Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

...πολυ όμορφο αλλα οι καιροι είναι περίεργοι και το "ΒΑΣΙΛΙΚΟ" στέκι δεν μ'αρέσει...σαν βασιλικη ένωση και υμνητων παρελθόντον κοινωνικοπολιτικων συστημάτων...

θα προτημουσα κάτι άλλο...

...οπως το "ENFIELDοσπιτο"

...ή το "σπιτι του (χαμενου) Enfieldα"

...ή "ο ασωτος Enfieldας"

..και άλλα τετοια...

...αντε με το καλο και εγω στα εγκαίνια θα σας στείλω τσίπουρο που θας σας στείλει...!!!

...κανει και για καθάρησμα καρμπιρατερ...!!!

Δημοσιεύτηκε

Πω πω! Νιωθω σαν να εχω χρονια να μπω στο forum. Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις αναρτησεις σας, και ενδεχωμενως να εχασα σημαντικες πληροφοριες. Να πω οτι δεν με απασχολει ιδιαιτερα που θα ειναι ο χώρος. Εγω θα συμμετασχω, και οικονομικα με 20 ευρω το μηνα για αρχη και βλεπουμε (ειμαι σε σταδιο αναρωσης απο σφαλιαρα μειωσης μισθου).

Το κόστος του συλλογου με βαση ερωτηση που εκανα σε 2 δικηγορους (πριν 1,5-2 χρονια βεβαια) ηταν 700 ευρω (με το κλειδι στο χερι δλδ - που περιλαμβανε εξοδα παραστασης στο δικαστηριο για επικυρωση καταστατικου, έξοδα δημοσιευσεων στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ταμείου Νομικών και σε μία εφημερίδα ημερήσιας τοπικής κυκλοφορίας, αμοιβες συμβολαιογραφου, παραβολα ταμεια νομικων και προνοιας, 1ο πρακτικο για εκλογη ΔΣ). Σημερα ενδεχωμενως να εμπλεκεται και το ΓΕΜΗ οπότε καπου τόσο θα ειναι. Καποια διαδικαστικα σιγουρα μπορουμε να τα κανουμε εμεις οπότε μπορει το κόστος να πεσει πχ το καταστατικο ειναι σχεδόν ετοιμο (Νικο σου ειχα στειλει ενα υποδειγμα αν θυμαμαι καλα).

Το ενοικιο μπορει να κλεισει σε οποιου το ονομα (1,2,3 άτομα), αρκει να υπαρχει ορος στο μισθωτηριο να μπορεί να συσταθεί οποιαδήποτε φορολογική οντότητα ή νομικό πρόσωπο Αστικου κώδικα (Σωματειο, συλλογος κλπ), που θα αναλαβει την υποχρεωση εκπληρωσης του μισθωματος. Αν δεν εχετε αντιρηση, πριν υπογραφεί, θα ηθελα να το δώ (μιας και εχω τσεκαρει χιλιαδες μισθωτηρια) ωστε να συνεισφερω με την συμβουλη μου. Τα διαδικαστικα (δλδ του τροπου λειτουργιας κατα την διαρκεια του έτους) τα συζηταμε κατοπιν, μιας και δεν περιλαμβανουν κόστη που αξίζουν μνειας.

Κατα τα αλλα να τσονταρουμε έστω λιγοι για να εχουμε απο κοινου ενα χώρο συνευρεσης (μ'ενα ραντζο στο παταρι για αυτους που αντιμετωπιζουν καταστασεις ανωτερας βιας), και παλι ειμαι μέσα (και ισως πιο ενεργα στην οικονομικη συμμετοχη), και ίσως έτσι θα έπρεπε να ξεκινησει, για να δουμε την απηχηση, αλλα σε αυτη την περίπτωση θα ηθελα να έχω κι εγω λόγο στην τοποθεσια, επιλέγοντας δλδ κατι στο κεντρο ή γυρω απτο κεντρο της Αθηνας... Μάλιστα δέχομαι και την περίπτωση εναλλάξ να παιρνει καποιος το ενοικιο στο ονομα του (ή ανα δύο για να ειναι παντα μοιρασμενη η ευθύνη), και με ετησια μισθωτηρια,που μου ακουγεται λογικο.

Αυτα ειχα να πω για την ωρα. Θα προσπαθησω να παρακολουθω εφεξης την συζητηση γιατι ειναι ακρως ενδιαφερουσα, και σαν ιδεα μου αρεσει πολυ!!

Τα σεβη μου σε όλους!!

Δημοσιεύτηκε

Πω πω! Νιωθω σαν να εχω χρονια να μπω στο forum. Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις αναρτησεις σας, και ενδεχωμενως να εχασα σημαντικες πληροφοριες.

....

Βύρωνα, τα λόγια σου είναι όαση, πραγματικά.

Τέτοια ενθαρρυντικά λόγια να είχαμε.....

Καθαρά και σταράτα!

Νομίζω ότι όλοι που θα την παλαίψουμε την κατάσταση, σε ευχαριστούμε!

Δημοσιεύτηκε

Είμαστε εν αναμονή να δει ο Τόλης ένα ισόγειο 80 m2 με αυλή στο Περιστέρι,

να μας πει εντυπώσεις και λοιπά διαδικαστικά.

Δημοσιεύτηκε

Επίσης να πω οτι ανεξαρτητα αν λιγοι συμμετασχουμε στην υλοποίηση του εγχειρηματος, θα ηθελα ενας τετοιος χωρος να ειναι φιλοξενος σε ολους, ειδικά αυτούς που μεσω του forum εχουμε γνωριστει και συνταξιδεψει!! Και καποια στιγμη ισως να το γυρισουμε σε στεκι! (όπως έγινε στην Αγγλια με το ACE CAFE)...

Δημοσιεύτηκε

Εννοείται πως θα είναι ο χώρος που θα φιλοξενεί τους περαστικούς και όσους Ενφιλντάδες μας επισκέπτονται από μακρινά μέρη. Δεν θα βιαστούμε, θα φροντίσουμε να γίνει καλαίσθητος.

Δημοσιεύτηκε

Επίσης να πω οτι ανεξαρτητα αν λιγοι συμμετασχουμε στην υλοποίηση του εγχειρηματος, θα ηθελα ενας τετοιος χωρος να ειναι φιλοξενος σε ολους, ειδικά αυτούς που μεσω του forum εχουμε γνωριστει και συνταξιδεψει!! Και καποια στιγμη ισως να το γυρισουμε σε στεκι! (όπως έγινε στην Αγγλια με το ACE CAFE)...

Αυτό έχει ειπωθεί πολλές φορές μέχρι τώρα και το ασπάζονται όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν.

Και για να ανακεφαλαιώσω

1.     Noe                      30€
  2.     Χρήστος               30€
  3.     Gigas                   30€
  4.     Αλπικός
  5.     Mikezante            20€
  6.     Stekouros            20€
  7.     Tolis                     20€
  8.     Blaze                   30€
  9.     Αντώνης Στ.
  10.     Βύρωνας             20€

Απομένει τώρα να βρεθεί μια φόρμουλα για να αρχίσουμε να μαζεύουμε σιγά σιγά τα χρήματα που θα δίνει ο καθένας, ώστε να μπορεί να γίνει η αρχή, όταν καταλήξουμε και στον χώρο...

Δημοσιεύτηκε
Re παιδια εγω ποσο δεν εχω δηλωσει ακομα.Ο λογος ειναι πως δεν θελω να βιαστω για κατι πιο πριν.Θα ηθελα να ψαξετε εσεις που μπορειτε,ωστε να δουμε μηνιαιος το ποσο που χρειαζομαστε και μετα το συζηταμε.Η διαπραγματευση θα ειναι σκληρη...
Δημοσιεύτηκε

Τους μακρινούς Γίγαντα μην τους βάζεις μέσα στο οικονομικό και μόνο που προσφέρθηκαν είναι τεράστια ηθική ικανοποίηση. Φυσικά στην αρχή που θα είναι δύσκολα κάθε  προσφορά είναι πολύτιμη. Όταν όμως ορθοποδήσουμε θα αρκεστούμε στη βοήθει των  κοντινών μόνο μελών.

Δημοσιεύτηκε

Τους μακρινούς Γίγαντα μην τους βάζεις μέσα στο οικονομικό και μόνο που προσφέρθηκαν είναι τεράστια ηθική ικανοποίηση. Φυσικά στην αρχή που θα είναι δύσκολα κάθε  προσφορά είναι πολύτιμη. Όταν όμως ορθοποδήσουμε θα αρκεστούμε στη βοήθει των  κοντινών μόνο μελών.

Συμφωνώ απολύτως.

Απλά αναφέρονται επειδή προσφέρθηκαν τα παληκάρια!

Θα ήταν ντροπή να τους διαγράψουμε απο την λίστα.

Και θα τους περιμένουμε στην πρώτη ευκαιρία για να τους προσφέρουμε φιλοξενία the south way :)

Δημοσιεύτηκε

Απομένει τώρα να βρεθεί μια φόρμουλα για να αρχίσουμε να μαζεύουμε σιγά σιγά τα χρήματα που θα δίνει ο καθένας, ώστε να μπορεί να γίνει η αρχή, όταν καταλήξουμε και στον χώρο...

Αν δεν διαφωνείτε στις επόμενες καφεδοσυναντήσεις θα φέρω το πρώτο μας βιβλίο όπου θα σημειώνουμε το ποσό που προσφέρει ο καθένας και θα ορίσουμε ταμεία (αν και ήδη το έχουμε κάνει) που θα μαζεύει τα χρήματα. Θα κάνουμε μια κάβα κι αν είναι δυνατόν να εφαρμόσουμε την ιδέα του Νίκου Ροκετ, δηλαδή να διαπραγματευτούμε το μίσθωμα ενός έτους.

Δημοσιεύτηκε

Αν δεν διαφωνείτε στις επόμενες καφεδοσυναντήσεις θα φέρω το πρώτο μας βιβλίο όπου θα σημειώνουμε το ποσό που προσφέρει ο καθένας και θα ορίσουμε ταμεία (αν και ήδη το έχουμε κάνει) που θα μαζεύει τα χρήματα. Θα κάνουμε μια κάβα κι αν είναι δυνατόν να εφαρμόσουμε την ιδέα του Νίκου Ροκετ, δηλαδή να διαπραγματευτούμε το μίσθωμα ενός έτους.

Νομιζω πως δεν ειναι καλη ιδεα.Πρωτα τον πρωτο χρονο θα πληρωνουμε καθε μηνα κι ας χασουμε περιπου ενα μηνιατικο για δυο λογους.Πρωτον για να δουμε τελικα αν μας βολευει...και δευτερον μην εχουμε μπελαδες με την γειτωνια.Ξερετε παπ παπ και τα υπολοιπα.Μετα εφοσον ολα αυτα ειναι καλα και εχουμε και την δυνατοτητα καβας ολο αυτο το χρονο απο διαφορες διοργανωσεις, τον δευτερο χρονο ριχνεις την προσφορα σου.Φανταζεσαι να εχεις προπληρωσει οοολο τον χρονο?Μην ξεχνας και το ποσο.Για ενα χρονο θα ειναι μεγαλο.Και να το εχουμε, πως θα γινει? Μαυρα? Ενας θα το παρει πανω του? Κι αν δεν ειναι μαυρα? Ποθεν εσχες...!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Νομιζω πως δεν ειναι καλη ιδεα.Πρωτα τον πρωτο χρονο θα πληρωνουμε καθε μηνα κι ας χασουμε περιπου ενα μηνιατικο για δυο λογους.Πρωτον για να δουμε τελικα αν μας βολευει...και δευτερον μην εχουμε μπελαδες με την γειτωνια.Ξερετε παφ παφ και τα υπολοιπα.Μετα εφοσον ολα αυτα ειναι καλα και εχουμε και την δυνατοτητα καβας ολο αυτο το χρονο απο διαφορες διοργανωσεις, τον δευτερο χρονο ριχνεις την προσφορα σου.Μην ξεχνας και το ποσο.Για ενα χρονο θα ειναι μεγαλο.Και να το εχουμε, πως θα γινει? Μαυρα? Ενας θα το παρει πανω του? Κι αν δεν ειναι μαυρα? Ποθεν εσχες...!!

Ας μαζευτεί ένα μπαγιόκο... έστω και μικρό.

Μετά βλέπουμε πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε.

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ απολύτως.

Απλά αναφέρονται επειδή προσφέρθηκαν τα παληκάρια!

Θα ήταν ντροπή να τους διαγράψουμε απο την λίστα.

Και θα τους περιμένουμε στην πρώτη ευκαιρία για να τους προσφέρουμε φιλοξενία the south way :)

Εμεις να δεις πως την περμενουμε αυτην την ευκαιρια..

Δημοσιεύτηκε
...πρεπει να δω σημερα καντινες...!!!

...κανονηστε εκει που θα κανετε το κονακι να εχει χωρο απενατη για την καντινα του παλιοEnfieldα...!!!

...βρωμιαρικο λουκανικο σουβλακι και σουβλακι καλαμακι τυλιχτο με αυτοσχεδιο τζατζικι σε λαγανα...!!!

...αρε φουστη θα επιχειρηματησω στας πρωτευουσης...γ@μω τον καπιταλισμο μου μεσα...!!!
Δημοσιεύτηκε

Κάτι τέτοιο έχουμε υπ' όψιν μας, Γιώργο.

Βέβαια, λίγο μεγαλύτερο απο τα δικά σας 25 τετραγωνικά, για να βολεύει για την χρήση που το θέλουμε.

Ει δυνατόν, να έχει σχετικά εύκολη πρόσβαση ώστε να μπαίνει πχ μια μοτοσικλετα μέσα για τυχόν μαστορεματάκια.

Σε ποια περιοχή είναι το εργαστήριό σας;

Τι ρεύμα πληρώνετε γι αυτον τον χώρο;

Το νοίκιασε ένας από εσάς στο όνομά του;

Με την εφορία πώς επηρρεάζει η ενοικίαση στις δηλώσεις και τα τεκμήρια;;;

Ελπίζω να μην γίνομαι αδιακριτος με όλα αυτά...

Αυτές οι πληροφορίες μας δίνουν εικόνα για το εγχείρημά μας..

Καλημερα!

Καισαριανη ειναι η αποθηκη,το ρευμα ειναι λιγο θεμα να το υπολογισω μιας και το ρολοι της δεη ειναι μεσα στο εργαστηρι μας και μια φορα καναμε καταμετρηση και ετσι πολλοι λογαριασμοι ειναι εναντι.

Χονδρικα ομως μπορω νας πω οτι το πρωτο 10μηνο η καταναλωση ηταν ιση με 208 Khw (κιλοβατώρες) λίγα δηλαδη και ισως κατα μεσο όρο πλεον να ειναι λιγο περισσοτερες μιας και αυξηθηκαν απο τοτε καποια ηλεκτρικα εργαλεια (συνολικα δουλευουμε ενα δισκοπριονο, ενα ρουτερ, δραπανα, τριβειο, φωτα, ψυγειο). Θερμανση η οποια θα αύξανε την κατανάλωση αρκετα δεν χρειαστηκαμε γιατι το καλοκαιρι ειναι δροσερο και τον χειμωνα για καλη μας τυχη περνουν σωληνες του καλοριφερ των απο πανω διαμερισματων μεσα απο τον χωρο μας.

Το μισθωτήριο ειναι στο ονομα μου κ χωρις να γνωρίζω ολες τις περιπτωσεις φορολογικων δηλωσεων θα σας πω μονο για την δικη μου. Αναγκαστικα το δηλωνω το ενοικιο (μιας και ο ιδιοκτητης κανει το ιδιο στην δικη του δηλωση βαζοντας το ονομα και ΑΦΜ μου) και στην περιπτωση μου δεν ειχα καμια επιβαρυνση φορου (δεν ειμαι λογιστης, απλα οταν συμπληρωνα μονος μου την δηλωση εκανα προσωρινη εκκαθαριση με και χωρις το ενοικιο και δεν ειδα διαφορα). Το 2014 ειχα 10100 ευρω δηλωθεν εισοδημα και το ενοικιο της αποθηκης συνολικα ηταν 1200 ευρω (και δηλωνεται στον Πινακα 6 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ , 14. Ενοικιο ακινητων εκτος απο κυρια κατοικια ... ).

Πιστεύω αναλογα με τα ατομα που θα μαζευτουν και θα συνεισφερουν ενας καλος χωρος με λιγα παγια εξοδα (πχ χωρις κοινοχρηστα ) ευκολα μπορει να βρεθει, υπαρχουν καλες ευκαιριες και εχω την εντυπωση οτι η κατηγορια αποθηκη, που μπορει να μετατραπει σε λειτουργικο χωρο, στις αγγελιες ενοικιασεων εχει και τα πιο οικονομικα ενοικια σε σχεση με επαγγελματικους χωρους, γραφεια κλπ.

Αντε καλο ψάξιμο και σε οτι μπορω να βοηθησω να μου πειτε! Καμια ξυλινη ταμπελα πχ! για τα σχεδια του Χρηστου, χεχε!  :thumbsup: 

Δημοσιεύτηκε

Αντε καλο ψάξιμο και σε οτι μπορω να βοηθησω να μου πειτε! Καμια ξυλινη ταμπελα πχ! για τα σχεδια του Χρηστου, χεχε!  :thumbsup:

Καλημερα!

Πολύτιμες οι πληροφορίες σου!!!!!
Ευχαριστούμε θερμά!

Βρήκαμε και τον μάστορα για την ταμπέλα :D

Θα είναι ωραία να την κρεμάσεις κι όλα εσύ :)

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα το απόγευμα πάμε να δούμε ένα ισόγειο παλιό διαμέρισμα μονοκατοικίας στο Περιστέρι.

Blaze, noe, tolis, Χρήστος η επιτροπή αξιολόγησης.

Μιας και είναι ο δρόμος μας θα πάμε να δούμε και μια Enfield που πωλείται.. :rolleyes:

ΒRE τι έγινε, ήρθε η ανάπτυξη και μας παρέσυρε..?  :think:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ΚΥΡΙΟΙ , το ΣΥΜΠΑΝ συνομοτει ΥΠΕΡ μας!!!!

το νερο μπηκε στο αυλακι !!!!

το ποταμι δεν γυριζει πισω!!!!

μολις μιλησα με την λογιστρια μου και μου ειπε πως μπορω ανετα με αυτα που δηλωνω να νοικιασω εναν χωρο και να τον δηλωνω επισημα !!!!!

με μεγαλη ΧΑΡΑ και αισθημα ΕΥΘΥΝΗΣ καταθετω την προταση μου εαν θελετε να μου κανετε την τιμη να ειμαι ο ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ του πρωτου ROYAL HOME !!!!

του χωρου που θα στεγασει το κοινο μας ονειρο που δεν ειναι αλλο απο την ενασχοληση μας με την ιστορικη αυτη μηχανη που ακουει στο ονομα royal enfield !!!!!

του χωρου που θα φιλοξενησει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!

ενα ομορφο ταξιδι προκειται να ξεκινησει και ειμαστε ολοι καλεσμενοι και απαραιτητοι σε αυτο !!!!!!

THE ROYAL HOME !!!!!!!!

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε

Να τα λετε νωρις αυτα! Δε σας προλαβαινω. Δουλευω Περιστερι Ακροπολεως 47. Την επομενη φορα το κλιμακιο αναζητησης περνα απο το γραφειο (ετσι για να πουλησουμε και λιγο μουρη με τα ραπαταταπατα) και ερχομαι μαζι! Να τσεκαρετε και ενα διαμπερες που ειναι διπλα στο ΚΕΚ Synergy την πλατεια στο Μπουρναζι. Δεν ξερω αν νοικιαζεται ακομα, αλλα αν ειστε στην περιοχη δειτε το... Εχει και σιδηροπλεγμα που κατεβαινει, και χωρα ανετα 40 μηχανες μεσα... Αν δε προλαβαιτε σημερα περναω αυριο απο εκει να τσεκαρω αν ειναι ακομα διαθεσιμο και να βγαλω φωτογραφιες...

Επισης για τα φορολογικα και το πως θα απεικονησουμε το νοικι στην δηλωση κλπ θα τα πουμε μαζι...

Γενικοτερα να ξερετε οτι παρεχω αφιλοκερδος τις υπηρεσιες μου, σε οσους εχουμε ταξιδεψει μαζι! Οποτε φροντιστε οι υπολοιποι να παμε/ερθετε καμια εκδρομη ;))