Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 116,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αααα τωρα το επιασα...η μεσαια με την τριτη ταπα συνεργαζονται.Η τριτη ειναι πιο βαθια ωστε να μαζευει τα κατακαθια.Οποτε και μονο την τριτη να αδειαζεις ειναι οκ,απλα ετσι δεν μπορεις να ελεγχεις το φιλτρακι της μεσαιας για τυχων γρεζια.Thanks Χρηστο..!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπον απο τον hitchcock μολις παραγγελθηκαν καποια περιφερειακα,φτερα,βασεις κ.τ.λ.εκτος εξατμιση μιας και δεν εχω καταληξει ακομα  αν θα βαλω πλαινη ή αλλη χαμηλη...!Θα δουμε.!

Απο βδομαδα παραγγελνω και λαστιχα dunlop trial και σιγα σιγα θα αρχισω να το στεινω.Μεχρι να ερθουν ομως ολα αυτα,παμε για ξεκαρβουνιασμα και αλλαγη ελατηριων.

Τα υπολοιπα το καλοκαιρι...

Στην επομενη Πανελληνια το μηχανακι θα ειναι ετοιμο!

Δημοσιεύτηκε

Πιστεύω ότι τα λάστιχα που θες να φορέσεις είναι λάθος, θα φας τσάμπα τα τακούνια στην άσφαλτο και θα έχεις περισσότερους κραδασμούς 

Δημοσιεύτηκε

Με αυτά τα λάστιχα πάντως είναι κουκλί! Η επόμενη πανελλήνια να περιλαμβάνει και χωμάτινες διαδρομές παρακαλώ! 

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Νοε θα χρειαστει κατι αλλο στην πορεια...π.χ.μεγαλητερη μπαταρια?

Δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερη μπαταρία, για το λόγο ότι δεν είχες ποτέ μίζα και τα φώτα σου τραβάνε απευθείας από την γεννήτρια.

Είναι πλεονασμός να ψάξεις και να βρεις βάση και καπάκι για μεγάλη μπαταρία 14άρα. Θα σου έλεγα να το κάνεις αν ήταν παλιό μοντέλο πριν το 2000 που υποφέρουν από τη μικρή μπαταρία.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αστα να παν...Εχθες δουλευα βραδι και τωρα πρωι!

Το απογευμα παω μπαλετο(οχι εγω)χι χι..!Προς το παρων ψαχτηρι στο internet για ιδεες.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπον...μετα το μπαλετο λεω τι να κανω,τι να κανω...ας γυαλισω λιγο!

20161031_203806.jpg

Ζαντα,κεντρο και ακτινες καινουρια μετα απο πολυ τριψημο στο χερι.Δες διαφορα με την θολουρα της πισο ζαντας μιας και ειναι αλουμινιου..

20161031_202824.jpg

Οποτε γκαιδες πριν βαλετε χημικα στην μηχανη σας να εχετε μια εικονα πως θα θαμπωσουν ολα σας τα αλουμινια...και τι θα τραβηξετε μετα!Εγω βεβαια το ηξερα αλλα με τρελαινει και η διαδικασια και το τελικο αποτελεσμα!Κοσμημα...

20161031_203459.jpg

20161031_202814.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χρηστο βασεις φτερων,φτερα,σελα και κατι αλλα ψιλα τα εχω παραγγειλει.Λαστιχα αυριο τα παραγγελνω...οποτε απο look θελω μονο εξατμιση και πισο φαναρι(για αρχη).Φαναρακι θα βρω καποιο απο εδω,εξατμιση ακομα δεν εχω βρει αυτη που θα μου κανει το κλικ οποτε περιμενω...εκει αν εχεις καποια ιδεα ριξε την.Ξερεις εσυ απο δαυτες!:lol1:

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

εκει αν εχεις καποια ιδεα ριξε την.

20161027_083500.jpg

πυυυυυυυυυυυύραυλος

kopeli_pyr.jpg

Οι peashooter πάντα μου άρεσαν, αλλά στην Enfield χρειάζεται κάτι πιο μαζεμένο όπως η megaphone

όμως για δες και την Old Britts, "SS"

16_100007a.jpg

16_100007d.jpg

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Κοσμημα...

Για δε μου λες, δεν ήταν πιο εύκολο να γυαλίσεις την μπανάνα όταν την είχες βγάλει?

Και την κιθάρα του ταμπούρου την γυάλισες χωρίς να τη λύσεις?

Αν ναι, πως έφτασες στις εσοχές, πόσο υπομονή πρέπει να έχεις?

Δημοσιεύτηκε

...ααααααα και στα ερωτηματα του Noe βαλε και το με ποιο υλικο και τροπο τα γυαλιζεις...???

Δημοσιεύτηκε

91013.jpg

91040.jpg

02royal-enfield-trials-efi.jpg

Modified-Scrambler-in-India.JPG

Εγώ ψηφίζω την πρώτη. Όταν βάλεις το μονόσελο και το πίσω φτερό, η μηχανή θα δείχνει πιο μικρή και γι'αυτό θα της ταιριάζει και μια μαζεμένη εξάτμιση. Υπάρχουν και προφυλακτήρες για το κάψιμο, καθώς και ταινία θερμοκρασίας. Αλλά μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος...!

Δημοσιεύτηκε
20 λεπτά πριν, bbk είπε:

με ποιο υλικο και τροπο τα γυαλιζεις...???

Δε θυμάσαι που έλεγε ο Αντώνης (ή ο Στέφανος?) με χαρτί κουζίνας και glanol? :wink:

Όμως το πιο τέλειο είναι με δράπανο και σαπούνι.

Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, elifain είπε:

91013.jpg

Εγώ ψηφίζω την πρώτη

Ωραία η ρουφιανα την είχα βάλει και εγώ όμως κάνει τζιζ το ποδαράκι :happy-smiley41:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Νοε μιας και μπορεις να αλλαζεις εξατμισεις εξ'αποστασεως,αν μπορεις κανε μια αλλαγη στην φωτο μου.Βγαλε την peashooter και βαλε με την ιδια κλησει το τελικο που εχει ο hitsckock για το trial.Αν του παει βλεπουμε...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Σημερα πηρα φιλτρακι βενζινης και ισως παραγγειλα το ιδιο τιμονι σε ισιο και λιγο πιο χαμηλο.Αυτο που εχω μου αρεσει αλλα μου πεφτει και πολυ ψιλο με το look που θελω και εχει μια κλιση προς τα μεσα που δεν με βολευει...Λεω ισως γιατι βρηκα το μεγεθος που θελω αλλα το ειχε σε μαυρο.Του ειπα οτι το θελω χρωμε και θα δει αν υπαρχει.Αν οχι μπορει να παρω και το μαυρο.Θα γινει χαμος...:xara:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Φιλτρακι βενζινης οκ...

20161101_160851.jpg

Εβαλα κι αυτοκολλητακι στο κουτι της μπαταριας...Τι αλλο.??Royal Enfield Club.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπον οσον αφορα τα ελατηρια,το ξεκαρβουνιασμα και την ηλεκτρονικη που θελω ακομα για τον κινητηρα μου...σημερα βρηκα αυτον που εψαχνα!Νικος Γαλανης με το ονομα στον οποιο παω ολα μου τα εργαλεια για φτιαξιμο.Ξυλοκοπτικα κ.τ.λ. μιας κι εχει τετοιο μαγαζι.Ειναι παντα παρων στην Λεσχη κλ.μοτοσυκλετας στα Χανια και φτιαζει σχεδον ολα αυτα τα μηχανακια.Σημερα πηγα στο μαγαζι του και του ειπα τι χρειαζομαι και μου ειπε οκ.Οποτε περιμενει τηλ.μου οποτε εχω εγω σκοπο να τα κανω και να την παω σπιτι του να τα φτιαξουμε μαζι.Εχει και μπιστολι για αβανς ωστε να γινει σωστα η δουλεια της ηλεκτρονικης κι ολα οκ.Αρχιζω και νιωθω ασφαλεια με αυτον κοντα μου για κατι που εγω φοβαμαι να βαλω τα χερακια μου..!