Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 110,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Καλά δεν λυπάσαι τέτοια κοσμήματα να τα βάλεις μέσα στο μοτέρ ? Καντα σκουλαρίκια REεεεε :lol10:

Δημοσιεύτηκε

...μεγιες και καλοφορετα...!!!

...την φιλτροχοανη αν δεν εχει φιλτρο, σφουγγαρακι ή κατι αλλο μην την βαλεις θα κανεις ζημια στο μοτερ...

Δημοσιεύτηκε

Χα, χα, στην Κρήτη τα μοτέρ δουλεύουν και χωρίς βενζινα,  ο αέρας είναι γεμάτος με οκτανια ρακης... :beer:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εγω με αυτο το μηχανακι θα τρελαθω...!!

Ενταξει..στις χρυσες εχει φαγωμενη την πλατη στην μεση ωστε να μην υπαρχει τριβη και να εχει λαδι ωστε να γυριζει πιο ελευθερα.ΑΛΛΑ γιατι στις καινουριες οι τρυπες ειναι πιο μικρες...??Υποτιθετε πως ειναι μεγαλυτερες για να περναει περισσοτερο λαδι,ετσι δεν ειναι...?

20170411_173911.jpg

Εχουν βεβαια κι ενα φρεζαρισμα οι παλιες και σιγουρα μικραινει η τρυπα αλλα παλι φαινονται μεγαλυτερες και ειδικα στην πισο μερια που δεν ειναι φρεζαρισμενες...

20170411_175515.jpg

Βre μπας κι ο προηγουμενος της ειχε βαλει υψηλης ροης αντλιες αλλα οχι απο Χιτσκοκ..?Πολλα παλι τα ερωτηματα...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Μήπως οι μικρές τρύπες στέλνουν το λάδι με ποιο μεγάλη πίεση (πάρε παράδειγμα όταν κλείνουνε την τρύπα από ένα λάστιχο με νερό πως πετάγεται το νερό)

Δημοσιεύτηκε

Μιλούσα με τον Γρηγόρη από αντιπροσωπεία προχτές και μου είπε πως είσαι ο 4ος ιδιοκτήτης Αντωνη!! Άρα, πολλά μπορεί να έχουν αλλαχτεί στη μηχανή.

Η φιλτροχοάνη απλά τα σπάει!

Δημοσιεύτηκε

Αντώνη εγώ έβαλα υψηλής ροής made in India από ebay και η μόνη διαφορά που θυμάμαι ήταν στα έμβολα, αν υπήρχε διαφορά και στις τρύπες θα την είχα παρατηρήσει.

Ρώτησε τον Χίτσκοκ τις απορίες σου και επίσης αν χρειάζονται λείανση με αλοιφή στις φωλιές, γιατί η πλάτη τους πρέπει να είναι καθαρή.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπον...

Λειανση εκανα στην πλατη των αντλιων με αλοιφη στην φωλια τους.

Καθαρισα μπανανα και τα εβαλα ολα στην θεση τους σωστα κι ωραια...

Την εβαλα μπροστα και κελαιδαει...:xara:

Την πηγα 1χλμ.βολτα μετα που ζεσταθηκε και την γυρισα σπιτι...

Βιαστηκα να χαρω!!

Ασπρος καπνος απο την εξατμιση.Ντουμανι...

Αρα μιας κι εχω καινουρια ελατηρια και χονινγκ(λεω εγω τωρα)παει να πει πως λυμνιαζει στα κοκορακια και περνανε απο τις βαλβιδες τα λαδια ή μαλλον αυτο θα ηθελα...

Με βλεπω να τις βαζω και τις τσιμουχες στις βαλβιδες να δω τι παιζει...!!Αν βρω τροπο χωρις να βγαλω κεφαλη.Αλλιως ξανα βαζω τις παλιες αντλιες που ολα ηταν καλα.

Αρα αυτο που εμαθα ειναι οτι οι αντλιες ειναι πολυ πιο υψηλης ροης τελικα.

Δημοσιεύτηκε

Βαζει πολυ λαδι μεσα στον στροφαλοθαλαμο γιαυτο σε εβγαλε ντουμανι...

...πρεπει να βαλεις expanter για να μη σε βγαζει ντουμανι...

...βαλε τις παλιες και μη σκοτιζεσε...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Νικο απ'οτι βλεπω οι Ινδικες με τις παλιες μου ΔΕΝ ειναι ιδιες.Οποτε πολυ πιθανον καποιος απο τους υπολοιπους 2 πρωην κατοχους(λεω 2 γιατι το ειχαμε ψαξει με τον Νοε πριν την παρω::): οποτε Σπυρο δεν ξερω τι απ'ολα ισχυει αλλα δεν με νοιαζει και 10 να ειχε πριν.Το τωρα που την εχω εγω με νοιαζει κι οχι αυτοι...:love:)να ειχε φρεζαρει τις τρυπες για καλυτερη ροη.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
2 λεπτά πριν, bbk είπε:

Βαζει πολυ λαδι μεσα στον στροφαλοθαλαμο γιαυτο σε εβγαλε ντουμανι...

...πρεπει να βαλεις expanter για να μη σε βγαζει ντουμανι...

...βαλε τις παλιες και μη σκοτιζεσε...!!!

Για να βαλω ελατηρια expanter θελω κι αλλο πιστονι??Για να το εχω στα υποψην μου...μελλοντικα.

Δημοσιεύτηκε

...οχι δεν θες, απλα πρεπει να το βγαλεις να πας σε πιστονα να το μετρησει και να δει τη μπαινει...

...απο golf εμπαινε αλλα δεν ξερω μοντελο, ποτε δεν μας ειπαν...ααααα και απο Nissan αν δεν κανω λαθος ειχε βαλει ο Homo ratus...

...κανε μου μια χαρη και μετρα τα εμβολακια απο τις αντλιες...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τωρα δεν εχω παχυμετρο αλλα με το ματι σιγουρα ειναι πιο χοντρα στις καινουριες.Οποτε απο εκει βγαινει και η υψηλοτερη ροη.

Μολις κρυωσει θα βαλω τις παλιες χωρις να βγαλω μπανανα μα τωρα δεν χρειαζετε..

Δημοσιεύτηκε

Για κάποιο λόγο η επιστροφής δεν προλαβαίνει να τρομπαρει τα λάδια στον στροφαλοθαλαμο.  Αυτό που είδα είναι πως η πλάτη της αντλιας δεν είναι καθρέπτης λεία.  Ρώτα τον χιτσκοκ. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Κρυωσε και τα εβγαλα...νομιζω δεν χρειαζεται παχυμετρο,φαινονται με το ματι ποια ειναι ποια.

20170411_200032.jpg

Νοε ξανα εβγαλα μπανανα και θα το ξανακανω με αλοιφη για τελευταια φορα κι αν ακομα εχω θεμα θα βαλω τις παλιες χωρις να ξανα βγαλω μπανανα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Just now, Nikoss Rocket είπε:

Και ποια είναι?

Εβαλα τις παλιες.

Δεν τις θελω τις καινουριες.

Ξενερωσα!

Δημοσιεύτηκε

..ο μπλε ελεκτρικ καπνος ειναι μετριο σταδιο καυσης λαδιων στο χωρο καυσης..

..ο ασπρος καπνος ειναι το υστατο σταδιο οπου καιγονται εντονες ποσοτητες λαδιου..

Το μπουζι πρεπει να αλλαχτει..

..το θεμα δεν ειναι μονο με τα υπερβολοκα λαδια στο στροφαλοθαλαμο που ανεβαινουν κ ξεπερνουν την στεγανοτητα των ελατηριων κ καιγονται στο χωρο καυσης...

....ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ WET SUMP..ειναι οι αυξημενες ατμοσφαιρες που αποκτα ο περιοσμενος,πλεον, αερας  του στροφ/μου - .....δεν υπαρχει εκτονωση κ αυτο εχει ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ...,,η οποια δεχεται πλεον τετοιες πιεσεις που τισ πληρωνει ο αρχικος που εν τελει γινεται τελικος αποδεκτης....ΤΟ ΚΟΧΛΙΩΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ

...

...

........" ΤΑ ΜΑΜΑ made in Imnia ανταλλακτικα ειναι ΠΑΝΤΟΤΕ ,ποιοτικοτερα απο τα αδικαιολογητα πανακριβα.....κωλοhitcock..

...."μαμισια...ολεεε.!!!"