Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 116,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Πολύ ωραίο, να το πάρεις!

Νομίζω πως δεν δίνει και την τάπα μαζί, στην περιγραφή απλά λέει ότι παίρνει flip κι όχι βιδωτό. Ρώτησέ τον!

Δημοσιεύτηκε
2 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Όχι βRE συ, έχασε κατά εμέ τον τύπο

Λάθος κάνεις, ο βενζινάς έχασε τον τύπο που τον επισκέπτονταν συχνά και ποιος ξέρει που θα κατέληγαν..:love:

Αντώνη εγώ το καραγουστάρω και ειδικά με τις κλασικές γραμμές του Ινδού, μην το βάψεις. 

Κράτα και το άλλο για να παίζεις που και που αλλάζοντας στυλάκι..:geia:

Δημοσιεύτηκε

Πάντως κάνε οικονομίες να πάρεις και αυτό που πάντα ονειρευόσουν,

τι παράξενο μηχάνημα συνέχεια σε κάνει να ονειρεύεσαι..!!:night4:

Δημοσιεύτηκε
20 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Δεν ξερω τι λετε εσεις...αλλα εγω εχω ξετρελαθει..!!

20170220_180543.jpg

Όλα μου αρέσουν, αλλά δεν θα έδινα ποτέ 700 € για το αλουμινένιο, ούτε 500 € για το μικρό.

Αφού έχεις όμως το μικρό μπορείς να κάνεις το κέφι σου ή να το πουλήσεις.

aluminium_gas_tank_royal_enfield_custom.

20161128_154341.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
27 λεπτά πριν, noe είπε:

Λάθος κάνεις, ο βενζινάς έχασε τον τύπο που τον επισκέπτονταν συχνά και ποιος ξέρει που θα κατέληγαν..:love:

Αντώνη εγώ το καραγουστάρω και ειδικά με τις κλασικές γραμμές του Ινδού, μην το βάψεις. 

Κράτα και το άλλο για να παίζεις που και που αλλάζοντας στυλάκι..:geia:

Αυτο ακριβως...Οπως τα ειπες ολα.Ολα ομως.Κατ'αρχας ευχαριστω κυριε Ελληνα Χιτσκοκ (Νοε)για το δωρο σου.Χρωσταω πολλα και δεν ξεχνω!!Νοε ειναι καλο...εως πολυ καλο τεποζιτο.Θα το κανω καλυτερο και δεν το βαφω για κανενα λογο!Πηγα στον βενζινα...χα χα σχεδον γεμισε το του ειπα και μεχρι να το γεμισει δεν μπορω να σου περιγραψω τι λεγαμε τοοοοση ωρα.Επιτελους εχω πανω της βενζινα.Στην βολτα...θυμηθικα αυτο που τοσο αγαπω.Πριν ενιωθα οτι ειχα παπι.

Τωρα ομως...

20170220_182544.jpg

20170220_182505.jpg

20170220_182603.jpg

20170220_182436.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
25 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Ποσό λίτρων είναι το μικρό ?

7 λιτρα δεν βαζει...μεχρι 5λιτρα του εβαζα παντα για να μην μου τα πεταει εξω.Καταλαβαινεις οτι ετσι δουλεια δεν γινοταν.Αυτο ειναι καθαρα για μηχανακια που τα βαζεις σε τρειλερ με το αμαξι,το πας βολτα στα βουνα και του βαζεις 5λιτρα να ξεκαυλ.....ς!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Με εβγαζε αλλα ηταν σπαστικο...

Δυο φορες ειχα μεινει απο βενζινα γιατι ελεγα,ελα μωρε εχει ακομα!Ελα μου ομως που δεν ειχε...

Δημοσιεύτηκε

...ειναι κλασικο Enfield...πολυ ομορφο και αγαπησιαρικο...!!!:love:

...ευγε νεε μου, παντα τετοια...!!!

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Nikoss Rocket είπε:

Ποσό λίτρων είναι το μικρό ?

1,5 γαλόνια = 5,7 λίτρα

η τιμή από Χίτσκοκ 380 + 20 μεταφορικά + 80 ΦΠΑ = 480 λίρες, δηλαδή 564 € :blink:

Παράθεση

200061.jpg

This English made, highly polished, small alloy tank has been exclusively designed and manufactured for us. It is suitable for trials, green lane or normal road use. It comes complete with flip up cap, transfers, petrol tap and rear fixing. Approx 1.5 gallons.

Δημοσιεύτηκε

Κι αν το δίνει χωρίς τάπα και βρυσάκι προσθέστε ακόμα 80 € ΕΛΕΟΣ..!!

[edit] τάπα και βρυσάκι  δίνει [/edit]

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
9 ώρες πριν, noe είπε:

1,5 γαλόνια = 5,7 λίτρα

η τιμή από Χίτσκοκ 380 + 20 μεταφορικά + 80 ΦΠΑ = 480 λίρες, δηλαδή 564 € :blink:

This English made, highly polished, small alloy tank has been exclusively designed and manufactured for us. It is suitable for trials, green lane or normal road use. It comes complete with flip up cap, transfers, petrol tap and rear fixing. Approx 1.5 gallons.

Εγω τα μετραω με Βρετανικα γαλονια κι 1.5 =6.8 λιτρα βενζινης.Το 5.7 λιτρα που εγραψες ειναι Αμερικανικα.Δεν ξερω με πια βαση τα γραφει ο Χιτσκοκ και μπορει να εχεις δικιο,μιας κι εγω πανω απο 5 λιτρα δεν του ειχα βαλει ποτε...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχουν λογιων λογιων γαλονια. 

Επίσης αν το βαρεθεις το μαμά βαφτο όπως τραβάει η τREλα σου.

Δημοσιεύτηκε

Πιστεύω (Αντώνη μην με δείρεις) ότι χάνει την ταυτότητα του με αυτό το τεπόζιτο , το τεπόζιτο (το μικρο) του έδινε το στιλ 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
54 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Πιστεύω (Αντώνη μην με δείρεις) ότι χάνει την ταυτότητα του με αυτό το τεπόζιτο , το τεπόζιτο (το μικρο) του έδινε το στιλ 

Καταλαβαινω τι λες και απο μια μερια δεν εχεις αδικο...Ομως να σου πω την αληθεια εγω το προτιμω ετσι!Ισως επειδη μου αρεσει το κλασικο enfield περισσοτερο απο το trial.

Δημοσιεύτηκε
28 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Καταλαβαινω τι λες και απο μια μερια δεν εχεις αδικο...Ομως να σου πω την αληθεια εγω το προτιμω ετσι!Ισως επειδη μου αρεσει το κλασικο enfield περισσοτερο απο το trial.

Tωρα εισαι original σαν τον Johnny Britain με το κλασσικο ντεποζιτο !!!!!:bike:Αποτέλεσμα εικόνας για JOHNNY BRITAIN