Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Royal Enfield Club (Βόρεια Ευβοια, 31-2 Ιουνίου 2013)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, πριν ψηφισθεί το νέο νομοσχέδιο του φορολογικού, ας ψηφίσουμε εμείς που θέλουμε φέτος να διοργανώσουμε την 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση του Royal Enfield Club; :bike:

This post has been promoted to an article

• Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 214,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Το Aχαικο   BLOCK  einai  aytoi

MONOCLONE   bullet efi 500
Dontias             bullet 500
Rocky               bullet 500
Maurakas          kawasaki  eduro 250

φιλε monoclone στο Αχαικο μπλοκ ειναι και η enfield μου που την αγορασα απο ενα παλλικαρι στην Πατρα και η αδεια της μηχανης μου ειναι Αχαιας
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πλησιάζουμε τις 30 συμμετοχές.. :bow:

Και το μέχρι στιγμής σκορ Νότιοι - Βόρειοι = 18 - 10 :rolleyes:

Φαντάζεστε τι έχει να γίνει με τόσες μοτοσικλέτες..; :think:

16 Enfield και οι υπόλοιπες από τις άλλες τις χαζές.. :tongue0013:

Πανάθεμά με κόλλησαν οι μέρες και δεν περνάνε.. :swear:

Δημοσιεύτηκε

φιλε monoclone στο Αχαικο μπλοκ ειναι και η enfield μου που την αγορασα απο ενα παλλικαρι στην Πατρα και η αδεια της μηχανης μου ειναι Αχαιας

αρα  εισαι εκ γενους  στο Αχαικο BLOCK  !!!!  welcome.

Δημοσιεύτηκε

Η μαυρόγατα του club έκανε πάλι το θαύμα της. Ξεκίνησαν οι ψιχάλες και οι βροχές πριν καν μπούμε στην τελική ευθεία για την πανελλήνια. Δηλαδή τι θα συμβεί τις ημέρες εκείνες? Θα πρέπει να πάρουμε και φουσκωτή βάρκα? 

Αλλά ότι και να γίνει θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

Έτσι δεν είναι?

Δημοσιεύτηκε

ssav,, εσυ απεδειξες οτι εισαι παντος καιρου !!!!    bbki ποσες μεινανε ????? :think: :think:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Η μαυρόγατα του club έκανε πάλι το θαύμα της. Ξεκίνησαν οι ψιχάλες και οι βροχές πριν καν μπούμε στην τελική ευθεία για την πανελλήνια. Δηλαδή τι θα συμβεί τις ημέρες εκείνες?

Θα βραχούμε σίγουρα... :(  όχι όμως από βροχή, αλλά από θάλασσα και μπύρες.. :cheers:

Όμως αλήθεια ποιος να είναι η μαυρόγατα;

Για να τα βάλουμε στη σειρά και δια της ατόπου απαγωγής να λύσουμε το πρόβλημα :think:

Στην 1η πανελλήνια του Βόλου βραχήκαμε, στην 2η στην λίμνη Πλαστήρα μουσκέψαμε, τώρα στην 4η πάλι ψαχνόμαστε για μαυρόγατες, στην 3η πανελλήνια στην Λευκάδα όχι μόνο δεν βραχήκαμε αλλά βγάλαμε και τις κορμάρες μας έξω.. :rolleyes:

Ας μου λύσει κάποιος αυτό το κουίζ, όποιος δεν ήρθε στην Λευκάδα, αλλά ήταν παρόν στις υπόλοιπες πανελλήνιες είναι η μαυρόγατα.. :mad2:  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...; :mad:

Δημοσιεύτηκε

Electrobullet τελικά μπερδεύτηκα!!!

…ΠΑΝΑΓΟ βοήθεια πόσες μέρες μας έμειναν? :think:

…Noe δεν είναι λίγο περίεργο να ψάχνεις να βρεις την γάτα? :ssmokeit:

…Μήπως την μαυρόγατα την κουβαλάτε και δεν το καταλάβατε πήγαινε-έλα στην Αθήνα?... :think:

Πολύ μπουρου μπουρου για το ένα και για το άλλο και στο τέλος την τρώτε …την βροχή… :angry009:

Χαλαρώστε και απολαύστε την βόλτα όπως και αν είναι!!! :levitation: 

Να πάτε να κάνετε κανένα ευχέλαιο στην Ταβέρνα του κυρ Στέφανου μπας και συχωρεθούν οι αμαρτίες σας… αμαρτωλοί!!! :mf_popeanim: :2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πάμε άλλο ένα μέτρημα:

1) SSAV (Royal Enfield 535)

2) noe (Royal Enfield 350)

3) Kimon delios (Royal Enfield 500)

4) SV2MDL (Royal Enfield 500 Electra)
5) Rousmak (Royal Enfield 500)

6) boshis (Honda SH300i)

7) Βύρωνας (Ρουαλ Ενφιλδ 500)

8) bbk (αλλόθρησκος)

9) ΠΑΝΑΓΟΣ (500  EFI)

10) Κωνσταντίνος  Royalist (bullet 500)

11) ENFILDES  (500 EFI)

12) mazoutfield (500 diesel)

13) Μανος Τζας (Triumph Bonneville 865)

14) rosodi (500 EFI)

15) savage (Suzuki LS 650)

16) Κωνσταντίνα (συνεπιβάτης στο Suzuki LS 650)

17) Σαββίδης Λευτέρης (Triumph 865 scrambler)
18) Δημήτρης Πουρνάρας (Harley Sportster 1200)
19) Σαββίδης Γιώργος (Triumph Bonneville 865)

20) ΓιωργοRatus (Enfield bullet 500)

21) elifain (Iron883)  !!!!!!!

22) χρήστος (Royal Enfield 500)

23) μανδάμ Χρήστου με τέκνον (τουτού)

24) έκπληξη.. :rolleyes:

25) MONOCLONE   (bullet efi 500)

26) Dontias (bullet 500)

27) Rocky  (bullet 500)

28) Maurakas  (kawasaki  enduro 250)

29) ...?

Μας λείπουν οι Λεονάρδος, Γρηγόρης και Τόλης.

Όποιος μπορεί ας επικοινωνήσει μαζί τους για να ξέρουμε αν θα έρθουν και πότε.

Για όσους έρθουν το Σαββάτο (για μία μέρα) εννοείται πως θα μας βρουν καθ' οδόν

στην βόλτα που θα κάνουμε στον γύρο της Β. Ευβοιας.

7 και σήμερα..!!

Υ.Γ. (Την ακατανόμαστη μαυρόγατα, θα βάλω τον dontia να την δαγκάσει..) :ranting:

Δημοσιεύτηκε

Το Ροαγιαλ Ενφιλντ κλαμπ,κανει την 4η πανελληνια.Ειναι μια πολυ καλη διαφημηση για την αντιπροσωπεια της ΕΝΦΙΛΝΤ.Βεβαιως θα πει καποιος οτι κανουμε το κεφι μας,και ετσι ειναι.Απλα αναρωτιεμαι οτι η αντιπροσωπεια δεν θα επρεπε να εχει μια συμμετοχη σε αυτη την ενεργεια του φορουμ.Γνωριζω οτι αλλες αντιπροσωπειες συμμετεχουν σε αντιστοιχες ενεργειες,οικονομικα,η με καποια δωρα,που κανουν αλλα κλαμπ.πχ.Το μπλουζακι γιατι να μην χρηματοδοτηθει απο την αντιπροσωπεια,η ενα μερος του κοστους διαμονης,η οι βενζινες,λεω εγω τωρα,Υπαρχουν ενφιλνταδες που λογω της οικονομικης κρισης δεν μπορουν να ερθουν στην πανελληνια.Θαπει καποιος οτι στην τελευταια μας συναντησι με την αντιπροσωπεια ουτε τους καφεδες δεν κερασε,ενταξει το προσπερναω.Μηπως ο Νικος ο ΡΟΚΕΡ πρεπει να τους κανει μια κρουση ,μιλαω για τους κατοχους Ενφιλντ,για να μην μας λενε ιστοριες οτι δεν συμμετεχουν ολοι με ενφιλντ.Προταση κανω μιση ντροπη δικη μας,μιση ντροπη δικη τους,που λεει ο λαος,και παλι φιλοι θαμαστε.

Δημοσιεύτηκε

Κίμωνα όπως είπες πολύ σωστά το κάνουμε γιατί γουστάρουμε και περνάμε καλά. Άλλωστε ποτέ δεν έχουμε θέσει σαν προϋπόθεση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε εκδήλωσης την ύπαρξη χορηγιών. Μη βάζεις λοιπόν το Νίκο σε δύσκολη θέση για αναζήτηση χορηγών για την πανελλήνια. Εάν η αντιπροσωπεία ήθελε θα είχε ήδη κάνει την πρότασή της.

Άλλωστε στα τρία χρόνια που είμαι μέλος του club μία φορά μόνο θυμάμαι να συμμετείχε σε εκδήλωση με την προσφορά δώρων (κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2011).

Δημοσιεύτηκε

παιδια,, μην ανακατευεται χορηγους,,, μας αρεσει και το κανουμε !!!!!!!! γουσταρουμε να κατεβουμε και να σας κερδισουμε ,,, εκτος εδρας !!!! :bike: ,,,,, :D

Δημοσιεύτηκε

Μην το χαλάς Κίμωνα. Υπάρχει μια άτυπη κόντρα για το ποιός θα φτάσει πρώτος. Αλλά έτσι που πάει, θα λάβει επίσημο χαρακτήρα και θα παίζεται και στα αθλητικά στο χαζοκούτι. Ένα πράγμα σαν το παλιό σήριαλ "Οι Βόρειοι και οι Νότιοι".

Δημοσιεύτηκε
Λογικά εσύ Στέλιο από Αρκιτσα,θα φτάσεις πιο γρηγορα.Εγω παωγια την χαρα της διαδρομης,και τουμοτοσυκλετισμου ,και οποτε φτασω.....
Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω εάν καταφέρω να πάρω άδεια την Παρασκευή. Εάν όμως μπορέσω να φύγω Παρασκευή ξημερώματα, θα σας συναντήσω  στα διόδια και θα αποφασίσω εκείνη τη στιγμή ποια διαδρομή θα ακολουθήσω.

Σε κάθε περίπτωση όμως Παρασκευή βράδυ θα είμαι εκεί.   

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εγω παωγια την χαρα της διαδρομης,και τουμοτοσυκλετισμου ,και οποτε φτασω.....

Καλά, μου φαίνεται βαλτό σε έχουν οι βόρειοι για να χάσουμε... :mad2:

Κανόνισε να σου κοπεί πάλι καμιά ντίζα και να έχουμε άλλα... :bash:

Εσείς πηγαίνετε απ' όπου θέτε και όπως θέτε.. :unsure:

Εγώ ούτε για κατούρημα δεν θα σταματήσω.. :mellow:

και με την νιτρογλυκερομεθανώλη που παρήγγειλα :crazy:

ειδική για το 350άρι μου, σε μισή ώρα θα έχω φτάσει Ροβιές :bike:

εκπροσωπόντας επάξια τον ένδοξο νότο... :sign0020:

6 και σήμερα..!!

Δημοσιεύτηκε

Τι κι αν είσαι και παπάς, ...με την αράδα σου θα πας!

Καλησπερίζω την παρέα.

Το τσεκάρισμα του μπροστινού πιρουνιού και των φρένων έλαβε (μόλις προ ημιώρου) τέλος.

Ο καιρός γαρ -προς το ταξίδι στην Εύβοια- εγγύς...

Σήμερα, παίδες, επέτρεψα και στον άπιστο αναβάτη μιας ..."μπεμπέκας", ...τον γνωστό ακατονόμαστο,  να ασελγήσει πάνω στα καμπυλωτά και στρογγυλά μπουτάκια της (τις μπροστινές μπουκάλες, δηλαδή), να της βγάλει αργά αργά τα μπουλόνια, την ρόδα, τις φλάντζες και να γεμίσουν τα αμαρτωλά του χέρια με το ζεστό υγρό 10W30 της μπροστινής ανάρτησης.

Ομολογώ, ότι -παρά την απουσία του από την εκλεπτυσμένη διαβίωση με κάποια αυτοκρατορικού επιπέδου Ινδή και παρά την συνεχή του ενασχόληση με την βάρβαρη και χοντροκώλα Βαλκυρία του- οι κινήσεις του ήταν άκρως προσεγμένες και προσεκτικές.

Όταν έφυγε μου ζήτησε και ευχαριστώ, αλλά του διαβεβαίωσα, ότι η όλη διαδικασία ήταν ένα μέρος της αποστολικής ενφηλντικής διακονίας και βασιλικής ιεραποστολής για να τον μεταπείσω και να τον επιστρέψω πάλι στον ορθό δρόμο των 80 χλμ./ώρα, στον απελευθερωμένο δρόμο του Jet-Helmet.

Ελπίζω, στην διαδρομή να τον έχω πίσω μου για να ακούει και τον ήχο των ..."Σεραφείμ" των 100 και βάλε ντεσιμπέλ για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

...βοή Θεού, οργή αναβάτη...!

Καλές προετοιμασίες!

Κωνσταντίνος (ο αμετανόητος πιστός)

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Κύριε διαχειριστά, έπρεπε να είχατε προβλέψει και το unlike.

bbk + Enfield = βιαστής + δίμετρη ξανθιά (με μούσια)

Πως την εμπιστεύτηκες στα χέρια του αμαρτωλού..; :mf_popeanim:

Κωνσταντίνε πάγαινε στον εσπερινό και πες 100 φορές

το πάτερ ημών της Enfield... αααααααααααχ..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

εν τόπο χλοερό!

και όχι αναψύξεως,

γιατί το έχει πάθει από τότε που ήθελε να βάλει ψύξη στην Enfield.. :vava:

Ώρε τζατζίκι που έχει να φάει στην πανελλήνια, θα ανάψει σαν βαλβίδα εξαγωγής... :devil:

Δημοσιεύτηκε

εγω δεν θα μπορεσω να φυγω μαζι σας πρωι,λογω εργαστηριου στη σχολη 16.00 με 18.00. οποτε θα αναχωρισω μετα τις 6 το απογευμα και ο Θεος βοηθος. ξερει κανεις ποση ωρα θα χρειαστω για να φτασω ή θα με πιασει η νυχτα για τα καλα? τουλαχιστον πρεπει στα απομακρυσμενα κομματια να βρω καποιο βενζιναδικο για ανεφοδιασμο

ΥΓ υπαρχει και ενα χειροτερο σεναριο να φυγω 8 το απογευμα το οποιο δεν θελω να σκεφτομαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.