Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5Η Πανελλήνια Στην Κοζάνη - Καστοριά - Θεσσαλονίκη 26-29 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσιεύτηκε

Πολύ ωραίο :mf_popeanim:  Νοε,αλλά  όπως το  είδα  εγώ  αυτό το ρεζερβουάρ, πρέπει  να  έχει  "πρόβλημα", :think: μάλλον  δεν τα  ΧΩΡΑΕΙ   ΤΑ 18ΛΙΤΡΑ !  για να το  διαπιστώσουμε, ρίξε  ένα  φουλάρισμα  και  έλα  για  καφέ,  αν  δεν  χρειαστεί  ξαναγέμισμα  είσαι  Ο.Κ.   :bike:  

Υ.Γ. Ο καφές κερασμένος   από  μένα :coffee:   !  οι  μπουγάτσες  από  τον  ΒΒΚη! :popcorn:

… εγώ θα κεράσω μπουγάτσες με όλες τις γεύσεις…και μετά θα σφάξουμε κότα από το κοτέτσι του Πανάγου για γιουβέτσι….μετά θα έρθεις σε εμένα για γουρουνάκι…και μετά θα κατέβεις στης Αθήνα με λεωφορείο γιατί από τα κιλά που θα πάρεις δεν θα σε πηγαίνει η Enfield …

…Γιαυτο σε λέω πάρε BMW….χιχιχιχιχι

• Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 19,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Υ.Γ. Ο καφές κερασμένος από μένα :coffee: ! οι μπουγάτσες από τον ΒΒΚη! :popcorn:

Πάντα έτσι ανοιχτόκαρδοι για αυτό σας αγαπάμε..

…Γιαυτο σε λέω πάρε BMW….χιχιχιχιχι

Στελιοοοοοοοοοοοοοό, με πειράζουν πάλι... :mad2:
Υποστήριξέ με και πάμε μαζί, να μη με σκάσουν στο φαΐ.. :popcorn:
Βρε θα το κάνω/ουμε.. :bike:
Δημοσιεύτηκε

Μη στενοχωριέσαι Νίκο. Ως γνωστόν στη Θεσσαλονίκη παχαίνεις μόνο εάν φας εκμέκ με κρέμα βούβαλου. Οι κοτούλες του Πανάγου και το γουρουνάκι του bbk είναι light.

Γι΄αυτό είμαι ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Άλλωστε πρέπει να τσεκάρω τη χωρητικότητα και του δικού μου ρεζερβουάρ

Δημοσιεύτηκε

λες να φτιάξω πίτες τηγανητές και να τις φάμε με φέτα ή κεφαλοτύρι ή με γραβιέρα, αφού πρώτα τις αλείψουμε με βούτυρο? 

και αυτές light είναι.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Άντε ξεκουνηθείτε και ελάτε…γιατί έχω την εντύπωση πως τα ντεπόζιτά σας δεν σας φτάνουν για Θεσσαλονίκη….ή μήπως φτάνουν…???

Άσε που πρέπει να σας κάνουμε και μία γαστρονομική ξενάγηση…

Noe έχεις μπερδέψει τα γεμιστά με την μπουγάτσα…αχ θα μας τρελάνετε εσείς οι πρωτευουσιάνοι…!!!

Δεύτερη μέρα γεμιστά από τον μπαξέ με γιαουρτάκι handmade by bbk και κοψίδια στην  σχάρα έτσι για την λαδίλα…!!!

Δημοσιεύτηκε

Νίκο ξέχνα το ταξίδι που σου έλεγα, άλλωστε ένα κομμάτι της διαδρομής με έχει τρομάξει λίγο, και ετοιμάσου για βόρεια. Άλλωστε και πιό πολλά χιλιόμετρα είναι και μία ευθεία. Πάω να δω το πρόγραμμα διακοπών για να αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά.

bbk θα έχεις και σουτζουκάκια σμυρνέικα?

Άσε που είναι ευκαιρία να δούμε από κοντά και το περιβόητο τζάκι του bbk.

bbk για καλό και για κακό έχε πρόχειρη και εκείνη τη φωτογραφία που σου έλεγα
.

Δημοσιεύτηκε
Άλλωστε και πιό πολλά χιλιόμετρα είναι και μία ευθεία. Πάω να δω το πρόγραμμα διακοπών για να αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά.

Αν πάμε από Ε.Ο. με φτάνει οριακά ένα ρεζερβουάρ μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θέλω να γυρίζω ρεζέρβα και οι ατέλειωτες ευθείες είναι θάνατος για τα μοτέρ μας.

Προτείνω εναλλακτική διαδρομή από επαρχιακό δρόμο και συγκεκριμένα Θήβα - Ορχομενό - Λαμία - Καλαμπάκα - Κοζάνη - Θεσσαλονίκη ;))

Αλλά επειδή ξεφύγαμε, μήπως να ανοίξουμε νέο θέμα?

"Καφεδοσυνάντηση στην πλατεία Αριστοτέλους την .../..../2013" :think:

Δημοσιεύτηκε

Νίκο δεν εννοούσα το ταξίδι που πραγματοποίησα, αλλά το νέο που σκέφτομαι και ένα κομμάτι της διαδρομής είναι μπρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Άσε που θα χρειαστώ και χάπια για τη ναυτία.

Δημοσιεύτηκε

Αν πάμε από Ε.Ο. με φτάνει οριακά ένα ρεζερβουάρ μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θέλω να γυρίζω ρεζέρβα και οι ατέλειωτες ευθείες είναι θάνατος για τα μοτέρ μας.

Προτείνω εναλλακτική διαδρομή από επαρχιακό δρόμο και συγκεκριμένα Θήβα - Ορχομενό - Λαμία - Καλαμπάκα - Κοζάνη - Θεσσαλονίκη ;))

Πρόσθεσε στη διαδρομή και την Καστοριά και έλα να δούμε ημερομηνίες.

Δημοσιεύτηκε

Πρόσθεσε στη διαδρομή και την Καστοριά και έλα να δούμε ημερομηνίες.

Μόνο Καστοριά;

Ο μπιμπίκης το έδεσε και θέλει να μας πάει στην Λ. Κερκίνης, στον γυρισμό θα περάσουμε από Κοζάνη, θα κόψουμε για Γιάννενα και θα κατηφορήσουμε προς Στερεά Ελλάδα για την επιστροφή. Περίπου 1600 χιλιόμετρα... άουτς..!!

Θα συνεδριάσουμε εκτάκτως και θα ανακοινώσουμε την απόφασή μας, ιδανικότερη ημερομηνία το τελευταίο Πεμπτοπαρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο του Σεπτέμβρη.. :rolleyes:

Δημοσιεύτηκε

Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Το διάστημα από 26/09-30/09 με διευκολύνει στο να λείψω από το γραφείο. Αν είναι όλα καλά βλέπω να την κάνουμε για βόρεια. Η μπρρρρρ!!!! διαδρομή μπορεί να περιμένει, ενώ οι βόρειοι σύντροφοι όχι.

Δημοσιεύτηκε

Νίκο εάν πάμε και Γιάννενα θα φάμε επιτέλους και κείνα τα βατραχοπόδαρα που δεν φάγαμε λόγω αλλαγής προορισμού της 4ης πανελλήνιας συνάντησης.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπόν βλέπω το πράγμα να παίρνει την σωστή τροπή και το χαίρομαι…!!!

Ζήτωωωωω

Στέλιο και σαρμαδάκια και σουτζουκάκια σμυρναίικα…!!!

Ελάτε εσείς με το καλό και θα γίνει πανικός…!!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος bbk

Δημοσιεύτηκε

Γιάννη (sv2mdl) ετοιμάσου θα έχουμε επισκέψεις !!! 

να ετοιμασω κουραμπιεδες !!!!!! τα κρυσταλινα ποτηρια ,,, και το καλο τραπεζομαντηλο ????? :D ,,,,, :cheers:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

,,,γλήγολαααααα…

Λοιπόν έχουμε και λέμε….. :crazy:

324 αμπελόφυλλα για σαρμαδάκια...dancing1.gif

13.50κιλα κιμά για σουτζουκάκια σμυρνέικα…19.gif

5,5 κότες από το κοτέτσι του Πανάγου… :secret:

1 γουρούνι τεμαχισμένο σε μερίδες, από εμένα… :tongue0013:

15,5 κιλά γάλα για γιαούρτι…πάει με τα σουτζουκάκια και χρειάζεται για το τζατζίκι… :emotions33:

32 κιλά τσίπουρο…

Μερικές δεκάδες μπίρες…( θα φτάσουν άραγε ή να πάρουμε  καμιά δεκαριά βαρελάκια…? Θα ρωτήσω τον Πανάγο, εκείνος θα ξέρει…!!!) :think:

Λοιπά εδέσματα, αλμυρά παστουρμάδες και σαλάτες όλα υπό έλεγχο…!!! :help:

Και φυσικά μια καλή μπάζα με σουρωτές για την χώνεψη…!!!www_MyEmoticons_com__burp.gif

Ή καλύτερα να κάνουμε καμιά βόλτα από το χωραφάκι του Πανάγου για ομαδικό τσάπισμα…??? :geia:

Η κίνηση κάνει καλό σε αυτή την ηλικία και θα κάψει και τα λίπη…!!!

ΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ…!!!47b20s0.gifwoy58s0r06zj5ehdve7x.gifwoy58s0r06zj5ehdve7x.gifwoy58s0r06zj5ehdve7x.gif

Εμείς είμαστε ΠΑΝΤΑ έτοιμοι…!!! :wallbash:

cancan.gifcancan.gifcancan.gif

Αααα και για να μην είμαι οφφ τοπικκκ

Νίκο σου είπα πως είναι όμορφο το ντεπόζιτο…??? ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ…!!!

29dz8zk.gif

Επεξεργάσθηκε από το μέλος bbk

Δημοσιεύτηκε

Πω, πω, πω, πω.... με έφτιαξες πρωί - πρωί με τόσες συνταγές "μπουγάτσας"... :popcorn:

Βρε πως μας αγαπάνε τόσο αυτοί οι βόρειοι, εσυγκινήθην... :cry:

Δημοσιεύτηκε

Μου αρέσει!! Από ένα φιλικό τεστ χωρητικότητας ρεζερβουάρ, έγινε πανελλήνια συγκέντρωση. Μπράβο Νίκο!! 

Όμως τι πανελλήνια, θα είναι για τους Θεσσαλονικείς? Αναρωτιέμαι.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος noe

Δημοσιεύτηκε

να ετοιμασω κουραμπιεδες !!!!!! τα κρυσταλινα ποτηρια ,,, και το καλο τραπεζομαντηλο ????? :D ,,,,, :cheers:

και τα καρεκλας α σο παναΐρ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

α πηρατε φορα εσεις!!

και χωρις ψηφο.....αυτο που το πας???????????????

Δημοσιεύτηκε

Βρε  καλά  το  οργανώσατε  για  σας, αλλά  εμείς  τα  καημένα  :crazy:  τα  βόρεια  που  θα  πάμε ? :bike:

Λοιπόν  αντιπροτείνω  ΙΩΑΝΝΙΝΑ, :cold:   και  όλοι  μαζί από  εκεί  ερχόμαστε  Θεσσαλονίκη  για  την  γίδα  του  Rousmak, το  γουρούνι , του BBKη, και  ότι  άλλο  τραβάει  η  ψυχή  σας  από  μένα. :cheers:

Δημοσιεύτηκε

ωπ,,, συνταξιδιωτες βορειοι,,, δεν μπορουμε να ξεγελασουμε παλι τους νοτιους !!!!!! ειναι αποφασισμενοι για πολλα χλμ,,, στην επομενη πανεληνια !!! :D :bike: :cheers:

Δημοσιεύτηκε

παντως ενημερωτικα εχω να πω, οτι 29 Σεπτεμβριου ειναι και το "Distinguished Gentleman's Ride" . ισως θα μπορουσε να αλλαξει απο τωρα, που ειναι καπως νωρις η εν λογω ημερομηνια της 5ης πανελληνιας συναντησης Enfield, για να μην δημιουργηθουν προβληματα. Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν μπορει να αλλαξει η ημερομηνια του Gentleman's Ride, αφου μιλαμε για να παγκοσμιο γεγονος. Φετος θα οργανωθουμε παρα πολυ σαν πολη ωστε να πετυχουμε ενα καλο αποτελεσμα. Επισης και η Πατρα εχει δηλωσει συμμετοχη. Ισως και οι βορρειοι θα μπορουσατε να οργανωθειτε με την βοηθεια των Αθηναιων που σκοπευουν να βρισκονται λογω 5ης πανελληνιας στην Θεσσαλονικη εκεινες τις ημερες...

http://www.facebook.com/Gentlemansride

1044907_548771585183123_1516093621_n.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.