Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 116,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Νικο εχεις το τηλ. του ή να παρω τον Αλπικο?Αν το εχεις στειλε μου το σε π.μ.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Just now, Nikoss Rocket είπε:

Πάρε με τηλ και το κανονίζουμε 

Σε παιρνω σε 10λεπτα.Αν μπορεις...

Δημοσιεύτηκε

...πολυ ομορφη η επιλογη Αντωνη...ευγεεεεεε...!!!

...δες και αυτο το παλικαρι που κυριολεκτικα ζωγραφιζει...!!!

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Σπυρο γιατι trials κι οχι trial..?

Χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε και τα scrambler να εγραφαν scramblers.Εεε...?

Ή κανω καπου λαθος..?

Trials σημαίνει δοκιμασίες, έτσι λέγονταν (και λέγονται) οι αγώνες με ελαφριές off road μοτοσυκλέτες. Δες εδώ το άρθρο της wikipedia και ακόμα και ο Hitchcock έτσι το γράφει στη σελίδα του.

Όντως είναι περίεργο, αλλά δεν το έχω δει πουθενά σκέτο trial. Μέχρι κι ένα μπουφάν που έχω, trials λέει.:lol9:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος elifain

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

1)Εχει βαλει κανεις απο εσας αντλιες λαδιου υψηλης απο Χιτσκοκ?

Ρωταω για να μου πει αποτελεσματα.

2)Εχει βαλει κανεις τον εξελιγμενο αξονα των αντλιων απο Χιτσκοκ?

3)Το εξελιγμενο σκουλικι που εχει ο Χιτσκοκ το πουλαει ΜΟΝΟ με φελο?

4)Αν παρω προς το παρων μοοονο τις αντλιες μπαινουν στον ιδιο αξονα ή συνεργαζονται μονο με τον αλλο αξονα...(δεν νομιζω αλλα ποτε δεν ξερεις).

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Έχω βάλει αντλίες υψηλής πίεσης στην 350άρα (από ebay) και μπαίνουν κανονικά χωρίς μετατροπή στις ίδιες φωλιές και με τον ίδιο άξονα.

Δεν ξέρω αν κάνουν καλό, κακό δεν κάνουν (μάλλον), αλλά νομίζω ότι η βελτίωση είναι μόνο ψυχολογική.

Αυτά τα βελτιωμένα κοσμήματα που έχει ο Χίτσκοκ τα έχει βάλει ο SSAV κάτι χρόνια πίσω, αν είχα χρήματα θα τα έβαζα κι εγώ, αλλά μου φαίνονται πάρα πολύ ακριβά.

Με τον φελλό (από Χίτσκοκ) την είχα πατήσει μια φορά, ξεχείλωσε αμέσως. Νομίζω θυμάσαι.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τι εννοεις μονο ψυχολογικη..?

Εγω ο πιο βασικος λογος που θελω να τις βαλω ειναι μηπως και γλυτωσω το ψυγειο λαδιου ή αν και ακομα εχω προβλημα το καλοκαιρι νομιζω θα εκανε καλο σε συνεργασια με αυτο...

Δημοσιεύτηκε

Τι να σου πω βRE Αντώνη, ότι στέλνει πιο πολύ καυτό λάδι στην κεφαλή? Και γιατί να μη το έχουν κάνει από το εργοστάσιο, αν είναι τόσο σημαντικό γιατί να μη το υιοθετήσουν? Δεν ξέρω τη βλέπω καχύποπτα αυτή τη βελτίωση, ειδικά με την εκτίμηση του Χίτσκοκ. Θα προτιμούσα δηλαδή στάνταρ αντλίες αλλά από καλύτερα μέταλλα (μαζί και τον άξονα + σκουλίκι).

Αντώνη ψάξτο και στείλε mail στον Χιτσκουρίδη τώρα που έχεις πάρει φόρα.

Δημοσιεύτηκε

Πάντως και στα sportster που βάζουν ψυγείο οι απόψεις είναι μισές μισές. Οι περισσότεροι βαζουν ένα bypass για να το παρακάμπτουν τον χειμώνα και το επικοινωνούν μόνο τους ζεστούς μήνες.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
7 λεπτά πριν, noe είπε:

Τι να σου πω βRE Αντώνη, ότι στέλνει πιο πολύ καυτό λάδι στην κεφαλή? Και γιατί να μη το έχουν κάνει από το εργοστάσιο, αν είναι τόσο σημαντικό γιατί να μη το υιοθετήσουν? Δεν ξέρω τη βλέπω καχύποπτα αυτή τη βελτίωση, ειδικά με την εκτίμηση του Χίτσκοκ. Θα προτιμούσα δηλαδή στάνταρ αντλίες αλλά από καλύτερα μέταλλα (μαζί και τον άξονα + σκουλίκι).

Αντώνη ψάξτο και στείλε mail στον Χιτσκουρίδη τώρα που έχεις πάρει φόρα.

Εχει και αντλιες στανταρ σε καλυτερο μεταλλο.Το θεμα μου ομως δεν ειναι μονο για ψυξη αλλα μηπως και λαδονετε καλυτερα το κομβιο στην μπιελα.

Οταν ενα enfield κολλαει ολοι λενε ελλιπη λυπανση.Τι εννοουν πως λαδονει λιγο ή για καποιο λογο δεν λαδοθηκε εκεινη την στιγμη αυτο το σημειο..?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
8 λεπτά πριν, elifain είπε:

Πάντως και στα sportster που βάζουν ψυγείο οι απόψεις είναι μισές μισές. Οι περισσότεροι βαζουν ένα bypass για να το παρακάμπτουν τον χειμώνα και το επικοινωνούν μόνο τους ζεστούς μήνες.

Πολυ σωστα..δεν το ειχα σκεφτει.

Αλλα θα γινει χαμος απο σωληνοσεις και βανακια!

Δημοσιεύτηκε

2 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Πολυ σωστα..δεν το ειχα σκεφτει.

Αλλα θα γινει χαμος απο σωληνοσεις και βανακια!

Όντως!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ασε που δεν θα εχεις και ποτε την σωστη ποσοτητα λαδιου σε ολο το κυκλωμα.Θα πρεπει να βαζεις και να βγαζεις ποσοτητα λαδιου απο το καρτερ οποτε το λειτουργεις κι οποτε οχι.(εκτος αν το ψυγειακι βαζει περιπου 100ml)

Δημοσιεύτηκε

Αν αλλάζεις λάδια 2 φορές το χρόνο, γίνεται. Το χειμώνα βάζεις λιγότερο και το καλοκαίρι περισσότερο.

Βάζουν τα έξτρα βανάκια γιατί με κρύες θερμοκρασίες το ψυγείο πιο πολύ κακό κανει παρά καλό.

Δημοσιεύτηκε

...παιδες εγω και ο Κωνσταντινος ειχαμε βαλει υψηλης ροης αντλιες απο τον Χιτσκουριδη...

...το λεπον το μοναδικο που θα σου δειξει αν το ψυγειο ειναι αναγκαιο ειναι το θερμομετρο στην ροη λαδιου πανω στην κεφαλη...

...στην ελλαδα δεν εχουμε Το ψηχος για να εχουμε τετοιες φοβιες κατα την μη τεχνικη γνωμη μου...για κλησειμο του ψυγειο το χειμωνα λεω...!!!

...το R1150GS ειναι αεροελαιοψηχτο και εχει ψηγειο λαδιου...

...μεσα σε κινηση το κατακαλοκαιρο ειδα 6 μπαρες και σε υψηλες ταχυτητες παλι το κατακαλοκαιρο...

...η δικιαμ γνωμη ειναι πως δεν θελει ψηγειο λαδιου. Η Enfield θελει αλλο σχεδιασμο της κυλινδροκεφαλης την οποια ουτε με το Electra το πετυχαν...

...οι αντλιεςνυψηλης ροης ειναι οτι καλυτερο...

...εγω οσες φορες εκανα βολτα το κατακαλοκαιρο οταν εφτανα στον ποορησμο ανοιγα τον δικτη που δεν μπορουσα να το πιασω και το λαδι ειχε ηταν ζεστο αλλα οχι καυτο...

Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Παραγγειλα τις αντλιες κι οτι κανουν..:hot:

Απο που τις πηρες...???

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
48 λεπτά πριν, noe είπε:

Τις χρυσές ?

Αυτες παραγγειλα

Screenshot_20170330-003523.png

Ελπιζω να μην εχω θεματα,οπως διαρροες λαδιου λογο πιεσης ή δεν ξερω τι αλλο μπορει να προκαλεσει.

Φοβαμαι λογο πιεσης οταν ειναι κρυο ακομα το λαδι μηπως ζοριζει πολυ τον αξονα τους με το σκουλικι.

• 2 εβδομάδες πριν...