Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Royal Enfield Club (Βόρεια Ευβοια, 31-2 Ιουνίου 2013)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, πριν ψηφισθεί το νέο νομοσχέδιο του φορολογικού, ας ψηφίσουμε εμείς που θέλουμε φέτος να διοργανώσουμε την 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση του Royal Enfield Club; :bike:

This post has been promoted to an article

• Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 214,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
Νικο πιστευω οτι καταλαβες οτι κανω χιουμορ,για τα 350ρια[καλα ντε μπλακ χιουμορ,θα μου πεις].Οντως η Εθνικη ,ειναι πιο επικυνδυνη.Η διαδρομη ,με συχνες στασεις βεβαια ,ειναι απολαυστικη ,απο Χαλκιδα μιλαω.Ηκαλη παρεα μετραει.Στελιο δεν γερασαμε ρε φιλε και τοσο,ειμαστε κλασση του 63 ενταξει ,αλλα αντεχουμε ακομα μεχρι τα 80,και βαλε.....απλα τοτε πρεπει καποιος να μου την βαζει μπροστα.Λοιπον ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΝΟΕ και καταληγω τα 350ρια ειναι σκυλια ανημερα.......
Δημοσιεύτηκε
Και για να επανέλθουμε στο θέμα διαμονής οι Ροβιές απέχουν περίπου 12,55 km από το μοναστήρι. Ίσως είναι η καλύτερη λύση. Έχει και camping, το οποίο δεν μου άρεσε και τόσο πολύ. Το βρήκα πολύ βιομηχανοποιημένο, με τις σκηνές πολύ κοντά η μία στην άλλη και εάν θυμάμαι καλά όχι και τόσο καλή παραλία. Βέβαια πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει. Από την τελευταία φορά που πήγα, έχουν περάσει 15 χρόνια περίπου.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Ξαναλλάζω την ψήφο μου και επιλέγω Καρπενήσι, μιας και κάποιοι παραπονέθηκαν ότι ρίχνουμε τους βόρειους στα χιλιόμετρα (ποιους βόρειους θα μου πείτε), αλλά και γιατί είναι πιο όμορφος προορισμός. Η Εύβοια για τους Αθηναίους είναι σαν μονοήμερη εκδρομή.
Αλλά δεν έχω πρόβλημα οπουδήποτε αποφασίσουμε... :bike:
Δεν θέλω όμως από πανελλήνια να μετονομαστεί σε παναθηναϊκή αυτή η συνάντηση ή να μη γίνει καθόλου. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και φέτος... :(
Δημοσιεύτηκε
Νίκο επίτηδες άλλαξες την ψήφο σου. Έχεις βάλει σκοπό να με βάλεις να οδηγήσω σε στροφιλίκι. Εντάξει, κέρδισες. Πάρε μόνο σακούλες για την ναυτία μαζί σου. Εάν πάμε, να φάμε και καμία πέστροφα, όχι όλο κρεατάκι. Θα ανέβει η χοληστερίνη μας. Είχα φάει και καταπληκτικό πατσά.
Δημοσιεύτηκε
Και που θα μείνουμε? Ελπίζω όχι Καρπενήσι. Τόσα ωραία χωριά υπάρχουν για να διαλέξουμε. Η πεθερά μου που είχε πάει εκδρομή στον Προυσό, είχαν μείνει στο Montana με πολύ καλές τιμές.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote name='SSAV' timestamp='1359146360' post='10584']
Πάρε μόνο σακούλες για την ναυτία μαζί σου.
[/quote]

Χίλιες φορές ναυτία, παρά την φαγούρα που θα έχεις με τα μπιμπίκια... :D
Πατσά με δέκα τζατζίκια.... :2:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Εγώ πάω με χίλια τον [url="http://www.touristorama.com/assets/images/advertisers/i_gwnia_tis_linas/1.jpg"]Άγιο Νικόλαο[/url] 5-6 χιλιόμετρα πριν το Καρπενήσι, μέσα σε μία κοιλάδα με ποταμάκι. Κάθε μέρα έτρωγα χωριάτικο λουκάνικο, τίποτα άλλο... :popcorn:
Δημοσιεύτηκε
Είχα μείνει στο Νέο Μικρό Χωριό (το παλιό έχει θαφτεί από κατολίσθηση). Όπου και εάν διαλέξετε κανένα πρόβλημα.
Δημοσιεύτηκε
[quote name='noe' timestamp='1359147217' post='10587']
Εγώ πάω με χίλια τον [url="http://www.touristorama.com/assets/images/advertisers/i_gwnia_tis_linas/1.jpg"]Άγιο Νικόλαο[/url] 5-6 χιλιόμετρα πριν το Καρπενήσι, μέσα σε μία κοιλάδα με ποταμάκι. Κάθε μέρα έτρωγα χωριάτικο λουκάνικο, τίποτα άλλο... :popcorn:
[/quote]

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Αρκετα δεν φάγαμε αυτη την χρονια?
Χάθηκε ο κόσμος να φάμε κανενα κοψίδι?
απαπααπααπαπαπα
Δημοσιεύτηκε
Θα θυμηθώ και τις ημέρες του 1989, όταν ήμουν φρουρά στο Καρπενήσι για τις εκλογές. Τι ημέρες και εκείνες. Ούτε υπνόσακο δεν μας είχαν δώσει και κοιμόμαστε στα θρανία. Αλλά πέρασα καλά.
Δημοσιεύτηκε
[quote name='bbk' timestamp='1359147497' post='10589']
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Αρκετα δεν φάγαμε αυτη την χρονια?
Χάθηκε ο κόσμος να φάμε κανενα κοψίδι?
απαπααπααπαπαπα
[/quote]

Εγώ θα πρότεινα χορταράκια, πατατούλες τηγανητές και κεφτεδάκια. Επίσης και φασολάδα ή γίγαντες.
Δημοσιεύτηκε
Εγώ παιδιά ψήφισα εύβοια γιατί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μου είναι δύσκολο πιο μακριά...
Αλήθεια πόσο χλμ υπογίζετε για Εύβοια??
Κ πόσα για καρπενήσι??
Εγώ παιδιά άμα καταφέρω να έρθω, θα έρθω σάββατο απόγευμα και θα επιστρέψω δευτέρα απόγευμα....
Αχχχ βρε μπαγάσες,σας πεθύμισα....
Α!!Μου ήρθε σήμερα και ο νέος κατάλογος του χίτσκοκ!!!!!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εγώ παιδιά άμα καταφέρω να έρθω, θα έρθω σάββατο απόγευμα και θα επιστρέψω δευτέρα απόγευμα....
Αχχχ βρε μπαγάσες,σας πεθύμισα....
Α!!Μου ήρθε σήμερα και ο νέος κατάλογος του χίτσκοκ!!!!!

Κι άλλο 350άρι στην πανελλήνια..; :thumbsup: Να δω τον Ανδρέα και τον Κίμωνα σε πανελλήνια πολύ το θέλω.. :2:
Βλέπετε βόρειοι μπιμπικιασμένοι, τι λαός μαζεύεται από κάτω, άντε κουνηθείτε και ρίξτε τις ιδέες σας.
Χωρίς βορείους δεν νοείται πανελλήνια, όπως και χωρίς σκίτσο του ακατανόμαστου.. :mad2:
Αυτή η πανελλήνια θα είναι ξεχωριστή, με καινούργια πρόσωπα στην παρέα. Χρήστοοοοοοοοο (ΠΑΝΑΓΟΣ) πρέπει να δεις από κοντά την Enfield του Homo RatUs, άντε που λούφαξες, περιμένουμε να μας εμψυχώσεις.

Για τους Αθηναίους η διαδρομή προς Β. Εύβοια δεν θα ξεπεράσει τα 190 χιλιόμετρα, ενώ το Καρπενήσι είναι ακριβώς στη μέση Αθήνας - Θεσσαλονίκης (292 χλμ.).
Ανδρέα, αν συμφωνούνε και οι υπόλοιποι θα αλλάξουμε τις ημερομηνίες σε 1-3 Ιουνίου, είναι κρίμα να έρθεις μόνος σου και να χάσεις την ομορφιά του κονβόϊ.. ;))
Και τι κονβόϊ εεεεε....; :bike:
1) noe
2) elifain
3) χρήστος
4) Saos
5) γιωργοratus
6) SV2MDL
7) Σαββίδης Λευτέρης
8) George Farmer
9) Kimon delios
10) rosodi
11) SSAV
12) andrew
13) ...?

Δημοσιεύτηκε
Χαχαχαχαχαχα! Διαβάζω τα σχόλια και εχω ψοφισει στο γελιο!!! Γουστάρω!! Μου ήρθε ενα ωραίο σλογκαν (λίγο κλεμμενο) για την πανελλήνια: "god rides a bullet"... Με τόσους παπάδες που αναφέρατε! χαχαχαχαχαχα! Λοιπόν δηλώνω μέσα! 13ος!!
1) noe
2) elifain
3) χρήστος
4) Saos
5) γιωργοratus
6) SV2MDL
7) Σαββίδης Λευτέρης
8) George Farmer
9) Kimon delios
10) rosodi
11) SSAV
12) andrew
13) Βύρωνας
14)....?

Να κοιτάξουμε πάντως το κόστος λίγο... Προτείνο όχι ταξίδια με λοιπά μέσα (πλοία κλπ). Αντα να περάσουμε κανα Ριο-Αντίριο.... Τα χιλιόμετρα δεν είναι θεμα για μένα γιατί όσο πιο πολλά χιλιόμετρα τόσο πιο ωραίες ιστορίες θα έχουμε να διηγηθούμε μετα!. Και συμφωνώ να καλέσουμε και άλλους bobbers, classics, racers, thumpers! Ημερομηνία τέλη Μαίου δεν έχει κλέισει ακόμα?....
Δημοσιεύτηκε
Η αλήθεια είναι πως θα βοηθούσε να οριστικοποιήσουμε την ημερομηνία, από τώρα ,καθώς και το μέρος !! Τελικά θα είναι Εύβοια 31 Μαΐου? Άντε και ο Θεός βοηθός και Royal-Enfield-οδηγός !!!
Δημοσιεύτηκε
παμε οπου θελετε, αν και φυσικα προτιμω την ευβοια απο χιλιομετρικης αποψης (καποιοι δεν εχουν δει τη σελα μου). οσο για φαγητο, οτι θελετε, αρκει να ναι κρεας και να συνοδευεται απο αλκοολ!! :2:

ελα και οι τραιμφοχαρλεο παρεα να ετοιμαζεται!!!! :bike: :bike:
Δημοσιεύτηκε
Αμάν βρε Γιώργο μπορεί εσύ να είσαι παιδάκι, αλλά σκέψου και κάτι παππούδες σαν εμένα. Βάλε στο μενού και κάτι πιο υγιεινό. Χάθηκαν τα χόρτα, τα λαδερά, ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά?
Παιδιά μην με παρεξηγείτε, αλλά για άλλη μια φορά τονίζω ότι εγώ στην Εύβοια θα έρθω με το καραβάκι. Ψάχνω για σωσίβιο της καλής μου.
Θα ρωτήσω την κουμπάρα μου εάν έχει να προτείνει καλό μέρος για διαμονή και θα σας ενημερώσω.
Δημοσιεύτηκε
[quote name='SSAV' timestamp='1359825769' post='10674']
Βάλε στο μενού και κάτι πιο υγιεινό. Χάθηκαν τα χόρτα, τα λαδερά, ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά?

[/quote]

Μια ζωη την εχουμε που λεει και το τραγουδι...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εεεεεεεεεε..!! για τζατζίκι ούτε λόγος εεεεε..; :mad2:

Στην παρέα μας προστέθηκε και ο Τόλης με την Electra του.. :thumbsup:

1) noe
2) elifain
3) χρήστος
4) Saos
5) γιωργοratus
6) SV2MDL
7) Σαββίδης Λευτέρης
8) George Farmer
9) Kimon delios
10) rosodi
11) SSAV
12) andrew
13) Βύρωνας
14) tolis
15) ....?

- Βύρωνα, κατά 99% η πανελλήνια θα γίνει στην βόρεια Εύβοια και η αναχώρησή μας στις 31 Μαΐου 2013.
Προσκεκλημένοι θα είναι οποιοσδήποτε σύντροφος κινείται σε δύο ρόδες και με ταχύτητες από 70 χλμ. και πάνω.
Πιο αργούς δεν δεχόμαστε στην παρέα μας... B)

- Στέλιο μάθε λεπτομέρειες για τα αξιοθέατα της βορείου Ευβοίας, εσένα περιμένουμε με τις πληροφορίες σου, αλλιώς θα χαράξουμε ρότα για άλλον προορισμό. Αλλά εδώ που τα λέμε, με τέτοια τρελοπαρέα ουδεμία σημασία έχει ο προορισμός.
Άντε λοιπόν δηλώστε συμμετοχή... :bike:
Και κάποιος να προθυμοποιηθεί να συνοδεύσει τον μοναδικό βόρειο μέχρι στιγμής.. :(
Γιάννη, θα έρθω έγω στην Καστοριά να κατέβουμε παρέα... ;))

Δημοσιεύτηκε
Χάραξε πορεία και για τους βόρειους, στην πίτα μου είπαν (δεν θυμάμαι ποιος) μια εύκολη διαδρομή
Δημοσιεύτηκε
Νίκο μπορούν να περάσουν από Αρκίτσα στην Αιδηψό και μετά τα χιλιόμετρα θα εξαρτηθούν από τον τόπο προορισμού. Μπορούν να περάσουν επίσης βόρεια Εύβοια και από Βόλο και από Άγιο Κωνσταντίνο. Οι βόρειοι σύντροφοι θα αποφασίσουν το λιμάνι που τους βολεύει περισσότερο.
Δημοσιεύτηκε
Αν οι βόρειοι θέλουν λεπτομέρειες για την διαδρομή με όσο το δυνατό λιγότερα χιλιόμετρα ας το πουν να δοθούν οδηγίες απο τα παιδιά που γνωρίζουν

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote name='Nikoss Rocker' timestamp='1359891605' post='10685']
Αν οι βόρειοι θέλουν λεπτομέρειες για την διαδρομή με όσο το δυνατό λιγότερα χιλιόμετρα ας το πουν να δοθούν οδηγίες απο τα παιδιά που γνωρίζουν
[/quote]

Εγώ ξέρω αλλά δεν τους λέω τίποτα, σε όλες τις πανελλήνιες μας είχαν από κάτω,
τώρα ήγγικεν η ώρα ω Αθηναίοι, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω.. [url="http://freesmileyface.net/free-battle-smileys.html"][img]http://freesmileyface.net/smiley/battle/sword-battle.gif[/img][/url]
Δημοσιεύτηκε
Μίλησα με την κουμπάρα μου και δεν έχει πάει Αρτεμίσιο, οπότε δεν μπορεί να μας προτείνει κάτι. Ιστιαία πιστεύω δεν είναι κάτι το αξιόλογο. Πρέπει να επιλέξουμε μέρος που να προσφέρει εναλλακτικές επιλογές διαμονής, επειδή, όπως με πληροφόρησε η κουμπάρα μου, συνήθως πολλά ξενοδοχεία δεν ανοίγουν τέλη Μαΐου, αλλά αργότερα. Προτείνω όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή να κάνουν μία έρευνα και να γράψουν τις προτάσεις τους.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.