Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Royal Enfield Club (Βόρεια Ευβοια, 31-2 Ιουνίου 2013)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, πριν ψηφισθεί το νέο νομοσχέδιο του φορολογικού, ας ψηφίσουμε εμείς που θέλουμε φέτος να διοργανώσουμε την 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση του Royal Enfield Club; :bike:

This post has been promoted to an article

• Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 214,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
το θεμα ειναι πως στην Αγ.Αννα υπαρχουν μεσα στο καμπινκ και δωματια!!!οποτε θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι :popcorn:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote name='Homo RatUς' timestamp='1360344952' post='10767']
το θεμα ειναι πως στην Αγ.Αννα υπαρχουν μεσα στο καμπινκ και δωματια!!!οποτε θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι :popcorn:
[/quote]

Ναι, αλλά όχι όλοι μαζεμένοι.
Σε μικρές πανσιόν έχουμε περάσει υπέροχα, με αποκορύφωμα στη λίμνη Πλαστήρα, όπου από κωλοφαρδία είχαμε όλο το ξενοδοχείο για την πάρτη μας. Έτσι μαζευόμαστε πιο εύκολα, κάνουμε τις πλάκες μας άμεσα, ξέρετε, κρύβουμε παντελόνια, βάζουμε χαλίκια στις μπότες, ξεκουμπώνουμε τις πίπες από τα μπουζί κ.λπ.
Στο κάμπινγκ ο χαβαλές θα είναι δεκαπλάσιος και φοβάμαι ότι στο τέλος θα γυρίσουμε όλοι πτώματα από το ξενύχτι... :2:

Γιαννηηηηηηηηηή, ξεκόλλα τους βόρειους, πολύ σιγανοπαπαδιές μας το παίζουν.... :mad2:
Λευτέρηηηηηηηη, δώσε σύρμα στους καφερεϊσάδες να έρθουν κι αυτοί.... ;))
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Συνοδοιπόροι, για να μην ανοίγω κι άλλο θέμα μιας και προέκυψε εξτρά επιλογή για την διαμονή μας (δωμάτιο ή σκηνή), ξεκίνησα τρίτη ψηφοφορία ώστε να επιλέξουμε δημοκρατικά.. :angry009:
[b]Για να ψηφίσετε στη νέα δημοσκόπηση θα πρέπει πρώτα να διαγράψετε όλες τις ψήφους σας στα προηγούμενα ερωτήματα και να ψηφίσετε και στα τρία ερωτήματα εξ' αρχής.[/b] Άρα έχετε μια ακόμη ευκαιρία να το ξανασκεφτείτε γενικώς.
Μέχρι τέλος Απριλίου θα πρέπει να έχουμε καταλήξει σε όλα ώστε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες εύρεσης καταλυμάτων.
Δημοσιεύτηκε
δεν νομιζω πως μπορουμε να υποχρεωσουμε καποιους να μεινουν σε σκηνη οπως και το αντιθετο. αλλα σου ειπα οτι μεσα στο καμπινκγ εχει δωματια,πολυ απλα, θα παρουμε χωρο για σκηνες διπλα στα δωματια!!!οποτε ολοι μαζεμενοι θα ειμαστε :2:
Δημοσιεύτηκε
στη τελικη τα δωματια για εναν υπνο θα ειναι,ολη την υπολοιπη μερα θα μαστε παρεα ή στις σκηνες μας ή στη παραλια πινοντας τσιπουρα :2:
Δημοσιεύτηκε
μολις το ειδα γελαγα μονος μου. ελεγα ποιος στο καλο θελει ελευθερο? εδω "τσακωνομαστε" αν θα μεινουμε σε οργανωμενο ή δωματια!
Δημοσιεύτηκε
Εγώ θα πάω να μείνω σε κελί μοναστηριού (εάν υπάρχει κάποιο εκεί κοντά). Ευκαιρία για περίσκεψη και διαλογισμό. Όχι μόνο μετάνοιες και εξομολογήσεις. Έτσι Noe?
Πάντως τα πανκέικς θα σας τα φτιάξω για πρωϊνό και είναι καταπληκτικά με βούτυρο και ένα σιρόπι που είναι κόλαση.
Δημοσιεύτηκε
Με αρέσει η ιδέα του να είμαστε όλοι μαζί σε μία αλάνα και να έχουμε μία φωτιά στην μέση…….σκηνές με μηχανές και μία κάσα μπύρες …… :2:
Ένα διήμερο μπύρας μπίχλας και ανδροπαρέας με ανδροσυζητήσεις και άκρατο παλιμπαιδισμό ……τι μας έχει μείνει άλλωστε….???
Νομίζω πως θα είναι μία καλή ευκαιρία να διασκεδάσουμε μακριά από καναπέδες και σαλόνια……..να κάνουμε χαβαλέ και να κουραστούμε γεμίζοντας μπαταρίες!!!! :grimace:
Δεν ψηφίζω τίποτα είμαι μέσα για όποτε αποφασιστεί να γίνει η συνάντηση για όπου θέλετε,από 21 Μαΐου μέχρι και 15 Ιουνίου …..η παρέα έχει την μεγαλύτερη αξία. :headbanger:
Το μόνο που πρέπει να αποφασίσουμε σχετικά γρήγορα είναι αν θα μείνουμε σε κάμπινγκ ή σε δωμάτια.
Και αυτό για να αρχίσουμε να παίρνουμε τον εξοπλισμό όσοι δεν τον έχουμε.

Άντε να παίρνουμε φόρααααααααα!!!!! :mad:

Ααααα να ανανεώσω και την λίστα

[indent=1]1) noe
2) elifain
3) χρήστος
4) Saos
5) γιωργοratus
6) SV2MDL
7) Σαββίδης Λευτέρης
8) George Farmer
9) Kimon delios
10) rosodi
11) SSAV
12) andrew
13) Βύρωνας
14) tolis
15) bbk[/indent]
16)…..?

:victory:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[indent=1][quote name='bbk' timestamp='1360390236' post='10777'][/indent]
[indent=1]6) SV2MDL
15) bbk[/indent]
[/quote]

Φοβούμαι, μα γιατί φοβούμαι..; [url="http://freesmileyface.net/free-confused-smileys.html"][img]http://freesmileyface.net/smiley/confused/confused-12.png[/img][/url]
Οι βόρειοι γίναν δυο.. [url="http://freesmileyface.net"][img]http://freesmileyface.net/smiley/confused/puzzled-2.gif[/img][/url]
Δημοσιεύτηκε
αργουμε να παρουμε μπρος,,,,, σαν τα diesel,,,,, αλλα αν παρουμε !!!!! :bike: :bike: ,,,, :thumbsup:
Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν...

Ψήφισα Εύβοια, αφού έχουμε ψηθεί για το μέρος.

Ψήφισα ότι κάθε ΠΣΚ θα βρέχει, για 2 λόγους:
α) μπορώ όλες τις ημερομηνίες, και
β) σίγουρα θα βρέχει αφού θα έρθει και ο bbkης. :grimace: :after_boom: :bad_smile:

Ψήφισα αστέρια, γιατί μου αρέσει πιο πολύ το χύμα κάμπινγκ απο το οργανωμένο, αλλά δεν με πειράζει και το "Αγ. Άννα" στυλ που έχει και δωμάτια. Έτσι κι αλλιώς όλη μέρα μαζί θα είμαστε όπου κι αν είμαστε.
(αν ο SV2MDL έρθει με το ΜεΖέ, να μην τον έχουμε κοντά στις σχάρες και μας καπνίσουν τα κρέατα. :smoking: )

Μπορέι να έρθει και ο θείος μου με τη Vulcan, η οποία μέχρι τότε μπορέι να έχει γίνει bobber. :hell_boy:
Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν πάμε τελικά όλοι όσοι έχουμε δηλώσει. :dribble:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=LCnebZnysmI[/media]
Δημοσιεύτηκε
ααααααααααααααααααααααααχ!!!!περιμενω πως και πως!!! :wub: :wub: :wub: :wub:

[color=#ff0000][size=7]110 και σημερα[/size][/color]
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Και μη νομίζετε ότι μας κάνετε χάρη (μερικοί - μερικοί) για να αντέξουν τα 350άρια.
Εσείς μπορεί να είστε πιο γλήγολοι αλλά εμείς είμαστε σταθερή αξία.. B) και τα 500άρια.. :levitation:

[color=#ff0000][b][size=7][font=comic sans ms,cursive]109 και σήμεραααααα..!![/font][/size][/b][/color]
Δημοσιεύτηκε
Παιδιά θα χαρώ πολύ να καταφέρω και να ακολουθήσω...
Βέβαια εγώ δεν είμαι του κάμπινγκ και πιστεύω ότι τέλος Μαίου θα έχει τη ψύχρα του για σκηνή...
Με βλέπω να νοικιάζω με το Κίμωνα κανά σπιτάκι μέσα στο κάμπινγκ...
'Οσον αφορά τις διαδρομές δεν έχω καταλάβει τις επιλογές για Εύβοια...
Θα μου άρεσε πολύ αν ο Νόε μας τα έδειχνε μέσω google maps...
Nικόλα αν έρθω μόνος μου το Σάββατο ποια είναι η πιο σύντομη διαδρομή να ακολουθήσω???
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ανδρέα, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη είναι νωρίς, αλλά ως φαίνεται θα καταλήξουμε στην επιλογή της Αγίας Άννας στην βόρεια Ευβοια.
- Ο χάρτης για τους Αθηναίους.

- Ο χάρτης για τους βορείους.

Διπλάσια χιλιόμετρα δηλαδή, αλλά δεν πειράζει, για αυτούς είναι πάντα κατηφόρα.. :rolleyes:

Δημοσιεύτηκε
[quote name='noe' timestamp='1360652537' post='10798']
Διπλάσια χιλιόμετρα δηλαδή, αλλά δεν πειράζει, για αυτούς είναι πάντα κατηφόρα.. :rolleyes:
[/quote]

και μετά πώς θα γυρίσουν;!... :huh2:
Δημοσιεύτηκε
και μετά πώς θα γυρίσουν;!... :huh2:
,,,, στην ανηφορα θα μας ρυμουλκει ο ββκις με την BMW,,,,,,,,,,,( ειδατε που χρειαζονται και οι,,,,αποστατες !!!! :grimace: ),,,,,νοε,,,, βορειοι δεν ειναι μονο απο την θεσσαλονικη !!!!!! :D ,, :thumbsup:
Δημοσιεύτηκε
Το camping στην Αγία Άννα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία λειτουργίας και τιμές. Ας έχουμε το νου μας για να ξέρουμε τι θα προγραμματίσουμε για διαμονή. Ίσως εκείνη η εποχή να μην είναι και η ιδανική για camping λόγω υγρασίας. Οι υπνόσακοι που έχω δεν ξέρω εάν είναι κατάλληλοι για την περίοδο της πανελλήνιας.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Καλά βρε ζαγάρια, στον στρατό δεν κάνατε σκηνάκια στο χιόνι..; cursing-044.gif

Φανέλα θα τυπωθεί; Ενδιαφέρομαι. :bike:

Το "αφεντικό" ζωγραφίζει μόνο μπέμπες.. fart.gif

Δημοσιεύτηκε
[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Καλά βρε ζαγάρια, στον στρατό δεν κάνατε σκηνάκια στο χιόνι..; [/font][/color][url="http://freesmileyface.net/free-unhappy-smileys.html"][img]http://freesmileyface.net/smiley/unhappy/cursing-044.gif[/img][/url]
[/quote]

Και εγώ, "θείο" δεν έκανα μπορώ να έρθω στην Πανελλήνια ? :bike:
Δημοσιεύτηκε
Στελιο.μιλαμε για αρχες Ιουνιου.δλδ για καλες θερμοκρασιες!!!βεβαια το βραδακι την σηκωνει τη κουβερτουλα του!αλλα αυτο ειναι καλο.σκεψου να λιωναμε και το βραδυ στην ζεστη...

[color=#ff0000][size=8]106 και σημερα![/size][/color]
Δημοσιεύτηκε
Νίκο στην πανελλήνια θα πάμε για ψάρεμα;! :after_boom: :grimace: :bad_smile:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=KQcTLgqUDbU[/media]
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.