Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
...καλα ρε ντεντιμποιδες το ξυλινο πατωμα δεν το λοιπαστε...???

...ο Στελιος εχει δικιο...
...επισης τα 14€ το μηνα ειναι παρα πολλα...
...πρεπει να βρεθει αλλος τροπος...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

επισημα δηλωνω οτι 25 ευρω τον μηνα τα διαθετω  :thumbsup: ακομη και 30  :thumbsup:

εκμεταλλευτειτε την ευκαιρια μην το μετανοιωσει ο Μπεηζανης  :D  :D  :D

Δημοσιεύτηκε

...καλα ρε ντεντιμποιδες το ξυλινο πατωμα δεν το λοιπαστε...???

...ο Στελιος εχει δικιο...
...επισης τα 14€ το μηνα ειναι παρα πολλα...
...πρεπει να βρεθει αλλος τροπος...

1) Το ξύλινο πάτωμα είναι του παταριού, το οποίο θα το αξιοποιήσουμε αναλόγως.

Ο υπόλοιπος χώρος είναι με μωσαϊκό. Φυσικά είναι ένα πρόβλημα οι λαδιέρες μας στο εσωτερικό, μπορεί ο ιδιοκτήτης να τσινίσει.

2) Και οι δύο βόρειοι είσαστε (bbk - SSAV) και το αίμα σας παγωμένο.. :cold:

Ποια 14€ βRE ξέρεις πόσα χαλάμε κάθε μήνα στις γερουσίες και στα κουτουκοροκάδικα?

Και γιατί τα χαλάμε? Γιατί δεν έχουμε φωλίτσα να κουρνιάζουμε.. :rolleyes:

Δημοσιεύτηκε
Παντως αν η λεσχη θα χει κ καμια γωνια για μαστορεματα....θα ναι πολυ ωραια !!

Αντε βαλτε το μπρος ...τα χρονια περνουν...

Δε πιστευω η λεσχη να δεχεται αποστατες ?
Δημοσιεύτηκε

2) Και οι δύο βόρειοι είσαστε (bbk - SSAV) και το αίμα σας παγωμένο.. :cold:

Αφού χωριστίκαμε σε

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2BYXvFFqpZs&list=PL94CA20FF92877D34[/media]

θα γίνω ιδρυτικό μέλος της λέσχης των βορείων.

Βόρειοι σύντροφοι θα κάνω μια βόλτα προς τα μέρη σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέειες.

Για το πότε θα ειδοποιηθείτε με κωδικοποιημένο μήνυμα.

Δημοσιεύτηκε

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι... αποσπάσεις και οι διασπάσεις, θα παρακαλούσα να ρίξετε και εδώ μια ματιά.

http://www.xe.gr/property/enoikiaseis|epaggelmatikoi-xoroi|gkyzi|164592459|%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%82.html

Βρίσκεται στην Λεωφ. Αλεξάνδρας, προσιτό από όλα τα μήκη και τα πλατη της Αττικής  και το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Δημοσιεύτηκε

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2BYXvFFqpZs&list=PL94CA20FF92877D34[/media]

Είναι τόσο, μα τόσο προκλητικό :) που δεν μπόρεσα να αντισταθώ απαντώντας με άλλο βίντεο :)

https://www.youtube.com/watch?v=Rk16glWoMCk

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Gigas

Δημοσιεύτηκε

Ωραίο μεγάλος χώρος. .

Θα βάλουμε και βαρέλια με κρασί. .

Χαχαχαχα!\

εχει δυναμική για ό,τι σκεφτείς ...

και για κρασί ακόμη :)

ΜΠορούμε να φυτέψουμε και.... φυτα :) Γεωπονική :)

Δημοσιεύτηκε

Ωραίο μεγάλος χώρος. .

Αλλα πλεονεκτήματα που είδα:

Ράμπα

Χωρίς κοινόχρηστα

Ετοιμο ξεχωριστο γραφείο για τον Πρόεδρο

Πλυντήριο και σκάλες :)

Δημοσιεύτηκε

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι... αποσπάσεις και οι διασπάσεις, θα παρακαλούσα να ρίξετε και εδώ μια ματιά.

Η απόσχιση έχει ήδη ξεκινήσει Στέλιο. Αρχίζω να ψάχνω αυτό για την κωδικοποιήση των μηνυμάτων με τους βόριεους συντρόφους.

Δημοσιεύτηκε

Η απόσχιση έχει ήδη ξεκινήσει Στέλιο. Αρχίζω να ψάχνω αυτό για την κωδικοποιήση των μηνυμάτων με τους βόριεους συντρόφους.

Σκέφτηκες να τους πάρεις τηλέφωνο; :D

Δημοσιεύτηκε

Είναι τόσο, μα τόσο προκλητικό :) που δεν μπόρεσα να αντισταθώ απαντώντας με άλλο βίντεο :)

https://www.youtube.com/watch?v=Rk16glWoMCk

Μπορείς να βάλεις και τη συνέχεια? Δεν την έχω δει και βαριέμαι να ψάχνω.

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτηκες να τους πάρεις τηλέφωνο; :D

Τα τηλεφωνα παρακολουθούνται και δεν θέλω οι νότιοι να μαθαίνουν τα σχέδια μας.

Δημοσιεύτηκε

Μπορείς να βάλεις και τη συνέχεια? Δεν την έχω δει και βαριέμαι να ψάχνω.

Ποια συνέχεια;;;;; Εκει τελειώνει η ταινια ;)

Πριν όμως απ' αυτή την σκηνή έχει άλλες τρεις ώρες!!!

Δημοσιεύτηκε

http://www.xe.gr/property/enoikiaseis|epaggelmatikoi-xoroi|gkyzi|164592459|%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%82.html

Βρίσκεται στην Λεωφ. Αλεξάνδρας, προσιτό από όλα τα μήκη και τα πλατη της Αττικής  και το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Επειδή μ' αυτά και με τα αλλα χάνουμε την προσήλωσή μας στο αρχικό θέμα, πείτε αν βλέπετε να αξίζει το κόπο αυτή η πρόταση.

Αν είναι, να κάνω μια επικοινωνία με το μεσιτικό γραφείο, να μάθω λεπτομέρειες αν υπάρχουν, να δω αν παίζει και χαμηλότερη τιμη και να κανονιστούμε να... πάτε :)

Προσπαθήστε να βρειτε λόγους που ΔΕΝ μας κάνει... για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα!

Δημοσιεύτηκε
βρε παιδιά έχω κάποιες απορίες.Κοιταζα τι χρείαζεται για την ιδρυση και είδα ότι θέλει απο 4 έως 10 μήνες
για να εγκριθεί απο πρωτοδικείο ή ειρηνοδικείο.Χρείαζονταιτουλαχιστον 20 ιδρυτικα μέλη και
έδρα.(αν είναι σωστά αυτά που βρήκα )
Γνώμη μου είναι και το αναφέρει κάπου και ο νοε ότι το 20αρικο το χαλάμε σε μια μπύρα οποτε νομίζω το οικονομικο
δεν είναι προβλημα.
Το θεμα είναι παρουσια μας στον χώρο (εγω π.χ 4 φορες το μήνα το πολυ)
και το άλλο να μην μας κυνηγάνε οι γείτονες