Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

επισης επειδη μου αρεσει να ειμαι καθαρος σαν ανοιχτο βιβλιο ,λεω σε ολους εσας τους φιλους και συμφορουμιτες πως ΔΕΝ εχει παρθει καμμια ΕΠΙΣΗΜΗ αποφαση απο συγκεκριμενα 5 η 6 ατομα για να βρεθει σονι και καλα χωρος !!!!! 

σε καθε συναντηση που σε πολλες απο αυτες δεν ημουν εγω για παραδειγμα γινοταν συζητηση για ευρεση χωρου ,

αλλωστε ειναι φυση αδυνατο να μπορουσε να γινει συναντηση που θα ειμασταν και οι 15-20-30 ταυτοχρονα  να κλεισουμε επισημα αυτο το θεμα,

παρολα αυτα σε καθε απο ολες αυτες τις συναντησεις εμπαινε και ενα λιθαρακι ,ανεβαιναμε ενα ακομη σκαλοπατι μεχρι και στις τελευταιες συναντησεις που εχουμε φτασει σε ενα ακομη σκαλι πιο πανω !!!

αυτο της συγκεντρωσης χρηματων και της επισημης εναρξης ευρεσης χωρου με παραλληλο ελεγχο ΟΛΩΝ των παραμετρων !!!!

οι συζητησεις θα συνεχιζονται σε συναντησεις που ΟΛΟΙ θα προσκαλουνται !!!!

καμμια παρεα δεν αποφασισε τιποτα και η συμβουλη ΟΛΩΝ ειναι ακομη αναγκαια !!!!

παραλληλα ομως οι ρυθμοι γιναν εντατικοι και ειμαστε στο τελος αυτης της ομορφης διαδρομης που καταληγει στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!

the royal home !!!!

σε ποια περιοχη της Αθηνας θα ειναι ? ακομη ψαχνουμε !!! εναλλακτικες ευπροσδεκτες !!! εχουν ηδη βρεθει 3 προτεινομενοι χωροι και συνεχιζουμε !!!!

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  

Δημοσιεύτηκε

Το είδαμεεεεεε...

Στην αρχή ενθουσιάστηκα βλέποντας την είσοδο και φαντάστηκα την ξύλινη ταμπέλα "The Royal Home"  κάτω από την μικρή αψίδα της εισόδου..

DSC_0174_small.jpgDSC_0175_small.jpgDSC_0176_small.jpg

Την φαντασία στην αρχή διέκοψε  ένας σκύλος που ευτυχώς αποδείχθηκε "μπούλης".

Τον μάζεψε ο ένοικος του επάνω ορόφου (είναι διόροφη κατοικία).

Ανοίξαμε μπήκαμε για να εξερευνήσουμε το σπίτι. Αποτελείται από μία σαλοτραπεζαρία δεξιά και ένα υπνοδωμάτιο αριστερά που βλέπουν στη φάτσα του σπιτιού. Ο μεσαίος διάδρομος οδηγεί σε ένα μικρό μπάνιο και την κουζίνα τα οποία είναι σε άθλια κατάσταση σα να επιχείρησε κάποιος να ξεκινήσει ανακατασκευή. Πάραυτα βρύσες, λεκάνη, καζανάκι, νιπτήρες είναι λειτουργικά. Πίσω από την κουζίνα υπάρχει μικρή αυλή με συντριβάνι.

Στην σαλοτραπεζαρία υπάρχουν ε΄πιπλα και οικοσυσκευή κάποιου φίλου του ιδιοκτήτη που θα πρέπει να φύγουν. Στην κρεβατοκάμαρα υπάρχουν ολόκληρη η εντοιχισμένη ντουλάπα αλλά όχι στη θέση της, είναι ξυλωμένη και πρέπει να διαλυθεί σε μικρά κομάτια και να πεταχτούν. Άλλο ένα δείγμα του ότι κάποιος ξεκίνησε προσπάθεια ανακαίνισης αλλά σταμάτησε πολύ γρήγορα. Ρεύμα υπάρχει.

Μηχανή μπαίνει άνετα.

DSC_0177_small.jpgDSC_0178_small.jpgDSC_0179_small.jpg

DSC_0180_small.jpgDSC_0184_small.jpgDSC_0186_small.jpg

DSC_0187_small.jpgDSC_0188_small.jpgDSC_0189_small.jpg

Υπάρχουν όμως διάφορα ζητήματα που πρέπει να διερευνήσουμε και να ρωτήσουμε ειδικούς.

Είναι ένα άγχος μας ότι το σπίτι είναι σε γειτονιά και ποια θα είναι η σχέση μας μαζί τους.

Το τίμημα του ενοικίου δεν το ξέρουμε ακόμη, όμως συμφωνήσαμε πως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να περνάει τα 100€ δεδομένης της κατάστασης του σπιτιού.

Δεν είμαστε αρνητικοί και συνεχίζουμε να ψάχνουμε.

Όμως έχοντας θρονιαστεί στο πίσω μέρος του μυαλού μου η αποθήκη στην Πειραΐκή έχω ορίσει (για μένα) κάποια στάνταρς και προϋποθέσεις. Αν για παράδειγμα μας την άφηνε στα 150€ θα ήταν πολύ δελεαστική πρόταση.

Βύρωνα αυτό είναι και το ποσό που πρέπει περίπου να κινηθούμε.

Δημοσιεύτηκε
Όσο όμορφη και τέλεια και υπέροχη κι αν είναι η αποθήκη, νομίζω πως ένα πιο κεντρικό σημείο θα ήταν προτιμότερο.

Το σπίτι μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου! Γουστάρω! :D
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Να τα λετε νωρις αυτα! Δε σας προλαβαινω. Δουλευω Περιστερι Ακροπολεως 47. Την επομενη φορα το κλιμακιο αναζητησης περνα απο το γραφειο (ετσι για να πουλησουμε και λιγο μουρη με τα ραπαταταπατα) και ερχομαι μαζι! Να τσεκαρετε και ενα διαμπερες που ειναι διπλα στο ΚΕΚ Synergy την πλατεια στο Μπουρναζι. Δεν ξερω αν νοικιαζεται ακομα, αλλα αν ειστε στην περιοχη δειτε το... Εχει και σιδηροπλεγμα που κατεβαινει, και χωρα ανετα 40 μηχανες μεσα... Αν δε προλαβαιτε σημερα περναω αυριο απο εκει να τσεκαρω αν ειναι ακομα διαθεσιμο και να βγαλω φωτογραφιες...

Επισης για τα φορολογικα και το πως θα απεικονησουμε το νοικι στην δηλωση κλπ θα τα πουμε μαζι...
Γενικοτερα να ξερετε οτι παρεχω αφιλοκερδος τις υπηρεσιες μου, σε οσους εχουμε ταξιδεψει μαζι! Οποτε φροντιστε οι υπολοιποι να παμε/ερθετε καμια εκδρομη ;))

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Φιλέ Βυρωνα μου αρέσει πολύ οπ ως το ακούω αυτό στο μπουρναζι ,για δες και ενημερωσε και αν θες μαζευομαστε και παρεακι όσοι θέλουμε να πάμε να το δουμε και οι πίνουμε και το καφεδακι μας
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

τον χωρο μαααααααααααααςςςςςςςςςς και γεραααααααααααααααααααα  !!!!!!!

οσο με πληγωνουν τοσο με πορωνουν λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!

2016 δεν την γλυτωνεις λεμεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!! θα εισαι η χρονια που θα αποκτησουμε τον χωρο μαααααααααααααααςςςςςςςςςςς !!!!!!!!

:2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Μέλη που μας επισκέφθηκαν σήμερα: 28 

αυτο γραφει κατω κατω στην αρχικη σελιδα !!!!!!

δεν υπαρει περιπτωση λεμεεεεεεεεεε !!!!!

τετοια επισκεψιμοτητα μονο κουραγιο μπορει να μας δωσει μαγκες !!!!!!!

ολα ειναι δυνατα !!!!!!!!!!!! ολα γινονται !!!!!!!!!!!

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:

Δημοσιεύτηκε

Μέλη που μας επισκέφθηκαν σήμερα: 28 

Δυστυχώς σήμερα δεν νομίζω πως η επισκεψημότητα οφειλόταν για το "σπίτι" μας.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

γιαυτο το λογο ειχε επισκεψιμοτητα σημερα  :2:  :2:  :2:

Χρονια Πολλα Αλπικε Τριτωνα Και Royalist

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
ειστε εντελως εκτος ελληνικης πραγματικοτητας κυριοι.

κατα τα αλλα η ιδεα ειναι παρα πολυ καλη.

πειτε μου μολις καποιος γειτονας που θα δει κοσμο να μπαινοβγαινει και στειλει καποια δημοσια υπηρεσια,πχ ικα,σδοε,αστυνομια,η τους εξωγηινους γιατι κ αυτοι μπορει ν ερθουν εδω που ζουμε,τι θα γινει...?

καποιος θα ανοιγει κ καποιος θα κλεινει να υποθεσω?
αν ναι σκεφτειτε πριν απαντησετε.

αν πουλας κ οτιδηποτε μεσα στον χωρο αυτοματα πας σε αλλη πιστα.καταλαβαινουμε ολοι νομιζω.

εν πασει περιπτωση ειμαι μεσα στην φαση κ με βοηθεια κ με γνωσεις.

προσοχη ομως.το θεμα ειναι λεπτο.εχω δει κοσμο να σκοτωνεται κ φιλους να χωριζουνε για μα λα κι ες.

με σεβασμο παντα.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

σωστα μιλας !!!!  :thumbsup:

και ακριβως ολα αυτα συζηταμε , και θα συζηταμε ακομη περισσοτεροι ,για αυτο τον λογο οι συναντησεις θα γινουν ξανα και ξανα με οσους πιο πολλους θελουν και μπορουν ωστε να τα βαλουμε ΟΛΑ στο τραπεζι και να ξερουμε που παμε,

ξεβρακωτοι στα αγγουρια δεν θα παμε !!!!

ολα και οτι και οταν γινει θα γινουν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ  :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

το πιο σημαντικο βημα για εμενα προσωπικα εγινε !!!!

ξερεις πιο ειναι αυτο ?

σηκωθηκαμε απο τον καναπε και συναντιομαστε και ψαχνουμε !!!!

2 εχθες , 5 σημερα , 7 αυριο ,15 σε λιγο καιρο θελω να πιστευω !!!!!

ρωταμε ,διαβαζουμε ,μαθαινουμε ,προσπαθουμε ,και οταν θα εχουμε μαζεμενες ολες τις απαραιτητες γνωσεις απο ΟΛΟΥΣ τοτε πιστευω πως θα γινουν ολα τοσο απλα  :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

ειστε εντελως εκτος ελληνικης πραγματικοτητας κυριοι.

κατα τα αλλα η ιδεα ειναι παρα πολυ καλη.

Ευχαριστούμε και ευχαριστούμε....

πειτε μου μολις καποιος γειτονας που θα δει κοσμο να μπαινοβγαινει και στειλει καποια δημοσια υπηρεσια,πχ ικα,σδοε,αστυνομια,η τους εξωγηινους γιατι κ αυτοι μπορει ν ερθουν εδω που ζουμε,τι θα γινει...?

Από την στιγμή που θα ειναι νόμιμη η ενοικίαση, από την σιγμή που θα δεν γίνεται φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, απο την στιγμή που δεν θα γινονται παράνομες διακινήσεις και ύποπτες κινήσεις.....

...από πότε λοιπόν απαγορεύεται κάποιος να φωνάζει στον χώρο του όποιον θέλει;;;

Το ΙΚΑ γιατί να έρθει σε ένα σπίτι;;;

Η ΣΔΟΕ γιατί να έρθει σε ένα σπίτι;;;

Η Αστυνομία κι αν έρθει, θα δει και θα απέλθει.

Οι Εξωγήινοι καλώς να ορίσουν :)

καποιος θα ανοιγει κ καποιος θα κλεινει να υποθεσω?
αν ναι σκεφτειτε πριν απαντησετε.

Μπορεί και περισσότεροι απο έναν.

Θα πηγαινει κάποια ώρα και θα φεύγει κάποια άλλη.
Στο μεταξυ θα μαζεύονται οι υπόλοιποι..

Πού ειναι η ερώτηση παγίδα εδώ;;;

αν πουλας κ οτιδηποτε μεσα στον χωρο αυτοματα πας σε αλλη πιστα.καταλαβαινουμε ολοι νομιζω.

Σε αυτο έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.

εν πασει περιπτωση ειμαι μεσα στην φαση κ με βοηθεια κ με γνωσεις.

προσοχη ομως.το θεμα ειναι λεπτο.εχω δει κοσμο να σκοτωνεται κ φιλους να χωριζουνε για μα λα κι ες.

Η βοήθειά σου πολύτιμη, οι γνώσεις σου ανεκτιμητες.

Δεν έχεις αδικο.

Ηδη ξεκινήσαμε από τώρα :(

Δημοσιεύτηκε
οταν για οποιοδηποτε λογο απο αυτους που ανεφερα κ αλλους που δεν φανταζεστε ερθουμε αντμετωποι με την νεοελληνικη παρανοια και ρουφιανιλικι θα ξερουμε.
Δημοσιεύτηκε

Ηδη ξεκινήσαμε από τώρα :(

Για τον λόγο αυτό αρχίζω να αμφιβάλω αν πρέπει να το κάνουμε τελικά.

Ίσως σε κάποιους να δείχνει πως πρόκειται για μικρούλη κύκλο (κλίκα) μέσα σε έναν ήδη μικρό κύκλο που στο τέλος θα αρχίσει να καταπίνει φιλίες και να τις εξαφανίζει. Αυτό είναι που με φοβίζει περισσότερο από όλα, όχι οι εξωγήινοι.

Δημοσιεύτηκε
Το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι και τελικα κατεληξα.
Αν υπηρχε μικρος κυκλος αναμεσα μας...και τοτε γιατι παντα μα παντα ειναι ολοι ευπροσδεκτοι στις εκδρομες μεχρι τωρα..? Αρα απο την στιγμη που οποτε καποιος μπορει να ειναι παρων οπουδηποτε και η παρεα τον καλοσοριζει κι οχι μονο, γουσταρει κιολας που μαζευονται πολλοι, παει να πει πως οτι ισχυει στο forum θα ισχυει και στο Royal home.
Οποτε καλητερα θα ηταν να μην ξαναμηλησει καποιος για (κλικες) εδω μεσα μεταξυ μας.Ειμαστε μια ομορφη παρεα..!!
Παμε γερα για το σπιτι μας κι ολα θα πανε καλα.Θετικη ενεργεια και amita.
Δημοσιεύτηκε

amita.

Είπαμε να μη γράφουμε εδώ μέσα μάρκες, παραμονεύουν στις γωνιές οι ΣΔΟΕ.. :secret:

Δημοσιεύτηκε

Welcome royal home...

https://theentertainmentnut.files.wordpress.com/2012/06/et4.jpg

Οριστε...μεχρι και οι εξωγηινει...μαζι μας ειναι!!! 

Δημοσιεύτηκε

Σύντροχοι επιβάλλεται μια νέα συνάντηση, να τα πούμε από κοντά και να φωτίσουμε κι άλλες σκοτεινές και πιθανόν ύπουλες γωνιές του εγχειρήματος.

Για τη συνάντηση μιλάμε εδώ.

Κανονίστε ΟΛΟΙ τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις σας.. :madwife: 

Δημοσιεύτηκε

http://img08.deviantart.net/68c7/i/2011/249/0/2/royal___home_decor_by_azantigfx-d491bam.png

http://www.theroyalh...om/img/logo.png 

Τα ετοιμα σχεδια τα βαζω για να παρετε ιδεες.Οχι για να ακυρωσω του Χρηστο.Ειναι τρομερο του Χρηστο αλλα θελω και κορωνα.