Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 113,2k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

:)  :)  :) παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γερααααααααααααα  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

acepic.jpg083754_420786_x.jpg083756_242064_x.jpg

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Καλά όλα αυτά, αλλά έχετε ενθουσιαστεί και δεν έχετε ιδέα για το που θα φτάσει το κόστος. Συγνώμμη που επανέρχομαι σε τόσο πεζά θέματα, και δεν θέλω να κάνω το θέμα,

[media]https://www.youtube.com/watch?v=z0Ou_g23JwQ[/media]

αλλά στη δουλειά μου έχω μάθει ένα πράγμα. Για να πάει καλά μία επιχείρηση, λέσχη ή όπως θέλετε ονομάστε το, πρέπει να έχει γίνει από πριν ένας αξιόπιστος προϋπολογισμός.

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής :

Καταλήξτε στο χώρο, δείτε τι ανάγκες επισκευών έχει, τι ζητά ο ιδιοκτήτης, το ύψος των πάγιων εξόδων και ότι άλλο απαιτείται γαι το στήσιμο και μεταφράζεται σε έξοδα, και προϋπολογίστε ένα συνολικό κόστος. Μεττά εξετάσετε ποιό;ς πρέπει να είναι ο αριθμός των συμμετοχών για να είναι η αναλογική συνδρομή των μελών λογική. Εάν ο αριθμός αυτός δεν είναι υλοποιήσιμος, ο οβολός των σίγουρων συμμετοχών μπορεί να καλύψει τα έξοδα?

Με τα ευχολόγια και τα γιουρούσια δεν γίνεται δουλειά, γιατί στην πορεία μπορεί να υπάρξουν άσχημες εκπλήξεις.

Απολογούμαι για άλλη μια φορά εάν θέλω να σας προσγείωσω στη γή, αλλά αυτός νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει οτιδήποτε βασίζεται στη σχέση εσόδων / εξόδων.

Και φυσικά τα παραπάνω δεν αποτελούν αφορμή για να αποσύρω τη συμμετοχή μου. Με ξέρετε καλά φαντάζομαι, για να μην καταλήξετε στο συμπέρασμα αυτό.

Γιατί απλούστατ, ΕΑΝ ΔΕΝ ήθελα να συμμετάσχω, ΔΕΝ θα έγγραφα στο θέμα αυτό.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Καλά όλα αυτά, αλλά έχετε ενθουσιαστεί και δεν έχετε ιδέα για το που θα φτάσει το κόστος. Συγνώμμη που επανέρχομαι σε τόσο πεζά θέματα, και δεν θέλω να κάνω το θέμα,

αλλά στη δουλειά μου έχω μάθει ένα πράγμα. Για να πάει καλά μία επιχείρηση, λέσχη ή όπως θέλετε ονομάστε το, πρέπει να έχει γίνει από πριν ένας αξιόπιστος προϋπολογισμός.

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής :

Καταλήξτε στο χώρο, δείτε τι ανάγκες επισκευών έχει, τι ζητά ο ιδιοκτήτης, το ύψος των πάγιων εξόδων και ότι άλλο απαιτείται γαι το στήσιμο και μεταφράζεται σε έξοδα, και προϋπολογίστε ένα συνολικό κόστος. Μεττά εξετάσετε ποιό;ς πρέπει να είναι ο αριθμός των συμμετοχών για να είναι η αναλογική συνδρομή των μελών λογική. Εάν ο αριθμός αυτός δεν είναι υλοποιήσιμος, ο οβολός των σίγουρων συμμετοχών μπορεί να καλύψει τα έξοδα?

Με τα ευχολόγια και τα γιουρούσια δεν γίνεται δουλειά, γιατί στην πορεία μπορεί να υπάρξουν άσχημες εκπλήξεις.

Απολογούμαι για άλλη μια φορά εάν θέλω να σας προσγείωσω στη γή, αλλά αυτός νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει οτιδήποτε βασίζεται στη σχέση εσόδων / εξόδων.

Και φυσικά τα παραπάνω δεν αποτελούν αφορμή για να αποσύρω τη συμμετοχή μου. Με ξέρετε καλά φαντάζομαι, για να μην καταλήξετε στο συμπέρασμα αυτό.

Γιατί απλούστατ, ΕΑΝ ΔΕΝ ήθελα να συμμετάσχω, ΔΕΝ θα έγγραφα στο θέμα αυτό.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ σωστές οι θέσεις και οι απόψεις σου.

Αν και με... χάλασε λιγο η κατάληξη "...τε" αντί για "...με" (καταλήξτε, εξετάστε, προυπολογίστε κλπ) μια και φάνηκε να βγαίνεις εκτός, αλλα΄εκεί προς το στο τέλος σώθηκε :)

Καλός ο ενθουσιασμός, σίγουρα.

Ομως, όπως είδες στα τελευταία μηνύματα αρχίζει να πρυτανεύει η λογική πέρα του ενθουσιασμού.

Γι αυτό θα υπάρξουν συνεννοήσεις, μαζώξεις, συγκέντρωση χρημάτων σιγά σιγά και όλα θα λυθούν νομίζω.

Βιαστικές κινήσεις δεν θα γίνουν και καλό είναι ο καθένας να ρίχνει την ιδέα του και την άποψή του ακόμη κι αν φανεί στην αρχή ότι είναι... χαζή... Ολο και κάτι θα βγαίνει από κάθε άποψη...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Gigas

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα είμαι μεσα με ένα 20 ευρώ και ότι βοήθεια χρειαστεί αν και θα ήθελα μια κατ΄ ιδιαν συναντηση για τα περαιτερω και λεπτομέρειες.

Δημοσιεύτηκε

Ωραία..

Πληθαίνουν οι συμμετοχές  :)

Για να έχουμε έναν μπούσουλα και τις συμμετοχές μαζεμένες συλλέγω και αντιγράφω:

1. Noe                      30€
  2. Χρήστος               30€
  3. Gigas                   30€
  4. Αλπικός
  5. Mikezante            20€
  6. Stekouros            20€
  7. Tolis                     20€
  8. SSAV                  

για τις λιγότερες από 24 ώρες που τρέχε το θέμα, νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο....

Δημοσιεύτηκε

Έχεις ξεχάσει τον Blaze. ..και τον Αντώνη

1. Noe                      30€
  2. Χρήστος               30€
  3. Gigas                   30€
  4. Αλπικός
  5. Mikezante            20€
  6. Stekouros            20€
  7. Tolis                     20€
  8. SSAV
  9. Blaze
  10. Αντώνης Στ.

να τους προσθέσω λοιπόν :)

Δημοσιεύτηκε

Αν και με... χάλασε λιγο η κατάληξη "...τε" αντί για "...με" (καταλήξτε, εξετάστε, προυπολογίστε κλπ) μια και φάνηκε να βγαίνεις εκτός, αλλα΄εκεί προς το στο τέλος σώθηκε :)

Η κατάληξη σε 2ο πρόσωπο πληθυντικού έγινε επειδή γι΄εμένα το επόμενο τρίμηνο για να μην πω τετράμηνο είναι κόλαση λόγω κλεισίματος έτους σε Εταιρία και Αμοιβαία Κεφάλαια, οπότε δεν είναι δυνατή η συμμετοχή μου σε επιτόπιους ελέγχους χώρων και συχνές μαζώξεις. Το μόνο που μπορώ να προσφέρω στην περίοδο αυτή είναι κανένας προϋπολογισμός του εγχείρηματος αυτού. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αρε Στεφανε με εφτιαξες πολλυ με αυτη τη βιντεαρα  :2:  :bike:

τι υπεροχη μουσικη επισης  :bow:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

σαν γνησιος Μπεηζανης σκεφτηκα πως μπορω να διαθετω 30 ευρω τον μηνα ?

ειδα λοιπον πως καθε πρωι ( εκτος Σαββατοκυριακου ) αγοραζω καφε με 1 ευρω , αρα αμεσως αμεσως 20 ευρω ξοδευω τζαμπα ,

επειδη γουσταρω την ιδρυση χωρου αποφασισα να ασχολουμαι 2 λεπτα καθε πρωι και να φτιαχνω  τον καφε μου μονος μου ;)) 

αρα μενουν αλλα 10 ευρω τον μηνα ,

στις 30 ημερες 34 σεντς πρεπει να βαζω στην ακρη καθε μερα ,

εεεεεεεε τα 34 σεντς θα σταθουν εμποδιο στην ιδρυση χωρου ????? :D  :D  :D  :D

παμε γερααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!! :D  :D  :D  :D

τωρα οσον αφορα το ενδεχομενο ιντριγκας δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο , ποιον να πρωτο διαλεξω απο τους αλλους 9 φιλους που δηλωσατε συμμετοχη και να πιστεψω πως υπαρχει το παραμικρο ενδεχομενο ρηξης ? αφου εισαστε ΟΟΟΟΟΛΟΙ φιλοι με το Φ κεφαλαιο  :thumbsup:

:2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε

τωρα οσον αφορα το ενδεχομενο ιντριγκας δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο 

Δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά εγώ αρχίζω και σχεδιάζω στο μυαλό μου το σήμα των βορείων.

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά κι εγώ μπορώ να διαθέσω 30 ευρά.

Σε λίγο ανεβάζω και το βίντεο με τον χώρο. Πάντως συνεχίζω με το ψάξιμο έδρας όσο πιο κεντρικά γίνεται.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

δεν ξερω για βορειους και νοτιους !!!!

εγω ξερω πως ειμαι απο τα δυτικα προαστια και συμμετεχω σε οποιονδηποτε χωρο ειτε βορεια ειτε νοτια ειτε βορειοανατολικα  :D  :D  :D

το ιδιο σκεπτικο εχετε και ολοι εσεις οι υπολοιποι 9 που δηλωσατε συμμετοχη  :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

https://www.youtube.com/watch?v=ZMSvybKxi-k&feature=youtu.be

(Στο δωμάτιο που είναι σκοτεινά είναι η τουαλέτα. :blink: )

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Blaze

Δημοσιεύτηκε

Καλή δουλειά, Σπύρο και σε ευχαριστούμε για τον χρονο σου.

Ασδα!!!!!!  :bow:

Δημοσιεύτηκε

Ο χωρος για να γινει φιλοξενος και λειτουργικος πρεπει να πεσει χρημα και μαστοριλικι...

4-5 ατομα να πεσουν με τα μπουνια και εργαλεια...να κανουν το χωρο λειτουργικο...

...λυπαμαι παιδια αλλα με 20€ ερακια και 30€ερακια...μαλλον ΔΕ γινεται δουλεισ..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ 4-5 ΑΤΟΜΑ...για να γινει ο χωρος ΖΕΣΤΟΣ.-

Ξηλωθειτε...αλλιως λεσχη γιοκ !!

Δημοσιεύτηκε

Μιλαμε για ενοικιο, ρευμα ,νερο (...καποια μορφη θερμανσης)

Και εξον των οαραπανω θα χρειαστει προστανζα δυνατη( 2000-3000€ ....να διαμορφωθει οχωρος....)

Θα χρειαστει να πεσει στην αρχη δυνατο Χρημα...για να γινει ο χωρος θελγητρο προσελευσης.!!

....Σαλλονικιωτικες θεωριες... :popcorn:

Δημοσιεύτηκε

Μιλαμε για ενοικιο, ρευμα ,νερο (...καποια μορφη θερμανσης)

Και εξον των οαραπανω θα χρειαστει προστανζα δυνατη( 2000-3000€ ....να διαμορφωθει οχωρος....)

Θα χρειαστει να πεσει στην αρχη δυνατο Χρημα...για να γινει ο χωρος θελγητρο προσελευσης.!!

....Σαλλονικιωτικες θεωριες... :popcorn:

Να 'σαι καλά, Στέφανε.

Τα λόγια σου μου δώσαν θάρρος :) :D

Δημοσιεύτηκε

...λεσχη σημαινει αφηνω μηνα Δεκεμβριο το κονακι μου (δλδ το σπιτι μου...)

και παιρνω το αμαξακι ενεκα του κρυου, και πηγαινω στη λεσχη ...δλδ σε ενα χωρο ΖΕΣΤΟ,ΘΕΛΚΤΙΚΟ ΛΟΓΩ DECORATION,και διαμορφωμενου να με ελκυει...

,το λοιπον γαι αρχη πρεπει να πεσει απο εκαστον το κασερι 200-250€ και μηνιαιως 35+€

Και τα παραπανω εξοδα να γινουν τουλαχιστων απο 12+ ατομα...

....σαλλονικιωτικες θεωριες , λεγω !

Δημοσιεύτηκε

Ρε εσύ θα διώξεις κι αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή!...

Χεχε!

Στέφανε, τα λόγια σου μου ζεστάναν την καρδια!!!!!

Γιατί όμως πιστεύεις ότι όλα πρέπει να γίνουν από την πρώτη μέρα;;;

Τι πιλάλα είναι αυτή;;;; :)

Δημοσιεύτηκε
Πρεπει να κανετε μια συγκεντρωση διαβουλευτικου χαρακτηρα για να ριξετε ιδεες στο τραπεζι...

Μεσα απο το φορουμ ...πιστευω σε γινινται αυτα..
Δημοσιεύτηκε
Απλά, ο Στέφανος βλέπει τα πράγματα πιό ρεαλιστικά από ότι οι ρομαντικοί και ενθουσιώδεις οπαδοί της λέσχης και συμφωνω μαζί του.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

https://www.youtube.com/watch?v=ZMSvybKxi-k&feature=youtu.be

το λοιπον ,

ο χωρος για εμενα ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!

ουτε βρυσες θελουμε ουτε καλοριφερ ουτε αρ-κουντισιονς  :D

τι ειμαστε? Μαριες Αντουανετες ?

Ενα καμινετακι και ενα σεηκερακι( τα δινω εγω ) , ενα ψυγειακι ( των 50 ευρω ,δινουμε δηλ.απο 5 ευρω τα 10 ατομα και ετοιμο ) 

μπυρες και καφε-ζαχαρη  απο την καβα και ειμαστε ετοιμοι  :thumbsup:

επιπλα εχουμε ολοι απο κανενα παλιο παραπεταμενο ,με φαντασια και μερακι και με συνδιασμο με τιποτα παλια εξαρτηματα -λαστιχα-τουβλα-καφασια-οτι αντεχει η φαντασια σας φτιαχνουμε επιπλαρες ,

στους τοιχους μια μεγαλη επιφανεια καλυπτεται με σκισμενα φυλλα απο περιοδικα με ρετρο μηχανες-ροκ γκρουπ-οτι αλλο χωραει ο νους σας!!!

βουρτσες και τα συναφη εχω και λογικα ολοι εχουμε απο κατι για να βαψουμε τους υπολοιπους τοιχους!!!!ταλεντα στη ζωγραφικη υπαρχουν για να σχεδιασουμε οτι γουσταρουμε επισης στους τοιχους!!!!

ενα κασετοφωνο -cd και αλλα παρελκομενα επισης διαθετουμε !!!!!

εργαλεια και τα τοιαυτα επισης διαθετουμε !!!!

δεν θελει κοπο ,τροπο θελει  :thumbsup:

:2:  :2:  :2:  :2:

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος