Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 117k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αυτο ειναι του Χιτσκοκ...και ειναι ακριβος το ιδιο με εμενα.

Screenshot_20170123_221500.png

Screenshot_20170123_221512.png

Εκτος λοιπον που και το front το γραφει μπροστα το πιστονι οπως κι εμενα,εχω και τις ιδιες ασφαλειες ενω το στανταρ εχει ασφαλειες με τρυπες.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Νοε για δες κι αυτο που ειναι το στανταρ...δες την διαφορα στις ασφαλειες.Εσενα ειχε τις ιδιες λοιπον που ηταν το στανταρ?Ωστε να ειμαι και σιγουρος.re_g00552.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Κοιτα να δεις που τελικα θα θελω μονο χονινγκ και ξεκαρβουνιασμα.::):

Ελατηρια ομως θα του αλλαξω...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χα χα τα βρηκα οοοοολα.

Ο Χιτσκοκ οταν λεει Α εννοει standard

Στα αλλα γραφει Α/10 ή Α/20 ή Α/40 και Α/60.Αρα δεν εχει κανει ρεκτιφιε.

Ναιαιαι...εχω το στανταρ του Χιτσκοκ.

Τα παραγγελνω ολα λοιπον.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χα χα χα...και να σας πω να γελασουμε!

Τιιιιι σημαινει το Α πανω στα πιστονια του Χιτσκοκ...?...:erotimatiko:

A = Αpproximately δηλαδη περιπου.

Τι περιπου βre κουτσο Αγγλε...?

Γι'αυτο μου καιει λαδια?:lol2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πολλοι απο εμας λογο φοβου κανουμε πολλα.Ας ελπισουμε πως εγινε για τον ιδιο λογο που αλλαξα κι εγω πολλαπλασιαστη και και και...

Οταν την ειχα αγορασει ηξερα πως ειχαν βγει απο κυλινδρο και πανω ολα(φαινοταν οι κολλες).Στο μυαλο μου ειχα πως ειχε κανει ξεκαρβουνιασμα και ισως ειχε αλλαξει και ελατηρια.Οταν λοιπον ηρθε η ωρα να την αγορασω μιλησα με τον Γρηγωρη και μου ειχε πει πως εχει πολλα Αγγλικα πραγματα πανω απλα οτι τσιμπαει και λιγο λαδι,οποτε γνωριζα οτι θελει ελατηρια σαν πρωτη φαση.Εγω εχω ενα μυαλο πως αν κατι δεν μου κανει το αλλαζω προς το καλυτερο.Ας ελπισουμε πως και ο πρωηγουμενος ειχε κανει το ιδιο.Αυτο που αρχικα με νοιαζει ειναι πρωτον πως δεν εχω τζογους στην μπιελα και πως ποτε δεν εχουν ανοιχτει τα καρτερ.Οσον αφορα το πιστονι να ειστε σιγουροι πως ημουν ετοιμος να παραγγειλω το ιδιο οποτε μονο καλο μου εκανε.Σημερα θα παω για χονινγκ και μετρημα κυλινδρου-πιστονιου.Αν λοιπον ειναι οπως τα λεω δηλαδη το στανταρ θα ειμαι πολυ χαρουμενος!Εγω εχω ειδη παραγγειλει οτι χρειαζομαι για να το δεσω,κολλα blue hulomar,φλαντζες κυλινδρου,κεφαλης και ψευτοκαπακων,παστα για τις βαλβιδες αλλα και τα στανταρ ελατηρια τα Αγγλικα.Αν δω σημερα πως το πιστονι ειναι +οτιδηποτε θα παραγγειλω παλι τα σωστα,αν και ειμαι σιγουρος πως ειναι το στανταρ.Οποτε μετα ξεκιναω το ξεκαρβουνιασμα και ας ελπισουμε πως θα εχουμε το αποτελεσμα που θελουμε..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
9 ώρες πριν, bbk είπε:

...αχχχχχχχχχχχ στο τσακ ειμαι να σε κουρντησω...!!!

Bbk πες το...Το μηχανακι οπως και να εχει πλεον ειναι δικο μου και δεν με νοιαζει αν χρειαστει να του αλλαξω και κυλινδροπιστονα και να του βαλω τα μαμα.Αυτο που θελω ειναι με την βοηθεια σας να γινει καλυτερο.Οπως ειδες δεν ηταν τυχαιο τοοοση καρβουνιλα πανω στο πιστονι.Απο οσο ξερω το μηχανακι αγοραστηκε το 2009 και το 2012 ανοιξε κινητηρα για ξεκαρβουνιασμα.Οποτε πολυ πιθανων να μην του πετυχε,να ξενερωσε και να το πουλησε στον επομενο.Ο επομενος μια που το πηρε και μια που δεν του εδωσε φραγκο(Αυτος μονο το χαρηκε)χα χα...

Εεεε ηρθε η σειρα μου να καλυψω τα κενα των αλλων.Δηλαδη και να το πετυχω και να το χαρω.

Οποτε οτι σκεφτεστε πειτε το δεν ειναι κακο..!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 hour ago, elifain είπε:

Καλά, γιατί της είχε αλλάξει ποστόνι;!....

Εεεε πσιτ...μην με ξανα ρωτησεις:μα καλα γιατι το ανοιξες αφου μια χαρα ηταν?

Οπως βλεπεις κατα την γνωμη μου κανω ολα αυτα που θα επρεπε να κανει καποιος αγοραζοντας ενα μεταχειρισμενο enfield.Αν εβγαινε καινουριο θα το επαιρνα και δεν θα το ανοιγα εως οτου χρειαζοταν αλλα τωρα πρεπει κι ας μου παει 4.000ευρω συνολο!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Και να πω και κατι αλλο...

Εδω εχει δωσει 500ευρω στις πισο αναρτησεις,περιπου αλλα τοσα και βαλε στο τεποζιτο,ζαντες που δεν ξερω ποοσο του επιασαν και δεν ξερω τι αλλο,αλοιμονο του και δεν ειχε αλλαξει και το πιστονι.Εγω παντως χαιρομαι..!

Δημοσιεύτηκε

Να πω μια κακιά κουβέντα ?

Μας γκ@ύλωσες... :lol10:

Και ακόμη μια κακουλιτσα?

Ο bbk ΖΗΛΕΥΕΙ..!! :tongue:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ο κυλινδρος πηγε για χονινγκ κι αυριο το πρωι θα ειναι ετοιμος!

Το πιστονι ξεκαρβουνιστηκε,μετρηθηκε και ειναι το στανταρ απο Αγγλια.

Αρα ευτυχος δεν εχει κανει ρεκτιφιε.

Ελατηρια περιμενω να μου ερθουν απο Χιτσκοκ.

Μεχρι εδω ολα τελεια...

Παμε στην κεφαλη τωρα.Ξεκαρβουνιστηκε,βγηκε ο αποσυμπιεστης και καθαριστηκε,βγηκαν οι βαλβιδες και καθαριστηκαν(Μονο περιμενω αλοιφη για να φτιαξω πατουρες)αν και ειναι πολυ καλες.Τα ελατηρια των βαλβιδων οκ.

Λοιπον...ειναι τοσα πολλα που θελω να πω!Αυτο που λειπει απο οοολο το μηχανακι λοιπον ειναι οι τσιμουχες στις βαλβιδες.Καποιος πριν μαλλον δεν τις εβαλε με αποτελεσμα να περναει απο εκει το λαδι,οποτε τις παραγγειλα κι αυτες.

Που θα μου παει...θα το κανω καινουριο!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπον κι επειδη φαγωνομαι πηρα τον Γρηγωρη τηλ.στην αντιπροσωπεια...

Χα χα για ακουστε!

Κανενα enfield με καρμπυρατερ δεν εχει απο την μανα του τσιμουχακια στις βαλβιδες εκτος απο τα electra και τα efi απλα οποιος θελει βαζει.

Αρα αυτο που λεγαμε για την χρυση τριετια 2004-2007 για το συγκεκριμενο πραγμα δεν ισχυει...

Αρα δεν ελειπε τιποτα απο εμενα απλα ηθελε το ξεκαρβουνιασμα του,το χονινγκ του και καινουρια ελατηρια.

Ουφ...ολα καλα.Εγω ομως θα περιμενω να μου ερθουν τα τσιμουχακια και θα της τα βαλω.Ευκαιρια ειναι...!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ριξτε μια ματια πριν το τελικο γυαλισμα..

20170124_114928.jpg

20170124_114934.jpg

20170124_115024.jpg

20170124_115034.jpg

Εχω κι αλλες αλλα δεν μου τις ανεβαζει οποτε προχωραω για το τελικο γυαλισμα...

Δημοσιεύτηκε

Λάθος σου είπε ο Γρηγόρης τα τελευταία μοντέλα είχαν,  το δικό μου έχει από μαμά. 

Δες και στον κατάλογο του χιτσκοκ. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Βre πως γινετε αυτο..?Μηπως εχεις electra?

Τι στο καλο στα μισα εβαζαν και στα αλλα μισα οχι..?Κι αν ναι τοτε τι μ@λ@κιες μου λενε στην αντιπροσωπεια!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μηπως λοιπον την ειχε κανει αυτος..?Και δεν θελει να το παραδεχτει και μου λεει αρλουμπες οτι και καλα δεν εχουν?

Τι να πω...εγω πλεον αυτο που ξερω ειναι πως θα της τα βαλω και το μηχανακι θα το κανω πιπιλα.

Δεν παιρνει και καποιος αλλος τηλ.την αντιπροσωπεια για πλακα να μας πει αν εχουν ή οχι?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τελ.παντων τον χωρο καυσης να τον περασω με αλοιφη ωστε να γινει πιο λεια η επιφανεια ή να τον αφησω οπως ειναι?

20170124_142119.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Bbk πανε να μας τρελανουν...:lol4:

Θα κοιμαμαι και θα ονειρευομαι τσιμουχακια βαλβιδων!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
53 λεπτά πριν, noe είπε:

Λάθος σου είπε ο Γρηγόρης τα τελευταία μοντέλα είχαν,  το δικό μου έχει από μαμά. 

Δες και στον κατάλογο του χιτσκοκ. 

Βre συ...στον καταλογο του Χιτσκοκ λεει απλα οτι κανουν σε ολα εκτος απο electra και efi,οχι οτι καποια μοντελα το εχουν!Εκτος αν το γραφει καπου αλλου κι εγω δεν το βλεπω.

Δημοσιεύτηκε

...μπραβο Αντωνη, πολυ σε χαιρομαι και εσενα αλλα και το μηχανακι...!!!

...με τα τσιμουχακια οπως τα λεει ο Noe ειναι...!!!

...εγω ειχα παρει για του θκομ και δεν μπαιναν, εχουν μεγαλυτερους οδηγους τα μοντελα που περνουν...

...δεν εκανες κακο που πηρες, δοκιμαζεις και βλεπεις...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αφου βre ο Χιτσκοκ λεει πως κανουν σε ολα τα μοντελα και συγχρωνος δεν πουλαει δυο οδηγους παρα μονον ενα?