- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 12,9k
- Δημοσιεύτηκε
- Τελευταία Απάντηση
Μέλη που απάντησαν περισσότερο
-
Nikoss Rocket 27 posts
-
royal enfield bullet 1976 14 posts
-
bbk 13 posts
-
noe 8 posts
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ
Most Popular Posts
-
17 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Βγαζω μπουζί να δω εάν μου φέρνει ρεύμα , και έχω την εντύπωση ότι δεν φέρνει . Έχω πάρει μαζί μου το μπουζί να το δω αύριο στον μηχανικό μου εάν φέρ
-
αυτά τα σκηνικά μου τα έκανε η μηχανή μου bullet 500 όταν άρχισε να τα φτύνει το Πηνίο
-
όταν είχε πέσει το πηνίο έκανα και 10 μανιβελίες για α πάρει εμπρός και όπως πήγαινα στο δρόμο μου έσβηνε όπως είναι να μπεί ρεζέρβα και έκανε και κάτι βηξίματα. περιέλιξη πηνίου γύρω στα 60 με 8
Featured Replies
Παρακολουθείται από 0
- Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.
Προχθές που γύριζα το βράδυ από βόλτα μου έκανε η μηχανή 4-5 κλωτσηματα και σκασίματα στην εξάτμιση.
Αυτό που ήθελα να δω (γιατί την έχω πάθει στο παρελθόν) ήταν αν η γείωση ήταν καλά σφιγμένη, πράγμα που ήταν.
Έβαλα εμπρός την μηχανή τσακμακι και τσαφ σβήνει. Ξανά βάζω τσακμακι και ξανά τσαφ σβήνει. Πάω για 3 φορά μουλάρι ο άστραχαν , 4 τα ίδια 5 τα ίδια.
Βγαζω μπουζί να δω εάν μου φέρνει ρεύμα , και έχω την εντύπωση ότι δεν φέρνει . Έχω πάρει μαζί μου το μπουζί να το δω αύριο στον μηχανικό μου εάν φέρνει ρεύμα η έχει βραχυκυκλώσει.
Για μιλάτε τη άλλο να δω ;