Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 116,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Κοιτουσα αυτο του hitshcock και λεω τι εκανα λαθος...??

Ιδια εξατμιση...ιδιο μηχανακι...και απο τον ιδιο παραγγελμενα και ΛΕΩ γιατι αυτουνου το τελικο πιανει στο πρωτο στηριγμα της εργαλειοθηκης κι εμενα στο δευτερο..?Μηπως δεν την εβαλα σωστα..?

Φωτο του hitshcock:

Screenshot_20161108_153513.png

Και φωτο του δικου μου:

20161108_095916.jpg

Την βλεπετε την διαφορα ετσι δεν ειναι...!!

Εε λοιπον μετα απο πολυ ψαχτηρι καταλαβα πως η κοντη ειναι για 350cc και η μακρια οπως η δικια μου για τα 500cc.Ακομα και στην εξαγωγη εχει διαφορα ο λαιμος.

Screenshot_20161108_153630.png

Μεχρι να το ανακαλυψω,τρελαθηκα..!

Δημοσιεύτηκε

πολυ θα ήθελα να δω αναβάτη να φουσκώνει το λάστιχο με αυτη την τρόμπα χειρος και δεν θέλω τίποτα άλλο...!!!:lol7:

απο την άλλη όσο βλέπω το εργαλείο τόσο πιο πολυ πιστεύω πως γίνετε αυτο που λέω...!!!:think:

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω πως φτιάχνουν τον λαιμό μακρύτερο για να μπορείς να τον κόψεις αν θες ανάλογα με το project.

Το πίσω φτερό είναι χρώμιο;

Κούκλα έγινε! "Βίαιη" Ομορφιά!:bike2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

elifain ειναι τελειως αλλη εξατμιση...πιασε το λαιμο απο την εξοδο της κεφαλης,εμενα μετα στενευει,το τελικο στα 350cc ειναι μικροτερο,μεχρι και η τελευταια κουρμπα στο τελικο της εξατμισης ειναι μικροτερη...!!

Τωρα βεβαια μου δημιουργειτε κι ενα αλλο ερωτημα..!Του Rocket στο Medusa project οταν την ειχε...ηταν η μικρη κι οχι οπως η δικια μου!

Βre 350cc ειναι το electra του...ήή ειχε βαλει την εξατμιση του 350αριου(μηπως γι'αυτο δεν καθοταν στην κεφαλη...τοτε?)

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, elifain είπε:

Νομίζω πως φτιάχνουν τον λαιμό μακρύτερο για να μπορείς να τον κόψεις αν θες ανάλογα με το project.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
3 λεπτά πριν, elifain είπε:

Ρίξτου τα χημικά σου για να θολώσει και να ταιριάζει με το μπροστά!:lol9:

Χα χα...μιας και δεν εχω αλλα like!

Αλλα το τελικο γυαλισμα δεν εχει γινει ακομα!:lol8:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ολα τελεια ευτυχως..!Ηταν το πρωτο πραγμα που κοιταξα και φυσικα το πρωτο πραγμα που θα με εκανε να ανοιγα κεφαλη.Ισα ισα που μπηκε γλυκα ο λαιμος μεσα.

Ξεκαρβουνιασμα απο την στιγμη που δεν εχω θεμα εκει,ακομα δεν κανω...Αν δω παλι οτι μου καιει λαδι θα το κανω αμεσα ωστε να αλλαξω και ελατηρια,αλλα προς το παρων δεν βλεπω κατι ανησυχητικο.

Παιρνει παντα με την πρωτη μπροστα,λαδακι δεν ιδρωνει πουθενα οποτε δεν τρελαινομαι να την ανοιξω.

Αν παρατηρησω οτιδηποτε απο ολα τα παραπανω...θα ανοιχτει αμεσα,αλλιως καλοκαιρι.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τι λες καλε...!!

Και πιο μακρυς να ηταν θα τον αφηνα.

Εδω τοσα χρονια δεν εχω κοψει μυτη...λαιμο θα κοψω?:lol2::lol2:

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

elifain ειναι τελειως αλλη εξατμιση...πιασε το λαιμο απο την εξοδο της κεφαλης,εμενα μετα στενευει,το τελικο στα 350cc ειναι μικροτερο,μεχρι και η τελευταια κουρμπα στο τελικο της εξατμισης ειναι μικροτερη...!!

Τωρα βεβαια μου δημιουργειτε κι ενα αλλο ερωτημα..!Του Rocket στο Medusa project οταν την ειχε...ηταν η μικρη κι οχι οπως η δικια μου!

Βre 350cc ειναι το electra του...ήή ειχε βαλει την εξατμιση του 350αριου(μηπως γι'αυτο δεν καθοταν στην κεφαλη...τοτε?)

Θυμάμαι που πουλούσε ο Λουκάς την δική του και στην επίσημη περιγραφή της έλεγε πως τον λαιμό τον κοντένεις εσύ αν θες.

Και σε αυτό το 350 της φωτό, αν καινδεν είναι ίδιος ο λαιμίς με του 500,  μπορεί να την έχουν κοντύνει την εξάτμιση. 

Νομίζω πως κοντή μου αρέσει πιο πολύ!

Ματάκι να βάλεις!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μιας και δεν γνωριζω απο τα 350cc.

Mια ερωτηση θα μας πεισει...

Στην κεφαλη εχουν ιδια τρυπα με τα 500cc ή μικροτερη..?

Δημοσιεύτηκε

39 χιλιοστά το 350 και 45 χιλιοστά το 500, στη έξοδο της κεφαλής.

Μ' έκανες και ανεβωκατέβηκα δυο ορόφους..:angry3: 

ουυυυυυφ, πρέπει να κόψω το τσιγάρο..:agrosmiley:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αρα λοιπον σιγουρα αλλαζει απο τον λαιμο και γι'αυτο εχει εμενα την συστολη στον λαιμο!

Τωρα αν τελικα αλλαζει ολο το μακρος  του λαιμου δεν το γνωριζουμε...αλλα μου κανει εντυπωση να το διαφημιζε ο hitschock με κομμενη την εξατμιση!Χωρις βεβαια να το αποκλειουμε.

Rocket εσυ την ειχες κοψει ή σου ειχε ερθει κοντη?

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Κοιτουσα αυτο του hitshcock και λεω τι εκανα λαθος...??

Ιδια εξατμιση...ιδιο μηχανακι...και απο τον ιδιο παραγγελμενα και ΛΕΩ γιατι αυτουνου το τελικο πιανει στο πρωτο στηριγμα της εργαλειοθηκης κι εμενα στο δευτερο..?Μηπως δεν την εβαλα σωστα..?

Φωτο του hitshcock:

Screenshot_20161108_153513.png

Και φωτο του δικου μου:

20161108_095916.jpg

Την βλεπετε την διαφορα ετσι δεν ειναι...!!

αν δεις ακριβως κατω απο το καρμπυρατερ την στιγμη που η σωληνα παραλληλιζεται με το εδαφος φαινεται πεντακαθαρα πως το δικο σου τελικο εχει φορεθει πιο πισω .....

αρα σωστα λενε τα παιδια  αν τροχισεις το τελειωμα της σωληνας θα σου ερθει το τελικο ακριβως εκει που ειναι και της πρωτης φωτο που ειναι πιο ομορφο πραγματι 

Δημοσιεύτηκε

βRE μη μου τον διαολίζεται όλοι κόψε - δείξε.

μη τους ακούς Αντώνη, κάτσε να δεις πρώτα που θα γίνει αποτρίχωση και μετά αποφασίζεις.

Αλήθεια την ψύκτρα δακτυλίδι  στο λαιμό δε σου άREθε να την βάλεις?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Η ψυκτρα μου αρεσε αλλα δεν την ειχε διαθεσιμη...αργοτερα δεν πειραζει!

Εξατμιση δεν κοβω παντως,εμενα μου αρεσει καλητερα ετσι.!

Δημοσιεύτηκε

μην την κόβεισσσσσσσ...!!!

...άλλη κάνουν αμαν να την μεγαλώσουν και εσυ που την έχει μεγάλη θα πας να την κοντένεις...!!!

...ήμαρτον σου κύριε...!!!:popeanim:

:lol4: