Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 116,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

http://www.ebay.com/itm/High-Quality-Petrol-Gas-Tank-Bare-Metal-For-Old-Royal-Enfield-Bullet-1950s-/262853667836?hash=item3d334cabfc:g:CXIAAOSwfVpYo~Ek

Και για εντελως αυθεντικες johnny brittain καταστασεις ειναι το συγκεκριμενο ντεποζιτο !!!! δειτε το στο προφιλ του :love:

Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για johnny britain

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Reee μην μου βαζεις αλλες ιδεες...

Εσυ θα με κανεις να βγαζω και μπροστα φαναρι.Με λυχνο θα βλεπω τα βραδια!!Χα χα..

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Έναν τέτοιο σκελετό να είχαμε..... ααααχχχχχ.....

Αντώνη, τώρα με αυτό το ντεπόζιτο, είναι καθαρό scrambler! Τέλειο!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, elifain είπε:

Έναν τέτοιο σκελετό να είχαμε..... ααααχχχχχ.....

Αντώνη, τώρα με αυτό το ντεπόζιτο, είναι καθαρό scrambler! Τέλειο!

Αυτο ειναι καθαρο scrambler...

Και αν με ρωτας εκτος του οτι ειναι πανεμορφο,ειναι και electra.Κι εκτος του οτι ειναι electra,εχω την εντυπωση πως ειναι...πολυ ομως στα γουστα σου!!

Screenshot_20170221_172800.png

Αυτο γινετε με σχετικα λιγα χρηματα...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εχει re παιδι μου αυτο το μοντερνο σχεδιο αλλα σου δινει και το κλασικο χαρακτηρα...

Το εξατμισακι του με τρελαινει στο συνολο του!

Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Εχει re παιδι μου αυτο το μοντερνο σχεδιο αλλα σου δινει και το κλασικο χαρακτηρα...

Το εξατμισακι του με τρελαινει στο συνολο του!

Εντάξει, το κατάλαβα , σου λείπει πανελλήνια γιατί δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω όλα τα παραπάνω :lol:

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά αυτό δεν είναι electra, είναι παλιός κινητήρας bullet σε πλαίσιο trials της εποχής.

Trials είναι η μοτοσυκλέτα για μονοπάτια και χώμα μόνο. Κάτι σαν moto cross της εποχής.

Scrambler είναι μια μουοσυκλέτα που σου επιτρέπει να κάνεις τα πάντα. Ταξιδάκια, βόλτες, ελαφρύ off road. 

Η δικιά σου Αντώνη είναι scrambler! Και είναι τέλεια!

Δημοσιεύτηκε

Εσυ απο παν γιατι χτουπιζεις το κεφαλις...??? 

...και εμενα ΜΕ αρεσει και οπως ειπε ο Αντωνης γινετε με λιγα χρηματα...!!!

Δημοσιεύτηκε
Just now, bbk είπε:

Εσυ απο παν γιατι χτουπιζεις το κεφαλις...??? 

...και εμενα ΜΕ αρεσει και οπως ειπε ο Αντωνης γινετε με λιγα χρηματα...!!!

Το ότι γίνετε με λίγα χρήματα δε διαφωνώ, το ότι σου αρέσει όμως ...:wallbash: γούστα είναι αυτά :a010:

• 3 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Σημερα εκανα μια απολαυστικη βολτα περιπου 100χλμ.Στο τελος ακουγα κατι περιεργο σαν να τριζουν λαμαρινες...λεω ωωωωχ,εως εδω ηταν η βασιλεια της αλλα τελικα ειχε κοψει η βαση του πισο φτερου απο τον κραδασμο που ειχα αγορασει πριν 4μηνες.Και γ@μω τις ποιοτητες...Ας ελπισουμε να κολλαει κι ας μην ειναι τιποτα κραμα!

20170313_123350.jpg

20170313_123339.jpg

Δημοσιεύτηκε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κόβετε αντηρίδες, βάσεις και λοιπά τζουμπλέκια.

Όταν τα συναρμολογείτε βάζετε πρώτα ροδελίτσα και μετά γκρόβερ? 

Εγώ γιατί δεν έχω κόψει ποτέ τίποτα και στην 500 και στην 350?

Αντώνη το συγκεκριμένο φτερό δεν έχει στήριξη και πίσω από το κιβώτιο ταχυτήτων?

Δημοσιεύτηκε

...εχει να κανεις και σε τι δρομο το πηγαινεις το εργαλειο...

...ομως το θεμα αντιριδες και σπασιμο δεν εχει να κανει με σφηξημο, κατα την δικιαμ γνωμη...!!!

...Αντωνη  λογικα κολλαει απλα βαλε 4mm λαμα, κατω απο αυτη τη διασταση θα σου το ξανακοψει...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Και γκροβερ ειχα βαλει και απλη ροδελα.Τωρα του εβαλα και λαστιχενια για να γλυτωσω κραδασμους.Σε κανονικους δρομους την παω και φαντασου οτι την στρωνω κιολας!Ολη η βαση πιανει μονο στην βαση-βιδα του αμορτισερ και στις αλλες βιδες μπροστα εκει που κανονικα πιανουν τα παλια πλαινα σιδερα.Γι'αυτο αλλωστε δεν αντεχει και πισο σελα και δευτερο ατομο.Απ'οτι ειδες ειναι σωληνακι χτυπημενο ωστε να γινει πλακε κι εχει και τρυπα ωστε να περασει η βιδα..εεε ποοοσο να αντεξει.Εγω το κολλησα τωρα και ειδωμεν.Ενισχυση δεν εβαλα προς το παρον παρα μονο ενα ηλεκτροδιο ωστε να παχυνει η περιοχη!Βλεπουμε...

20170313_153430.jpg

Τα ψιλο πασαληψα γιατι δεν το εβγαλα παρα το κολλησα πανω της αλλα σε γενικες γραμμες ειναι μια χαρα!Ετοιμο για σουζες..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Οσον αφορα για το που το πας και σε τι δρομους...υποτιθεται πως αυτη η βαση φτιαχνετε για trial οποτε??

Δημοσιεύτηκε

Αχ βρε Αντώνη, χωρίς ενίσχυση θα κόψει αλλού.

Να σκαρφιστείς τρόπο να βάλεις γέφυρα και σε άλλο σημείο.

Τέλος λένε πως είναι επικίνδυνη η ηλεκτροκόλληση πάνω στη μηχανή απευθείας,

αυτό ισχύει για όσες έχουν πολλά ηλεκτρονικά, αλλά κι εσύ έχεις βάλει ηλεκτρονική πάνω της.

4 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Οσον αφορα για το που το πας και σε τι δρομους...υποτιθεται πως αυτη η βαση φτιαχνετε για trial οποτε??

Για στείλε φωτογραφίες στον Χιτκουρίδη πριν την κολλήσεις, μπορεί να σου στείλει καινούργια τζάμπα.