Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Royal Enfield Club (Βόρεια Ευβοια, 31-2 Ιουνίου 2013)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, πριν ψηφισθεί το νέο νομοσχέδιο του φορολογικού, ας ψηφίσουμε εμείς που θέλουμε φέτος να διοργανώσουμε την 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση του Royal Enfield Club; :bike:

This post has been promoted to an article

• Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 214,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
Δηλαδή ο Σπύρος εννοεί ότι με τη Harley θα έχει μωρά και οι παπούδες με τις enfield θα είναι μπακούρια? Noe όχι μόνο εξομολόγηση και μεττάνοιες, αλλά και νηστεία 40 ημέρες πριν την πανελλήνια και 40 μετά. Για να δούμε μετά εάν θα έχει όρεξη για μικρούλες?
Δημοσιεύτηκε
[quote]Το "αφεντικό" ζωγραφίζει μόνο μπέμπες.. [url="http://freesmileyface.net/"][img]http://freesmileyface.net/smiley/battle/fart.gif[/img][/url][/quote]

Δεν πειράζει ας είναι και με στραβά [size="5"]βυζά.[/size]
Δημοσιεύτηκε
[quote]Νίκο στην πανελλήνια θα πάμε για ψάρεμα;! :after_boom: :grimace: :bad_smile:[/quote]

Παίδα άσε τις μαλαμορδίες :choler: και ν' ασχοληθείς με τα μανητάρια. Το πολύ πολύ να μάθεις να φτιάχνεις δόλωμα από μανητάρια, θα υπάρχει κατάλληλος καθηγητής και θα σου δείξει ... :grimace:
Δημοσιεύτηκε
Σπυρουουουου μη τα λες αυτα και δε θα μας αφησουν σε χλορο κλαρι.......ζηλευουν οι γεροξουριδες που εμεις κυκλοφοραμε μωρα......,
........ασε τα βασανηστηρια που ετοιμαζουν......φημες λενε πως δεν θα με αφησουν να ακουμπησω ουτε ενα τζατζικι για εσενα δε λενε πως θα σε βαψουν τα μαλια περτικαλη στον υπνο σου και θα κριψουν τους καθρευτες για να μην το παρεις χαμπαρι........εμενα δε για να μη σου το φανερωσω θα μου βουλωσει ο πατηρ Νοε με θρησκευτικη ευλαβια τα ματια για να τα βλεπω ολα μπλε και μη καταλαβω τι σε κανανε....Να εχεις το νου σου σε λεω!!!!
Δημοσιεύτηκε
Εγω μαρτυριαρης.........απαπαπαπα......προσπαθω να διαφιλαξω την σωματικη και αισθητικη ακεροτητα την θκιαμ και του Σπυρου......
Αντε το περττικαλι στα μαλια.φευγει με ντεκαπαζ τα μπλε ματια με ποσες μπριτζολες θα γιανουν;
Επισεις φιμες στα μπλοκ λενε πως ο πατηρ Νοε την πρωτη βραδια μετα τον εσπερινο θα μας κανει μαθηματα ψαρεματος......με μπετονια και αγκιστρι ........το τσαπαρι θα μας το μαθει στην επομενη πανελληνια,
Ετσι για να υπαρχειι περισσοτερο ενδιαφερον!!!!!!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος bbk

Δημοσιεύτηκε
[url="http://www.youtube.com/watch?v=Wq5hIHh0-mU"]http://www.youtube.com/watch?v=Wq5hIHh0-mU[/url]
Δημοσιεύτηκε
:D :D :D :D :D ,,,ββκι,,,, πολυ καλο !!!!!! αλλα για ποιον ,,,,,,, χτυπαει η καμπανα ???????
Δημοσιεύτηκε
[font="Times New Roman"][size=3]Για ποιον για ποιον?..... :victory:[/size][/font]
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[color=#ff0000][size=7][font=comic sans ms,cursive]103 και σήμερα..!![/font][/size][/color]

1) noe
2) elifain
3) χρήστος
4) Saos
5) γιωργοratus
6) SV2MDL
7) Σαββίδης Λευτέρης
8) George Farmer
9) Kimon delios
10) rosodi
11) SSAV
12) andrew
13) Βύρωνας
14) tolis
15) bbk
16) .... ?

Άντε βόρειοι ξεκουνάτε,
πανάγο, ενφλίδη, μαζουτφλίτ, στεκούρος, ρούσμακ, ροαγιαλίστ κ.λπ.
αντεεεεεεεέ... :angry009:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Άντε βόρειοι ξεκουνάτε,
πανάγο, ενφλίδη, μαζουτφλίτ, στεκούρος, ρούσμακ, ροαγιαλίστ κ.λπ.
αντεεεεεεεέ... :angry009:

Κάνετε πως δεν ακούτε εεεεεε..; :unhappy:
99 και σήμερα..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ααααααααααχ..!! Τι ώραία περάσαμε..!! Τι όμορφες που ήταν και οι 11 Enfield μας...

P1040182_aaaax.jpg

Αααααααχ, λέω να κάνουμε από εδώ και στο εξής την πανελλήνια αποκλειστικά και μόνο με Enfield... :bow:

@#%$#@&$#@ :angry009::angry009::angry009: @#%$#@&$#@

Καλά μη βαράτε όλοι μαζί.. :mad2:

Δημοσιεύτηκε
Εάν δεν θα συμμετέχω στη πανελλήνια φέτος , σίγουρα θα σας λειψοί η κάπνα μου. Για αυτό γράψτε με στην λίστα. Αλά θέλω το δωμάτιο με τον Αντώνη Σαμαρά. Θα φέρω και την Μερκελ
Δημοσιεύτηκε
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΕΟ ! για μια στιγμή φοβήθηκα ότι δεν θα έρθεις πανελλήνια φέτος έτσι που ανέβηκε η τιμή στο πετρέλαιο ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,
λέω θα κάνει πίσω, και δεν μπορώ χωρίς "ντουμάνι" ! :bike:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος ΠΑΝΑΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε
Γεια σου Θόδωρε……έτοιμη η βασική ομάδα των βορείων…..έλλλλλα και οι υπόλοιποι!!!!!
……….
Πανάγο να το λάβουμε σαν δήλωση συμμετοχής το προηγούμενο πόστ?
:2:
Δημοσιεύτηκε
Εσυ φιλε Νικο[ββκ]θα ερθεις με μηχανη,οχι με με μοτοσυκλετα οπως εμεις και μαλιστα κλασσικη.Οταν θαρθεις θα σου δωσω την Ενφιλντ μου ετσι για να ξαναθυμηθεις την πραγματικη εννοια του μοτοσυκλετισμου,τοτε που ολα ηταν αγνα ρομαντικα ,και χαλαραααα...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

97 και σήμερα..!!

1) noe
2) elifain
3) χρήστος
4) Saos
5) γιωργοratus
6) SV2MDL
7) Σαββίδης Λευτέρης
8) George Farmer
9) Kimon delios
10) rosodi
11) SSAV
12) andrew
13) Βύρωνας
14) tolis
15) bbk
16) mazoutfield
17) ΠΑΝΑΓΟΣ
18) .....?

Αμάν οι βόρειοι..... confused-5.gif ξύπνησαν..!!

Οταν θαρθεις θα σου δωσω την Ενφιλντ μου ετσι για να ξαναθυμηθεις...

Εεεεεεεε, μα τα θέλει κι εσένα ο ...... σου να τ' ακούσεις... :mad2:
όχι φυσικά από μένα.. :lol:

Δημοσιεύτηκε
[quote name='kimon delios' timestamp='1361553699' post='10871']
Εσυ φιλε Νικο[ββκ]θα ερθεις με μηχανη,οχι με με μοτοσυκλετα οπως εμεις και μαλιστα κλασσικη.Οταν θαρθεις θα σου δωσω την Ενφιλντ μου ετσι για να ξαναθυμηθεις την πραγματικη εννοια του μοτοσυκλετισμου,τοτε που ολα ηταν αγνα ρομαντικα ,και χαλαραααα...
[/quote]

Να είσαι καλά Κίμωνα αλλά δεν θέλω ....θα γεμίσω τύψεις και στενοχώρια που δεν έχω πια Enfield.
...άσε που από το ξύλο που θα φάω δεν θα μπορώ να κουνηθώ και θα με παίρνουν βεντουζεςςςςς!!! (Electrobullet κανόνισε να είναι οι παραδοσιακές όχι οι κοφτές)

Εσύ πατερ Νοε μη δεις άνθρωπο να μου πει καλή κουβέντα αμέσως να του την πεις……απαπαπαπαπαπαπα!!!!!! Θα εισηγηθώ στον πρεσβύτερο να δεις τι θα σου κάνει!!! :bad_smile:

:2:
Δημοσιεύτηκε
Νικο[ββκ] ενταξει δεν θελω να σου δημιουργησω προβλημα.Παντως εγω δεν θαλεγα οχι να οδηγησω την δικια σου [μπεμπα ]ειναι αν δεν κανω λαθος.Ετσι για να ζεστενομαστε ,και να φτιαχνετε κλιμα τα γραφω,αλλωστε στην παρεα μας εχουν ερθει ακομα και με σκουτερ.....
Δημοσιεύτηκε
Κίμωνα δεν μου δημιουργείς κανένα πρόβλημα …..άλλωστε είναι γνωστό πως το έχω εδω και πολλααααα πολλλλλαααα χρόνια……!!!!!
Ας μαζευτούμε με το καλό και όλα θα γίνουν, βόλτες, πιόματα, πειράγματα …… μετάνοιες εγώ δεν κάνωωω(Νόε ακούςςς???)…..!!!!
Πάντως δεν έχουμε καταλήξει αν θα μείνουμε σε κάμπινγκ ή σε ξενοδοχείο!!!!
Δημοσιεύτηκε
[quote name='bbk' timestamp='1361695636' post='10878']

Πάντως δεν έχουμε καταλήξει αν θα μείνουμε σε κάμπινγκ ή σε ξενοδοχείο!!!!
[/quote]

η Αγια Αννα τα προσφερει ολα μαζι και συμφερει! οποτε θα καλυφθουν ολα τα γουστα
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

94 και σήμερα..!!
αλλά, ωρέ συνοδοιπόροι, αν κάνουμε ελεύθερο κάμπινγκ,
πως θα κάνουν την ανάγκη τους όσοι τυγχάνουν φανατικοί αναγνώστες..; bathroom-1.gif
κι ελπίζω να είναι κάπου ψηλά και με ωραία θέα..lol-069.gif

Δημοσιεύτηκε
οι βορειοι ηδη προετοιμαζομασται πυρετωδως !!!!! ο στρατηγος παναγος ηδη εβγαλε την διαδρομη της νικης !!!!! ετοιμασε βαλιτσακια για την πανεληνια,,,, εγω εβαλα μπρος την electra,,, o bbkis,,αλλαξε καζανακι,,( ασχετο !!) και οι ετοιμασιες συνεχιζονται !!! :bike: ,,,, :after_boom:
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.