμετοχή του σ' αυτή την πανελλήνια.

Δημοσιεύτηκε

Νίκο για τον Μάκη έχεις κάνεις λάθος. Έχει δηλώσει ξεκάθαρα τη συμμετοχή του σ' αυτή την πανελλήνια.

Βρε μαρτυριάρη το ξέρω πως θα έρθει, απλά θέλω να τους ξεσηκώσω.

Και ο Γιάννης θα έρθει και ο Χρήστος και ο Θοδωρής και ο Μάκης.. ;))

Αλλά να, το έχω παράπονο, τόσα χιλιόμετρα θα κάνουμε

για να δούμε τον Λευκό Πύργο, καρφάκι δεν τους καίγεται.. :ranting3:

Δημοσιεύτηκε

Ο.Κ..  το μήνυμα  ελήφθη  ραντεβού  την  27/09/2013  ημέρα   Παρασκευή   έξω  από  το  " Μαυσωλείο" * :bow:   του  Γιάννη  και  του  Μάκη,  με  πολλά  χαρτομάντιλα   διότι  η  συγκίνηση :cry:  από  το  θέαμα  που  θα  δείτε  θα  είναι  μεγάλη ! 

*Γενικά Μαυσωλείο ονομάζεται κάθε οικοδόμημα εντός του οποίου ή υπό του οποίου βρίσκονται μοντέλα επιφανών, άριστα  αναπαλαιωμένων, και  με πολύ  μεράκι διατηρημένων,  μοτοσυκλετών :wub:   

Δημοσιεύτηκε

*Γενικά Μαυσωλείο ονομάζεται κάθε οικοδόμημα εντός του οποίου ή υπό του οποίου βρίσκονται μοντέλα επιφανών, άριστα  αναπαλαιωμένων, και  με πολύ  μεράκι διατηρημένων,  μοτοσυκλετών :wub:   

Κατόπιν τούτου και ένεκα του εκπαιδευτικού χαρακτήρα της εκδρομής, αιτήθηκα και έλαβα παρά του αφεντικού (σύζυγος) μία επιπλέον ημέρα μετά οδοιπορικών εξόδων σιτίσεως και διανυκτερεύσεως στην Κοζάνη.. :popcorn: :dj:

Μηχανόβια γαρ και το έτερο ήμισυ ασπάσθηκε την επιθυμία μου..!!

Δημοσιεύτηκε

Από τη συμβία μας πήραμε άδεια, ελπίζω να πάρουμε και από τον εργοδότη μας. Αύριο καταθέτω αίτηση αδείας και ελπίζω να εγκριθεί. Εφόσον το πρώτο βήμα ολοκληρωθεί επιτυχώς, μετά θα προσεύχομαι να μην συμβεί κάτι απρόοπτο και μου έρθει ο ουρανός σφοντύλι.

Δημοσιεύτηκε

Ρε 'σεις τι μου κάνετε τώρα..... Πανάγο μην τους λες τους ανθρώπους τέτοια πράγματα ...... κοκκινίζω κ' εύκολα  :blush:

Τες πα με το καλό ν΄ ανηφορίσετε φίλοι μου και όσο για την φιλοξενία δεν το συζητάμε εδώ είμαστε εμείς . :cheers:

Αν μέχρι τότε λειτουργήσει το ριμάδι το χέρι καλύτερα κ μπορώ να τραβήξω τη μανέτα του συμπλέκτη θα είμαι μαζί σας για Σαλονίκη με την ENFIELD  :bike: αλλιώς θα σας κάνω παρέα με το αυτοκίνητο .

Με το καλό να ανταμώσουμε !!!

Υ.Γ.  Γιάννηηηηηηηηηηη (SV2MDL) φέρε το κρυστάλλινο σερβίτσιο εγώ δεν έχω .......... :wallbash:

Δημοσιεύτηκε

δεν είμαι αναποφάσιστος κανονίζω την άδεια μου και θα είμαι εκεί να γνωριστούμε και από κοντά

Δημοσιεύτηκε

Άγγελε εύγε για τη συμμετοχή και αν έρθεις με το 350άρι θα σε ανακηρύξουμε επίτιμο μέλος..!!  :headbanger: 

Δημοσιεύτηκε
Παρασκευή θα ξέρω για το εάν εγκριθεί η άδεια. Μέχρι τότε υπομονή.
Δημοσιεύτηκε

Και η άδεια να εγκριθεί, αρχίζω να αμφιβάλω εάν τελικά καταφέρω να ανηφορίσω Θεσσαλονίκη. Μπορεί ο ουρανός να μην μου έχει πέσει στο κεφάλι ακόμα, αλλά σήμερα το βράδυ είχα ένα θεαματικό πέσιμο από τη σκάλα του σπιτιού. Ευτυχώς τη γλίτωσα με μερικές γρατζουνιές και μώλωπες αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Μήπως πρέπει ν'ανάψω κανένα κεράκι?

Δημοσιεύτηκε

Ρε 'σεις τι μου κάνετε τώρα..... Πανάγο μην τους λες τους ανθρώπους τέτοια πράγματα ...... κοκκινίζω κ' εύκολα  :blush:

Τες πα με το καλό ν΄ ανηφορίσετε φίλοι μου και όσο για την φιλοξενία δεν το συζητάμε εδώ είμαστε εμείς . :cheers:

Αν μέχρι τότε λειτουργήσει το ριμάδι το χέρι καλύτερα κ μπορώ να τραβήξω τη μανέτα του συμπλέκτη θα είμαι μαζί σας για Σαλονίκη με την ENFIELD  :bike: αλλιώς θα σας κάνω παρέα με το αυτοκίνητο .

Με το καλό να ανταμώσουμε !!!

Υ.Γ.  Γιάννηηηηηηηηηηη (SV2MDL) φέρε το κρυστάλλινο σερβίτσιο εγώ δεν έχω .......... :wallbash:

περαστικα φιλε μου!!!

Δημοσιεύτηκε

Και η άδεια να εγκριθεί, αρχίζω να αμφιβάλω εάν τελικά καταφέρω να ανηφορίσω Θεσσαλονίκη. Μπορεί ο ουρανός να μην μου έχει πέσει στο κεφάλι ακόμα, αλλά σήμερα το βράδυ είχα ένα θεαματικό πέσιμο από τη σκάλα του σπιτιού. Ευτυχώς τη γλίτωσα με μερικές γρατζουνιές και μώλωπες αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Μήπως πρέπει ν'ανάψω κανένα κεράκι?

περαστικα φιλε μου!!!

Δημοσιεύτηκε

Να'σαι καλα BOSHIS ευχαριστω!! 

Στελλιο αναψε ενα κερακι βλεπεις.... κ εγω ετσι την πατησα απο πεσημο  εβαλα την γροθια και εσπασα τον καρπο για να μην σπασω το κεφαλι!!

Περαστικα!! ευχομαι να τα καταφερεις για την πανελληνια.

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ φίλοι μου. Ελπίζω να μην μου συμβεί τίποτα άλλο. 

Δημοσιεύτηκε

Eεεεε,ειμαι και εγω εδω!

Η μαλλον θα ειμαι και εγω στην πανελληνια απλα δεν ξερω αν πρεπει να με προσμετρησετε η οχι

καθοτι μενω θεσ/νικη οποτε δεν θα ταξιδευσω μαζι σας.

Θα ειμαι ομως παρον κατα την διαμονη σας εκεινες τις μερες

Δημοσιεύτηκε
καθοτι μενω θεσ/νικη οποτε δεν θα ταξιδευσω μαζι σας.

Αμ δεν σου τα είπαν καλά, θα ταξιδεύσεις αν θέλεις.

Διότι το μέχρι στιγμής το πρόγραμμα έχει ως εξής:

- Την Πέμπτη 26/9/2013 Ταξίδι μέχρι την Κοζάνη (490 χλμ) και διανυκτέρευση.

- Την Παρασκευή πρωί οι Θεσσαλονικείς Καστοριανοί και λοιποί, θα έρθουν στην Κοζάνη να μας βρούνε.

- Θα ακολουθήσει ξενάγηση στο μαυσωλείο το Μάκη και του Γιάννη και όλοι μαζί αναχωρούμε για Θεσσαλονίκη.

- Το Σαββάτο θα είναι η ελεύθερη ημέρα μας προς επίδειξη και τεκμηρίωση των Θεσσαλονικέων, για το σουβλάκιον και την μπουγάτσα.

- Την Κυριακή ελπίζουμε να έχουμε περάσει τόσο καλά ώστε να αποχωριστούμε λυπημένοι.. :cry:

Υ.Γ.1 bbk ετοίμασε τα λουκάνικα που δεν έφερες στην προηγούμενη πανελλήνια.

Υ.Γ.2 Σήμερα μου εγκρίθηκε η άδεια από τα αφεντικά μου (το ένα είναι η σύζυγος).. :madwife:

Δημοσιεύτηκε

Eυχαριστω για την ενημερωση ΝΟΕ..

Θα σας δω λοιπον ολλους το Σαβ/ακο γιατι Παρασκευη δουλευω και δεν μπορω με τιποτα να παρω αδεια..

Η ακομα και την Παρασκευη το βραδυ εφοτου ερθετε θεσ/νικη

Αναμενοντας τους συνελφιλνταδες λοιπον.....!!!

Δημοσιεύτηκε

Το :vava: από το πέσιμο έχει αρχίσει να επουλώνεται και ο πόνος στη μέση έχει εξαφανιστεί. Ελπίζω να εγκριθεί και η άδεια (μάλλον αύριο θα ξέρω).

Και εάν εγκριθεί, κάθε πρωί θα φωνάζω ¨ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ" σαν τον Σφουγγαράκη, Εάν όχι τότε  :ranting3:  και φέρτε σε ταπεράκι μεζεδάκια από την κοτούλα και το γουρουνάκι που θα φάτε.

Δημοσιεύτηκε

Παρασκευή θα ξέρω για το εάν εγκριθεί η άδεια. Μέχρι τότε υπομονή.

Η Παρασκευή ήρθε κι ακόμη τίποτα.... :mad:  τι περιμένεις άντε αποφάσισεεεεεε... :mad2:

Το :vava: από το πέσιμο έχει αρχίσει να επουλώνεται και ο πόνος στη μέση έχει εξαφανιστεί. Ελπίζω να εγκριθεί και η άδεια (μάλλον αύριο θα ξέρω).

Και εάν εγκριθεί, κάθε πρωί θα φωνάζω ¨ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ" σαν τον Σφουγγαράκη, Εάν όχι τότε  :ranting3:  και φέρτε σε ταπεράκι μεζεδάκια από την κοτούλα και το γουρουνάκι που θα φάτε.

:mad2: :mad: :unhappy: :madwife: :ranting3: :mB_faskelo: :rtfm: :swear: :ranting: :angry009:

Να έρθεις και να τα δοκιμάσεις.. :popcorn: 

5 και σήμερα μείνανε, ξεκουνάτεεεεεε..!!

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Νίκο χαλάρωσε γιατί θα σου ανέβει η πίεση και άντε μετά να δοκιμάσεις τα μεζεδάκια. Η άδεια έχει ήδη κατατεθεί και δεν εξαρτάται από εμένα η έγκρισή της.Εάν δεν εγκριθεί, με βλέπω Γύθειο μέσω Ταϋγέτου-Καλαμάτας-Μάνης.

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Νίκο χαλάρωσε γιατί θα σου ανέβει η πίεση και άντε μετά να δοκιμάσεις τα μεζεδάκια. Η άδεια έχει ήδη κατατεθεί και δεν εξαρτάται από εμένα η έγκρισή της.Εάν δεν εγκριθεί, με βλέπω Γύθειο μέσω Ταϋγέτου-Καλαμάτας-Μάνης.

ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ! Αν  δεν  παρει  αδεια  ο SSAV, ολοι  μαζι  βουρρρρρ.... :bike:  για  Γυθειο, να  κανουμε  κανα  χλμ  και  εμεις  τα κα'ι'μενα :violin:  τα Βορεια !

Δημοσιεύτηκε

ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ! Αν  δεν  παρει  αδεια  ο SSAV, ολοι  μαζι  βουρρρρρ.... :bike:  για  Γυθειο, να  κανουμε  κανα  χλμ  και  εμεις  τα κα'ι'μενα :violin:  τα Βορεια !

Καταχωρήθηκε ως προορισμός της 6ης πανελλήνιας του Royal Enfield Club..!! :bow:

(άραγε ο SSAV θα μπορέσει να έρθει..;) :tongue0013:

Η άδεια έχει ήδη κατατεθεί και δεν εξαρτάται από εμένα η έγκρισή της.

Ξέρεις, εγώ άμα με ζορίζουνε στη δουλειά δεν αποδίδω και αρρωσταίνω..tongue-018.gif

Δημοσιεύτηκε

(άραγε ο SSAV θα μπορέσει να έρθει..;) :tongue0013:

Για να πω την αλήθεια αυτό δεν το ξέρω. Έχω συνηθίσει τη συγκεκριμένη διαδρομή να την κάνω μόνος και το να έχω συντροφιά είναι κάτι που με φοβίζει. Μάλλον θα πάρω το ΚΤΕΛ και θα σας περιμένω εκεί.

Ξέρεις, εγώ άμα με ζορίζουνε στη δουλειά δεν αποδίδω και αρρωσταίνω..tongue-018.gif

Εάν το κάνω αυτό, υπάρχει πιθανότητα μετά να ψάχνω για δουλειά.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.