Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 110,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Δεν ξερω αν μεινουν πανω...χι χι...γιατι τα εβγαλα χωρις πλαισιο!Κανονικα θελουν βερνικωμα αλλα...

Αν δεν μεινουν και φευγουν γραμμα γραμμα θα το φτιαξω ενα στρογγυλο αυτοκολλητο με μαυρο πλαισιο.

Τωρα βρισκομαστε στην δοκιμη τους!

Δημοσιεύτηκε

...χιμμμμμμμμ...!!!

...με άρεσε η εργαλειοθηκη...!!!

...στο κράνος με άρεσε αλλα δεν τρελάθηκα που μπήκε στο πλάι το όνομα...!!!

...στο τεπόζιτο με άρεσε αυτο...!!!

20161130_183356.jpg

Δημοσιεύτηκε

...αααααααα τα αυτοκόλυτα αν είναι καλης ποιότητας δεν θα φύγουν...

...ο "Μενιος" φοράει απο μαμα αυτοκόλλητα αλουστράρηστα και δεν έχουν κάνει γκιχ...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ολα τα αυτοκολλητα που εφτιαξα ηταν σαν της εργαλειοθηκης...

2 μεγαλα για την εργαλειοθηκη(για να εχω κι ενα καβατζα) και καμμια δεκαρια τα ιδια αλλα αντι για 7 cm διαμετρο που ειναι της εργαλειοθηκης,τα εκανα 4 cm.Εεε με το να ειναι τοσο μικρα τα γραμματα σχεδον δεν κοψανε σωστα κι οσα εκοψαν και να τα κολλησω θα φυγουν...οποτε χρησιμοποιησα μονο το Sunday για το κρανος και για το τεποζιτο.Εχω ακομα καμμια δεκαρια οποτε ειμαι ανοιχτος στις αποψεις σας ωστε να εχω το καλητερο αποτελεσμα...ΠΡΙΝ βερνικωσω...:crazy:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Κι επειδη μου αρεσει να ακουω γνωμες φιλων,τις ακολουθω...

Μου αρεσει περισσοτερο το μικροτερο και σε αυτο το σημειο !

20161205_155918.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εγω πιο πολυ αυτο που ηθελα να δειχνει ομορφο ειναι στην εργαλειοθηκη.Στην φωτογραφια δεν φαινεται καλα...αλλα απο κοντα σκιζει!!Ευχαριστω Σπυρε...

Δημοσιεύτηκε

...ομορφιεςςςςςς...!!!:headbanger:

...υπάρχει όμως ένα πρόβλημα...!!!:blink:

...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΣΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ...!!!:mad2:

...Η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΣΠΑΤΕΥΕΙΣ...!!!:agrosmiley:

Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, bbk είπε:

...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΣΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ...!!!:mad2:

ΟΧΙ είναι σαν τις γκόμενες, μόλις τους πιει τους χυμούς της,

τις παρατάει σα στημένες λεμονόφλουδες.

Το χειρότερο τις πουλάει κιόλας..:faskelo:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Και μιας και το ανεφερες...

Καμμια πατεντα για να μην κατσει υπαρχει?

Εκτος συρματα και δεματικα!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τοοοσο καιρο φαγωνομαι να βρω το σωστο μειγμα και παντα να εχω σκασιματακια με αποτελεσμα να εχω παραγγειλει μεγαλυτερα ζιγκλερ.Οταν ερθουν θα τα βαλω μιας κι εχω ελευθερο φιλτρο και εξατμιση ΑΛΛΑ...

Χα χα χα...

Αλλος ηταν φυσικα ο λογος των τσαφ τσουφ απο την εξατμιση...

20161206_192259.jpg

Και στην βιδα της βενζινας αλλα και του αερα(ρελαντι) τα λαστιχακια ειχαν σκιστει με αποτελεσμα να τραβαει αερα.

Ελπιζω να βρω αλλα οring να τα βαλω ωστε να μην παραγγελνω μονο αυτα...

Πιο πολυ το ανεβασα και για τον Ellifain που εχει τα ιδια προβληματακια.Για ριξε κι εσυ εκει μια ματια μηπως...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Βre τρελε,δεν χρειαζετε να το λυσεις!

Βγαλε μονο την βιδα του ρελαντι εξω και δες σε τι κατασταση ειναι το λαστιχακι σου...

Δημοσιεύτηκε
On 06/12/2016 at 7:32 PM, Αντωνης Σταθακης είπε:

Τοοοσο καιρο φαγωνομαι να βρω το σωστο μειγμα και παντα να εχω σκασιματακια με αποτελεσμα να εχω παραγγειλει μεγαλυτερα ζιγκλερ.Οταν ερθουν θα τα βαλω μιας κι εχω ελευθερο φιλτρο και εξατμιση ΑΛΛΑ...

Χα χα χα...

Αλλος ηταν φυσικα ο λογος των τσαφ τσουφ απο την εξατμιση...

20161206_192259.jpg

Και στην βιδα της βενζινας αλλα και του αερα(ρελαντι) τα λαστιχακια ειχαν σκιστει με αποτελεσμα να τραβαει αερα.

Ελπιζω να βρω αλλα οring να τα βαλω ωστε να μην παραγγελνω μονο αυτα...

Πιο πολυ το ανεβασα και για τον Ellifain που εχει τα ιδια προβληματακια.Για ριξε κι εσυ εκει μια ματια μηπως...

Αντώνη επειδή ίσως απο βδομάδα κάνω μια παραγγελία απο χιτσκοκ, αν τα έχει τα oring πες να τα βάλω στη λίστα και στα στέλνω (ένα γραμματόσημο δρόμος)... 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
40 λεπτά πριν, Giorgos είπε:

Αντώνη επειδή ίσως απο βδομάδα κάνω μια παραγγελία απο χιτσκοκ, αν τα έχει τα oring πες να τα βάλω στη λίστα και στα στέλνω (ένα γραμματόσημο δρόμος)... 

Εεε ευχαριστω αλλα τα ειχα παραγγειλει μαζι με τα ζιγκλερ και δεν το θυμομουν...φαντασου εχω παρει αλλα ο'ring και τα εβαλα πανω,αλλα οταν ερθουν τα δικα του θα τα βαλω μιας και θα το ξαναλυσω το καρμπυρατερ.

Screenshot_20161208_221934.png

Δημοσιεύτηκε

Avτωνη σχετικα με τα αυτοκολητα,φτιαξε αυτοκολητα βινυλιου και κοτσαρε τα πανω.Δεν χρειαζονται ουτε βερνικι ουτε τιποτα και θα κρατησουν για χρονια.

Δημοσιεύτηκε

jetting_guide.jpg

Σύμφωνα με το πινακάκι εσύ είσαι στην κάτω κάτω γραμμή, με ελεύθερη εξάτμιση και φίλτρο αέρα. Αυτά είναι τα ιδανικά jets που χρειάζεται το καρμπ, αν φυσικά έχεις το 28άρι.

(Το πινακάκι είναι από το site του Hitchcock.)

Επεξεργάσθηκε από το μέλος elifain

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ναι βre με βαση αυτο παρραγγειλα τα ζιγκλερ...αλλα βαζοντας το needle jet φοβαμαι οτι θα χρειαστει και αλλη βελονα.Θα τα βαλω το απογευμα και μια δοκιμη θα μας πεισει...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ααααα τωρα καταλαβα..εγω slide στο πινακακι δεξια νομιζα οτι ελεγε το βαρελακι αλλα εννοει μαζι και την βελονα,οποτε οκ μιας και πηρα τα ζιγκλερ της τριτης σειρας στο πινακακι μιας και θεωρω πολυ το 125ζιγκλερ.Οποτε οκ.

Thanks Σπυρο...

Δημοσιεύτηκε

Αντώνη δείξε μας αν μπορείς με φωτογραφίες ποιο παπαράκι είναι το καθένα, που μπαίνει και τι δουλειά κάνει;

Εγώ λόγο ελεύθερης εξάτμισης και φίλτρου αέρα στην 350άρα και στην 500άρα το μόνο που έχω αλλάξει είναι το main jet σε 100 και 117,5 αντίστοιχα. Τα υπόλοιπα παπαράκια δεν τα άλλαξα μιας και έχω μεσάνυχτα τι δουλειά κάνουν, αλλά και δεν μου το συνέστησαν ούτε στην αντιπροσωπεία (όταν πήγαινα) ούτε κάποιος άλλος μάστορας.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τα εχω στα χερια μου αλλα δουλευω...το απογευμα που θα τα αλλαξω θα βαλω βιντεακι ωστε να δουν και πως ρυθμιζει το καρμπυρατερ στο περιπου βεβαια...με το αυτι γιατι ρολογακι δεν.