Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 116,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
16 ώρες πριν, noe είπε:

Για δε μου λες, δεν ήταν πιο εύκολο να γυαλίσεις την μπανάνα όταν την είχες βγάλει?

Και την κιθάρα του ταμπούρου την γυάλισες χωρίς να τη λύσεις?

Αν ναι, πως έφτασες στις εσοχές, πόσο υπομονή πρέπει να έχεις?

Νοε μου αρεσει να ειναι ολα πανω της και να την χαιδευω.Στις εσοχες μην νομιζεις.Με χαρτι κουζινας μπαινει παντου.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
16 ώρες πριν, bbk είπε:

...ααααααα και στα ερωτηματα του Noe βαλε και το με ποιο υλικο και τροπο τα γυαλιζεις...???

Glanol και χαρτι κουζινας.Οπως ειπε και ο Νοε πιο πανω.Εχω τριψει αλλες φορες και με τρυπανι και βουρτσα και δεν μου αρεσει το αποτελεσμα.Αλλου γυαλιζει πιο πολυ κι αλλου πιο λιγο.Ασε που η βουρτσα μαυριζει αμεσως και απλα πας βολτα την μαυριλα,ενω με το χαρτι...μολις μαυριζει βαζεις αλλο και γινεται καθρεφτης.Και για να ξερετε...το καλητερο γυαλισμα το κανει η γαζα,αλλα παλι μαυριζει.Ποσες γαζες μπορεις να ξοδεψεις...?Εγω τωρα στην φαση που ειναι το μηχ.οταν θα βγουνε ροδες για αλλαγη ελαστικων και ακτινολογηση θα του κανω το τελικο γυαλισμα με γαζα.

Δημοσιεύτηκε
30 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

μου αρεσει να ειναι ολα πανω της και να την χαιδευω.

Έπρεπε να είχαμε φτιάξει ένα θέμα με τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις που έχουμε πει

Φράσεις φιλοσοφικές, ερωτικές, ευφυολογήματα περιπαιχτικά και άλλα.

Αυτή τη κουβέντα σου Αντώνη, την βαθιά ερωτική προς την Enfield, θα τη θυμάμαι.

Και ναι, είναι μαχαιριά κατάστηθα για όσους την απαρνήθηκαν.

αααααααχ..!!:love: 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εχθες μου ηρθε mail απο hitchcock πως τα πραγματα σταλθηκαν...Οποτε φανταζομαι σε καμια δεκαρια μερες θα τα εχω..!!:xara:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Νοε πιο προγραμμα εχεις στο pc μπας και το κατεβασω να παιξω μαζι του...Θελω μελλοντικα να την βαψω και πριν την κανω την μ@λ@κι@ θα ηθελα να δω πως θα φαινεται.

Δημοσιεύτηκε

Μπα δεν το κατέχω, είμαι της παλιάς σχολής και δουλεύω photoshop, ψηφιακός σκοτεινός θάλαμος το λέμε.

Με τα χρώματα έχω γκαβομάρα. Όμως σε μασκαρίσματα, μοντάζ, τονισμούς κάτι θυμάμαι ακόμα.

Την εξάτμιση την μακρατσούτσουνη πιο πάνω την έκλεψα από ένα cafe racer και λέω για να δω πως φαίνεται:

Pinas_2.jpg

kopeli_pyr.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Για βγαλε απο αυτην και κοτσαρε στην δικια μου να δω..!Αν ειναι ευκολο!

Screenshot_20161031_221026.png

Δημοσιεύτηκε

Αποτέλεσμα εικόνας για brooklands silencer

πως θα σου φαινοταν μια αποψη απο 30's trials και να εβαζες μια brooklands ?

Αποτέλεσμα εικόνας για brooklands silencer

Silencer Brooklands Can 2″

£88.00

Famous Classic Brooklands Racing Can,  inlet   2″

Our HD triple plated Brooklands made by Armours

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ομορφη εξατμιση Χρηστο αλλα για κλασσικο...!Εγω θελω για trial.

Δυστηχος απο οτι εχω καταλαβει αν μπει απο κατω η εξατμιση ειναι για scramblerακι...κατι το οποιο με το ντεποζιτακι που εχω δεν παει!Το look που ηδη εχει η μηχανη ειναι μισο trial κατι για το οποιο πρεπει με βαση αυτο να το τελειωσω.

Οποτε αναγκαστικα θα του βαλω ψιλη κι απο οτι φαινεται...μονοδρομος του hitchcock!Ο λογος που δεν ηθελα να βαλω ψιλη ηταν μονο και μονο για να εχω ελευθερια κινησεων σε μπανανα και ωστηρια,κατι το οποιο σε αυτην απο οτι μπορω να καταλαβω θα ειμαι οκ.Τωρα αν καιει...θα δω τι θα κανω!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
32 λεπτά πριν, noe είπε:

πατακιούτα πρόχειρα:

kopeli_trial.jpg

Σαν sebring σε παπακι ειναι!Παντως ευχαριστω Νοε..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εμας δεν μπορει να μπει πισο απο τον σκελετο γιατι βρισκει στο πισο λαστιχο.Παντως ομορφο το triumph!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπον...το αποφασισα!Θα σφιξω την καρδια μου να περιμενω οοολα τα αλλα ωστε να εχουμε σχεδον ολο το στησιμο της enfield και μετα βλεπουμε!

Δημοσιεύτηκε

Για αρχή βάλε μια κοντή αλήτικη megaphone.  Από τις παραπάνω μου αρέσει αυτή που πυροβολάει τα περιστέρια. 

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Μπερδευομαι με τις εξατμισεις...Αυτες μου αρεσουν!

https://postimg.org/image/5buasfkrz/

matchless εξατμιση για τον κυριο παρακαλω !!!!

εφτασεεεεεε !!!!

Matchless G80 Exhaust

Matchless Competition G80 CS Silencer

£62.50

Competition Silencer CS model, 1-3/4″ inlet, competion mid bracket, check other competition silencer with more forward bracket.

Our HD silencers are made by Armours, using our own design corrosion resistant construction, typical internal design is all metal non-restrictive straight through construction with an exit main gas stream diffuser. This design gives a nice tone without the use of moisture retaining absorption. Baffle design will vary according to type.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπον...μολις τωρα γυρισα απο μια απολαυστικοτατη βολτα με την Sunday.Πιο πολυ εγινε για να τσεκαρω λαδια μιας και πλεων ειναι ολα καινουρια...Η πρωτευουσα ακουγεται ομορφα...οι ταχυτητες κουμπωνουν γλυκα...τα λαδια στο καρτερ οταν ξεκινησα ηταν ακριβως στην μεση μετα απο 5λεπτα ζεσταμα(το εκανα ετσι για να κυκλοφορησουν πρωτα).Καναμε 42χλμ. την αφησα 2λεπτα και ξανατσεκαρα...τα λαδια ηταν ακριβως στο ιδιο σημειο μιας και το ειχα σημαδεψει...:xara:

Τα χλμ που καναμε ηταν λιγα...ομως ασπρος καπνος απο την εξατμιση δεν εβγαινε.Θα συνεχισω ετσι μεχρι να της κανω 500χμ.και καθε τοσο θα τσεκαρω.Δεν λεω οτι δεν θα καιει απλα θελω να δω αν πρεπει αμεσα να γινει.Απο την σημερινη βολτα βλεπω οτι ο χρονος δεν πιεζει...