Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 116,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Στο car.gr τα πουλαει ενα μαγαζι.

Biltwell chocolate 25euro παρακαλω...!

Μπορεις να τα βρεις και απο ebay πιο φθηνα αλλα δεν μπορω να περιμενω.

Οπως αυτα σε 7/8 φυσικα...

http://m.ebay.co.uk/itm/Chocolate-Biltwell-Thruster-Grips-For-1-Handlebars-/401183407240?hash=item5d6864fc88%3Ag%3AAWUAAOSwn7JYESFe&_trkparms=pageci%3Ac0fe3d6a-a6b4-11e6-8da0-005056aa41d3%7Cparentrq%3A4a9da1aa1580a2a202b7bd12ffff344e%7Ciid%3A3

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χα χα χα χα...αααχ!!

Εγω γελαω αλλα εσεις μην γελασετε...

Στο γκαραζ ειχα ενα κρανος του beverly.Εεε μιας και δεν ξαναπερνω beverly...

20161109_231803.jpg

20161109_231809.jpg

Το κρανος μονωθηκε ολη η καφε δερματινη(ιδιο χρωμα με τα χερουλια περιπου)και βαφεται μαυρο...

20161109_233020.jpg

20161109_233028.jpg

20161109_233033.jpg

Αυριο τα υπολοιπα 2 χερια...και πριν το βερνικωμα θα κολληθουν αυτοκολλητα σαν του ντεποζιτου.Αν βγει καλο...βγεικε...αν οχι...ε και τι εγινε...ΑΛΛΑ αν βγει καλο...!!Παω για αλματα!

Δημοσιεύτηκε

...το χρωμα που χρησημοποιησες τη ποιοτητα ειναι, νερου, νεφτι...???

...το ετρηψες πρωτα...???

...για πε για πε θελω να το κανω και εγω...μη σου πω να ανοιξουμε ενα θεμα καινουργιο με αυτο...!!!

Δημοσιεύτηκε

Οι εταιρείες λένε πως ούτε αυτοκόλλητα επιτρέπεται να κολλάμε πάνω στα κράνη..:think:

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως μετά την 5ετία δεν είναι ασφαλή.

Όμως σε όλη τη διαδικασία που μας έδειξε ο Αντώνης, 

το πιο επικίνδυνο είναι το τασάκι γεμάτο με αποτσίγαρα..:sour:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Το παλιο χρωμα ισα ισα που το αγριεψα με γιαλοχαρτο νερου(πολυ ψιλο).Ειχα ενα ασταρι(σπρει)και μολις στεγνωσε το ξανατριψα ελαφρα.Μετα ενα χερι μαυρο γυαλιστερο(σπρει θερμοκρασιας)που ειναι πολυ πιο σκληρο ωστε να μπει βερνικι μετα πανω...Αν εβαζα απλο σπρει χρωματος υπηρχε περιπτωση οταν το βερνικωνα να μου εκανε σκασηματα το χρωμα μιας και το βερνικι ειναι πιο σκληρο και τραβαει...Το εχω ξαναδοκιμασει το θερμοκρασιας με βερνικι και δεν σκαει...

Οσο αντεξει...θα δουμε!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Παιδια δεν εβαλα μπιστολη βαφης και και και για κατι τετοιο.(Αν ειχα αερογραφο θα το εκανα με αυτον).Εγω οσα κρανοι κι αν εχω αγορασει μολις μου πεφτουν κι απο το χερι κατω γινονται κ....ος.Οποτε..για χαβαλε το εκανα κι οτι βγει και που ξερεις!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χα χα χα...

Κι οσο μηλαμε τα τρια χερια οχι μονο εγιναν...αλλα στεγνωσε και κολλησα και το αυτοκολλητο.

20161110_012751.jpg

20161110_012716.jpg

Μενει να ξαναμονωθει με χαρτοταινια (την εβγαλα για τυχων λαθους αλλα οκ...και για να κολλησω ισια το RE)

και τελος να βερνικωθει δυο χερια...και βουρ!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Δεν εχω βερνικιιιιιι.....:mad2:

1 ώρα πριν, noe είπε:

Οι εταιρείες λένε πως ούτε αυτοκόλλητα επιτρέπεται να κολλάμε πάνω στα κράνη..:think:

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως μετά την 5ετία δεν είναι ασφαλή.

Όμως σε όλη τη διαδικασία που μας έδειξε ο Αντώνης, 

το πιο επικίνδυνο είναι το τασάκι γεμάτο με αποτσίγαρα..:sour:

Εσυ φταις...:faskelo:

Χα χα χα ααααχ..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ετοιμο...

20161110_091944.jpg

Μενει να στεγνωσει καλα,ωστε να μπουν τα γυαλια πανω...κι επιτελους να φυγουν απο την καουκα που με εχετε ζαλησει!

Ααα και που'σαι..!

Εγινε σαν καινουριο,οποτε εχω αλλα 5χρονια να το χαρω..::):

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
32 λεπτά πριν, noe είπε:

Άστο βRE τREλαμένε να τραβήξει κάπου καθαρά, μη βιάζεσαι θα σου γεμίσει bbk (μπιμπίκια)..:mad2:

Το εκανα σκ@τ@...

Πηγα βολτα...φορωντας το κρανος.

Στο τελος το ακουμπαω και μου φανηκε οτι ειχε στεγνωσει...Αμ δε...

Εβαλα τα γυαλια λεει πανω και..αστα να πανε!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αλλα επειδη ειμαι και πολυ ομορφος...το γυαλοχαρταρισα το βερνικακι του και το ξαναπερασα και εγινε το ιδιο...οποτε θα το ξανακουνησω αυριο για να ειμαι σιγουρος!

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, noe είπε:

θα σου γεμίσει bbk (μπιμπίκια)..:mad2:

Και που λες αυτά τα bbk είναι πολύ τοξικά και διεισδυτικα,  από το κράνος μεταφέρονται στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα ο παθών να θέλει να πουλήσει την Enfield του. :bad_smile:

Το νου σου σε λέω..:blink:

Δημοσιεύτηκε
4 ώρες πριν, noe είπε:

Και που λες αυτά τα bbk είναι πολύ τοξικά και διεισδυτικα,  από το κράνος μεταφέρονται στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα ο παθών να θέλει να πουλήσει την Enfield του. :bad_smile:

Το νου σου σε λέω..:blink:

...ναι ναι ναι ειμαι τοξικος...!!!:crazy:

...σκέψου να ειχες και δύο κιλύνδρους τί χαρα θα έκανες...!!!:lol3:

Δημοσιεύτηκε

το κράνος είναι πλαστικό...???

το βερνίκη τί ποιότητα είναι...???

το θερμοκρασίας επίσης τί ποιότητα είναι...???

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ολα τα σπρευ που ειχα ηταν cosmoslac ακρυλικα...και το ασταρι!Το βερνικι εγραφε και smalto ακρυλικο(κανει και για τα δοντια μαλλον.)::):

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Περα απο την πλακα ομως εγινε πολυ ωραιο...μαλιστα εχω κι ενα χρυσο που ειμαι ετοιμος να του τραβηξω και μια γραμμη απο μπροστα μεχρι πισο με κενο στα γραμματα αλλα φοβαμαι πως δεν θα την κανω ισια και γι'αυτο μαλλον θα το αφησω ως εχει...αλλωστε ετσι γινεται και σετ με το ντεποζιτακι!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ενα αλλο επιχειρημα που θελω να της κανω ειναι στην εργαλειωθηκη.

Θελω να βγαλω αυτο το κανονι(αυτοκολλητο)που εχει και να φτιαξω ενα αλλο με σκια μοτο trial και καπως να γραφει και το ονομα της με χρυσα γραμματα...Sunday.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Βασικα ναι,ειναι το μονο trial!Απλα για να εχουμε εικονα περιπου τι θα ηθελα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Το φανταζομαι...ανοιχτο γκρι οπου ειναι μπλε...και να μην υπαρχει κοκκινο.Μονο μηχανη,αναβατης και κατσαβραχα..(σαν σκια) και απο κατω με χρυσα γραμματα Sunday.