Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Royal Enfield Club (Βόρεια Ευβοια, 31-2 Ιουνίου 2013)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, πριν ψηφισθεί το νέο νομοσχέδιο του φορολογικού, ας ψηφίσουμε εμείς που θέλουμε φέτος να διοργανώσουμε την 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση του Royal Enfield Club; :bike:

This post has been promoted to an article

• Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 214,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Γιώργο δε νομίζω πως είναι σωστό να φύγεις μόνος σου, κοίτα μήπως ταιριάξει και έρθεις παρέα με τον Στέλιο:

Δεν ξέρω εάν καταφέρω να πάρω άδεια την Παρασκευή. Εάν όμως μπορέσω να φύγω Παρασκευή ξημερώματα, θα σας συναντήσω  στα διόδια και θα αποφασίσω εκείνη τη στιγμή ποια διαδρομή θα ακολουθήσω.

Σε κάθε περίπτωση όμως Παρασκευή βράδυ θα είμαι εκεί.   

Αλλιώς πρέπει κάποιος από μας να δηλώσει εθελοντής για συνοδεία, εγώ αν θες μπορώ να το κάνω.
  :bike: :bike:

Δημοσιεύτηκε

οχι δεν θα εθρω μονος μου, απο οτι καταλαβα θα υπαρξει και ενα δευτερο γκρουπ που θα ανεβουμε παρεα. μονος μου δεν θα μαι σιγουρα

Δημοσιεύτηκε

Γιώργο δε νομίζω πως είναι σωστό να φύγεις μόνος σου, κοίτα μήπως ταιριάξει και έρθεις παρέα με τον Στέλιο:

Αλλιώς πρέπει κάποιος από μας να δηλώσει εθελοντής για συνοδεία, εγώ αν θες μπορώ να το κάνω.
  :bike: :bike:    

noe,,,, ψαχνεις δικαιολογια για την επερχομενη ηττα !!!!!!!! :angry009: ,,,,,,,,,, :thumbsup: ,,,,, ;))

Δημοσιεύτηκε

Εγώ θα υπολόγιζα περίπου 3-3,50 ώρες χαλαρά και με στάσεις. Για Λευκάδα έκανα περίπου 6 ώρες με 1 μόνο στάση για ανεφοδιασμό, αλλά η απόσταση είναι περίπου η διπλάσια. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

οχι δεν θα εθρω μονος μου, απο οτι καταλαβα θα υπαρξει και ενα δευτερο γκρουπ που θα ανεβουμε παρεα. μονος μου δεν θα μαι σιγουρα

Επειδή εγώ δεν το κατάλαβα από πουθενά, σε παρακαλώ θα μάθεις ποιοι ΔΕΝ θα έρθουν μαζί μας το πρωί της Παρασκευής;

Συνάντηση στα διόδια Αφιδνών. Αμέσως μόλις πληρώσουμε τα διόδια θα σταθμεύσουμε δεξιά.

Ώρα συγκέντρωσης η 07:00 και ανάχωρηση την 07:30.

:secret: 5 και σήμεραααα..!! :secret:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Κίμωνα οι πανελλήνιες δεν έχουν καμία σχέση με τις μονοήμερες εκδρομές μας, ήμεθα ακριβέστατοι.

Νιώθω τύψεις όμως για τους βόρειους,

που ή θα πρέπει να φύγουν από την προηγούμενη μέρα

ή να ξυπνήσουν μαζί με τα κοκόρια τους... :tongue0013:

Δημοσιεύτηκε

Παρασκευή πρωί και εγώ, εκτός εάν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου, όπως έγινε στην 3η πανελλήνια (Λευκάδα). Όμως υπολόγιζα αναχώρηση κατά τις 06;30 π.μ.. Λίγο αργά δεν είναι η προτεινόμενη ώρα αναχώρησης?

Δημοσιεύτηκε
Νίκο τότε να Ερθω,κατά της 9.00,γιατί αν δεν θέλουν κάποιοι,να είναι στην ωρατους,να μην Ερθω,απο της 7.00 και περιμένουμε 2 ώρες στην εθνικη
Δημοσιεύτηκε

Εχθές τελείωσε το γενικό σέρβις. Σήμερα έβαλα βενζίνη, έλεγξα την πίεση των ελαστικών, τοποθέτησα ξανά τα πίσω κάγκελα, έφτιαξα τις φύσες της κόρνας και του κεντρικού φαναριού και τέλος την έπλυνα. Νομίζω ότι είναι όλα εντάξει (ελπίζω να μην έχω άσχημες εκπλήξεις). Θα την βγάλω πάλι την Παρασκευή για την πανελλήνια. Από αύριο αρχίζω να συγκεντρώνω τα πράγματα που θα πάρω μαζί μου. 

Δημοσιεύτηκε

Νίκο τότε να Ερθω,κατά της 9.00,γιατί αν δεν θέλουν κάποιοι,να είναι στην ωρατους,να μην Ερθω,απο της 7.00 και περιμένουμε 2 ώρες στην εθνικη

Εντάξει δεν είπαμε να γίνουμε,και Εγγλεζοι,αλλα να ξεφυγουμε

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Όμως υπολόγιζα αναχώρηση κατά τις 06;30 π.μ.. Λίγο αργά δεν είναι η προτεινόμενη ώρα αναχώρησης?

07:25 πατάμε μανιβέλα, 07:30 αναχωρούμε.-

Για όσους θέλουν να γευτούν τη χαρά του κομβόι.

Στέλιο έχουμε μικρό ταξίδι, λυπήσου τους βορείους.. :tongue0013:

Δημοσιεύτηκε

Για όσους θέλουν να γευτούν τη χαρά του κομβόι.
Στέλιο έχουμε μικρό ταξίδι, λυπήσου τους βορείους.

.

ΕΜΕΙΣ  ΠΑΛΙ  ΔΕΝ  ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ  Η  ΧΑΡΑ  ΤΟΥ  ΤΑΞΙΔΙΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΓΑΛΗ !(όπως  λέει  και  ο  "ποιητής" χαρά  είναι  το  ταξίδι  και  όχι  ο προορισμός) :bike:

Υ.Γ.  Πάλι  τους  ξεγελάσαμε  τους  Νότιους  τους  βάλαμε  μικρή  Διαδρομή,  Ντροπή  μας!

Υ.Γ.2.  Για  να  επανορθώσουμε  σας  προτείνουμε  αυτό 

ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ;))
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ναι μπήκαμε στην τελική ευθεία και πρέπει να:

1) Προετοιμάσουμε τις μοτοσικλέτες μας για το ταξίδι.

2) Να φρεσκάρουμε το μάθημα περί οδήγησης κομβόι.

3) Να φροντίσουμε για το Savoir vivre στον δρόμο.

Δημοσιεύτηκε

Ναι μπήκαμε στην τελική ευθεία και πρέπει να:

1) Προετοιμάσουμε τις μοτοσικλέτες μας για το ταξίδι.

2) Να φρεσκάρουμε το μάθημα περί οδήγησης κομβόι.

3) Να φροντίσουμε για το Savoir vivre στον δρόμο.

4) να πινετε στην υγεια μου και καμια μπυρα γιατι τελικα δεν θα ερθω λογω μεταβιβασης της μηχανης και λογω οτι δεν εχουμε τελικα που να αφησουμε τον δευτερο υιο ... καλα να περασετε ρε μαγκες που ειμαι σιγουρος πως θα περασετε τελεια !!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Παίδες χαιρετώ σας,

αν δεν υπάρχει αντίρρηση, το Σάββατο 01/06, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα σας συναντήσω στην Εύβοια :)  

σας εύχομαι καλή προετοιμασία  

Δημοσιεύτηκε

To  Αχαικο  Block     

1) Monoclone

2) Dontias

3)Rocky

θα συνατησει το Αθηναικο στην Χαλκιδα το Πρωι της Παρασκευη στην Χαλκιδα . Θα ειμαστε  σε  επικοινωνια  με  ΝΟΕ .

καλην Ανταμωση  συνενφιλταδες και μη  στην  ΧΑΛΚΙΔΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

To  Αχαικο  Block     

θα συνατησει το Αθηναικο στην Χαλκιδα το Πρωι της Παρασκευη

Τουτέστιν θα έχετε πατήσει Εύβοια από την Πέμπτη.

Τουτέστιν οι νότιοι θα είμαστε οι νικητές.... :rolleyes:

Δημοσιεύτηκε

Πολύ φοβάμαι ότι οι βόρειοι θα κάνουν την έκπληξη. Γι΄αυτό Νίκο μην εκπλαγείς όταν φτάνοντας τους δούμε να λιάζονται στην παραλία πίνοντας την φραπεδιά τους ή τις μπυρίτσες τους. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.