Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Royal Enfield Club (Βόρεια Ευβοια, 31-2 Ιουνίου 2013)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, πριν ψηφισθεί το νέο νομοσχέδιο του φορολογικού, ας ψηφίσουμε εμείς που θέλουμε φέτος να διοργανώσουμε την 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση του Royal Enfield Club; :bike:

This post has been promoted to an article

• Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 214,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
[quote name='noe' timestamp='1358266496' post='10405']
Στέλιο, στην Εύβοια έχω πάει μόνο μέχρι την Αιδηψό
[/quote]

δεν με χαλαγε καθολου ενα μπανακι στα ιαματικα λουτρα.. :popcorn:

η Αγια Αννα εχει πολυ πολυ πολυ οργανωμενο καμπινγκ (σε εκνευριστικο βαθμο δλδ) :anger:

το Αρτεμησιο ακουγεται ωραιο!!! και δεν εχω παει κιολας
Στελιο, δεν τις γλυτωνουμε τις στροφες οπου και να παμε :bike: . αλλα αυτη ειναι και η απολαυση της ενφιλντ :bow:
Δημοσιεύτηκε
Ο Νέος Πύργος και οι Ωραιοί είναι δύο μικρά χωριά τόσο κοντά που είναι σαν ένα. Είναι βορειοδυτικά της Αιδηψού και είναι και τα δύο παραθαλάσσια με τον Νέο Πύργο η παραλία για μπάνιο να είναι μέσα στο χωριό. Και τα δύο έχουν ταβέρνες, τσιπουράδικα, πιτσαρίες καφέ. Το καλύτερο ξενοδοχείο στο Νέο Πύργο είναι το ΡΟΔΟΝ, με τιμές για δίκλινα δωμάτια στα 40 ευρώ περίπου με πρωϊνό (τιμές ένα χρόνο πριν). Δυστυχώς δεν ξέρω εάν έχει μονόκλινα.Είναι μέσα στη θάλασσα και έχει και πάρκινγκ για τις μηχανές. Στους Ωραιούς είχα μείνει στο ΠΟΡΤΟ ΚΑΪΡΗΣ, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Σε κάθε περίπτωση, επειδή η κουμπάρα μου είναι από το Νέο Πύργο, μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες και για διαμονή και για φαγητό και τι θα είναι ανοικτό εκείνη την εποχή.
Πάντως με βλέπω να περνώ Αιδηψό από Αρκίτσα και από εκεί να ανηφορίζω για τον τόπο προορισμού.
Δημοσιεύτηκε
Στο Αρτεμίσιο δεν έχω πάει, αλλά έχω πάει στο Πευκί για κάμπινγκ σχεδόν είκοσι χρόνια πριν. Τότε δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ούτε η παραλία που ήταν μπροστά στο κάμπινγκ.
Δημοσιεύτηκε
εάν ο καιρός είναι καλός το καμπινγκ θα έχει μεγάλο χαβαλέ και θα έχουμε και τα μηχανάκια μας αγκαλιά :P!! εγώ από τα μέρη αυτά δεν έχω την παραμικρή ιδέα αυτά!!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[Χμμμμ..!!] Μήπως να κάναμε μια μονοήμερη μέχρι Ωραιούς
και να βολιδοσκοπήσουμε την κατάσταση..; [/Χμμμμ..!!]
[url="http://freesmileyface.net/free-thinking-smileys.html"][img]http://freesmileyface.net/smiley/thinking/idea-013.gif[/img][/url]
Δημοσιεύτηκε
Εάν κάνουμε κάμπινγκ θα χρειαστώ σκηνή, γιατί έχω μόνο δύο οικογενειακές και ένα μικρό ιγκλού από το οποίο εξέχουν τα πόδια μου. Η μία οικογενειακή δεν μπορεί να μεταφερθεί με μηχανή, εκτός εάν διαθέτει sidecar, ενώ η δεύτερη (ιγκλού) έχει δύο εσωτερικές καμπίνες που κοιμίζουν δύο άτομα. Είναι λίγο ογκώδης αλλά μπορεί να μεταφερθεί με μηχανή. Sleeping bag έχω, όπως και φουσκωτό στρώμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να κουβαλήσω όλον τον εξοπλισμό, αλλά θα τα βολέψω με τα απολύτως απαραίτητα.
Δημοσιεύτηκε
Δεν είναι άσχημη ιδέα, αλλά δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να σας ακολουθήσω (τουλάχιστον μέχρι να στρώσω τη μηχανή). Μάλλον την παίρνω έως τις 20 Ιανουαρίου.
Δημοσιεύτηκε
Στην Άγ. Αννα παντός εχει ενα γαματο ροκαδικο.
Είχε κάνει μια μαζωξη εκεί το hayabusa.gr μπορεί να μας δώσει πληροφορίες εάν θέλετε για εκεί
Το κάμπινγκ διαθέτει και πισίνα
Δημοσιεύτηκε
εγω ειμαι μεσα κια για καμπινγκ!! ββκ θελω τα 2 βραδια να μας πεις ιστοριες και μεις να καθομαστε γυρω απο το τζακι!! :popcorn:
Δημοσιεύτηκε
[quote name='Homo RatUς' timestamp='1358281195' post='10414']
εγω ειμαι μεσα κια για καμπινγκ!! ββκ θελω τα 2 βραδια να μας πεις ιστοριες και μεις να καθομαστε γυρω απο το τζακι!! :popcorn:
[/quote]
Και να καπνίζουμε την πίπα της ειρήνης. Και μην τολμήσει να χορέψει κανείς το χορό της βροχής.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote name='SSAV' timestamp='1358278001' post='10411']
...έχει δύο εσωτερικές καμπίνες που κοιμίζουν δύο άτομα...
[/quote]

Εγώ δεν έχω σκηνή... :( πρέπει να με φιλοξενήσετε.. Μόνο με τον μπιμπίκη μη με βάλετε μαζί.. :mad2:
Μα τι λέω, ποιός μπιμπίκης; Δεν τον εβλέπω στο μέτρημα, όπως και πολλούς ακόμη κλασικούς πανελληνιάρχες:
1) noe
2) elifain
3) χρήστος
4) Saos
5) γιωργοratus
6) SV2MDL
7) Σαββίδης Λευτέρης
8) George Farmer
9) Kimon delios
10) rosodi
11) ..?

Στέλιο, το στρώσιμο και της δικιάς σου και της δικιάς μου πρέπει ννα γίνει κατά νότο μεριά.
Όσο για τα μπαγκάζια θα τα μοιραστούμε, ΟΛΟΙ. Αν αποφασίσουμε για κάμπινγκ.. ;))
Δημοσιεύτηκε
Νίκο μας βλέπω κατά Πάρνωνα μεριά, μέσω Άστρους, για μονή Ελώνης, Κοσμά και τέλος Γύθειο για ούζα, σύγκλινο με ομελέτα και λουκάνικο Μάνης. Και εφόσον οι enfield στην περίοδο του στρωσίματος, μπορεί να έχουν θεματάκια, καλό θα ήταν να έχουμε και κάποιον τρίτο μαζί (Homo Ratus διαβάζεις ή πήγες για ύπνο?). Και μιας και μίλησα για ύπνο, θα κοιμηθούμε σπίτι μου.
Νίκο πάλι με άφησες εκτός λίστας συμμετοχών πανελλήνιας. Σου έχει γίνει μάλλον συνήθεια από την προηγούμενη. Πρόσθεσέ με και υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα ώστε ούτε εσύ ούτε κάποιος άλλος από τους συμμετέχοντες να μην χρειαστεί να προσπαθήσει επί μισή μέρα να βάλει με τη μανιβέλα μπροστά την enfield μου.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

happy-132.gif happy-132.gif happy-132.gif happy-132.gif happy-132.gif happy-132.gif

1) noe
2) elifain
3) χρήστος
4) Saos
5) γιωργοratus
6) SV2MDL
7) Σαββίδης Λευτέρης
8) George Farmer
9) Kimon delios
10) rosodi
11) SSAV
12) ....?

happy-124.gif happy-124.gif happy-124.gif happy-124.gif happy-124.gif happy-124.gif

happy-cheerleader-130.gif happy-cheerleader-130.gif happy-cheerleader-130.gif happy-cheerleader-130.gif

Δημοσιεύτηκε
[quote]
[right]
Γιατί όποιος είναι μάγκας ας ακολουθήσει μέχρι την Βενετία για ναπολιτάνα..
οδικώς εεεεεε... :bike: κανονίστε το και πάμε.... :smoking:[/right]
[/quote]

Πολύ άνετο ταξίδι και με ασφάλεια. Θεσ/νίκη - Πάτρα, Αθήνα - Πάτρα, πλοίο, Βενετία, μακαρονάδα κ.τ.λ. πλοίο, Πάτρα (εναλλακτικά οι βόρειοι Ηγουμενίτσα. ο SV2MDL ειδικά από Βοσνία Ερζεγοβίνη.
Δημοσιεύτηκε
ελα,,,,, ατονισαμε βλεπω !!!!!!! ακριβοδικαιε,,, θα χαρω πολυ να σε δω στην πανεληνια ,,, παμε μαζι μεσω ,,, βοσνιας !!!! καθως σε περιμενω και στο BALKAN EXPRESS !!!! :bike: ,,,,,,, ;))
Δημοσιεύτηκε
Και εγω Νικο ψηφισα Ευβοια ,ειναι νωρις βεβαια αλλα σχεδια κανουμε,η συναντησι με τα παιδια απο βορεια ,μπορει να γινει Αρκιτσα,και περναμε απεναντι Αιδηψο,η περιμενουμε τα παιδια Αιδηψο,το καραβι ειναι 40 λεπτα.Εκτος οι Αθηναιοι θελετε να παμε απο Χαλκιδα ,Αγιο Ιωαννη Ροσσω,καλη διαδρομη με στροφιλικια ,λιγο κουραστικη,και συναντιωμαστε οπου οριστη με τα παιδια απο την Βορεια Ελλαδα.Ολες οι αποψεις δεκτες ,ειπαμε σχεδια κανουμε ,καλα να ειμαστε πρωτα ο Θεος μεχρι τοτε θα τα πουμε αρκετες φορες ,ετσι για να ζεστενομαστε ,μπας και τα καταφερει και ο Ανδρεας,ολοι οι παλιοπαρεα ενφιλνταδων ,καλα θα ειναι .Μονο Νικο μηπως ζοριστης εσυ με το 350.........
Δημοσιεύτηκε
Και Ωρεοι,και ο Νεος Πυργος εινα γραφικα χωρια..Οσο για το Πευκυ απο εκεινοι την πλευρα τ α περισσοτερα καταστηματα ξενοδοχεια ανοιγουν αρχες Ιουνιου.Η Λιμνη της Ευβοιας ισως ειναι το ποιο γραφικο χωριο της Βορειου Ευβοιας,εχω παει αρκετες φορες αλλα τα δωματια ειναι λιγο τσιμπιμενα στις τιμες εννοω.Μπορουμε να μεινουμε Νεο Πυργο που ξερει ο Στελιος και απο εκει κανουμε τις εξορμησεις μας.
Δημοσιεύτηκε
Εγώ πάντως δηλώνω από τώρα ότι οδικώς, μέσω Χαλκίδας, δεν πρόκειται να κάνω τη διαδρομή της Ευβοίας. Θα πάω Αρκίτσα και από εκεί καραβάκι για Αιδηψό και μετά μία στάση Νέο Πύργο - Ωραιούς για καφέ. Θα κάνω παρέα στους βόρειους συντρόφους. Άλλωστε ο bbk θα χρειαστεί όσο το δυνατόν περισσότερη συμπαράσταση όταν συναντηθεί με τον noe.
Το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσω και στην επιστροφή.
Δημοσιεύτηκε
Η αληθεια ειναι οτι απο Αρκιτσα η διαδρομη ειναι πιο ξεκουραστη,συμφωνω με τον Στελιο,αλλωστε πρεπει να σκεφτουμε και τα 350ρια ,μια διαδρομη απο χαλκιδα θα τα ξελιγωνε............
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote name='kimon delios' timestamp='1358950918' post='10554']
...αλλωστε πρεπει να σκεφτουμε και τα 350ρια ,μια διαδρομη απο χαλκιδα θα τα ξελιγωνε............
[/quote]

Έχεις οδηγήσει 350άρι; πάει χαλαρά με 80-90 χλμ. Όσο και το 500, απλά το 500 έχει λίγο περισσότερο νεύρο για ανηφόρες και στροφές. Σιγά τα λάχανα, είναι θέμα οδηγήματος.
Αν πάμε από εθνική τότε είναι πιο κουραστικά για την Enfield (500 και 350).
Εγώ προτιμώ με χίλια οδικώς μόνο από τα βουνά της Ευβοίας, δεν την χάνω τέτοια διαδρομή και δε συγκρίνεται με το χάος της εθνικής. Αν οι γλήγολοι θέλουν ας πάνε από εθνική και δεν το λέω για σένα Στέλιο, αλλά για τις άλλες μοτοσικλέτες (Triumph, Harley) που θα έρθουν μαζί μας. Τι μαζί μας δηλαδή, αν χωρίζουμε από τώρα..!!
Πάντως θυμηθείτε ότι στο ταξίδι της Λευκάδας ακολούθησα για 1000 χιλιόμετρα τις Enfield και μια χαρά το καταχάρηκα με την Bonneville. Σημασία έχει η παρέα, το γουργούρισμα της μοτοσικλέτας και οι στάσεις για τσιγάρο... :smoking:
Δημοσιεύτηκε
Συμφωνώ απόλυτα με τον Noe! Η φιδίσια ορεινή διαδρομή είναι όλα τα λεφτά! (που μας λείπουν).
Δημοσιεύτηκε
[quote]ελα,,,,, ατονισαμε βλεπω !!!!!!! ακριβοδικαιε,,, θα χαρω πολυ να σε δω στην πανεληνια ,,, παμε μαζι μεσω ,,, βοσνιας !!!! καθως σε περιμενω και στο BALKAN EXPRESS !!!! :bike: ,,,,,,, ;))[/quote]

Μόλις πάρω το πτυχίο νοσηλευτικής θα πάμε. Αλλά θα μαζέψουμε και μανητάρια ...
Δημοσιεύτηκε
Παιδιά λυπάμαι, αλλά αυτή την διαδρομή δεν μου αρέσει να την κάνω ούτε με αυτοκίνητο. Συμφωνώ, ωραία διαδρομή με καταπληκτικά τοπία και με καλές ταβέρνες στον Άι Γιάννη το Ρώσο, αλλά όχι για μένα. Η Αρκίτσα είναι η καλύτερη επιλογή μου εάν καταφέρω να ακολουθήσω.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε
εγω εχω να πω, οτι η ουσια ειναι να την περασουμε ομορφα ολοι παρεα. "τωρα οποιο δρομο και να πηρα"...."παντα με εφερνε στην πανελληνια!!!"

[url="http://www.youtube.com/watch?v=ybUlJOHXWyk"]http://www.youtube.com/watch?v=ybUlJOHXWyk[/url]
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.