Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 110,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

...απο χθες σκεφτομε(ναι μπορω ποτε ποτε) που θα ηταν ομορφο να γραφει το ονομα...

...μια καλη ιδεα θα ηταν να γραφει με πινελακι ειτε περιμετρηκα του σηματος στο τεποζητο ή παλι με πινελακι στην εργαλειοθηκη...

...εγω θα το εκανα στο τεποζιτο...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χα χα χα...

Θα το δοκιμασω και βλεπουμε...!

stathakis_mixani_sunday.jpg

Θελει ακομα κατι μικρο επεμβασεις...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
57 λεπτά πριν, χρηστος είπε:

και γιατι δεν του βαζεις τον τυχερο σου αριθμο και να περναει απο μπροστα η γραμματοσειρα sunday ?

αριθμο ,οπως ειχαν στους αγωνες trial !!!!

Ο αγαπημενος μου αριθμος ειναι 8.000.000euro...Δεν χωρανε στην εργαλειοθηκη!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
33 λεπτά πριν, bbk είπε:

...απο χθες σκεφτομε(ναι μπορω ποτε ποτε) που θα ηταν ομορφο να γραφει το ονομα...

...μια καλη ιδεα θα ηταν να γραφει με πινελακι ειτε περιμετρηκα του σηματος στο τεποζητο ή παλι με πινελακι στην εργαλειοθηκη...

...εγω θα το εκανα στο τεποζιτο...

Αμα πιασω πινελο...θα γραψω ολες τις μερες της εβδομαδας μεχρι να πετυχω την Sunday.

Δημοσιεύτηκε

...γιαυτες τις δουλειες πας σε καταληλο ανθρωπο, αγιογραφο...και σου κανει οτι γραψημο θες...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αυτοκολλητο πλαστικοποιημενο,ετοιμο...

20161129_221147.jpg

Κολλημα,ετοιμο...

20161129_220111.jpg

Κι οπως το ειπατε...δεν μου αρεσει καθολου.

Μαααα καθολου ομως!!

Μου αρεσει που εφτιαξα 2,χα χα..

Θα κοψω τα γραμματα να δω αν μπορω να τα χρησιμοποιησω αλλιως και φυσικα σκετα..

Δημοσιεύτηκε

...ξερεις γιατι δεν σε αρεσε...???

...ειναι σαν να καθεσαι σε γραφειο και να εχεις σε κορνιζα τον εαυτο σου φωτογραφια για να βλεπεσε...και επειδης δε εισαι ψοναρα σου ξενισε και καλα εκανε...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Re ειχατε δικιο...

Προσωρινα τα δοκιμαζω ετσι και στο κρανος μου αρεσει.

20161129_234814.jpg

Στην εργαλειοθηκη καποια στιγμη θα βγαλω ολα τα αυτοκολλητα θα το ξαναβερνικωσω,ισως γλυτωσω το βαψιμο και θα το φτιαξω σε μεγαλητερα γραμματα σωστα και σκετο.Αν το βρω σε ταμπελακι χρυσο θα το προτιμησω,αλλα μεχρι να γινουν αυτα...

20161129_232723.jpg

Το ονομα της το εβαλα...μενει να γινει σωστα,γιατι τωρα ειναι τσαπατσοδουλεια!Χι χι...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χα χα χα...στην εργαλειοθηκη φαινετε απο μακρια σαν να γραφει Super

Εβαλα και κολαρο για turbo οποτε καταλαβαινετε οτι μιλαμε για πολυ extreme καταστασεις...

Δημοσιεύτηκε

Κάθε που θα κατεβαίνεις στο γκαράζ η Κούλα θα σκέφτεται:

"ωχου, τι θα μου κάνει πάλι τούτος ο τREλος;"

Την καθαρίζεις, της αλλάζεις ρουχαλάκια, την στολίζεις, την χαιδεύεις.

Ούτε η bibi bo σου να ήταν. Βοηθάτε όλοι για την σωτηρία της  bibi bo..!!  :lol2:

(δεν το γλυτώνω το ξύλο)

Δημοσιεύτηκε

φαντασου στην εργαλειοθηκη να μην εχει τιποτα ,παρα μονο το χρυσο συριτι και μεσα του ενα ωραιο διψηφιο αριθμο χρυσαφενιο .

κανε αυτο και θα με θυμηθεις :geia:

ας πουμε οτι διαλεγεις τον αριθμο 31 ( τυχερος αριθμος ) ή το 53 κατα τυχη το σκεφτηκα ....κοιτα και φαντασου και να περναει απο μπροστα το sunday !!!

Σχετική εικόνα

για το sunday δες αυτη τη γραμματοσειρα ?

Αποτέλεσμα εικόνας για sunday western letters

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Η γραμματοσειρα που επελεξε ο Αντωνης κατα την γνωμημμμμ ειναι ομορφη...

...οσο το βλεπω τοσο πιο πολυ θα ηθελα να δω το ονομα περιματρικα του σηματος στο τεποζιτο ή σαν ουριτσα...

...επεισης νομιζω πως στην εργαλιοθηκη ετσι οπως το τοποθετησες μπερδευετε το ματι με το σημα της Enfield...

Δες αν μπορεις να το τοποθετησεις στην εργαλειοθηκη στην κατω πλευρα του τριγωνου...

...αλλη θεση θα μπορουσε να ηταν στο κομματι λαμαρινας που τοποθετησες το αναγλυφο της ετερειας απο την πλευρα της εξατμησης...

...ολα θενε δοκιμες...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μου φαινετε πως θα τα βγαλω ολα γιατι ειναι καραγκιοζια...κι οταν βρω κατι να μου αρεσει θα της το φτιαξω!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Bre μηπως να φτιαξω κατι σαν αυτο...?

Χα χα ξερεις με το να το εχω στο χερι παιζω μαζι του για το που και το πως και ισως ειναι το μονο που μου αρεσει.Βεβαια αν το φτιαξω θα ειναι ετοιμο οβαλ ακριβως οπως ειναι η ταπα του τεποζιτου..και φυσικα το ιδιο χρωμα με τα αλλα.

20161130_183825.jpg

20161130_183356.jpg

20161130_183301.jpg