Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μπορώ να συνεισφέρω με 30€ το μήνα, πέραν των υπολοίπων εξόδων που είναι απαραίτητα για τον εξοπλισμό.

Η αρχή θα είναι δύσκολη, αλλά μετά θα αράξουμε και θα χαιρόμαστε το στέκι μας.

ΑΠΑΝΤΩ ! 

Μπορώ να συνεισφέρω και εγω με 30€ το μήνα, πέραν των υπολοίπων εξόδων που είναι απαραίτητα για τον εξοπλισμό.

Η αρχή θα είναι δύσκολη, αλλά μετά θα αράξουμε και θα χαιρόμαστε το στέκι μας.Χρηστος

αρα συνολο 60 ευρω τον μηνα μεχρις στιγμης  :thumbsup: 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Είμαι μέσα κι εγώ.

Το 30αράκι ειναι σίγουρο κι απο την πλευρα μου.

Πάμε κι ελπίζουμε να τσοντάρουν κι άλλοι!

Δημοσιεύτηκε
  •     5) SSAV (αν και η τοποθεσία είναι απαγορευτική για εμένα)

Πάντως καλό θα είναι να γίνει και μια εκτίμηση των σταθερών εξόδων καθώς και των εξόδων επισκευής (εάν απαιτούνται) 

Στέλιο με χαρά να ακούσουμε τις προτάσεις σου. Εγώ το ίδιο θα συνεισφέρω όσο μακριά κι αν είναι να γίνει το στέκι μας.

Τα πάγια έξοδα δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε τα 300€ μηνιαίως. Τα έξοδα εκκίνησης μην τα υπολογίζεις, μια φορά θα τα δώσουμε.

Δημοσιεύτηκε

Το ποσό που μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας, δεν είναι στάνταρ,

Υποθέτω ότι αν κάποιος μπορεί να βάλει 20 ή 10 ευρώ, είναι ευπρόσδεκτα κι αυτά....

Ο καθένας με την δύναμή του, άλλωστε!!!!

Σχετικά με τον SSAV, ελπίζω αυτά τα... αποσχιστικά να είναι χιούμορ και να μην τα εννοεί, φυσικά...

Το μέρος που θα επιλεγει ειναι επίσης ανοιχτό...

Προτάσεις να πεφτουν,.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Κυριοι ,εχει γουστο λεει !!! ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! 

Η δημιουργια λεσχης πλεον μοιαζει ως κατι χειροποιαστο !!!!

ελα λεμεεεεεεεεεεεεεε !!!!!! παμε γερααααααααααα  !!!!! και με 10 και με 20 και με 30 ευρα ολα καλααααααααα !!!!!

η λεσχη θα ειναι το γεγονος του 2016 και μπορουμε να το υλοποιησουμεεεεεεεεεε  !!!!!!

:2:  :2:  :2:

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε
Αναθεωρούνται. κάποια πράγματα στο μυαλό μου με αυτές της συμμετοχές που βλεπω και στεναχωριέμαι για την λέσχη ..

Για να πάμε παρακάτω πρωτεινω να μαζευτούμε να δώσουμε τα χέρια εμεις που θελουμε ....να νοικιάσουμε ενα χορο (αποθήκη )
Και να κάνουμε το στέκι μας και τα μαστορεματα μας και βλέπουμε πως θα εξέλιχθει σε βάθος χρόνου ..
Και οποίος θέλει συμμετάσχει με την Καρδιά του ...

Ήρθα σε αυτήν την σκέψη και καταλήγω για να κάνουμε κάτι σύντομα ...που θα εχει αποτέλεσμα
Εγω περνώ αυτήν την θέση παντός για να το ξέρετε με αυτές της συμμετοχές ...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αν και είχα δηλώσει συμμετοχή οι νότιοι τη διέγραψαν, άρα τώρα πια μπορώ χωρίς τύψεις να ενσωματωθώ στην ομάδα των βορείων. 

επισημα 6 λεμεεεεεεεε !!!!!!! και ο υπευθυνος Νοτιου Ελλαδος ο Αντωνης ,ειμαστε επισημα 7 λεμεεεεεεεε  !!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Και οποίος θέλει συμμετάσχει με την Καρδιά του ...

Το ποσό που μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας, δεν είναι στάνταρ,

Στέκομαι σε αυτές τις δύο κουβέντες και θα προσθέσω πως οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για όλους, δεν πρόκειται να ζυγίσουμε ποτέ τι προσφέρει ο καθένας. Όσοι αγαπάνε την Enfield δηλαδή την παREα μας θα είναι καλοδεχούμενοι.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

στεναχωριέμαι για την λέσχη ..

φιλε θαναση μην μου στεναχοριεσε !!!!! το νερο μπηκε στο αυλακι !!!! το ποταμι πλεον δεν γυριζει πισω !!!! ειμαι σιγουρος πως μεσα στις αρχες του Φλεβαρη θα εχουμε δικο μας χωρο ως λεσχη ολοι οι φιλοι οι αληθινοι του φορουμ !!!! θα δεις που το πολλυ μεθαυριο οι επισημες συμμετοχες  θα ειμαστε τουλαχιστον 11 !!!! τους 4 που λειπουν απο τους ηδη 7 τους εχω σιγουρους μεσα στο μυαλο μου οτι γουσταρουν περισσοτερο και απο σενα και εμενα και ειναι αρρωστοι ενφιλνταδες και θα δεις που θα δηλωσουν συμμετοχη !!!!

παμε λεμεεεεεεεεεε :2:  :2:  :2:  :2:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  

Δημοσιεύτηκε

επισημα 6 λεμεεεεεεεε !!!!!!! και ο υπευθυνος Νοτιου Ελλαδος ο Αντωνης ,ειμαστε επισημα 7 λεμεεεεεεεε  !!!!!!

Χρήστο, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου και την προσπάθεια να εμψυχώσεις. κι άλλους.

Μην εκβιάζεις όμως καταστάσεις.
Ασε να δηλώσουν εθελοντικά μόνοι τους όποιοι και όσοι θέλουν.

Δεν μιλάω για τους Στέλιο και Αντώνη μόνο φυσικά, αλλά για ολους όσοι θα ήθελαν να αποκτήσουμε στέκι και χώρο...

Δημοσιεύτηκε
Θελω την γνώμη σας ...και απο τους άλλους που θέλουν να πάμε παρακάτω ..
Και Αν συμφωνούμε να ανοίξουμε θέμα ...άλλο (φωλίτσα του Enfield)
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Θελω την γνώμη σας ...και απο τους άλλους που θέλουν να πάμε παρακάτω ..
Και Αν συμφωνούμε να ανοίξουμε θέμα ...άλλο (η φωλιτςα του Enfield)

αν εχω καταλαβει τι εννοεις ,
ειμαι μεσα σε αυτο που σκεφτεσε!!!!!
παμε το Σαββατο η την Κυριακη να νοικιασουμε τον χωρο εμεις οι 6 και να τον εχουμε σαν στεκι ? ΜΕΣΑ !!!!!!
και το ξεκιναμε οι 6 μας , και ολοι ευπροσδεκτοι :bike: :bike: :bike: :bike: :bike: :bike: :bike: :bike:
Δημοσιεύτηκε
Για δικούς μου οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να συμμετέχω, όμως έχω μια απορία να εκφράσω και μια άποψη να πω.
Η απορία:
Γιατί έχετε φαγωθεί να ανοίξετε λέσχη (προσέχτε όχι στέκι όμως λέσχη)? τι θα σας προσφέρει το να πάρετε χαρτιά όπου θα λέει ότι είστε λέσχη ?
Η απορία μου δεν έχει καμία δώσει ειρωνίας.

Η άποψη:
Θα σας πρότεινα εάν έχετε την δυνατότητα να μαζέψετε τα λεφτά και να δώσετε ένα ενοίκιο ενός χρόνου μαζεμένο . Με αυτο το τροπο γλιτωνετε το αγχος κάθε μήνα να μαζεύετε το ενοίκιο και ποιος θα δώσει (και την γκρίνια που πάντα έρχεται σε τέτοιες περιπτώσεις) και ίσως πετύχετε καλύτερη τιμή σε ενοίκιο (πχ όταν βρίσκετε με 200 ευρώ (2400 το χρόνο) εάν του πείτε 1900 μαζεμένα για ένα χρόνο ίσως πετύχετε το ντιλ. Βέβαια βλέποντας πως τσουλάει το θεμα και φτιάχνοντας ένα κουμπαρά μαζεύετε σιγά σιγά και χωρίς άγχος το ενοίκιο για το επόμενο χρόνο.
Δημοσιεύτηκε

Στην βράση κολλάει στο σίδερο λέει μια παροιμία.

Οποιος βιάζεται σκοντάφτει λέεί μια άλλη...

Χρειαζόμαστε ορισμένα χρήματα για να ξεκινήσουμε.

Νομίζω ότι θα πρέπει να τα μαζέψουμε πριν ο,τιδήποτε άλλο.

Ενα δίμηνο τουλάχιστον είναι καλός χρόνος για να μαζευτεί αυτό το ποσό.

Σε αυτον τον χρονο, τσονταρουμε το ποσό, και πάμε να νοικιάσουμε.

Πιθανώς να ζητήσει ο ιδιοκτήτης δύο μηνιάτικα μπροστά.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε πχ ένα 400άρι, αν όχι περισσότερα για να το κλεισουμε.

Θα το έχουμε αυτό το ποσό μέχρι μεθαύριο;; Δύσκολο.

Ο χώρος έμεινε τόσον καιρό ανοίκιαστος.

Νομιζω ότι θα μας περιμένει λίγο ακόμη και στην τελική ακόμη κι αν τον χασουμε τον συγκεκριμενο, δεν ήρθε το τέλος του κοσμου όταν έχουμε πάρει απόφαση να κινηθούμε.

Θα βρούμε άλλον, πιθανώς και καλύτερο.

Οταν έχουμε την θέληση και λίγο χρήμα, να δεις πόσες ευκαιρίες θα φανούν.

Πρώτα όμως πρέπει να μαζέψουμε κάποια χρήματα.

Ξεκινούμε την .. χρηματοδότηση από αυτήν την εβδόμάδα και πάμε...

Τι λετε;;;;

Δημοσιεύτηκε
Και εγω μέσα ειμαι RE, γιατι με πετάξατε;; Αλλα προς το παρόν δεν μπορω να συνεισφέρω το ποσο που βάζετε οι υπολοιποι. Μέχρι 20 ευρώ μπορώ να τα διαθέτω για τη φωλίτσα μας.

Επισης να προσθεσω οτι συμφωνω με Ροκετ και Γιγα απο πανω. Επιπλεον να πω οτι αφου ειναι ανοικιαστο τοσο καιρο μπορουμε να πετυχουμε καλο ντιλ, ειδικα αν δωσουμε ντουκου ολο το ετος

Επεξεργάσθηκε από το μέλος mikezante

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

κυριοι κανονιζουμε λοιπον καφεδοσυναντηση οπου και θα εναποθεσουμε τον οβολο μας και επικοινωνουμε με τον ιδιοκτητη του χωρου για τα καθεκαστα !!!!! τι λετε ? :thumbsup:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

μικεζαντε 8 το καλο

στεκουρος 9 το καλο 

:thumbsup: μπραβο ρε μαγκες !!!!!!!!!

παμε γεραααααααααααααααααααα ενφιλνταδεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς 

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike: 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Και εγω μέσα ειμαι RE, γιατι με πετάξατε;; Αλλα προς το παρόν δεν μπορω να συνεισφέρω το ποσο που βάζετε οι υπολοιποι. Μέχρι 20 ευρώ μπορώ να τα διαθέτω για τη φωλίτσα μας.

Δεν σε πέταξε κανένας :)

Ολοι είναι ευπρόδεκτοι. Και όταν λέω ΟΛΟΙ, εννοώ ΟΛΟΙ

Και με την ευκαιρία αυτή, θέλω να κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ προς όλους όσοι περάσανε ή βρέθηκαν σε αυτήν εδώ την φόρμα εποικοινωνίας και να πω τα εξής:

Ορίστε η ευκαιρία για όλους μας να συμμετέχουμε και να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που συζηταμε εδώ και τόσο καιρό, αυτό που συζητάτε ακόμη περισσότερο καιρό, πολύ πριν μπω εγώ εδώ μέσα.

Αυτή είναι η ευκαιρία να αφήσετε ΟΛΟΙ τα πάθη και τα μίση και τις προσωπικές σας διαφορές κατά μέρος.

Τώρα είναι η στιγμή που θα φανεί ποιοί τελικά είναι οι αληθινοί και ποιοί οι ψεύτικοι και οι λογάδες.

Πιό γνήσια και τίμια θεωρώ την στάση του Rocket που μπήκε και είπε ότι γουστάρει αλλά δεν μπορεί οικονομικά, παρά τα μισόλογα και τα υπονοούμενα.

Τώρα είναι που χρειάζεται η βοήθεια όλων.

Φυσικά, πάντα ανοιχτή θα ειναι η πόρτα αλλά τα δύσκολα είναι στην αρχή, εκεί που πρέπει όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι να βάλουν πλάτη.

Δημοσιεύτηκε

Στέκουρε και Αντώνη, νομίζω ότι τα δικά σας χρήματα θα είναι τα πιό πολύτιμα όλων.

Γιατί;

Ακριβώς επειδή εσείς και οσοι φυσικά θελήσουν να συμμετέχουν και μένουν σε απαγορευτικές αποστάσεις, δεν θα κάνετε χρήση αυτού του χώρου, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Ειδικά η δική σας περίπτωση με συγκινεί πραγματικά και θεωρώ την συμμετοχή σας ανεκτίμητη!

Αποδεικνύει ότι δεν μασάτε τα λόγια σας και δεν αφήνετε την χιλιομετρική απόσταση να γίνει πραγματική απόσταση.

Μπράβο!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

επισης ειναι απαραιτητη και η βοηθεια οποιου επιθυμει στο στησιμο του χωρου !!!

μια καρεκλα , ενα ποτηρι ,οτιδηποτε ....

μια βοηθεια στο στησιμο !!!!!

εγω προσωπικα εκτιμω το ιδιο και αυτους που θα συμμετασχουν με βοηθεια στα στησιματα ,καθαρισματα,βαψιματα και θα ερχονται συχνα στο χωρο κι ας μην εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να συνεισφερουν οικονομικα :thumbsup: 

παμε γεραααααααααααα :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:   

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Στέκουρε και Αντώνη, νομίζω ότι τα δικά σας χρήματα θα είναι τα πιό πολύτιμα όλων.

Μπράβο!

σιγα να μην την σκαπουλαρουν μονο με χρημα αυτοι οι δυο ειδικα !!!!

απο τον Αντωνη θελουμε εκτος απο χρημα και την μαγικη ΡΑΚΙ και απο τον Στεφανο θελουμε καθε μηνα μεταφρασμενα εγχειριδια επισκευης βλαβων !!!!

αμ πως  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Δημοσιεύτηκε

Η απορία:
Γιατί έχετε φαγωθεί να ανοίξετε λέσχη (προσέχτε όχι στέκι όμως λέσχη)? τι θα σας προσφέρει το να πάρετε χαρτιά όπου θα λέει ότι είστε λέσχη ?
Η απορία μου δεν έχει καμία δώσει ειρωνίας.

Εχει συζητηθεί και στο παρελθόν αυτή ακριβώς η κουβέντα.

Εχουν πέσει στο τραπέζι όλες οι απόψεις, οι υπέρ και οι κατά της επίσημης με χαρτιά λέσχης.

Κάπου καταλήξαμε τότε, προφανώς υπέρ του επίσημου της υπόθεσης.

Ομως, τώρα μάλλον πάμε προς το ανεπίσημο μέχρι να μπορέσουμε να το κάνουμε πιό επίσημο στο μέλλον.

Ετσι, λοιπόν, θα κινηθούμε αυτοσχεδιαστικά, υποθέτω στην αρχή.

Από την άλλη, η πρότασή σου για συγκέτρωση μεγάλου ποσού ώστε να διαπραγματευτούμε το ενοίκιο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Νομίζω ότι επείγει γερουσιαστική μάζωξη (Νοτίων και Βορείων :)) για να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα..

Ολα στο τραπέζι και πάλι εκτός από την απόφασή μας να κινηθούμε δυναμικά πλέον!