Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Royal Enfield Club (Βόρεια Ευβοια, 31-2 Ιουνίου 2013)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, πριν ψηφισθεί το νέο νομοσχέδιο του φορολογικού, ας ψηφίσουμε εμείς που θέλουμε φέτος να διοργανώσουμε την 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση του Royal Enfield Club; :bike:

This post has been promoted to an article

• Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 214,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Και επειδή οι βόρειοι σύντροφοι μπορεί στην παραλία να μην έχουν ούτε χτυπητήρι, ούτε σέϊκερ για να φτιάξουν ωραίο αφρό στον φραπέ τους παραθέτω ένα μικρό βίντεο που θα τους δώσει τη λύση στο θεμελιώδες αυτό πρόβλημα.

Δημοσιεύτηκε

Τι κι αν είσαι και παπάς, ...με την αράδα σου θα πας!

Καλησπερίζω την παρέα.

Το τσεκάρισμα του μπροστινού πιρουνιού και των φρένων έλαβε (μόλις προ ημιώρου) τέλος.

Ο καιρός γαρ -προς το ταξίδι στην Εύβοια- εγγύς...

Σήμερα, παίδες, επέτρεψα και στον άπιστο αναβάτη μιας ..."μπεμπέκας", ...τον γνωστό ακατονόμαστο,  να ασελγήσει πάνω στα καμπυλωτά και στρογγυλά μπουτάκια της (τις μπροστινές μπουκάλες, δηλαδή), να της βγάλει αργά αργά τα μπουλόνια, την ρόδα, τις φλάντζες και να γεμίσουν τα αμαρτωλά του χέρια με το ζεστό υγρό 10W30 της μπροστινής ανάρτησης.

Ομολογώ, ότι -παρά την απουσία του από την εκλεπτυσμένη διαβίωση με κάποια αυτοκρατορικού επιπέδου Ινδή και παρά την συνεχή του ενασχόληση με την βάρβαρη και χοντροκώλα Βαλκυρία του- οι κινήσεις του ήταν άκρως προσεγμένες και προσεκτικές.

Όταν έφυγε μου ζήτησε και ευχαριστώ, αλλά του διαβεβαίωσα, ότι η όλη διαδικασία ήταν ένα μέρος της αποστολικής ενφηλντικής διακονίας και βασιλικής ιεραποστολής για να τον μεταπείσω και να τον επιστρέψω πάλι στον ορθό δρόμο των 80 χλμ./ώρα, στον απελευθερωμένο δρόμο του Jet-Helmet.

Ελπίζω, στην διαδρομή να τον έχω πίσω μου για να ακούει και τον ήχο των ..."Σεραφείμ" των 100 και βάλε ντεσιμπέλ για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

...βοή Θεού, οργή αναβάτη...!

Καλές προετοιμασίες!

Κωνσταντίνος (ο αμετανόητος πιστός)

…δυστυχώς θα παραμείνω ένας αμετανόητος πρώην Enfieldας…!!!

…και δεν θα επιστρέψω σε αυτή… ότι και να γίνει!!!

…Παρόλα αυτά θα χαίρομαι πάντα να βοηθάω φίλους με βίδες και με Enfield…!!!

Κωνσταντίνε ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο και δημιουργικό πρωινό που είχε τον καφέ και την μπουγάτσα.

Πολλά λάδια και προβλήματα που μπορέσαμε και πάλι μαζί να λύσουμε!!!

Το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια.

Καλή παρέα και όλα μπορούν να γίνουν!!!

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Κύριε διαχειριστά, έπρεπε να είχατε προβλέψει και το unlike.

bbk + Enfield = βιαστής + δίμετρη ξανθιά (με μούσια)

Πως την εμπιστεύτηκες στα χέρια του αμαρτωλού..; :mf_popeanim:

Κωνσταντίνε πάγαινε στον εσπερινό και πες 100 φορές

το πάτερ ημών της Enfield... αααααααααααχ..!!

...UnEnfield θα έλεγα Noe...!!!

...αααα και κάτι ακόμα

Αραπάκο να κανονίσεις να έρθεις όσο γίνετε ποιο νωρίς το Σάββατο για να ακολουθήσεις στην βόλτα!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Βόρειο κλιμάκιο:

1) SV2MDL (Royal Enfield 500 Electra)
2) Rousmak (Royal Enfield 500)

3) boshis (Honda SH300i)

4) bbk (αλλόθρησκος)

5) ΠΑΝΑΓΟΣ (500  EFI)

6) Κωνσταντίνος  Royalist (bullet 500)

7) ENFILDES  (500 EFI)

8) mazoutfield (500 diese

9) savage (Suzuki LS 650)

10) Κωνσταντίνα (συνεπιβάτης στο Suzuki LS 650)

Νότιο κλιμακοστάσιο σε τεύχη:

- Αυτοί που θα έρθουν όποτε κι από όπου θέλουν:

1) SSAV (Royal Enfield 535)

- Αυτοί που θα είναι πιστοί στην ώρα τους για το ταξίδι:

1) noe (Royal Enfield 350)

2) Kimon delios (Royal Enfield 500)

3) Βύρωνας (Ρουαλ Ενφιλδ 500)

4) rosodi (500 EFI)

- Αυτοί που δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν

και σε ποιο γκρούπ θα είναι:

1) Μανος Τζας (Triumph Bonneville 865)

2) Σαββίδης Λευτέρης (Triumph 865 scrambler)
3) Δημήτρης Πουρνάρας (Harley Sportster 1200)
4) Σαββίδης Γιώργος (Triumph Bonneville 865)

5) ΓιωργοRatus (Enfield bullet 500)

- Οι Αχαιοί που πήραν φόρα και θα έρθουν από την Πέμπτη

1) MONOCLONE   (bullet efi 500)

2) Dontias (bullet 500)

3) Rocky  (bullet 500)

Παρατηράω λοιπόν πως στον βορρά πνέει μια σύμπνοια και τους ζηλεύω τόσο που θέλω να φύγω από την Πέμπτη να πάω Θεσσαλονίκη και να κατέβω μαζί τους (αν τους προλάβω).

Εδώ κάτω μας έχουν χαζέψει τα μικροσωμματίδια -όπως συνηθίζει να λέει ο bbk και άλλοι "γκάου".

Αλλά εγώ λέω ότι είναι άλλοι οι λόγοι που δεν είναι ανάγκη να αναλύσουμε τώρα.

Ευχάριστη πινελιά οι Αχαιοί (τρεις Enfield τελικά) που θα μας περιμένουν να ενωθούμε στην Χαλκίδα. Και όταν με ρώτησε ο Τρύφωνας πόσες μοτοσικλέτες θα είμαστε, του απάντησα "δεν ξέρω" και κατάλαβα  πως στεναχωρέθηκε.

Περιμένω ακόμη απάντηση από τον αγαπητό Homo RatUs να μας ενημερώσει ποιοι θα είναι στο δικό του γκρουπ.

Ο Χρήστος λάκισε, ο Σπύρος είναι αμφίβολος, ο Λεονάρδος και ο Γρηγόρης λένε πως θα έρθουν το Σαββάτο το βράδυ.

Αυτός λοιπόν είναι ο απλογισμός μας (και μη χειρότερα). Για αυτό αγαπητοί βόρειοι την επόμενη πανελλήνια να την οργανώσετε εσείς σε λίμνη, της Κερκίνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Πρεσπών, όσο πιο μακριά από την Αθήνα γίνεται. Γιατί φέτος μου φαίνεται πολύ "λίγη" τούτη η πανελλήνια κι ας είμαστε φαινομενικά περισσότερα άτομα. Εμένα μου λείπει το "ταξίδι" για όποιον μπορεί να με καταλάβει.

Ώχου, συμπαθάτε με, δεν κακιώνω σε κανέναν, έπρεπε όμως να μιλήσω, για να μη σκάσω... :mad:

Για να τελειώνουμε το πρόγραμμα για τους Αθηναίους έχει ως εξής:

- Συνάντηση στα διόδια Αφιδνών. Αμέσως μόλις πληρώσουμε τα διόδια θα σταθμεύσουμε δεξιά.

- Ώρα συγκέντρωσης η 07:00 και ανάχωρηση την 07:30.

(Αν θέλετε πιο νωρίς -π.χ. 06:30- δεν έχω καμία αντίρρηση,

αλλά πείτε τώρα για να προλάβουμε να ειδοποιήσουμε το κομβόι - τρομάρα μας)

- Μετά από μία ώρα στάση στην Χαλκίδα για καφεδομπουγάτσα παρέα με τους Αχαιούς.

- Ταξίδι, στροφές, πατ πουτ μέχρι τις Ροβιές με τις κατά βούληση στάσεις.

Υ.Γ. Η ιδέα για την πραγματοποίηση αυτής της πανελλήνιας

ανήκει εξολοκλήρου στον Χρήστο (ΠΑΝΑΓΟΣ). :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

λογικα το αργοπορημενο γκρουπ θα αποτελειται απο Λευτερη,Δημητρη και μενα σιγουρα. τωρα για Μανο και Γιωργο δεν γνωριζω ακομη,αλλα θα το μαθουμε και αυτο

Δημοσιεύτηκε

Εμένα μου λείπει το "ταξίδι" για όποιον μπορεί να με καταλάβει.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Νίκο. 'Έλα λοιπόν να εξαργυρώσουμε την πρόσκληση του Γιάννη και ν'ανηφορίσουμε κατά πανηγύρι μεριά.

Δημοσιεύτηκε

- Αυτοί που θα έρθουν όποτε κι από όπου θέλουν:

1) SSAV (Royal Enfield 535)

Λυπάμαι βρε Νίκο και εγώ, αλλά δεν μπορώ το δρόμο αυτόν με τα ωραία τοπία και τις απαισιότατες στροφές.  Δεν θα έχω την ευκαιρία να σας κεράσω και καφέ από την χειροκίνητη εσπρεσιέρα. Ίσως όμως τον δρόμο της επιστροφής να τον διανύσουμε παρέα.

Μπορεί όμως και του πήγαινε! 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μπορεί όμως και του πήγαινε! 

Έλα για να μου κάνεις παρέα, το 350άρι κολλώνει στις ανηφόρες και θα μένω πίσω.. ;))

Όσο για την Καστοριά είναι πολύ κοντά οι ημερομηνίες και λεφτά να είχαμε το πρόβλημα είναι η οικογένεια. Μην είμαστε και αχάριστοι.

Ζήτημα είναι αν ξεκλέψουμε χρόνο για μια μονοήμερη μετά την πανελλήνια.

Πάμε τώρα να ξεσκάσουμε και βλέπουμε.

Δημοσιεύτηκε

νοε ,, για καστορια ειναι ενα μηνα μετα !!!!! οποτε ακου τον στελιο,, που θελει να ερθει ,,,, και σας περιμενω !!!! ( υποσχομαι πρωτο τραπεζι ,, πιστα !!),,, ( οι αποστατες στο bar !!) ,, και χοληστερινη,, αφθονη,, ποτο ,, και κλαρινα !!!!!!,,,,, ΠΑΝΑΓΟ ,,, βαλε το βιντεο !!!!! :bike: ,,,,, :2:

Δημοσιεύτηκε

Να ειδοποιησουμε και το Γρηγόρη τον μηχανικό μας στην αντιπροσωπεια για τα σχετικα της αναχώρησης...
Μεχρι στιγμης η άδεια της Παρασκευης έχει παρει υπογραφες και πιστεύω ότι θα είμαι εκει στην ώρα μου... Να μη ξεχαστε να φορτιστε φωτογραφικες μηχανες και καμερες!

Δημοσιεύτηκε

Το αχαικο Block 

Monoclone

Dontias

Rocky

ειναι πανετοιμο....αποφασισαμε   να  ενωθουμε  με τους Αθηναιους Την παρασκευη πρωι στη  Χαλκιδα  αφου  θα  εχουμε  χαραξει την μοναδικη  διαδρομη  Πατρα -Ιτεα -σταση  για   αγναντεμα στην   Δεσφινα(  και οχι αραχωβα  γιατι ειμαστε anti trendy - ) Λειβαδια -Θηβα ....και χαλκιδα.... Διανυκτερευση  και μπυροποσια  (   θα μας μονταρει  Ξαδελφος εκει......   Πρωι Πρωι  Παρασκευης .......Θα περιμενουμε το Αθηναικο  Block by Xalkida Bridge...   παρατηρωντας   τα νερα  που πανε...Δεξα η Αριστερα.....

Καλη Ανταμωση Συνενφιλνταδες και μη

Δημοσιεύτηκε

Κάρτερ ημών το εν της μηχανής, αγιασθήτω το βολάν σου, ελθέτω η μπαταρία σου,γεμισθήτω το ρεζερβουάρ σου,
ως εν λιπαντικον και επι της μηχανής, σώσε ημήν σήμερον και άφες ημών από τα μικροπροβλήματα των ηλεκτρικών,
ως και ημείς αφίωμεν τις βαλβίδες ημών,στων αντιπροσώπων και των μηχανικών,αλλαρίσε ημάς από τα ημιτασιόν,AVIN

καλο δρομο!

Δημοσιεύτηκε

Παίδες χαιρετώ σας,

αν δεν υπάρχει αντίρρηση, το Σάββατο 01/06, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα σας συναντήσω στην Εύβοια :)  

σας εύχομαι καλή προετοιμασία  

σωστοςςςςς!!!!

Δημοσιεύτηκε

…δυστυχώς θα παραμείνω ένας αμετανόητος πρώην Enfieldας…!!!

…και δεν θα επιστρέψω σε αυτή… ότι και να γίνει!!!

…Παρόλα αυτά θα χαίρομαι πάντα να βοηθάω φίλους με βίδες και με Enfield…!!!

Κωνσταντίνε ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο και δημιουργικό πρωινό που είχε τον καφέ και την μπουγάτσα.

Πολλά λάδια και προβλήματα που μπορέσαμε και πάλι μαζί να λύσουμε!!!

Το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια.

Καλή παρέα και όλα μπορούν να γίνουν!!!

...UnEnfield θα έλεγα Noe...!!!

...αααα και κάτι ακόμα

Αραπάκο να κανονίσεις να έρθεις όσο γίνετε ποιο νωρίς το Σάββατο για να ακολουθήσεις στην βόλτα!!!

συμφωνω με τον ββκι!!!! και με την ευκαιρια.......ποσες μεινανε???????

Επεξεργάσθηκε από το μέλος boshis

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ποσες μεινανε???????

63 ώρες και κάτι ψιλά..!! :bike:

Δημοσιεύτηκε

ωπα !  μόλις  τελείωσα  με  τα  κεφτεδακια!  τώρα  να  ανοίξω  φύλο,  για την  σπανακοτυρόπιττα !

57  ώρες  και  κάτι  ψιλά   έμειναν  θα  προλάβω  σίγουρα !  !  !

Δημοσιεύτηκε

Πανάγο ελπίζω τα εδέσματα που φτιάχνεις να τα φάτε στο δρόμο και να μην τα φέρεις σε ταπεράκι στην Εύβοια. Είμαι σε δίαιτα και δεν θα ήθελα να πάω περισσότερες θερμίδες από όσες πρέπει.

Δημοσιεύτηκε

Φίλτατα μέλη του forum,  

με ανυπομονησία περιμένω την συνάντηση μας :)

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: το Σάββατο το πρωί θα σας βρω στις Ροβιές ή υπάρχει κάποια άλλο σχέδιο, διαδρομή κλπ προγραμματισμένη για το Σάββατο? 

Δημοσιεύτηκε

Αμάν πια, ΕΛΕΟΣ!!! Κεφτέδες και σπανακοτυρόπιτα ο ΠΑΝΑΓΟΣ, γερμανικά λουκάνικα ο MAZOUTFIELD, θα σκάσει μύτη και ο HOMO RATUS με κανένα 5λίτρο μπιτόνι γεμάτο τσίπουρο, πάει περίπατο η δίαιτα και τα κιλά που έχω χάσει μέχρι τώρα. Η μόνη λύση που έχω?

ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΟΥ!!!

Δημοσιεύτηκε

Νίκο θα σας ακολουθήσω στο πήγαινε, εάν υποσχεθείς ότι στην πρωινή στάση (Χαλκίδα) που έχεις στο μυαλό σου θα αρκεστείτε το πολύ-πολύ σε καμία τυρόπιτα ή μπουγάτσα και να μην θέλετε american style πρωινό με αυγά, μπέικον, πάνκεικς κλπ. Αλλιώς να μείνω με το γκρουπ (εγώ και ο εαυτός μου δηλαδή) του "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ".

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: το Σάββατο το πρωί θα σας βρω στις Ροβιές ή υπάρχει κάποια άλλο σχέδιο, διαδρομή κλπ προγραμματισμένη για το Σάββατο? 

Αγαπητέ Δημήτριε, καταρχήν θα ήθελα να δηλώσεις επισήμως που ανήκεις;

Στους βάρβαρους βορείους ή στους εκλεπτυσμένους νότιους.. B)

Πρόγραμμα δεν έχουμε, μαζευόμαστε όλοι τουρλουμπούκι

και αποφασίζουμε πολιτισμένα και αγαπημένα.. :rolleyes:

[url=http://postimg.org/image/yc2fvoowh/]Asterix_fight.jpg[/url]

Πάραυτα αν θες να γευτείς λίγο από τον πολιτισμό μας

θα πρέπει να έχεις φτάσει στο ξενοδοχείο το αργότερο μέχρι τις 09:00 του Σαββάτου.

Μετά θα μας απαντήσεις σε κάποιο από τα τσιμπούσια μας.. :2:

[url=http://postimg.org/image/4a76hd4k5/]asterix_masa.jpg[/url]

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

να μην θέλετε american style πρωινό με αυγά, μπέικον, πάνκεικς κλπ.

[url=http://postimg.org/image/7r57czxxr/]asterix_dinner.jpg[/url]

:popcorn:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.