Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 113,2k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

εμενα προσωπικα το μονο που με απασχολει ειναι το εξεις,

αισιως ειμαστε επισημα 10 ατομα ,μας λειπουν αλλοι 10 για να μπορουμε να εχουμε τον χωρο ως λεσχη-συλλογος-οπως τα λενε τελος παντον και οχι ως ενοικιαστες φυσικα προσωπα ,

το λοιπον ,δεν υπαρχουν 10 φιλοι που απλα να εγγραφουν χωρις απαιτηση αλλη ( ουτε χρηματα να δωσουν ουτε να βοηθησουν πουθενα ) ισα ισα για να μπορεσει να φτιαχτει το καταστατικο και να δηλωθει ο χωρος ως λεσχη-συλλογος-οπως τα λενε τελος παντον στη δεη-ευδαπ-εφορια-δημο και δεν ξερω γω που αλλου ? :think:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
...λοιπαμε που θα το πω αλλα επαναλαμβανεστε ολοι...
...τα ιδια περιπου ειχαμε συζητησει και πριν 10 με 12 σελιδες και με συμμετοχες επισης εκει...

...ο Ροκερ το ξανα εβαλε σε μια σειρα αλλα και παλι το χασαμε...

...παμε για κονακι ή για λεσχη...?

...και για τα δυο εχω τοποθετηθει πριν, πολυ πριν...

...ομως επαναλαμβανω...
...θεωρω πως η δημιουργια χωρου απο ενα κεντρικο πιρινα ειναι πιο δοκιμη...μακρια απο τα νομικα κολληματα και φανφαρες μιας λεσχης...
...το οτι μπορουν να διαθεσουν καποιοι χρηματα μηνιεα ειναι καλο, μπραβο...
...ομως οπως τεθηκε πολλες φορες και απο μενα και απο τολη και απο σσαβ, αν χανω κανεναν να με σημπαθατε, πρεπει να γινει υπολογησμος εξοδων/εσοδων...
...κατα την γνωμη μου πρεπει να βρητε τον φθηνοτερο χωρο και να μη σας νοιαζει πως ειναι ιδιαιτερα γιατι θα ειναι χωρος για να ξελαμπικαρετε...
...με αγαπη και φροντιδα σιγα σιγα θα διαμορφοθει...με υλικα που θα βρεθουνε με δωρεες ή απο τα σκουπιδια και δεν κανω πλακα...
...προσωπικα δεν μπορω να διαθεσω 240€ τον χρονο, αλλωστε αν τα ειχα θα ερχομουν και στην πανελληνια...

...και οπως ξανα ειπα υπαρχουν τροποι να μαζευτουν χρηματα με διαφορες δραστιριοτητες...εμπειρια υπαρχει..
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

δεν νομιζω να επαναλαμβανομαστε  ,

ισα ισα που μεσα σε δυο μερες καταφεραμε και μπηκαμε στην τελικη ευθεια οπως καταλαβαινω ,

οπως καταλαβαινω ο χωρος ( στον Πειραια η και αλλου με αναλογο ποσο στα 150-200 ευρω ) ολα δειχνουν πως θα νοικιαστει ( αν οχι αμμεσα τουλαχιστον μεχρι το επομενο 2μηνο ) απο τους 10 συμμετεχοντες !!!!!!

αυτο εχω καταλαβει πως ειναι δεδομενο !!!! τελειωσε !!!!! εκλεισε !!!!!

η συζητηση και οι αλλες κουβεντες γινονται για τις εναλλακτικες  δυνατοτητες( στεκι 'η λεσχη  ) ,για τις κακοτοπιες που πρεπει να προσεχθουν ,για τις επιπλεον συμμετοχες και ολα οσα μπορουν να βοηθησουν με τον εναν η τον αλλον τροπο !!!!

εγω θεωρω με οσα διαβαζω πως η αποκτηση χωρου εχει επισημοποιηθει και ειναι γεγονος που θα συμβει αμμεσα  :2:  :2:  :2:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike: εστω με 10 ατομα  :)

διορθωστε με αν εχω καταλαβει λαθος  :)

Δημοσιεύτηκε
Αν δεν ξεκαθαρηστει τι παει να γινει δεν θα γινει τιποτα σωστα και το ξερεις.
...ο ενας μιλα για λεσχη ο αλλος για στεκι και εσυ και για τα δυο...

...1500€ πρεπει να ειναι τα εξοδα για ολα τα εξοδα το χρονο, που σημαινει πως πρεπει να συζηταμε το πολυ για 100€ ενοικιο το μηνα να μη πω 80€...

...μην κοιτατε ομορφιες, λειτουργικο να ειναι, να ειναι κλειστο, να εχει τα βασικα νερο/ρευμα και ας ειναι αποθηκη/υπογειο...
...περιοχη δεν μπορω να σας πω...δεν ξερω...
...εδω θεσσαλονικη εχει συνοικιακα μαγαζακια που ειναι κλειστα 10 χρονια και νοικιαζοντε κατω απο 100€ το μηνα, δεν μπορει θα υπαρχουν και στην αθηνα τετοια...

...ψαχτητε σε οχι εφανταστες περιοχες, στην γειτονια σας και ας ειναι λιγο μακρια...
Δημοσιεύτηκε
Θεωρώ οτι για να γίνει κάτι ιδιωτικό, όχι λέσχη, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος πρόθυμος να νοικιάσει τον χώρο στο όνομά του (εκτός και αν ο ιδιοκτήτης είναι λαμογιο κσι τα θέλει μαύρα). Δεν ξέρω εαν υπάρχει αυτός ο κάποιος που θα το κάνει.
Όσο για τα υπολοιπα δεν θεωρω οτι είναι τόσο εύκολα όσο θέλει να πιστεύει ο Χρήστος.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

βρε θα κουζουλαθω αποψε !!!!!

ειπαμε μεχρις στιγμης 10 ατομα οτι συμμετεχουμε ? ειπαμε οτι δινουμε και καποιο ποσο καποιοι απο εμας ? 

εεεε ,για ποτε ενοουσαμε ?για του παραχρονου το Πασχα ? για τωρα δεν μιλαμε?

τωρα αν ο ενας θελει στεκι ,ο αλλος θελει λεσχη ,ο αλλος και τα δυο ε, δημοκρατια εχουμε και ριχνουμε τις αποψεις μας  :)

η ουσια ειναι οτι θα νοικιασουμε τον χωρο αμεσσα ναι 'η οχι? 

εννοειται πως για μαυρα δεν το συζηταω ,αλλωστε κανεις δεν ειπε κατι τετοιο  :thumbsup:

εν κατακλειδι θα μαζευτουμε τελικα εμεις οι 8 ( οι αλλοι 2 φιλοι ειναι πολλυ μακρια αλλωστε ) να παμε να κανονισουμε να το νοικιασουμε αυτες τις μερες ναι η' οχι ? 

καθομαστε πιο πριν ,βλεπουμε ποσο θα επιβαρυνθουμε και στα οικονομικα μας σε εφορια μιας και θα φαινομαστε ενοικιαστες με 10% κυριοτητα ο καθενας μας και τελειωνει !τοσο απλα !

ξεκαθαριστε μου ,τι δεν εχω καταλαβει ? :)

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

στην τελικη το νοικιαζει 3 μηνες ο ενας , 3 μηνες ο επομενος και ουτω καθεξεις !!!!!

ειμαστε φιλοι που εμπιστευομαστε ο ενας τον λογο του αλλου ? 

ολα γινονται λοιπον !!!!!  :thumbsup:

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε
Αμα υπαρχει ορεξη...ΟΛΑ γινονται.!!
Συνεργασια λοιπον κι Αγιος ο Θεος(δηλαδη εγω).Ααα οσο για ψυγειο,εχω ενα καβατζα.Οταν νοικιαστει ο χορος το βαζω καραβι και το γεμισμα δικο σας.Χα χα..Προσοχη ειναι σχετικα μεγαλο!
Δημοσιεύτηκε
Ααα κι ενα ραντζο εχω..σιγα μην παει χαμενο εκει.Ολο και καποιος θα την πεσει καποια στιγμη.
Δημοσιεύτηκε

.Ααα οσο για ψυγειο,εχω ενα καβατζα.Οταν νοικιαστει ο χορος το βαζω καραβι και το γεμισμα δικο σας.Χα χα..Προσοχη ειναι σχετικα μεγαλο!

ΒRE Μπεηζανάκη, άδειο θα μας στείλεις το ψυγείο.. χωρίς ούτε μια ρακούλα..?  :(  :mad2:

Δημοσιεύτηκε

Θα γράψω για τελευταία φορά σ'αυτό το θέμα, γιατί στο τέλος θα καταντήσω φαιδρός επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα. Ίσως επειδή έχω τελείως διαφορετική άποψη για το πως πρέπει να κινηθούμε. Θα ήθελα μία λέσχη, άσχετα εάν δεν θα ερχόμουν συχνά, αλλά όχι έτσι όπως πάει να γίνει. Βλέπω ότι ο σκοπός είναι η άμεση ενοικίαση του χώρου με κάθε τρόπο, λες και αυτό θα λύσει τα προβλήματα και τα θέματα που θα προκύψουν. Επίσης διαφωνώ στην εκ περιτροπής ενοικίαση ή στην αναλογική (αυτό δεν νομίζω ότι γίνεται στην πράξη).

Επειδή λοιπόν έχουμε τελέιως διαφοετικές θέσεις για το πως πρέπει να κινηθούμε, και από το forum δεν λύνονται τα θέματα αυτά, η συνάντηση είναι επιβεβλημένη για να ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα. 

Για να γνωρίζει ο κάθενας πως θα κινηθεί.

Δημοσιεύτηκε

..αν δεν μπειτε πολυ οργανωμενα .....ενα ημιτελες ναυαγιο μπορει να σημανει ακομα και ραγισμα φιλιων που ειδαλλως δε θα υφιστατο...

...για αυτο ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!!

...ΧΡΗΣΤΟ παντα σεβομουν ( ... και εν μερει θαυμαζα !!) τους παρορμητισμους σου!!

αλλα αυτη τη φορα φιλε ..."το σιδερο καιει"

...Υ.Γ: ρε παιδια χωρις θερμανση πως θα αντεχουμε σε ενα παγωμενο μεροςμερος να περναμε καλα...το κρυο καταβαλλει τις διαθεσεις...

Δημοσιεύτηκε

Θα γράψω για τελευταία φορά σ'αυτό το θέμα, γιατί στο τέλος θα καταντήσω φαιδρός επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα. 

Στέλιο οι σκέψεις σου είναι απόλυτα λογικές και σηκώνουν ένα τείχος άρνησης, προσωπικά αυτό με πεισμώνει ακόμα περισσότερο και μου δίνει θετική ενέργεια.

Όπως πάντα εσύ διαλέγεις τον ίσιο δρόμο από εθνικές οδούς κι εμείς τα στροφιλίκια, σημασία έχει στο τέλος του προορισμού να συναντηθούμε και να είμαστε όλοι μαζί, χωρίς απώλειες φιλίας. 

Αν είναι να χάσουμε έστω κι έναν ακόμη από την παREα μας καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ.

Σήμερα ειπώθηκαν πολύ σημαντικές ιδέες στη Σύναξη της Γερουσίας, θα έπρεπε να ήσουν μαζί μας. 

δεν θα μπω τώρα σε λεπτομέρειες. Ψάχνουμε για το σπίτι μας..!!

Δημοσιεύτηκε

..αν δεν μπειτε πολυ οργανωμενα .....ενα ημιτελες ναυαγιο μπορει να σημανει ακομα και ραγισμα φιλιων που ειδαλλως δε θα υφιστατο...

Στέφανε, αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε το ταξίδι και είμαι αισιόδοξος μιας και ποτέ σε ταξίδι δεν έμεινε Ενφιλντάς πίσω.

Είμαστε ακόμη υπό διερεύνηση, μην ανησυχείς.

...Υ.Γ: ρε παιδια χωρις θερμανση πως θα αντεχουμε σε ενα παγωμενο μεροςμερος να περναμε καλα...το κρυο καταβαλλει τις διαθεσεις...

Αν καταλήξουμε θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να εξοπλιστούμε, στην αρχή θα βολευτούμε με ένα τραπέζι, δέκα καρέκλες και μια κουκουνάρα. Αααααααα και το ψυγείο του Σταθάκη.. ;))

Δημοσιεύτηκε

Στέλιο οι σκέψεις σου είναι απόλυτα λογικές και σηκώνουν ένα τείχος άρνησης, προσωπικά αυτό με πεισμώνει ακόμα περισσότερο και μου δίνει θετική ενέργεια.

Αν θεωρείς άρνηση το ότι θέλω να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα του όλου εγχειρήματος, ας είναι. Αποσύρω τη συμμετοχή μου για να μην δημιουργηθούν παραξηγήσεις ή γραφούν πράγματα που ίσως αργότερα μετανοιώουμε. Σας εύχομαι ευτυχή κατάληξη στο ταξίδι σας αυτό.

Δημοσιεύτηκε

Αποσύρω τη συμμετοχή μου για να μην δημιουργηθούν παραξηγήσεις ή γραφούν πράγματα που ίσως αργότερα μετανοιώουμε. 

Ότι και να πεις η πόρτα της παREας μας θα είναι πάντα ανοιχτή. Ακόμη και να αποτύχουμε.

Αυτό ισχύει για όλους όσους ηθελημένα επιλέγουν να απέχουν. 

Δεν θέλουμε να είμαστε μια κλειστή κλίκα.

Έλα Στέλιο πείσμωσε κι άλλο τώρα, αφού σου λέω το βλέπω θετικά.. ;))

Αν θεωρείς άρνηση το ότι θέλω να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα του όλου εγχειρήματος, ας είναι. 

Έχουμε ορίσει ανώτερο τα 300€ μηνιαίως ως πάγια έξοδα.

Τους πρώτους μήνες θα είναι περισσότερα μέχρι να εξοπλιστούμε.

Κάποια στιγμή θα ισορροπήσουμε και ίσως καταφέρουμε να μειώσουμε το αναλογούν κόστος με περισσότερες συμμετοχές.

Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. 

Δεν μπορούμε να υπογράψουμε συμβόλαιο αναμεταξύ μας.

Δημοσιεύτηκε

Υποτίθεται ότι το εγχείρημα για εύρεση χώρου θα ήταν ενωτικό.

Να μας μαζεύει συχνά ή πυκνά και να τα λέμε σε έναν χώρο που θα θεωρούμε οικείο, ζεστό (ή και κρύο :)), δικό μας τέλος πάντων.

Κανένας δεν είπε ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα.

Ειδικά στην αρχή.

Εκεί που ο κόπος θα είναι μεγάλος, η πίεση μεγαλύτερη, το κόστος πιό βαρύ.

Μην γελιέται κάποιος και νομίζει ότι όσοι αποφάσισαν να μπουν σ' αυτόν τον χορό θεωρούν ότι θα είναι και ρόδινα τα πράγματα.

Ξέρουν πολύ καλά ότι θα χρειαστεί προσπάθεια και χρονος και κόπος και χρήμα..

Και βοήθεια, επίσης... 

Αν δεν γίνει όμως κάποια αρχή, κάποια στιγμή, θα μείνουμε μια ζωή να το συζητάμε και να το συζητάμε και να το συζητάμε.

Κανένας μας, ή τουλάχιστον πολύ λίγοι ή καλύτερα ελαχιστότατοι από εμάς  έχουν εμπειρία από ένα τέτοιο εγχείρημα.

Πάμε στα τυφλά, ουσιαστικά, ψηλαφίζοντας και μπουσουλωντας.

Καλύτερα όμως να μπουσουλάμε, πηγαίνονας μπροστά από το να μένουμε σταματημένοι εντελώς. 

Διαφωνούμε στο αν θα είναι λέσχη, αν θα είναι στέκι, αν έχουμε πλήρη εικόνα κοστολογίου ή αν θα τα βρούμε μπροστά μας μπαστούνια.

Ζητήθηκε συμμετοχή χρηματική για να μαζευτεί ποσό και να ξεκινήσουμε.

Και αν είναι δυνατόν, βοήθεια στο στήσιμο του χώρου, όταν αυτός βρεθεί.

Αν δεν μπορεί κάποιος τώρα, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον, δεν πειράζει.

Οπως καθαρά ειπώθηκε, οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές για όποτε θέλει κανείς να μπει.

Και να βοηθήσει ...

Βιαστικές κινήσεις αποφασίσαμε ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ.

Τελικά, επειδή μερικοί διαφωνούμε στον τρόπο που κινείται η διαδικασία, υπάρχουν διχασμοί και διαφωνίες.

Το πιό εύκολο είναι τελικά να 'φεύγει' κανείς...

Αλλοι διαφωνούν λέγοντας τα δικά τους και επειδή νομίζουν ότι ο λόγος  τους δεν περνάει, αποφασίζουν να "αποσύρουν την συμμετοχή τους".

Κάνουμε σαν τους συμμετέχοντες σε πολιτικές παρατάξεις που επειδή κάποιος διαφωνεί, φεύγει και στήνει δικό του κόμμα!

Σαν τα παιδάκια που θυμώνουν και στηλώνουν τα πόδια πεισμωμένα επειδή δεν τους αγόρασαν το γλυφιτζούρι!

Στην τελική, δεν τρέχει και τίποτα.

Πέντε ή δεκαπέντε ή εικοσιπέντε, κάποια στιγμή μπορεί να ολοκληρωθεί.

Κι αν δεν ολοκληρωθεί δεν έγινε και τίποτα.

Τουλάχιστον κάποιοι προσπάθησαν.

Τι κι αν έχασαν, ξέρω γω, και ένα ποσό χρημάτων στην πορεία;

Αν όμως ολοκληρωθεί και γίνει αυτο που θέλουν, ε, τότε, να είσαστε σίγουροι ότι θα το απολαμβάνουν.

Επειδή τουλάχιστον αυτοί προσπάθησαν!

Δημοσιεύτηκε

Υποτίθεται ότι το εγχείρημα για εύρεση χώρου θα ήταν ενωτικό.

Να μας μαζεύει συχνά ή πυκνά και να τα λέμε σε έναν χώρο που θα θεωρούμε οικείο, ζεστό (ή και κρύο :)), δικό μας τέλος πάντων.

Κανένας δεν είπε ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα.

Ειδικά στην αρχή.

Εκεί που ο κόπος θα είναι μεγάλος, η πίεση μεγαλύτερη, το κόστος πιό βαρύ.

Μην γελιέται κάποιος και νομίζει ότι όσοι αποφάσισαν να μπουν σ' αυτόν τον χορό θεωρούν ότι θα είναι και ρόδινα τα πράγματα.

Ξέρουν πολύ καλά ότι θα χρειαστεί προσπάθεια και χρονος και κόπος και χρήμα..

Και βοήθεια, επίσης... 

Αν δεν γίνει όμως κάποια αρχή, κάποια στιγμή, θα μείνουμε μια ζωή να το συζητάμε και να το συζητάμε και να το συζητάμε.

Κανένας μας, ή τουλάχιστον πολύ λίγοι ή καλύτερα ελαχιστότατοι από εμάς  έχουν εμπειρία από ένα τέτοιο εγχείρημα.

Πάμε στα τυφλά, ουσιαστικά, ψηλαφίζοντας και μπουσουλωντας.

Καλύτερα όμως να μπουσουλάμε, πηγαίνονας μπροστά από το να μένουμε σταματημένοι εντελώς. 

Διαφωνούμε στο αν θα είναι λέσχη, αν θα είναι στέκι, αν έχουμε πλήρη εικόνα κοστολογίου ή αν θα τα βρούμε μπροστά μας μπαστούνια.

Ζητήθηκε συμμετοχή χρηματική για να μαζευτεί ποσό και να ξεκινήσουμε.

Και αν είναι δυνατόν, βοήθεια στο στήσιμο του χώρου, όταν αυτός βρεθεί.

Αν δεν μπορεί κάποιος τώρα, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον, δεν πειράζει.

Οπως καθαρά ειπώθηκε, οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές για όποτε θέλει κανείς να μπει.

Και να βοηθήσει ...

Βιαστικές κινήσεις αποφασίσαμε ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ.

Τελικά, επειδή μερικοί διαφωνούμε στον τρόπο που κινείται η διαδικασία, υπάρχουν διχασμοί και διαφωνίες.

Το πιό εύκολο είναι τελικά να 'φεύγει' κανείς...

Αλλοι διαφωνούν λέγοντας τα δικά τους και επειδή νομίζουν ότι ο λόγος  τους δεν περνάει, αποφασίζουν να "αποσύρουν την συμμετοχή τους".

Κάνουμε σαν τους συμμετέχοντες σε πολιτικές παρατάξεις που επειδή κάποιος διαφωνεί, φεύγει και στήνει δικό του κόμμα!

Σαν τα παιδάκια που θυμώνουν και στηλώνουν τα πόδια πεισμωμένα επειδή δεν τους αγόρασαν το γλυφιτζούρι!

Στην τελική, δεν τρέχει και τίποτα.

Πέντε ή δεκαπέντε ή εικοσιπέντε, κάποια στιγμή μπορεί να ολοκληρωθεί.

Κι αν δεν ολοκληρωθεί δεν έγινε και τίποτα.

Τουλάχιστον κάποιοι προσπάθησαν.

Τι κι αν έχασαν, ξέρω γω, και ένα ποσό χρημάτων στην πορεία;

Αν όμως ολοκληρωθεί και γίνει αυτο που θέλουν, ε, τότε, να είσαστε σίγουροι ότι θα το απολαμβάνουν.

Επειδή τουλάχιστον αυτοί προσπάθησαν!

Άποψή σου. Συνεχίζεις όμως να ρίχνεις λάδι στη φωτιά και οδηγείς τα πράγματα σε ατροπούς ποθυ θέλω να αποφύγω. Συνεχίστε τον δρόμο σας και αφήστε εμάς τα <παιδάκια> να ακολουθήσουμε αυτό που θεωρούμε πιό σωστό. Και το γλυφιτζούρι μας θα το αγοράσουμε μόνοι μας.

Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω τον Κίμωνα.

Δημοσιεύτηκε

Και τελειώνοντας οριστικά πλέον, θεωρώ ότι οπ Κίμωνας έχει δίκιο. Το επίπεδο του forum έχει πέσει. Και όχι λόγω παλιών και νέων, αλλά λόγω έλλειψης σεβασμού. Και με την ειρωνεία συνονόματε δεν κερδίζει κανείς τίποτα και ποτέ.

Δημοσιεύτηκε
...ευγε παιδες καλη αρχη , με το καλο να βρητε χωρο...!!!

...και σας το ξανα λεω μην βαζετε τοσο ψηλα τα οικονομικα, δηλαδη στα 300€...

...πρεπει να πεσετε σε παγεια μηνιεα εξοδα τουλαχιστο ενα κατοσταρικο, να μη πιο κατω για να ειναι διαχρονικα βιωσημο...εχω αντιστοιχη εμπειρια απο συλλογο που ειχε τεραστιες δυσκολιες...

...οπως και αν εχει καλα να περνατε...
Δημοσιεύτηκε

Και τελειώνοντας οριστικά πλέον, θεωρώ ότι οπ Κίμωνας έχει δίκιο. Το επίπεδο του forum έχει πέσει. Και όχι λόγω παλιών και νέων, αλλά λόγω έλλειψης σεβασμού. Και με την ειρωνεία συνονόματε δεν κερδίζει κανείς τίποτα και ποτέ.

Πού ακριβώς την βρήκες την έλλειψη του σεβασμού;

Σεβασμό αλήθεια σε ποιόν και γιατί;

Στους 'παλιούς' και τους 'έμπειρους';

Αστεία πράματα.

Δεν ξέρω πώς ακριβώς βρίσκεις ότι "ρίχνω λάδι στην φωτιά" αλλά η στάση σου απο την αρχή δείχνει ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να συμμετέχεις.

Για τους όποιους λόγους σου.

Φάνηκε όταν έγραφες -και το εντόπισα προηγούμενα- σε δεύτερο πληθυντικό.

Λες κι έψαχνες την ευκαιρία να την κανεις..

Λες και είσαι υποχρεωμένος σε ο,τιδήποτε...

Πού την είδες την ειρωνία;; Στην αναφορά μου για την 'ατάκα';;

Συγγνώμη αλλά δεν έχεις δίκιο.

Τουλάχιστον χαίρομαι που βρήκες κάποιον για να ταυτιστείς!

Δημοσιεύτηκε
...Γιγα ο καθενας εχει τα ορια του και τον τροπο του...
...το να μπαινουμε σε τετοιου ιδους κουβεντες με υπονοουμενα δεν κερδιζουμε τιποτα...
...εμπρος λοιπον μπορεις να γραψεις ιστορια...!!!

...Στελιο (σσαβ) θα διαφωνησω μαζι σου περι επιπεδου, δεν ειναι το ιδιο, ομως τα υπονοουμενα... ναι ειναι προκλητικα...

...θα πρεπει να σκεφτητε πως δεν εχουν ολοι την ιδια δυνατοτητα συμ ετοχης ειτε οικονιμικης ειτε βοηθοντας στην υλοποιηση του ονειρου...

...το καλεσμα πρεπει να ειναι ανοικτο σε ολους με ειληκρηνια και χωρι υπονοουμενα...

...και μην στεναχοριεστε οι προτεργατες θα αναγνωρησθουν στην ιστορια...