Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Δϊακοπές και σκασίματα στην εξάτμιση

Δημοσιεύτηκε

Προχθές που γύριζα το βράδυ από βόλτα μου έκανε η μηχανή 4-5 κλωτσηματα και σκασίματα στην εξάτμιση.

Αυτό που ήθελα να δω (γιατί την έχω πάθει στο παρελθόν) ήταν αν η γείωση ήταν καλά σφιγμένη, πράγμα που ήταν.

Έβαλα εμπρός την μηχανή τσακμακι και τσαφ σβήνει. Ξανά βάζω τσακμακι και ξανά τσαφ σβήνει. Πάω για 3 φορά μουλάρι ο άστραχαν , 4 τα ίδια 5 τα ίδια.

Βγαζω μπουζί να δω εάν μου φέρνει ρεύμα , και έχω την εντύπωση ότι δεν φέρνει . Έχω πάρει μαζί μου το μπουζί να το δω αύριο στον μηχανικό μου εάν φέρνει ρεύμα η έχει βραχυκυκλώσει. 
Για μιλάτε τη άλλο να δω ;

• Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 12,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• 17 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Βγαζω μπουζί να δω εάν μου φέρνει ρεύμα , και έχω την εντύπωση ότι δεν φέρνει . Έχω πάρει μαζί μου το μπουζί να το δω αύριο στον μηχανικό μου εάν φέρ

• royal enfield bullet 1976
    royal enfield bullet 1976

αυτά τα σκηνικά μου τα έκανε η μηχανή μου bullet 500 όταν άρχισε να τα φτύνει το Πηνίο

• royal enfield bullet 1976
    royal enfield bullet 1976

όταν είχε πέσει το πηνίο έκανα και 10 μανιβελίες για α πάρει εμπρός και όπως πήγαινα στο δρόμο μου έσβηνε όπως είναι να μπεί ρεζέρβα και έκανε και κάτι βηξίματα. περιέλιξη πηνίου γύρω στα 60 με 8

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Είναι και σταθεροποιητής?

Είναι κόσμημα έτσι όπως το βλέπω ...!!!

Μεγιες και καλοφορετο....!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Μόλις τώρα, Ο/Η bbk έγραψε:

Είναι και σταθεροποιητής?

Δεν έχω ιδέα , ξέρω ότι έχει βγάλει πολύ καλό όνομα στην αγορά με δαύτους, ίδιος για μηχανές που χρησιμοποιούν ένα τόνο προβολακια πολύ τον εμπιστεύονται 

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

σαν και αναφέρθηκε για το Lifan να πω ότι για το δικό μου δεν κάνει , καθώς όπως βλέπεται στην φωτογραφία εμένα βγάζει 3 καλώδια για ρεύμα ενώ του Lifan 2.

Του λιφάν έχει φίσα με 4 ακροδέκτες, κάτι μπερδεύεσαι.

Ο ηλεκτρολόγος βρίσκει τις εξόδους εισόδους στην καλωδίωσή σου και μετά απλά αν συμβεί κάτι πάς με 7 ευρώ και κουμπώνεις έναν άλλον μόνος σου.

Μεγιές πάντως.

Δημοσιεύτηκε

@nikos rocker εχω ένα 5κιλο μπλε λαδομπογια αν θες. ...

Αχααααα ειχε μέρες που θέλω να το γράψω αλλά είχα αναστολές....

Σήμερα τις έχασα....

...τις αναστολές....

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
27 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Του λιφάν έχει φίσα με 4 ακροδέκτες, κάτι μπερδεύεσαι.

Ο ηλεκτρολόγος βρίσκει τις εξόδους εισόδους στην καλωδίωσή σου και μετά απλά αν συμβεί κάτι πάς με 7 ευρώ και κουμπώνεις έναν άλλον μόνος σου.

Μεγιές πάντως.

Τι να  πω βρε Νικόλα ειλικρινά δεν ξέρω όμως όπως το βλέπω στη φωτογραφία αυτό έχει τέσσερις ακροδέκτες ενώ αν δεις τη φωτογραφία τον δικό μου θα δεις ότι σε σύνολο βγάζει πέντε ακροδέκτες τρεις του ρεύματος και δύο από δίπλα αυτο πάντα συγκρίνοντας τις φωτογραφίες, ο μηχανικός μου όμως μου είπε ότι ο λιφαν δεν βγάζει για τριφασικό ρεύμα

Lifan 

12V-4-pin-DC-Fired-Full-Wave-Voltage-Rec

ο,δικός μου 

81725736-5E19-4FB5-A69F-C315133CE507.jpeg

Δεν επιμένω ως γνωστής για το θέμα  , όμως έτσι για το γαμωτο να δούμε αν όντως τελικά κάνει και για Electra .

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πήγα σήμερα στον μηχανικό, κάναμε τις απαραίτητες μετρήσεις με τον καινούργιο ανορθωτή και μπαταρία , όλα καλά,

14.5 ανώτερη μέτρηση και με φώτα ανοιχτά 13,8-14.

Ωραια και βάζω εμπρός και φεύγω, στο δρόμο πήγαινε παρά πολύ καλά.

Στα 3 χιλιόμετρα τσαφ σβήνει. Περνώ τηλ τον Πέτρο (μηχανικό) και έρχεται  σβέλτα. Πειράζει κάποια καλώδια τσακ πέρνει.

Γυρνάμε πίσω και αρχίζουμε να ψάχνουμε τα καλώδια στο κουτί το ποιο ακουμπάει που και κάνει σώμα και σβήνει .

Βαζουμε εμπρός κουνάμε σβήνει. Ξανά κουνάμε πέρνει εμπρός.

Όσο μας επέτρεπε το κουτί να δούμε και να σκαλίζουμε δεν βγάλαμε άκρη.

Έβγαλε όλες τις φίσες τις σκάλισε με ένα κατσαβιδακι τις ψέκασε και τις ξανά κούμπωσε.

Την πηρα και έφυγα χωρίς να μου ξανά κάνει πρόβλημα, πρέπει όμως να την δουλέψω για να δούμε το τι θα γίνει.

Είπαμε δε να την ξανά πάω να βγάλουμε τελείως μπαταρία πάλι και να τα ξανά δούμε ένα ένα γιατί μας έπιασε το βράδι .

Δημοσιεύτηκε

Τώρα που έχεις τον ανορθωτή καινούργιο πεστου να κάνει και μια μέτρηση και στο πηνίο. 5 λεπτά υπόθεση είναι. Κάποια διαδρομή μεταξύ μπαταρίας-ανορθωτή-πηνίου μπορεί να το προκαλεί αυτό.....

Δημοσιεύτηκε
Μόλις τώρα, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε:

Τώρα που έχεις τον ανορθωτή καινούργιο πεστου να κάνει και μια μέτρηση και στο πηνίο. 5 λεπτά υπόθεση είναι. Κάποια διαδρομή μεταξύ μπαταρίας-ανορθωτή-πηνίου μπορεί να το προκαλεί αυτό.....

θυμάμαι όταν είχε φτύσει το πηνίο που έκανε ΄τέτοια σκηνικά έσβηνε ξαφνικά και 10 μανιβελιές να πάρει. Που θα πάει θα το βρείτε.....

Δημοσιεύτηκε
Την 19/5/2022 at 8:47 ΠΜ, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε:

θυμάμαι όταν είχε φτύσει το πηνίο που έκανε ΄τέτοια σκηνικά έσβηνε ξαφνικά και 10 μανιβελιές να πάρει. Που θα πάει θα το βρείτε.....

Καλημερα...κανενα νεο βρηκατε ακρη με το ζητημα?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
4 λεπτά πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε:

Καλημερα...κανενα νεο βρηκατε ακρη με το ζητημα?

Όχι μέχρι τώρα δουλεύει μια χαρά , δεν έχω κάνει όμως μακρινές βόλτες 

Δημοσιεύτηκε
18 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Όχι μέχρι τώρα δουλεύει μια χαρά , δεν έχω κάνει όμως μακρινές βόλτες 

να μην κάνεις ::):

Δημοσιεύτηκε

....μην τον ακους Νικόλα....

...κανε μια βόλτα και όλα θα πανε καλα....

κατι δεν πατουσε καλα με όλες τις μετατροπες που κανατε και έγινε το μπαχαλο....

απλα επέμενε τον μηχανικο να σου δει το δυναμο.

αντε κουνήσου....!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Σήμερα στο πρώτο μεγάλο τεστ τον 80 χιλιομέτρων καλά με πήγε . Θέλω να πιστευω ότι δεν θα ξανά έχω πρόβλημα