Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Τουλάχιστον όλα αυτά τα χρόνια έχω προσπαθήσει να σεβαστώ τα λοιπά μέλη του forum και να μην ποσβάλλω κανέναν ακόμα και εάν δεν μου άρεσαν αυτά που έγραφαν ή δεν ταυτιζόντουσαν με τις δικές μου απόιψεις.

Ο σεβασμός που ανέφερα Γίγαντα (?) δεν είχε να κάνει σε τίποτε με την παλαιότητα ή την εμπειρία, αλλά σεβασμό στις απόψεις του άλλου. Και ούτε αυτό δεν κατάλαβες. 

Όσο για το εάν ήθελα να συμμετάσχω ή ΄'οχι επίτρεψέ μου να το ξέρω εγώ, εκτός και εάν μπορείς να διαβάζεις τισ σκέψεις μου ή έχει διδιακτορικό στην ψυχολογία. Εάν το έχεις τότε ζητώ συγγνώμη δημοισίως και σε ευχαριστώ που με βοήθησες να μάθω τις πραγματικές μου προθέσεις σχετικά με το τι πραγματικά ήθελα σχετικά με τη λέσχη. Διαφορετικά ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

:(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(

ε,αυτη κι αν ηταν η πιο λαθος παρεξηγηση κατα την γνωμη μου !!!!

ποιος? εσυ Στελιο που  τοσο σε θαυμαζουμε για τον χαρακτηρα σου και την συνολικη συμπεριφορα σου ,μην αναφερω και τα αμετρητα χιλιομετρα που γραφεις με την μηχανη σου και μας ανεβαζεις βιντεο και μας τρεχουν ολονων τα σαλια !!!!!

εσυ Γιγαντα που εισαι μεσα σε ολα στη χαρα στο χαβαλε στα δυσκολα σε ολα!!!!

βρε Στελιο μου ,ο Γιγας παντα εγραφε με θαυμασμο για σενα οποτε μας ανεβαζες βιντακια απο τις διαδρομες που εχεις κανει με την μηχανη σου ,σημερα στην συναντηση που μιλουσαμε για τον χωρο ο Γιγας ηταν απο τους πρωτους που εβαλαν στο τραπεζι τα ζητηματα που μας ειχες αναφερει ( να ελεγξουμε ολες τις παραμετρους-τα οικονομικα και ολα) που σημαινει οτι σε εκτιμαει και εσενα και τις αποψεις σου ,

βρε συ Γιγαντα μου ,εισαι χυμαρωδης σαν και εμενα στις εκφρασεις σου ( γλυφιτζουρια ) εννοειται ομως πως εισαι τοσο διαμαντι ανθρωπος που δεν εχεις ποτε κακολογησει κανεναν και το ξερω απο πρωτο χερι ,αλλωστε στα λεγομενα σου το μεγαλυτερο ποσοστο ηταν συνενετικο και ομαδικο ,

εγω φαντασου εχθες που εγραψα για τις μαριες αντουανετες μετα στενοχωριομουνα μηπως το παρει στραβα ο Στεφανος και παρεξηγηθει μαζι μου ( εννοειται πως δεν εννοουσα τιποτα για τον αδερφο Στεφανο, απλα ηθελα να τονισω το παθος μας για τον χωρο και ο τροπος μου ισως να ηταν παρορμητικος)

ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως εσεις οι δυο Στελαδες επειδη εισαστε δυναμικοι χαρακτηρες και τα λετε σταρατα οτι θελετε να πειτε ,συναντηθηκατε σημερα στα γραφομενα την λαθος στιγμη  ;)) και ΕΙΜΑΙ 100% παλι σιγουρος πως επειδη εισαστε τοσο δυνατοι και καθαροι χαρακτηρες εξαιτιας αυτουνου του περιστατικου θα γινετε ακομη πιο κολλητοι  :thumbsup:

Υ.Γ συγνωμη και στους δυο για το θαρρος που πηρα να γραψω ,αλλα σας θαυμαζω και τους δυο για τους χαρακτηρες σας και σας θελω μαζι μου φιλους μου οπως σας ειχα μεχρι τωρα και τους δυο  :)

Δημοσιεύτηκε

Αν θεωρείς άρνηση το ότι θέλω να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα του όλου εγχειρήματος, ας είναι. Αποσύρω τη συμμετοχή μου για να μην δημιουργηθούν παραξηγήσεις ή γραφούν πράγματα που ίσως αργότερα μετανοιώουμε. Σας εύχομαι ευτυχή κατάληξη στο ταξίδι σας αυτό.

Στελιο καλησπερα θα ηθελα να αναφερεις αν θελεις τι εννοεις με την ολοκληρωμενη εικονα
και αν βλεπεις καποια εμποδια η προβληματα τα οποια δεν ειδαμε λογω παρορμητικοτητας μας.
Θα μας βοηθουσε πραγματικα αυτο.
Και αυτο σου το ζηταω χωρις καμια δοση ειρωνιας και με σεβασμο στην αποψη σου.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ενημερωτικα θα ηθελα να αναφερω σε ολους τους φιλους συμφορουμιτες πως σημερα στην συναντηση συζητηθηκαν τα εξεις :

να μαθουμε ποσο κοστιζει αν κανουμε την κινηση με ενοικιο στο ονομα καποιου

να μαθουμε αν επιτρεπεται να παρευρισκονται και ποσοι στον χωρο που τον νοικιαζει ενας

να μαθουμε αν υπαρχουν προβληματα με την γυρω γειτονια

να δουμε εναλλακτικες στο κεντρο και αλλου

να δουμε αν σαν πρωτη κινηση ειναι πιο συμμαντικη η συγκεντρωση ποσου σιγα σιγα και να εχουμε ενα αποθεματικο

να ψαξουμε στο ιντερνετ να δουμε ολα τα νομιμα και ολα τα εξοδα για μια τετοια κινηση

να φτιαξουμε ενα προσχεδιο επισημο με το τι εξοδο θα βγαινει στον καθενα απο ολα ( μα ολα ομως...εφοριες-δεη-ευδαπ κ.τ.λ )

να δουμε εναλλακτικες που θα εχουμε τροπο συναντησης σε αλλη λεσχη σαν ξεκινημα

να μην αναφερουμε ποσα συμμετοχης 

να,

να,

να,

μπορει στα γραφομενα μας να φαινομαστε παρορμητικοι και μερικες φορες οτι μεγαλοπιανομαστε και καλα οι μαγκες με την λεσχη ,

αλλα πιστεψτε ολοι σας , δεν ειμαστε καθολου ετσι  :) οτι λεει ο καθε συμφορουμιτης για ολους ειναι και απο μια προταση που την λαμβανουμε ολοι μας σοβαρα και την δεχομαστε και την ακολουθουμε απο την στιγμη που ειναι για το καλο ολων  :thumbsup:

μην θεωρηθει σε καμμια περιπτωση πως εχει φτιαχτει ενα παρεακι που παει να κανει κλικα εμεις οι συγκεκριμενοι που φαινομαστε καθημερινα ως οι ενθουσιωδεις  :) ολα αυτα ειναι αποκλειστικα τα οσα πιστευω εγω και πως εχω καταλαβει μεχρις στιγμης τα πραγματα !!!!

παμε λοιπον για τον χωρο μας γερααααααααααααα !!!!! ειμαστε ολοι φιλοι ρεεεεεεεεεεεεεεε    :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ρε συ Blaze για διορθωσε το λιγο το σχεδιο με την ταλενταρα σου να το ανεβασεις 100 επιπεδα πιο ψηλα  :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Παραλειπόμενα πίσω απ' αυτό το σχέδιο (για όσους δεν ήταν εκεί να το δουν)

Το σχεδιάκι αυτο φτιάχτηκε μέσα σε 3 λεπτάκια, εκεί, ατάκα κι επι τόπου, μέσα στην καφετέρια, πάνω στο τραπεζάκι με τους καφέδες, τα νερά, τις μπουγάτσες και τους λουκουμάδες :)

Φτάνοντας ο Χρήστος, διαπιστώνει ότι έχει "ξεχάσει" το πορτοφόλι του στο σπίτι.

Χλώμιασε για λίγο, όχι επειδή νόμισε ότι το είχε χάσει, ούτε επειδή μπορεί να είχε χρήματα μέσα.

Χλώμιασε επειδη όπως μας είπε, είχε μέσα ένα σχέδιο που το προόριζε να γίνει η ταμπέλα πάνω από την πόρτα.

Νο προμπλέμο.

Επιασε στυλό, έπιασε κι ένα χαρτάκι από αυτά τα τετράγωνα των 10x10 cm και το έφτιαξε εκει, μπροστά μας...

:bow: :bow:

Ο Χρήστος τελικά ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αναλογικός τύπος.

Με τα ψηφιακά -αρχεία, φωτογραφίες κλπ- δεν τα πάει καθόλου καλά αλλά όταν πιάνει το μολύβι κάνει κι αυτός θαύματα :)

Μετά φυσικά πήρε φωτιά η.. παντόφλα του Αλπικού που έπρεπε να το αποτυπώσει ψηφιακά!

Και τα κατάφερε θαυμάσια!!!!!

Αγαστή συνεργασία του αναλογικού και του ψηφιακού :)

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ξεχασες να αναφερεις οτι λογω του ξεχασμενου πορτοφολιου καβατζοσα τα 2.50 ευρω του καφε που ηπια !!!!!

αρε ποσο Μπεηζανης ειμαι , το εχω αναγαγει σε επιστημη το αθλημα  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

ελατε ρεεεεεεεεε να φτιαξουμε τον χωρο μαααααααααςςςςςς  !!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ   !!!!!!!!!!!!!!!

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

τελικα μπορουμε να φτιαξουμε τον χωρο που θα στεγασει τα ονειρα και το μοτοσυκλετιστικο μας παθος ? 

YES WE CAN !!!!!!!!!!!!!   :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

:D  :D  :D  :D 

https://www.youtube.com/watch?v=jjXyqcx-mYY

ΠΑΜΕΕΕΕΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ   :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε

ξεχασες να αναφερεις οτι λογω του ξεχασμενου πορτοφολιου καβατζοσα τα 2.50 ευρω του καφε που ηπια !!!!!

αρε ποσο Μπεηζανης ειμαι , το εχω αναγαγει σε επιστημη το αθλημα  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Δεν ξέχασα...

Απλά είπα να μην ανοιξω κι άλλο μέτωπο :)

Το σχέδιό σου όμως αξίζει πολλά περισσότερα..

Οπότε, εμείς είμαστε κερδισμένοι που σε εκμεταλλευτήκαμε για 2,5 ευρω :D

ΑΣΔΑ!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Gigas

Δημοσιεύτηκε

Και τα κατάφερε θαυμάσια!!!!!

Αγαστή συνεργασία του αναλογικού και του ψηφιακού :)

ΜωRE πρρρρριτς, η παντόφλα του ΑΛΠΙΚΟΥ ξεχείλωσε.. :wacko:

2016_01_16_11_25_24_small.jpg

όμως μου έδωσε το πρωτότυπο σκίτσο, το σκανάρισα, το περιποιήθηκα κ.λπ., κ.λπ.

Έλεος πια με την παντόφλα του.. :mad2:  

Δημοσιεύτηκε

ΜωRE πρρρρριτς, η παντόφλα του ΑΛΠΙΚΟΥ ξεχείλωσε.. :wacko:

όμως μου έδωσε το πρωτότυπο σκίτσο, το σκανάρισα, το περιποιήθηκα κ.λπ., κ.λπ.

Έλεος πια με την παντόφλα του.. :mad2:  

Αχα!!!
Εβαλες και εσύ το χεράκι σου, λοιπον...

Προσωπικά εντυπωσιάστηκα απο αυτό που είδα, δεν ήξερα ότι βοήθησες και εσύ :)

Δημοσιεύτηκε

Ξαναγράφω στο θέμα αυτό για να απαντήσω σε μέλη που θεωρώ φίλκους και εκτιμώ πολύ :

...Στελιο (σσαβ) θα διαφωνησω μαζι σου περι επιπεδου, δεν ειναι το ιδιο, ομως τα υπονοουμενα... ναι ειναι προκλητικα...

Νίκο δεν θεωρώ πως κάνω λάθος. Τα υπονούμενα δεν είναι μόνο προκλητικά, είναι κυρίως απαξιωτικά και προσβλητικά. Και εάν κάτι τέτιοιο δεν υποβιβάζει το επίπεδο τότε τι?

:(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(

ε,αυτη κι αν ηταν η πιο λαθος παρεξηγηση κατα την γνωμη μου !!!!

Χρήστο με όλο το σεβασμό που έχω στο πρόσωπό σου δεν είναι παρεξήγηση. Είναι μία εσκέμμενη επίθεση στο πρόσωπό μου με βαρείς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Και μην μου πεις ότι δεν αναφέρεται αποκλειστικά σ΄εμένα γιατί τότε προσβάλεις τη νοημοσύνη μου.

Στελιο καλησπερα θα ηθελα να αναφερεις αν θελεις τι εννοεις με την ολοκληρωμενη εικονα
και αν βλεπεις καποια εμποδια η προβληματα τα οποια δεν ειδαμε λογω παρορμητικοτητας μας.
Θα μας βοηθουσε πραγματικα αυτο.
Και αυτο σου το ζηταω χωρις καμια δοση ειρωνιας και με σεβασμο στην αποψη σου.

Τόλη διαβάζοντας την ανάρτηση του Χρήστου, θα έλεγα ότι τα έχετε καλύψει όλα.

Για εμένα το θέμα στέκι, σπίτι του ενφιλντά ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε έχει κλείσει οριστικά. Δεν θα επανέλθω παρά μόνο εάν θεωρήσω ότι κάποιος με κάποια ανάρτησή του με προσβάλλει. Εύχομαι η προσπάθειά σας να έχει ευτυχές τέλος.

Για το κεφάλαιο όμως "forum" δεν μπορώ να αποφασίσω αυτή τη στιγμή εάν θέλω να συνεχίσω ή όχι. Είμαι πολύ φορτισμένος και πρέπει να σκεφτώ ψύχραιμα.

Παράνθεση. : Στην επόμενη σύναξη θα προσπαθήσω να παραβρεθώ για να σας φέρω τα μπλουζάκια σας.

Δημοσιεύτηκε
Ssav σιγουρα στα γραπτα μας πολλες φορες αλλιως φαινεται κι αλλιως ειναι.
Δεν θα παρω θεση σε οοολο αυτο, απλα για εμενα να ξερεις πως εισαι ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος.Τους λογους δεν θα τους πω, τους κραταω για εμενα.Οτι αποφασισεις κι οτι νομιζεις οτι ειναι πιο σωστο για εσενα, σεβαστο.Απλα θελω να υπαρχεις!!
Δημοσιεύτηκε

...ευγε παιδες καλη αρχη , με το καλο να βρητε χωρο...!!!
...και σας το ξανα λεω μην βαζετε τοσο ψηλα τα οικονομικα, δηλαδη στα 300€...
...πρεπει να πεσετε σε παγεια μηνιεα εξοδα τουλαχιστο ενα κατοσταρικο, να μη πιο κατω για να ειναι διαχρονικα βιωσημο...εχω αντιστοιχη εμπειρια απο συλλογο που ειχε τεραστιες δυσκολιες...
...οπως και αν εχει καλα να περνατε...

Αν και δυστυχώς δεν μπορώ να δηλωσω συμμετοχή στο εγχείρημα γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι συνεπής σαν βοήθεια, παρουσία και χρηματοδότηση (τουλάχιστον αυτή τη περίοδο...) παραθέτω , εάν βοηθάει προσωπικό παράδειγμα (χωρίς να έχω διαβάσει τι χώρο ψαχνετε ακριβώς...)

... 2 χρόνια τώρα εγώ και άλλοι 4 φίλοι έχουμε καταφέρει να στησουμε σε ένα ημιυπόγειο-αποθηκη ένα ερασιτεχνικό ξυλουργείο όπου περιστασιακά (κάθε βδομάδα τουλάχιστον ενας από εμάς θα το δουλέψει) χρησιμοποιούμε και έχουμε καταφέρει άνετα να καλύπτουμε τα πάγια έξοδα δηλαδή, ~ 25 τμ 100 ευρω , χωρίς κοινόχρηστα ,κ ελάχιστα για ρεύμα κ νερό.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Giorgos

Δημοσιεύτηκε

Αν και δυστυχώς δεν μπορώ να δηλωσω συμμετοχή στο εγχείρημα γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι συνεπής σαν βοήθεια, παρουσία και χρηματοδότηση (τουλάχιστον αυτή τη περίοδο...) παραθέτω , εάν βοηθάει προσωπικό παράδειγμα (χωρίς να έχω διαβάσει τι χώρο ψαχνετε ακριβώς...)

... 2 χρόνια τώρα εγώ και άλλοι 4 φίλοι έχουμε καταφέρει να στησουμε σε ένα ημιυπόγειο-αποθηκη ένα ερασιτεχνικό ξυλουργείο όπου περιστασιακά (κάθε βδομάδα τουλάχιστον ενας από εμάς θα το δουλέψει) χρησιμοποιούμε και έχουμε καταφέρει άνετα να καλύπτουμε τα πάγια έξοδα δηλαδή, ~ 25 τμ 100 ευρω , χωρίς κοινόχρηστα ,κ ελάχιστα για ρεύμα κ νερό.

Κάτι τέτοιο έχουμε υπ' όψιν μας, Γιώργο.

Βέβαια, λίγο μεγαλύτερο απο τα δικά σας 25 τετραγωνικά, για να βολεύει για την χρήση που το θέλουμε.

Ει δυνατόν, να έχει σχετικά εύκολη πρόσβαση ώστε να μπαίνει πχ μια μοτοσικλετα μέσα για τυχόν μαστορεματάκια.

Σε ποια περιοχή είναι το εργαστήριό σας;

Τι ρεύμα πληρώνετε γι αυτον τον χώρο;

Το νοίκιασε ένας από εσάς στο όνομά του;

Με την εφορία πώς επηρρεάζει η ενοικίαση στις δηλώσεις και τα τεκμήρια;;;

Ελπίζω να μην γίνομαι αδιακριτος με όλα αυτά...

Αυτές οι πληροφορίες μας δίνουν εικόνα για το εγχείρημά μας..

Δημοσιεύτηκε
Giga, ευχαρίστως να σας δώσω ότι πληροφορία απλά δωσεμου μέχρι αύριο γιατί τώρα δεν προλαβαινω να τα γράψω αναλυτικά! Καλό υπόλοιπο Κυριακής!
Δημοσιεύτηκε

Giga, ευχαρίστως να σας δώσω ότι πληροφορία απλά δωσεμου μέχρι αύριο γιατί τώρα δεν προλαβαινω να τα γράψω αναλυτικά! Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Επίσης!

Οποτε έχεις χρόνο.. :)

Δημοσιεύτηκε

Πλέον και από 02 μέτρα, ο ιδιοκτήτης για να νοικιάσει/ πουλήσει είναι υποχρεωμένος να έχει ενεργειακό πιστοποιητικό για το οίκημα.

Ας το έχουμε υπόψη μας όταν ψάχνουμε.

Από τα λεγόμενα του Γιώργου παίρνω θάρρος. Θα ξεκινήσουμε 4-5 άτομα σαν παREα και με το πέρασμα του χρόνου θα γίνουμε περισσότεροι, μέχρι να φτάσουμε σε ένα σημείο που και τα έξοδα θα μειωθούν, η χρήση του θα είναι ανεξάρτητη από τον καθένα κατά μόνας ή και ομάδες κατόπιν συνεννοήσεως πάντα (π.χ. μια ανακοίνωση στο φόρουμ).

Μελλοντικά θα έχουμε να κερδίσουμε όλοι. Από το μυαλό μου πλέον απομακρύνεται η ιδέα ίδρυσης λέσχης, ο παρεΐστικος χαρακτήρας μου αρέσει περισσότερο, δίχως επισημότητες.

Δημοσιεύτηκε
Οποτε φανταζομαι πως για τωρα η μονη λυση θα ηταν αν βρισκαμε κατι που να μην δηλωνεται(μαυρα δηλαδη).
Ετσι λογικα θα ειναι κατι πιο φθηνο και συγχρονος χωρις τρεξιματα με δηλωμενους ενοικιαστες, εφοριες κτλ κτλ.
ΜΕΣΑ και παλι...μπορει να ειναι καλητερα.!!
Απλα μην αργησετε πολυ..!!
Το ψυγειο δουλευει τωρα..!!
Σε καμποσο καιρο δεν ξερω..!!Χα χα..

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Οποτε φανταζομαι πως για τωρα η μονη λυση θα ηταν αν βρισκαμε κατι που να μην δηλωνεται(μαυρα δηλαδη).

Αποκλείεται αυτό Αντώνη, δεν διακινδυνεύουμε την παρέα μας.

Υπάρχουν "καλοθελητές" που παραμονεύουν στη γωνία για το λάθος μας.

Δημοσιεύτηκε
Οοοοοοοο..!!!
Ωραια,αρα για τωρα η μονη λυση θα ηταν,αν καποιος απο εμας ειχε δικο του χορο ελευθερο, τον οποιο θα τον παραχωρουσε δωρεαν μεχρι...
Δημοσιεύτηκε

μεχρι...

:madwife:  :madwife:  :madwife:  :madwife:  :madwife:  :madwife:  :madwife:  :madwife:  :madwife:  καλά το κατάλαβες..!!