Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
Τόλη, για να δημιουργηθεί το καταστατικό χρειάζεται να δηλώσεις την έδρα ρε γαμώτο...

Γίγα, ευρύχωρο το μέρος αλλά με έπιασε ένα ψυχοπλάκωμα ρε με αυτή την τρύπα-πόρτα...
Δημοσιεύτηκε

Ποια συνέχεια;;;;; Εκει τελειώνει η ταινια ;)

Πριν όμως απ' αυτή την σκηνή έχει άλλες τρεις ώρες!!!

Υπάρχει η συνέχεια σε βιβλίο. Δεν έχει βγει και σε ταινία?

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθήστε να βρειτε λόγους που ΔΕΝ μας κάνει... για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα!

Εγώ δεν θα εκφέρω γνώμη. Είμαι με τους Βόρειους!! 

Δημοσιεύτηκε

βλαζε με τι ΑΦΜ θα το νιοκιασεις;

Ο noe τα ξέρει καλύτερα. Δεν νομίζω να υπάρχει φυσικό πρόσωπο όμως. Σαν λέσχη το νοικιάζεις...(;)
Δημοσιεύτηκε

Το κόστος για ίδρυση λέσχης ανέρχεται σε περίπου 150 € και τρέξιμο δικό μας, κάνουμε πέρα τους δικηγόρους.

Έχω όλα τα βήματα σε σειρά, κείμενα και λοιπή χαρτούρα, μετά από βοήθεια του Athens vespa club.

Θα τα αναρτήσω σε ξεχωριστό θέμα κλειδωμένο.. :geia:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

'' ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA '' - '' ATHENS VESPA CLUB ''
Αναγνωρισμένο Σωματείο

Η ώρα που περιμέναμε όλοι οι Αθηναίοι που αγαπάμε τη VESPA έφθασε !!!

Όλα τα ιδρυτικά μέλη, που πήραμε την πρωτοβουλία της δημιουργίας της Λέσχης, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η '' ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA '' - '' ATHENS VESPA CLUB '', είναι πλέον, με Δικαστική απόφαση, επίσημο αναγνωρισμένο ''Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Σωματείο'' των Αθηναίων ''βεσπάδων'' !!

Το ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ αποφάσισε ότι ''...τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις...'' και επικύρωσε το καταστατικό, με αριθμό Διαταγής 81/19-2-2015. Με την ίδια απόφαση διέταξε την εγγραφή του Σωματείου, στο Βιβλίο Σωματείων του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, με αριθμό Μητρώου 30518 - 6/3/2015.

Η '' ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA '' θα μπορεί πλέον νόμιμα και με τη ''βούλα'' να εκπροσωπεί σε όλες τις εκδηλώσεις, τους Αθηναίους λάτρεις της vespa.
Όλοι εμείς τα ιδρυτικά μέλη, εκφράζουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους ενίσχυσαν και στήριξαν την κοινή μας πρωτοβουλία και προσπάθεια για την δημιουργία της Λέσχης.

Σας καλούμε όλους χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις, να γίνετε μέλη και να αναδείξουμε τη Λέσχη μας, σε ένα χώρο γεμάτο εκδηλώσεις, όμορφες βέσπες με γελαστούς ιδιοκτήτες και όμορφες στιγμές για όλους μας.

Η αγάπη μας για τη vespa είναι μία και κοινή για όλους !!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ !!!

αυτα ζουνε απο τις 7-3-15 εως και τωρα που μιλαμε οι φιλοι κατοχοι βεσπα !!!!! μπραβο τους και παλι μπραβο τους !!!!!

για να δουμε ,καποιο αντιστοιχο κειμενο ποτε θα γραφτει και σε αυτην την τοσο ομορφη παρεα που γραφει ηδη 6 χρονια ζωης  :think: 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

κανονικα μιας και ειμαστε κατοχοι μηχανων με βασιλικες ριζες ,ΜΟΝΟ αυτος ο χωρος ειναι ισαξιος για να γινει λεσχη μας 

buckingham-palace-GETTY.jpg

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο το Vespa Club ήδη αριθμεί 80 μέλη με 20€ ετήσια συμμετοχή.

Διότι δεν έχουν δικό τους χώρο, παρά τους φιλοξενεί η Λέσχη Κλασικής Μοτοσικλέτας στο Θησείο (τους έχει άτυπα παραχωρηθεί ένα δωματιάκι).

Αυτό εμένα δεν μου αρέσει, αν δεν έχουμε δικό μας χώρο μένουμε έτσι όπως είμαστε.

Πρόταση για φιλοξενία είχαμε στην Ε.Ο.Ο.Ε. μέσω της ΕΛΦΙΜ και του Ενφιλντά Βασίλη Βέλιου.

Δηλαδή τι εννοώ, μπορούμε να έρθουμε σε επαφή - επίσκεψη στην ΕΟΟΕ να δηλώσουμε έδρα την ΕΟΟΕ, να ιδρυθεί η λέσχη και αν όλα πάνε καλά να βρούμε και χώρα στον ίδιο όμως δήμο όπου εδρεύει η ΕΟΟΕ.

Το παραπάνω είναι παράδειγμα. Μήτε κι αυτό μου αρέσει, θέλω τον καταδικό μας χώρο, να μη δίνουμε σε κανένα λογαριασμό και αν είναι δυνατόν να είναι και δικό μας οίκημα.

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο το Vespa Club ήδη αριθμεί 80 μέλη με 20€ ετήσια συμμετοχή.

Νίκο, πάντως εδώ δεν βλέπω την ίδια προθυμία.

Αντίθετα μάλιστα..

Οσο ήμασταν στα λόγια και στα σχέδια, υπήρχε προθυμία.

Τώρα που βρεθήκαμε να το υλοποιούμ και να κάνουμε αυτά που λέμε πραγματικότητα,  σαν να τραβήχτηκαν πίσω...

Τι να μας φοβίζει, άραγε;;;;;

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Νικο και Γιγα  σωστα τα λετε ,

υπαρχει και ακομη πιο ευκολος τροπος να δουμε ποσοι και για ποσο καιρο μπορουμε να ακολουθησουμε στην ιδεα μιας λεσχης.

καθιερωνουμε ενα μαγαζι (π.χ τρυποκαρυδο ) για συναντηση μελων καθε π.χ Πεμπτη και Κυριακη ,

αν δουμε οτι μαζευομαστε αυτες τις 2 μερες ενας σεβαστος αριθμος ατομων επι  1 η 2 συνεχομενους μηνες τοτε γιατι και να μην φτιαξουμε και την λεσχη ?

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

τελικα το υλοποιουμ η δεν το υλοποιουμ ? 

γεια σου ρε Γιγα με τα ωραια σου  :D  :D  :D  :2:  :2:  :2:

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο, με την μέθοδο αυτή που προτείνεις, μου ακούγεται σαν αγγαρία!

Προσωπικά, λόγω εργασίας δεν μπορώ να ακολουθήσω δύο φορές την εβδομάδα έξοδο σε μαγαζί.

Ακόμη κι αν μπορεί κάποιος να βγαίνει, πιό πολύ σαν υποχρέωση μου ακούγεται και όχι σαν ευχαρίστηση.

Αν υπολογίσεις ότι το οικονομικό είναι ένας λόγος που κρατάει πίσω τα άτομα από το να συμμετέχουν, με έναν 10άρικο έξοδο κάθε φορά για ποτό, το 80άρι κάθε μήνα είναι στο νερό.

Εδώ ζοριζόμαστε στο 14άρι, θα δοκιμάσουμε να ξοδεύουμε 80άρι;;;

Και γιατί αυτα τα χρήματα να μην τα μαζέοψουμε για την ενοικίαση χώρου και την επισκευή του στον βαθμό που θέλουμε;;

Παράλογο δεν είναι να κάψουμε την ιδέα από οικονομικής άποψης απλά και μόνο για να δούμε τι;;;;

Το υλοποιύμ', να ΄ούμ;;;;; :)

Δημοσιεύτηκε

κανονικα μιας και ειμαστε κατοχοι μηχανων με βασιλικες ριζες ,ΜΟΝΟ αυτος ο χωρος ειναι ισαξιος για να γινει λεσχη μας 

Και να βγάζουμε τέτοιες φωτογραφίες, έτσι;;; :)

cxtv7wiukaey7bl.jpg

Δημοσιεύτηκε

Για να το κάνουμε πιό χειροπιαστό το θέμα και για να ξορκίσουμε τους φόβους μας,

ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ;;;;

Θα αρχίσω να παραθέτω:

Υποχρεώσεις

1) Θα θεσπιστεί, φαντάζομαι κάποιο ποσό συνδρομής μηνιαίας για την διεκπεραίωση των εξόδων και η προσπάθεια είναι να βρίσκεται σε όσο χαμηλότερα επίπεδα για να επιβαρύνεται όσο το δυνατόν λιγότερο.

2) Θα πρέπει να έρχεται στις συνελεύσεις της λέσχης, οι οποίες φαντάζομαι στην αρχή θα είναι σχετικά αναγαίες και από ένα σημειο και μετά τυπικές και πιό σπάνιες.

3) Να συνισφέρει στα πλαίσια του δυνατού στην δημιουργία του χώρου που θα επιλεγεί, ωστε να διαμορφωθεί. Η συνισφορά αυτή συνίσταται σε εργασία, υλικά ή χρήματα αλλά ειδικά στην αρχή θα είναι ευχαρίστηση και ανάγκη θα έλεγα για τον καθένα.

Νομίζω ότι εκεί σταματούν οι υποχρεώσεις.

Απο εκεί και πέρα, ό,τι σκεφτώ μπορεί μόνο να είναι ευχαρίστηση και ικανοποίηση και σε καμμιά περίπτωση υποχρέωση. 

Θα μπορεί να έρχεται και να επισκέπτεται την λέση ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ή ΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ επιθυμεί.

Οι δραστηριότητες θα είναι τέτοιες που μάλλον θα τις επιζητούμε, παρά θα αναγκαζόμαστε.

Θα πίνουμε μια μπύρα με την παρέα που γουστάρουμε, φθηνότερα απ' ότι σε ένα μαγαζί.

Θα ακούμε την μουσική μας ή θα βλέπουμε τα βίντεό μας.

Θα διαβαζουμε τα περιοδικά μας (δεσμεύομαι να διαθέσω εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) περιοδικά MOTO και MOTOSPORT που θα τοποθετηθούν σε βιβλιοθήκη φτιαγμένη απο τα χεράκια μας.

Θα επισκευάζουμε τα μηχανάκια μας στο μέτρο του δυνατού.

Θα μπορούσα να μακρύνω την δεύτερη λίστα όσο φαντάζομαι, ενώ το πρώτο σκέλος της λίστας έχει ήδη συμπληρωθεί. 

Τι μας φοβίζει και μας ανησυχεί;;;;

Τι μας κρατάει πίσω;;;;;

Δημοσιεύτηκε
http://www.xe.gr/property/enoikiaseis|epaggelmatikoi-xoroi|metaksourgeio|117853398.html

Μια άλλη πρόταση, πάλι με πατάρι, στο κέντρο. Η διεύθυνση είναι Ψαρών 24 στο Μεταξουργείο. Αλλά δεν γράφει τιμή...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

απο την συμμετοχη στα γραφομενα βλεπω πως δυναμικα και λογικα επισημα μεχρις στιγμης ειμαστε 5 

νοε 

γιγας

μπλαζε

χριστος

αλπικος

77.jpg

Δημοσιεύτηκε
Εεε..!! Το οτι δεν γραφω δεν σημαινει πως δεν θα ειμαι ΜΕΣΑ.Εστω και για μια φορα τον χρονο..!!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εεε..!! Το οτι δεν γραφω δεν σημαινει πως δεν θα ειμαι ΜΕΣΑ.Εστω και για μια φορα τον χρονο..!!

εσυ θα εισαι ο Μαεστρος μας  :thumbsup:

MI0003104358.jpg?partner=allrovi.com

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

επομενως ο χωρος στον Πειραια ειναι must για λεσχη !!!!

θα ερχεται ο Αντωνης με το καραβι και τσουπ κατευθειαν στη λεσχη να την αραξει  :thumbsup:  :2:  :2:  :2:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα είχαμε μια μικρή συνέλευση (εκτάκτως),

Blaze

ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ

noe

με αφορμή την επίσκεψη του Σπύρου στην αποθήκη της Πειραϊκής..

έβγαλε βιντεάκι και μας το έδειξε, αναμένουμε και τη δημοσίευσή του.

Είναι υπέροχο και θα πρέπει να γίνει αντιπρόταση άμεσα για άλλη επιλογή.

Τον συγκεκριμένο χώρο χρησιμοποιούσε γλύπτης (ο ιδιοκτήτης) και ήταν και κατοικήσιμος.

Πιθανόν θα υπάρξει δυνατότητα και για χαμηλότερο ενοίκιο.

Πέραν αυτού συζητήσαμε για τις δυσκολίες τις οικονομικογραφειοκρατικές.

Η σκέψη μας είναι μήπως να το ξεκινήσουμε σαν ομάδα χωρίς καταστατικά που μας φρενάρουν και αργούν, να το στήσουμε και αν έλθουν συντοχρόνος  κι άλλα μέλη να προσφέρουν κοιτάμε για λέσχη.

Μπορώ να συνεισφέρω με 30€ το μήνα, πέραν των υπολοίπων εξόδων που είναι απαραίτητα για τον εξοπλισμό.

Η αρχή θα είναι δύσκολη, αλλά μετά θα αράξουμε και θα χαιρόμαστε το στέκι μας.

Θα πάμε να δούμε και άλλους χώρους σε άλλες περιοχές,

το σημαντικό είναι πως έγινε το πρώτο βήμα, μια πρώτη επαφή.

Δημοσιεύτηκε

απο την συμμετοχη στα γραφομενα βλεπω πως δυναμικα και λογικα επισημα μεχρις στιγμης ειμαστε 5 

νοε 

γιγας

μπλαζε

χριστος

αλπικος

77.jpg

Αν και είχα δηλώσει συμμετοχή οι νότιοι τη διέγραψαν, άρα τώρα πια μπορώ χωρίς τύψεις να ενσωματωθώ στην ομάδα των βορείων.