Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αντιπροσωπεία Της Enfield - Συνεργείο Και Οι Απόψεις Μας.

Δημοσιεύτηκε
[quote author=andrew link=topic=740.msg7669#msg7669 date=1335213058]
Πρώτα από όλα να ευχηθώ και εγώ όλους τους Γιώργηδες και ειδικά τους ενφιλντάδες Γιώργηδες!!!
Κατα δεύτερον χάρηκα ιδιαιτέρως που συμμετείχα μετά από πολύ καιρό σε συνάντηση του club...
'Oλοι σχεδόν ήταν εκεί!!!!Πολύ μεγάλη συμμετοχή που δείχνει ότι έχουμε δύναμη!!!
Δύναμη που την έχουμε ανάγκη στο να καταφέρουμε να συντηρούμε σωστά και οικονομικά τις αγαπημένες μηχανές μας....
Που κάποιοι μας εκμεταλεύονται 'στου κασίδη το κεφάλι'....
'Ακουστηκαν και λέχθηκαν πολλά....Πλήρης απογοήτευση από τους περισσότερους με αποτέλεσμα όλοι πλέον να κοιτάνε να συντηρούν μόνοι τους τις μηχανές τους....Τραγικό για την απλότητα των enfield....Τραγικό γιατί έτσι χαλάει το όνομα της ENFIELD ....Τραγικό γιατί έτσι  μέρα με τη μέρα μειώνεται ο στόλος των enfield στην Ελλάδα...
Θα την βρούμε την άκρη!!!Η ισχύς εν τη ενώσει!!
Πρέπει κάποιοι να αναθεωρήσουν τη φιλοσοφία τους για να συνεχίζουν να υπάρχουν....
Πλέον είμαστε πολλοί και όλα μαθαίνονται!!!

[/quote] Εμπαινε Γιουτσοοοοο  :shake2: ΑΞΙΟΣ  :w00t: δωστε ολοι βαση στα ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ λογια του ANDREW  :shake2: Εγω συμφωνω και επαυξανω!!! Να αγιασει το στομα σου ΦΙΛΕ  :laugh:
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 72,1k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Καλησπέρα σε όλους!Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τους Legendary Motorcycles στο Μαρούσι που πλέον λειτουργούν σαν dealers της Royal Enfield ,μετά από συμφωνία με τον αντιπρόσωπο Κουτσουνάκη στη Κεράτ

• Η αντιπροσωπεία έχει φέρει t-shirt, κονκάρδες, μαντίλια για το λαιμό και πορτοφόλια, όλα αυθεντικά της Royal Enfield. Θα φτιάξει ένα σταντ τις επόμενες μέρες. 

• Μόλις μίλησα απο το τηλέφωνο με υπάλληλο απο την Motostuff. Τον ρώτησα κάποια πράγματα και μου είπε τα εξής. Μου ξεκαθάρισε για αρχή ότι δεν συνεργάζονται και δεν έχουν καμία σχέση με το κατάστημα στη

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
Διαβάζω τα λεγόμενα των μελών και έχω να πω τα εξής...
Πρώτα απ'όλα προσβάλομαι σαν ενφιλντάς όταν φέρονται έτσι απαίσια σ'έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πάνω απ'όλα κύριος,σωστός και αντικειμενικός...
Προσβάλομαι γιατί είμαι ενφιλντάς και νοιώθω αλληλεγγύη για τους φίλους ενφιλντάδες...'Οταν τους φαίρονται έτσι...
Ο καθένας σε αυτή τη λέσχη είναι ελεύθερος να πράξει ελεύθερα..
Εγώ προσωπικά σαν ένδειξη αλλυλεγγύης στον Κίμωνα δεν ξαναπατάω στην αντιπροσωπεία...Με προσέβαλαν και εμένα με τη συμπεριφορά τους...
Εδώ μέχρι σήμερα το πρωί μετά απ'όλα αυτά που έγιναν χθες ,του ζητούσαν σήμερα 50 ευρώ οι μπακάληδες!!!Επέμεναν
'Ημαρτον!Ούτε έξυπνοι δεν είναι να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις...
Αλλά ερωτώμαι:'Είναι δυνατόν ένα παιδί 23 ετών να σκεφτεί ώριμα και να πάρει αποφάσεις τέτοιου βεληνεκούς??'...
Είναι ακέφαλη η αντιπροσωπεία και οδηγείται μαθηματικά στο γκρεμό....
Και είναι άξιοι της μοίρας τους...
'Αλλα λέγαμε πριν 3 μήνες άλλα τώρα...
Δεν έχει αλλάξει τίποτα κύριοι..
Εδώ δεν έχουν όργανα για να κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις στης μηχανές μας...
Δεν έχουν μηχάνημα εγκεφάλου να διαβάζει τις EFI..
Oι τιμές κλασσικά στο θεό...
Και το μόνο που ακούμε είναι υποσχέσεις...'Εγινε τίποτα πράξη???
Δεν έχουν όρεξη να ρίξουν ούτε 1 ευρώ για να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους(service)...
Μπακαλοδουλειές...
Κύριοι δεν είμαστε στο 1990,ούτε στο 2000...
Το 2012 ο κόσμος έχει απαιτήσεις...Θέλει πράξεις όχι λόγια..
Δημοσιεύτηκε
Παιδιά τελικά ότι μπορούμε μόνοι μας και σε καμία περίπτωση "προληπτικές" επισκευές στην αντιπροσωπεία!
Άπ΄ότι καταλαβαίνω τελικά καμιά μηχανή δεν βγαίνει σώα απο κει μέσα! Είναι θέμα ημερών να τα "φτύσει"!

Σκέφτομαι ότι καλύτερα θα ήταν να μας κορόϊδευαν και να μην τους έκαναν τίποτα, παρά να τις σακατεύουν με αυτόν τον τρόπο!

Έλεος!
Δημοσιεύτηκε
Παιδια ξεχασα πανω στην ενταση των ημερων,να αναφερω οτι το συγκεκριμενο προβλημα το παρουσιασε αλλη μια ενφιλντ,οπως μου ειπε ο Γρηγορης,αφου το ξεκαπνισμα το ειχαν κανει με τον ιδιο τροπο με την δικια μου.Αλλαγη ελλατηριων τοποθετηση χωρις μετρησεις κλπ.Τι εγινε αυτος ο φουκαρας ενφιλντας ,δεν ξερω ,παντως το πηγαινε το ξαναπηγαινε ,και προφανος του λεγαν κανε χιλ. θα στρωσει.Μαλλον  αν δεν διαβαζει το κλαμπ θα κανει χιλ ,ακομα μπας και κατσουν τα ελλατηρια,καπνα λαδια κλπ.Μετα απο τα συμβαντα σταματησαν το ξεκαπνισμα με τον τροπο Μαλτεζου,και γυρισαν στην μεθοδο Σαββαιδη ,αυτο και μονο τα λεει ολα για το λαθος τους,το οποιο εχουν παραδεχτει ασχετα αν μου ζηταγαν να τους πληρωσω το πιστονι Σε εποχες ΔΝΤ,Λιτοτητας θανατου ,τα κοροιδα εχουν πεθανει και αυτα.
Δημοσιεύτηκε
Τελικα οσοι εχουν ενφιλντ(ή σκοπευουν να αποκτησουν μια) πρεπει να ξεκινησουν και μαθηματα μηχανολογιας για να βαζουν χερι μονοι τους;διοτι απο οτι αντιλαμβανομαι ή που θα ξερεις να λυνεις μοτερ ή η μονη λυση ειναι να φορτωθεις 2-3 κιλα κρεατικα κ μια νταμιτζανα τσιπουρο και να οδεψεισ προσ το "γνωστο μαεστροσυνεργειο" στην ανατολικη αττικη...(εχω βρει εναν οινοπαραγωγο λιγο εξω απο κομοτηνη ο οποιος φτιαχνει το καλυτερο τσιπουρο που εχω δοκιμασει, καθε φορα στην επιστροφη για αθηνα κουβαλαω και δυο λιτρα :drink )
Περα απο την πλακα ομως, εχω διαβασει πραγματι οτι η εφι δεν εχει τοσα προβληματα οσα τα μοντελα προ 2010!αλλα και παλι βγαζουν καποια θεματα τα οποια αν δεν ξερεις μονος σου να λυνεις,υπαρχει καποιος εμπιστος μηχανικος εντος αττικης;
Δημοσιεύτηκε
Αυτό φίλε μου θα πρέπει να το βρεις μόνος σου. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να πάρει τον κίνδυνο να συστήσει κάποιο συνεργείο για enfield, επειδή αυτοί που έχουν δουλέψει και ξέρουν (?) την enfield είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, για να μην πω στα 2/3 των δακτύλων του ενός χεριού.
Δημοσιεύτηκε
Οσον αφορα αν υπαρχει συνεργειο εμπειρο στα Ενφιλντ,υπαρχει ο Ουγκο στην Ηλιουπολη,εχει ολα τα εργαλεια που αφορουν μετρησης κλπ.εχει δουλεψει 10 χρονια τα ενφιλντ.Τον επισκεφτηκα τον Ιουνιο μαζι με τον Ανδρεα ,οτι μου ειπε για το προβλημα της μηχανης μου δυστηχως επεσε μεσα.Τωρα το θεμα της αξιοπιστιας των συνεργειων ,δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για κανεναν.Απλα να πω η δυναμη του κλαμπ,φρεναρει θελω να πιστευω την ανα ξιοπιστια καποιων ,αλλιως χανουν πελατες.το σαιτ του ειναιwww.classicbikegarage.com ειναι ομορφος χωροςθυμιζει λιγο Αγγλικο συνεργειο.Απο μηχανικους ολοινγνωριζουμε τον ΘΩΜΑ μακαρι να ειχε συνεργειο πελατες του θα ειμασταν.Και ο φιλος ο Γιωργος ο οποιος απο οτι καταλαβαινω αποκταει εμπειρεια ενφιλντ ταχεως.Και ο Λαλος του Στελιου που περιμενουμε το πρασινο φως απο τον Στελιο.Η Αντιπροσωπεια αν αλλαξει μυαλα βλεπουμε,που δεν το βλεπω.Τα αναφερω για τον ανωτερω φιλο,και να θεσω ενα μεγαλο ερωτημα,εαν πριν 2 χρονια δεν ειχε δημιουργηθη το κλαμπ τι θα καναμε,φυσικα οτι και επι Σαββαιδη η σφαγη θα συνεχιζοτανε και εμεις θα ψαχνομασταν..........
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Kιμωνα  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy: ο νοων νοειτω για τα 3 ανθρωπακια που πεθαινουν στο γελιο  :roll: καλο κουραγιο μαγκες
Δημοσιεύτηκε
Χρηστο σε καταλαβαινω,ειπαμε πουθενα και για κανεναν δεν βαζουμε το χερι μας στην φωτια,αλλα πες μου ποσες φορες δωσαμε ευκαιριες στην αντιπρωσοπεια και πηγαμε και ξαναπηγαμε.΄Απλα δεν εχουμε γιαπωνερζικο να εχουμε πληθωρα επιλογων και συνεργειων.Εγω στα 49 μου δεν μπορω να το παιξω μηχανικος με καταλαβαινεις. Το φορουμ εχει δυναμη εγινε μια πατατια στην περιπτωσι σου απο τον Ουγκο[του το ειπα προσωπικα τον Ιουνιο,οποιος ερχετε στο μαγαζι του ,αν γινει καμμια στραβη το φορουμ τον περιποιητε,οπως και την αντιπροσωπεια,και εννοω κανεις στο απυροβλητο ,τερμα η κοροιδα.Εχουμε μια ιδιαιτερη μοτοσυκλετα,και θελουμε την αναλογη προσοχη.Ο ΟΥΓΚΟ σαν μαστορας ενφιλντ αλλα και αλλων μοτο ειναι καλος.Οι λαμογιες μας φοβιζουνε γενικα.ΜΑς ειπε με τον Ανδρεα οτι μας θελει τους ενφιλνταδες και οτι καμια στραβη δεν προκειτε να ξαναγινει.Αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας μας δεν κανει την επιλογη που θελει .εγω παντως αντιπροσωπεια δεν ξαναπαω αν δεν αλλαξει κατι σοβαρα,και αυτο δεν εχει να κανει με τον Γρηγορη που τα δινει ολα το παιδι.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
τελος παντων .... οπως ελεγε και ο Παυλαρας Σιδηροπουλος  << αντε και καλη τυχη μαγκες >>
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ας πουμε λοιπον συνεργεια που ασχολουνται με  enfield ... 1) Περικλης στο Ιλιον  2) Γιωργος Μητσος στο Ψυχικο  3) Ουγκο 4) Λαλλος 5) Αντιπροσωπια  ... ας διαλεξει οποιος θελει με ευθυνη δικια του το συνεργειο που τον εξυπηρετει και ας μας πει εντυπωσεις ....  :bs:
Δημοσιεύτηκε
ευτηχως που εχω electra !!!!!! γιατι στην επαρχια δεν εχουμε καν συνεργεια !!!! :cheesy:,,, ευτηχως εχω τον καλο μου φιλο τον χρηστο !! εξπερ στα enduro !!και εξαιρετικο μαστορα,,,, και πολυ καλο παιδι !!! με το manual και με συνοδεια καφε η τσιπουρου κανουμε τα παντα !!! αν εχεται τυχον ερωτησεις η αποριες,,, στειλτε πμ.... :bs:
Δημοσιεύτηκε
Διαβάζοντας όλο το θέμα θα ήθελα να διευκρινίσω το εξής και [color=red]παρακαλώ δώστε λίγο προσοχή[/color].
Το Royal Enfield Club είναι ένα φόρουμ η  Club (πέστε το όπως θέλετε) που επιδιώκει να μαζέψει μέλη και φίλους τις Enfiled.
Σαν  Royal Enfield Club προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες ενέργειες συνολικά για όλα τα μέλη είτε αυτές αφορούν έκπτωση σε ένα μαγαζί με εξοπλισμό αναβάτη η συνεργείο μηχανών είτε κάνουμε κάποιες ενέργειες όλοι μαζί πχ μαζεύοντας κάποια πράγματα για ίδρυμα όπως έχουμε κάνει [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?topic=647.0]εδώ[/url].
Και βέβαια λέγοντας και γράφοντας τις απόψεις μας μέσα στο φόρουμ.
Αυτή είναι η υπάρξει του  Royal Enfield Club
[color=red]Το  Royal Enfield Club δεν είναι ούτε σύμβουλος ούτε δικηγόρος κανενός[/color], και αυτό το λέω πιάνοντας την άστοχη  παρακάτω έκφραση του φίλου Κίμωνα
[quote author=kimon delios link=topic=749.msg9768#msg9768 date=1347979102]
Θα ρωτήσω το κλαμπ και θα απαντήσω αν θα σας πληρώσω
[/quote]
[color=red]Τις απόψεις τις δίνουν τα μέλη και όχι το το  Royal Enfield Club[/color]
Αν θέλετε να τις ακολουθήσετε καλά θα κάνετε, αν όχι πάλι δικό σας θέμα.

Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι :
Δεν υπάρχει περίπτωση κανένα θέμα να κλειδωθεί (αν και εφόσον δεν περιέχει αισχρολογίες και πορνογραφίες).
Για τα λεγόμενα που γράφονται ο γράφων είναι και ο υπόλογος.

Όλα τα παραπάνω τα γράφω γιατί προτού γίνει η πρώτη συνάντηση με την αντιπροσωπεία είχα εγώ συναντηθεί πριν από εσάς (λίγοι το ξέρουν) μου είχαν ζητήσει να σβηστή το θέμα (πράγμα που δεν έγινε) και μου είχαν πει ότι σκέφτονται να κινηθούν και νομικά για αυτά που έχουν ειπωθεί , αν και με προστατεύει το καταστατικό που έχετε όλοι υπογράψει “[color=red]Επιπλέον, συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους διαχειριστές και τους συντονιστές, για κάθε ανάρμοστη η ψευδή δημοσίευση σε Δημόσια Συζήτηση. Οι ιδιοκτήτες διατηρούν επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητα σας (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με εσάς που έχει αποθηκευτεί σε αυτήν την υπηρεσία) σε περίπτωση κάποιας επίσημης καταγγελίας ή δικαστικής αγωγής που έχει προκύψει από τη χρήση της Δημόσιας Συζήτησης[/color].”.

Μπορείτε ελεύθερα να λέτε και να γράφετε τις απόψεις σας.

Καλή συνέχεια
Δημοσιεύτηκε
Να ευχαριστησω τον Νικο για την δημιουργια του κλαμπ.Νασυμφωνησω για την αστοχη ισως κατα την γνωμη του ερωτησι προς τα μελη του κλαμπ[τα οποια βεβαια αν ηθελαν μου απαντουσαν ,δεν ηταν υποχρεωμενα,και τους ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους.Την ΕΡΩΤΗΣΙ  βεβαια τι νακανω θα ρωτησω τα μελη ,καιφιλους βεβαια την γνωριζει [Ο Αλεξης Τ ζωρτζογλου ,ο οποιος μου ειπε ρωτα τα μελη και πες μου,θα διαβασω και εγω τι θα γραψουν],ισως περιμενε οι ενφιλνταδες να παρουν το μερος της αντιπροσωπειας,πραγμα το οποιο δεν εγινε.Τωρα νομιζω οτι παρολη την ταλαιπωρια που υπεστην τα γραφομενα μου ηταν κοσμια.Θα μπορουσα να τους μηνυσω,να τους καταγγειλω στην ΕΚΠΟΙΖΩ,και αλλες καταναλωτικες οργανωσεις αλλα δεν το εκανα,θελοντας να μην κλεισω τελειως την πορτα και δεχομενος οτι ο ιδιος ο ΑΛΕΞΗς ΤΖΩΡΤΟΓΛΟΥ δεν φερει σαν ανθρωπος προσωπικη ευθυνη αλλα πληρωνει τις κουταμαρες του προκατοχουτου Μαλτεζου Αλεκου.Για το νομικο θεμα ειχα μιλησει πριν 6 μηνες με τον Μαλτεζο,και του ειχα πει οτι θα πας καποιους νομικα επειδη λενε την γνωμη τους γιατι ο καθενας για τον λογο του δεν ειναι ευχαριστημενος.Φανταζεζεστε μια δικη που θα γινει σε καποια χρονια ποσοι ενφιλνταδες μπορει να μαζευτουνε και να λενε τα παραπονα τους και το τι εχουν περασει απο τις αστοχες ενεργειες τις αντιπροσωπειας.Ασ σοβαρευτουνε,να γινουν σωστη[ας μην θιγονται απο την συμπαθη ταξι των μπακαληδων]κοσμια λεξη.Και εμπας περιπτωσι πρεπει τελος παντων καποτε να αρχισουν να σεβονται τον ΕΛΛΗΝΑ καταναλωτη που τον βλεπουν μονο σαν χρημα.360.00 ευρω τους εδωσα την πρωτη φορα με τιμολογιο ,και εκτοτε αρχισαν τα βασανα μου [κανε χιλ. και θα στρωσει]................
Δημοσιεύτηκε
Κίμωνα δεν κατάλαβες κάτι και διευκρινίζω
Δεν είχα και δεν έχω πρόβλημα που ρώτησες τα μέλη και καλά έκανες και τα ρώτησες αν το ήθελες
Το κείμενο έχει να κάνει με την λάθος έκφραση που είπες στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω το club

Και βέβαια αν θέλετε  μπορείτε να ρωτάτε ότι θέλετε τα μέλη και όποια μέλη θέλουν απαντάνε
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
μετα τα σωστα γραφωμενα του Νικου και τις επισης σωστες διευκρινησεις του Κιμωνα εχω να πω με το θαρρος της γνωμης μου και ξεροντας πως σε ολες αυτες τις 12 σελιδες του θεματος ΠΟΤΕ δεν εβρισα, ΠΟΤΕ δεν κατηγορησα ψευδως ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ υποστηριξα τα ΘΕΤΙΚΑ της αντιπροσωπιας και την ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του μαστορα της , ΠΑΝΤΑ ελεγα τα καλα που εκαναν στις αρχες και τα ασχημα που συνεβησαν αργοτερα , ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ σε αυτες τις σελιδες και για ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ που ΔΕΝ με εξυπηρετησαν ΣΩΣΤΑ κρατωντας ΠΑΝΤΑ θεση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ .... Εχω λοιπον να πω το εξεις : το να κατηγορει καποιος χωρις αποδειξεις ειναι ΑΔΙΚΟ και οφειλει να ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ,το να μην υπερασπιστει καποιος τον φιλο του οταν βλεπει να ταλαιπωρειται απο καποιους ειναι ΑΝΑΝΔΡΟ και οφειλει να ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ... Κιμωνα μην το χοντρενεις με μυνησεις πηγαινοντας στην προστασια του καταναλωτη ... δωσε τοπο στην οργη και πληρωσε για τον κοπο του Γρηγορη και μην καθεσε και σκας ... Οι φιλοι σου σε ξερουν τι ανθρωπος εισαι ... δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα σε κανενα ...
Δημοσιεύτηκε
Χρηστακη δεν το χοντραινο,μην ανησυχεις,αλλα ακομα δεν σου κρυβω οτι εαν δεν στρωσω τηνμηχανη να κανω 1000χιλ.εχω την αμφιβολια μεσα μουοτι τουλαχιστον μετα την τοση ταλαιπωρεια πετυχε η επεμβαση στον κινητηρα.Τωρα μετα τα συμβαντα δεν μπορω να ξαναγυρισω πισω στην αντιπρωσοπεια εκτος αν αλλαξει κατι δραματικα προς το καλυτερο που δεν το βλεπω.Ξερεις τι ειναι το πρωι να σου λενε ενταξει εχεις δικιο,φυγε δεν οφειλης τιποτα,και τα απογευμα να σε παιρνουν τηλ και να σου λενε ξερεις καναμε λαθος σου ξου μου μανταλακια,Ειμαστε σοβαροι..Οσο για τον Γρηγορη εχω το κινητο του και σιγουρα τον εχω υποψι για μελλοντικα σερβις κλπ,απλα δεν θελω να τον φερω σε δυσκολη θεση οσο δουλευει στην αντιπροσωπεια.
Δημοσιεύτηκε
Σήμερα πέρασα από την αντιπροσωπεία για μια έρευνα αγοράς τεπόζιτου.

Πάνω στη κουβέντα με διαβεβαίωσαν ότι μόλις γίνει η απογραφή στο τέλος του χρόνου οι τιμές των ανταλλακτικών δεν θα έχουν καμία σχέση με παλιά. Αυτό που ίσχυε δηλαδή επί Σαββαΐδη να χρεώνει ανταλλακτικά από 100 - 140 % πάνω, δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.
Το ίδιο θα συμβεί και με τις εργασίες οι οποίες ήταν κι αυτές δυσανάλογα υψηλές.

Μένει να το δούμε στην πράξη και προσωπικά πιστεύω ότι η μετά Σαββαΐδη εποχή έπεσε στο κεφάλι του κ. Μαλτέζου, προσπάθησε να προετοιμάσει το έδαφος αλλά δεν κατόρθωσε να το ολοκληρώσει λόγω της απομάκρυνσής του.

Για το θέμα των παρεχόμενων υπηρεσιών, όσων αφορά την ποιότητα, νομίζω πως η περίπτωση του Κίμωνα ήταν ακόμη μια άτυχη περίπτωση και ως γνωστόν τα κακά μαντάτα φωνάζουν και διαδίδονται τάχυστα. Όμως υπάρχουν και καλές στιγμές που δεν μαθαίνονται.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μοτοσικλέτα EFI του Γιάννη (Ακριβοδίκαιου), λύθηκε και δέθηκε μέχρι την τελευταία βίδα και την χαίρετε όπως την φανταζόταν.
Να πούμε και κάτι θετικό.. :smile:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Παρα πολυ ΚΑΛΑ ΝΕΑ  :w00t:  ΜΑΚΑΡΙ !!! ΜΑΚΑΡΙ !!! ΜΑΚΑΡΙ !!!  :shake2: Ολοι μας ( και εννοω πραγματικα ολοι ) εχουμε αποδειξει πως τα ΘΕΤΙΚΑ της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ τα ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ !!! εδω ειμαστε και θα σταθουμε στο πλευρο τους για οτι χρειαστει ( ετσι πιστευω και δεν εκπροσωπω το club απλως νοιωθω πως και τα αλλα παιδια εχουν αντιστοιχη αποψη ) !!! ειμαστε ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ και τους θελουμε ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ !!! μπραβο επισης για την σωστη δουλεια στον ακριβοδικαιο - μην ξεχναμε ομως τις αστοχιες στην περιπτωση του Κιμωνα . Τελος παντων... καλη καρδια και προχωραμε ...  :shake2:
Δημοσιεύτηκε
Παιδια χαιρομαι ,και μακαρι να πανε σωστα τα πραγματα,αλλα στην περιπτωσι μου δεν μιλαμε απλα για μια αστοχια ,αλλα κατι που εγινε και ξαναεγινε,και το πρωι σου λενε φυγε δεν αφειλης τιποτα ,και το απογευμα καναμε λαθος σου ξου μου ξου μανταλακια ,μην τα ξαναλεμε.Απλα για να ειμαστε δικαιη οταν παλαιοτερα ειχα παρει το μερος της αντιπροσωπειας και δικαιος αφου νομιζα οτι η ελευση Μαλτεζου θα δΙΟρθωνε τα κακως κειμενα εποχης Σαββαιδη ,πραγμα το οποιο δεν εγινε καποιοι μου κτυπουσαν την πλατη και μουλεγαν σωστος ο Κιμωνας,σημερα μετα την απιστευτη ταλαιπωρεια μου απο την αντιπροσωπεια ,και δεν με ενδιαφερει αν εχει φυγει ο Μαλτεζος[ αντε γιατι θυμιζει τις κυβερνησεις που πανε και ερχονται]εγω την ΡΟΑΓΙΑΛ ΕΝΦΙΛΝΤ ΕΛΛΑΣ βλεπω και οχι προσωπα αυτοι σιωπουν.
Δημοσιεύτηκε
Κύριοι θέλουμε πράξεις,όχι λόγια...
Χορτάσαμε από  υποσχέσεις που πήγαν στο βρόντο...
Εδώ μάθαμε ότι οι τιμές θα αλλάξουν μετά τα Χριστούγεννα κατά την απογραφή....
Δηλαδή δεν μπορεί να γίνεται από τώρα μία έκπτωση 30-50% (κατά την γνώμη μου) στα ανταλλακτικά και στο κόστος εργατικών του service??
'Ετσι την πάτησε και ο Χρηστάρας...Αλλά κανένας δεν τον πήρε να του ζητήσει συγνώμη...
'Αρα τώρα όσοι πάνε θα πληρώνουν τιμές Σαββαίδη κύριοι!!
Περιμένετε κύριοι!!!
Τα Χριστούγεννα έρχονται!!!
30 ευρώ για ένα ρουμπινέτο...
Oι τιμές των ανταλλακτικών που είναι (ακόμα!!!) στα ύψη...
Εδώ κάποιοι αναφέρονται στην διετή εποχή Αλέκου Μαλτέζου που οι τιμές παρέμειναν στα ίδια πλαίσια...!!!
Τελικά ποιο ήταν το έργο που άφησε στην αντιπροσωπεία?
Στην εποχή Αλέκου Μαλτέζου θυμάμαι....
Μας χρεώνε με την ώρα...!!
Πλήρωσα 30 ευρώ για να μου αλλάξουν 1(!!!) grip στη μηχανή μου
Που στο ξεκαρβιούνιασμα αλλάζανε και ελατήρια (σε μηχανές με 15000 χλμ)...
Κόστος ελατηρίων made in india :40 ευρώ!!!!Που με 30 ευρώ έφερνες ευρωπαικά απο το Χίτσκοκ(συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών)....
Να μην αναφέρω ότι 2 ανοίγματα στη μηχανή του Κίμωνα πήγαν στράφι....
Να μην αναφέρω την ταλαιπωρία που υπέστει...
Παρ'όλα αυτά του ζήτησαν λεφτά τώρα με το καινούριο καθεστώς Τζώρτζογλου και επέμεναν...
Δεν χάνουν έτσι τους πελάτες????
Δημοσιεύτηκε
Σαν ένας απλός κάτοχος enfield αλλά και λάτρης αυτών προτείνω τα εξής ώστε να αυξήσει την κερδοφορία της η αντιπροσωπεία...
Να πέσουν οι τιμές στις EFI ώστε να πωλούνται 5000-5500 ευρώ ...
Να μειωθούν οι τιμές στα ανταλλακτικά και στο κόστος των εργασιών του service κατά 30/50%...
Να φτιάξει η αντιπροσωπεία online shopping από το site της αντιπροσωπείας...
'Εχει μειωθεί αισθητά ο στόλος των enfield πλέον στην Ελλάδα..
Και αυτό μας στενοχωρεί....
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Φιλε Andrew καλα ολα αυτα που λες ομως εχουν ηδη χιλιοειπωθει και σκεψου οτι αν επαναλαμβανεσαι θα φαινεσαι σαν κολλημενος απεναντι στην αντιπροσωπια και ισως να μην γινεσαι και πιστευτος πλεον απο ατομα που δεν σε ξερουν .... επισης μπορει αλλα συνεργεια να το εκμεταλευτουν προς ιδιον οφελος και μετα να σε βαρανε στο κεφαλι τιμες χειροτερες αν τους καταντησουμε μονοπωλειο ακυρωνοντας την αντιπροσωπια .... πιστευω πως και εσυ θελεις να υπαρχει ενα μετρο σε οτι γραφεται με τα θετικα και τα αρνητικα να ακουγονται για ολα τα συνεργεια ... δεν θελω να  ακολουθησουμε καποια τακτικη , θελω απλα να κραταμε τις ισορροπιες μη χασουμε και το δικιο μας εν τελει ...  :bs: στο κατω κατω της γραφης εχουμε πει και τα καλα οπως επισης δεν φοβηθηκαμε να πουμε και τα ασχημα ... για ολους οχι μονο την αντιπροσωπια  :bs:
Δημοσιεύτηκε
Xρηστάρα απλά έχουμε γίνει τόσο ρομαντικοί και αγαπάμε τις enfield τόσο πολύ, που πονάμε όταν βλέπουμε αυτό το σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον στο τομέα αντιπροσωπεία....
Πόνεσα σαν ενφιλντάς όταν φέρθηκαν έτσι στο Κίμωνα.
Ενοχλήθηκα πολύ όταν σε χρέωσαν έτσι...
Είμαστε μία οικογένεια εδώ μέσα...
Υπάρχει μία αλληλεγγύη...
Και πιστεύω ότι τελικά στο 99% των θεμάτων κατά βάθος όλοι συμφωνούμε...
Από τις 11/4/2005 που είμαι κάτοχος enfield πηγαίνω πάντα στην αντιπροσωπεία (πλην μίας φοράς που πήγα στον Ούγγω)...
Και φτάσαμε στο τέλος του 2012....
Πολλά τα χρόνια....
'Εκανα 40.000 χλμ με την enfield...
Και αντί να βλέπω βελτίωση που είμαστε και εν καιρώ κρίσης βλέπω λάθη που επαναλαμβάνονται...
Δυστηχώς...
Απλά θεωρώ ότι προσπαθούμε να τους ξυπνήσουμε με τα λεγόμενά μας...
Πάντα καλοπροαίρετα!!!
Απλά εγώ  σαν andrew πλέον θέλω πράξεις,όχι μόνο λόγια και υποσχέσεις...
Κουράστηκα...
'Οπως πιστεύω κουράστηκαν και πολλοί άλλοι!!!
Είδωμεν συνενφιλντάδες !!!!!