Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5Η Πανελλήνια Στην Κοζάνη - Καστοριά - Θεσσαλονίκη 26-29 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσιεύτηκε

Πολύ ωραίο :mf_popeanim:  Νοε,αλλά  όπως το  είδα  εγώ  αυτό το ρεζερβουάρ, πρέπει  να  έχει  "πρόβλημα", :think: μάλλον  δεν τα  ΧΩΡΑΕΙ   ΤΑ 18ΛΙΤΡΑ !  για να το  διαπιστώσουμε, ρίξε  ένα  φουλάρισμα  και  έλα  για  καφέ,  αν  δεν  χρειαστεί  ξαναγέμισμα  είσαι  Ο.Κ.   :bike:  

Υ.Γ. Ο καφές κερασμένος   από  μένα :coffee:   !  οι  μπουγάτσες  από  τον  ΒΒΚη! :popcorn:

… εγώ θα κεράσω μπουγάτσες με όλες τις γεύσεις…και μετά θα σφάξουμε κότα από το κοτέτσι του Πανάγου για γιουβέτσι….μετά θα έρθεις σε εμένα για γουρουνάκι…και μετά θα κατέβεις στης Αθήνα με λεωφορείο γιατί από τα κιλά που θα πάρεις δεν θα σε πηγαίνει η Enfield …

…Γιαυτο σε λέω πάρε BMW….χιχιχιχιχι

• Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 19,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Το μόνο που δεν θα κουβαλήσω μαζί μου σε πανελλήνια είναι το κουστούμι μου. Bbk θα μας δανείσεις καμία γραβάτα? Αυτή που θα δώσεις στο noe να έχει το σήμα της Βαυαρής κυρίας.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

παντως ενημερωτικα εχω να πω, οτι 29 Σεπτεμβριου ειναι και το "Distinguished Gentleman's Ride" . ισως θα μπορουσε να αλλαξει απο τωρα, που ειναι καπως νωρις η εν λογω ημερομηνια της 5ης πανελληνιας συναντησης Enfield, για να μην δημιουργηθουν προβληματα.

Σαν τι προβλήματα να δημιουργηθούν, μήπως υπάρχει περίπτωση να κλείσουν οι δρόμοι προς εθνικές οδούς;

Ή μήπως θα μας εμποδίσετε να πάμε να φάμε τις μπουγάτσες μας και τα τυλιχτά μας.. :mad:

Εεεεεε όχι κύριοι κοστουμαρισμένοι, αν έχω την οικονομική  δυνατότητα να πάω Θεσσαλονίκη,

θέλω να πάω εκείνο το τριήμερο του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Σεπτέμβρη.-

Δεν έχω κανένα ενδοιασμό να επιλέξω ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ από τον χαβαλέ με τα κοστούμια.

Στην κωλότσεπη όμως θα έχω την γραβάτα, αν δεν με ενοχλήσει στα τόσα χιλιόμετρα που θα κάνω,

τότε θα με δείτε να την φοράω παρέα με τους βόρειους.

Αλλά για να αρχίσουμε να μετριόμαστε:

1) noe

2) SSAV

3) ..?

Δημοσιεύτηκε

Αλλά για να αρχίσουμε να μετριόμαστε:

1) noe

2) SSAV

3) ..?

Τουλάχιστον σ' αυτήν την πανελλήνια δεν ξέχασες να με προσθέσεις στις συμμετοχές. :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

Στέλιο μου δήλωσαν προφορικά ότι θα έρθουν και οι Μήτσοι μας.. ;))

ο rosodi και ο ARAPAKOS.

Οι βόρειοι δεν ξέρω πόσοι θα είναι.

Πάλι θα φτάσουμε πρώτοι.. :tongue0013:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

1) noe

2) SSAV

3) bbk και όλη η οικογένεια…!!!

4)…?

Επίσης δηλώνω ευθαρσώς πως κουστούμι και γραβάτα δεν βάζω με τίποτις…!!!

Δημοσιεύτηκε

Επίσης δηλώνω ευθαρσώς πως κουστούμι και γραβάτα δεν βάζω με τίποτις…!!!

Ααααααα, καλά εσύ δεν μπορείς να πιάσεις το βαθύτερο του νοήματος στο όλον εγχείρημα... B)

Αλλά ας έρθουμε στα δικά μας.  Θέλουμε υποδοχή με τιμές βαρώνου, εντάξει..;

Και να έρθετε λίγο σακάτω για συνοδεία, μη χάσουμε το δρόμο.. :bike:

Μα καλά, τώρα σοβαρά πιστεύεται πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε Θεσσαλονίκη μέσω Καστοριάς;

Δημοσιεύτηκε

Βεβαίως, βεβαίως και το πιστεύουμε. Αν δεν συμπληρώσουμε 1.800 km ταξιδιού, χωρίς τα τοπικά, δεν λέει. Αλλιώς θα πάρω πάλι τα 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Βεβαίως, βεβαίως και το πιστεύουμε. Αν δεν συμπληρώσουμε 1.800 km ταξιδιού, χωρίς τα τοπικά, δεν λέει. Αλλιώς θα πάρω πάλι τα 

τα βουνά και τα λαγκάδια.

Δημοσιεύτηκε

Εγώ  πάντως  για  να  είμαι  σωστός  θα  σας  υποδεχτώ  φορώντας  τουλάχιστον  γραβάτα,  άλλα  δεν  ξέρω  ποια  να  διαλέξω  αυτήν 

image.jpg

η  αυτήν  βοηθήστε  να διαλέξω ! 

image.jpg

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο δεν το συζητάμε, την πρώτη θα διαλέξεις, επειδή λόγω κόμπου δεσίματος είναι η μόνη που ταιριάζει στα πουκάμισα σου που έχουν αγγλικού τύπου γιακάδες.

Δημοσιεύτηκε

Μα καλά, τώρα σοβαρά πιστεύεται πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε Θεσσαλονίκη μέσω Καστοριάς;

δεν ξερω απο που θα ερθεται,,,,,, αλλα απο καστορια ανεβενουμε ,,νταουλι,αμυνταιο,εδεσσα.γιανιτσα,θεσσαλονικη,,,, η παλια εθνικη,,,καλος επαρχιακος δρομος !!! με εναλαγες τοπιου,,,, βγαλτε χαρτη !!!! :bike: ,,,,, :cheers:

Δημοσιεύτηκε

και εναλακτικη,,, αν ερθεται απο γιαννενα,,, θα κατεβω και`γω,και ερχομασται απο ,, κονιτσα,επταχωρι,κοτυλη,καστορια,,,, ισως απο τους ομορφοτερους επαρχιακους δρομους(περιοδικο μοτο),,,η διαδρομη διπλα σε ποταμι,,,ανεβενουμε γραμμο,,1500μ και κατεβενουμε καστορια !!!!!γνωμη μου ειναι να γινει η πανεληνια,,, καστορια,,,εχει πολυ υλικο,,, να δουμε,,,θεστετο σε ψηφοφωρια !!!! :)

Δημοσιεύτηκε

Εγω συμφωνω για Γιαννενα! Για λόγους οικογενειακης ισορροπιας δεν θα ερθω στις 15/9 και θα κοιταξω να ερθω στην Πανελλήνια... (Αν και ενα μονοήμερο στο Ναυπλιο θα είναι γαματο)... Να προτείνουμε και στους αλλοθρησκους αν δεν εχετε αντιριση και απλα φροντιζουμε να κραταμε σχετική αμφίεση για να γιορτασουμε και του αγίου Gentleman!... :mf_popeanim:  

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα ψηφοφορίας για την 5η πανελλήνια. Ο προορισμός είναι η Θεσσαλονίκη, αποδεχόμενοι την πρόκληση/πρόσκληση του bbk. Το από που θα περάσουμε και πόσα χιλιόμετρα θα διανύσουμε είναι άλλο θέμα. 

Νίκο μήπως κάνω λάθος στα παραπάνω?

Δημοσιεύτηκε

Νίκο μήπως κάνω λάθος στα παραπάνω?

Ακριβώς όπως τα λες είναι Στέλιομμμ..!!

Μάλιστα προτείνω στους εξ νοτίων συμμετέχοντες να ξεκινήσουν από τώρα δίαιτα

και γυμναστική, ώστε να ανθέξουν οι αιμμοροϊδες στο ατελείωτο "ταξίδι".

Για την διαδρομή του ταξιδιού θα αφεθούμε να μας οδηγήσουν τα κορίτσια μας.. :bike:

φορώντας  τουλάχιστον  γραβάτα, 

image.jpg

Φορέστε ότι θέλετε, εγώ θα δοκιμάσω λίγο από το υπογκάμισον.. :popcorn:

1) noe (Triumph Bonneville 865)

2) SSAV (Royal Enfield Bullet 535)

3) bbk (BMW GS 1150)

4) rosodi (Royal Enfield EFI 500)

5) arapakos (BMW F650)

6) Βύρωνας (Royal Enfield EFI 500)

7) ..?

Δημοσιεύτηκε

Καλη η ιδεα να ερθετε στη Θεσσ.Αλλα ρε Νοε και λοιποι με το βραχνα της εθνικης που θα πρεπει να ρθειτε με 70χλμ/ωρα τι θα κανετε?Ακομη και τα παρατεταμενα 85+χλμ ειναι εξαντληση για τα κουζινετα του μοτερ.Αν ρθειτε θεσσαλονικη λουκουμι δραγουμη κερασμενο + 1 διαδρομη μαγεια απο μενα . . . . . . .πω!! πω!! τρελαινομαι!!!    20 enfield να παρπαριζουν στην Ολγας.     ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  !!!!!

Δημοσιεύτηκε

με το βραχνα της εθνικης που θα πρεπει να ρθειτε με 70χλμ/ωρα τι θα κανετε?Ακομη και τα παρατεταμενα 85+χλμ ειναι εξαντληση για τα κουζινετα του μοτερ.

Ποιος είπε ότι θα έρθουμε από Ε.Ο. εεεε..; Και η Bonneville μου δεν φοράει κουζινέτα.. :rolleyes:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Άρε τι έχει να γίνει πολιτισμικό σοκ θα πάθετε…!!!

…του πατσά το κάγκελο…!!!

Ρε συ Στέφανε αν έρθουν με 70 θα τα πετάξουν τα μηχανάκια στο Θερμαϊκό.

Με 80 και 90 km θα έρθουν μία χαρά…με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουν και οι αναβάτες και οι μηχανές.

Πίστεψέ με ποιο επικίνδυνο είναι να μπουν στην Όλγας παρά να ταξιδέψουν στην εθνική.

Βορειοελλαδίτες πρέπει να συναντηθούμε μετά τον δεκαπενταύγουστο για να κανονίσουμε τα σχετικά περί των μουσαφίρηδων…!!!

Παναγο τάιζε τις κότες…!!! Μην κάνεις τσιγκουνιές…!!!

Άρε φουστιμμμ πούπουλο για πούπουλο δεν θα μείνει…!!!

Δημοσιεύτηκε
bbk υπαρχουν αλλοι 2 500αρηδες που τους ξετρυπωσα να τους πω και αυτους να ερθουν ?
Δημοσιεύτηκε

bbk υπαρχουν αλλοι 2 500αρηδες που τους ξετρυπωσα να τους πω και αυτους να ερθουν ?

Δεν κατάλαβα, από πότε πρέπει να ρωτάμε αυτούς που δεν έχουν Enfield..; :mad2:

Και φυσικά να  έρθουν. Πες τους Στέφανε να γραφτούν στο φόρουμ να γνωριστούμε.. :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

...που να καταλάβεις εσύ από Θεσσαλονικιότικη διάλεκτο...

...αφού με ρώτησε φιλοσοφικά και τον απάντησα με τον ίδιο τρόπο...αλλά εσύ εκεί ...

...για τιμωρία όταν θα έρθεις Θεσσαλονίκη θα σε βάλω να παραγγείλεις σε σουβλατζίδικο ...!!!

έλα να δηλώνετε συμμετοχές λέμεεεε...!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.