Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Σύμφωνω με blaze ! την μοτοσυκλετιστικη μου νοοτροπία ΔΕΝ πρόκειται να την μετατρεψω σε εμπόριο ΠΟΤΕ ! ότι μπορω να προσφέρω το προσφέρω με μόνο αντάλλαγμα να βλεπω στα μάτια του άλλου ότι γουστατρει το ίδιο τις μηχανές όσο κι εγω !αν ποτέ συζητηθεί η εμπορευματοποίηση αυτού που Παμε να στησουμε εγώ θα αποχωρήσω ,ενημερωνω εκ των προτέρων !
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Υπόψιν είμαι 42 και κατασταλαγμενος στις απόψεις μου! δεν το παιζω ονειροπόλος ! έτσι είμαι και τωρα σε αυτή την ηλικία δεν θα αλλαξω
Δημοσιεύτηκε
παιδια το ποτε κ το παντοτε ειναι μεγαλες κουβεντες για να τις λες ευκολα........

.....μαζι σας ομως.κ γω τα ιδια με σας ειμαι.προσφατα αρνηθηκα πωληση μοτοσυκλετας σε φιλο για συναισθηματικους λογους.

απλα την κοιταξα κ δεν μπορουσα να την δωσω.......

υπαρχει παντως πολυ υλικο,για να στηθει το σπιτι ομορφο κ λειτουργικο....

θ τα πουμε απο κοντα συντομα.....
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Λοιπόν το σχέδιο που έφτιαξα κοστίζει 350 ευρω η εργασια και για τα δικαιωματα θέλω 3 ευρώ από οποίον σκεφτεί να το έχει σε μπλουζάκι ! πως σας ακούγεται? Τέτοιοι θέλετε να γινουμε ?
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Όλοι μαζί θα το χτίσουμε το σπιτακι ! Όλοι εισαστε απαραίτητοι με τις προτάσεις με τη συμμετοχή με τη φιλία ! δεν τίθεται θέμα οικονομικό, και μόνο η θετική ενέργεια από τον κάθε ένα ξεχωριστα είναι μεγάλη βοήθεια, οίκονομικα ΜΟΝΟ αν θέλει κάποιος και όσο μπορεί!
Δημοσιεύτηκε
...ο χωρος αυτος πρεπει να ειναι αποκληστηκα για στεκι που δεν θα αποσκοπει στο επιχηρηματικο κερδος...
...ο Γιωργος προσανατολιστηκε επαγγελματικα με τον σταυλο...
...οποιος θελει να κανει καποια επιχηρηση φυσικα και δεν θα ερθουμε εναντια του αλλα οχι μεσα σε αυτο το στεκι...ΟΧΙ...!!!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Για να πω την αμαρτία μου το χώρο τον θελω για να πινω την μπύρα μου με 90 σεντς από τη κάβα! Τι μπεηζανης είμαι άλλωστε!χα! χα! χα!
Δημοσιεύτηκε
οκ.αφιλοκερδης συλλογος.

να ξερετε οτι οτι δεν εχει κερδοφορα πορεια ωστε να καλυπτει τα λειτουργικα του εξοδα τουλαχιστον,να μην μιλησω για εξοδα επισκευων,συντηρησης,προμηθειων,αναβαθμισης κ τυχον υπηρεσιων που μπορει να προσφερει στα μελη του η στους επισκεπτες του,χρειαζεται συνεχη χρηματικη τροφοδοσια απο τους ανθρωπους που το διαχειριζονται ωστε να συνεχισει να υπαρχει.

.....συγνωμη προκαταβολικα ζηταω που μπορει να ακουγομαι φιλοχρηματος σε καποιους που δεν με γνωριζουν προσωπικα,αλλα εχωντας κανει πολλες επιχειρησεις στην ζωη μου κ εδω κ στο εξωτερικο εχω μαζεψει αρκετη εμπειρια στο αντικειμενο.

....αν λοιπον καποιοι φιλοι που με τον ενθουσιασμο που υπαρχει γυρω απο το θεμα υπερεκτιμησουν τις παρουσες οικονομικες τους δυνατοτητες,η βρεθουν στην δυσκολη θεση να μην μπορουν μελλοντικα να καλυψουν τις οικονομικες αναγκες που τους αναλογουν στην πληρωμη των παγιων υποχρεωσεων του συλλογου τι θα συμβει...?

δεν διαφωνω σε τιποτα μαζι σας,κ μ αρεσει ο ενθουσιασμος κ η παρορμητικοτητα.

εκει εξω ομως τα πραγματα αλλιως ειναι.
Δημοσιεύτηκε

εκει εξω ομως τα πραγματα αλλιως ειναι.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει έτσι όπως το λες, δηλαδή οι οικονομικές (και όχι μόνο) δυσκολίες εκεί έξω, να κάμψει τις αντοχές κάποιων από μας. Τον πρώτο, άντε τον δεύτερο χρόνο θα δείξει αν μπορούμε να  αντέξουμε.

Και τι έγινε..; το πολύ - πολύ να ρισκάρουμε  500-1000 € ο καθένας, είναι προτιμότερο από το να μη το κάνουμε καθόλου. Όπως είπες πιο πάνω "μια ζωή την έχουμε".

.....μαζι σας ομως.κ γω τα ιδια με σας ειμαι.προσφατα αρνηθηκα πωληση μοτοσυκλετας σε φιλο για συναισθηματικους λογους.

απλα την κοιταξα κ δεν μπορουσα να την δωσω.......

[Αν και δεν αφορά τούτο το θέμα] είσαι ασυγχώρητος, εφόσον προοριζόταν για φίλο. [/Μην απαντήσεις καθόλου].  :lipsrsealed:

Λοιπόν το σχέδιο που έφτιαξα κοστίζει 350 ευρω η εργασια και για τα δικαιωματα θέλω 3 ευρώ από οποίον σκεφτεί να το έχει σε μπλουζάκι ! 

Τι είπες τώρα..? Κάτσε να υπολογίσω, μπουμπλε, μπούμπλε... :think:

Μέσο όρο 5 τσιγάρα τράκα σε κάθε μάζωξη, φαγοπότι, μπυροσυνάντηση, μαστροσυνάντηση, εκδρομές και μπλα, μπλα, μπλα. :think:

52 συναντήσεις το χρόνο επί 4 χρόνια επί 5 τσιγάρα επί 0,20 € το τσιγάρο μα κάνουν 208 ευρώ, τα υπόλοιπα κάτι καφέδες, ξίδια μύδια.... μπουμπλε, μπούμπλε...  :think:  σε έχουμε ξεχρεώσει Μπεηζάνηηηηηηηηηη... :tongue0013:

Δημοσιεύτηκε
"Μια παρεα, καποτε, φτιαξαμε αυτο, ολοι μαζι... Χτισαμε, βαψαμε, σκουπισαμε, δωσαμε ο ενας για τον αλλο. Και γουσταραμε!"

Αυτο θελω να λεω στο παιδι μου, και να την εμπνευσουμε να το κανει και με τη δικη της παρεα, οταν θα μπορει...
Δημοσιεύτηκε
για να χαρακτηρισεις καποιον ασυγχωρητο πρεπει να κανεις πληρη κ αμεροληπτη παραμετροποιηση των δεδομενων που τον οδηγησαν στην αποφαση την οποια πηρε η στην πραξη την οποια διεπραξε.

μην απαντησεις..........

....
αν βαλουμε απο 500 1000 ε ο καθενας κ μαζευτουμε πχ 20 συμετεχοντες μιλαμε για 10000 εως 20000 ε.

με αυτα τα δεδομενα στηνεις φαση.
γιατι να μην την δουμε κ profitable....? οχι μεταξυ μας φιλε......οι παροχες προς τα μελη θα ειναι δωρεαν βασει καταστατικου.για τους ξενους μιλαω.....τους επισκεπτες,περαστικους,περιεργουςηρθα να δω τι φαση ειναι δω......μιλαω........

ο μπεηζανης απο οσα διαβαζω στο φορουμ κ χωρις να τον γνωριζω προσωπικα,βγαζει κ απο την μυγα ξυγκι να υποθεσω.....?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαζαζα......γουσταρω ρε......ειστε παρεακι απιστευτο....θαναι καλη φαση το σπιτι.....θα παιχτουν ασυλληπτα σεναρια κ σκηνικα κ γελια .......κ πολλα αλλα........
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Χα!χα!χα! Μπεηζανης λεμεεε! Και το 30 ευρω να μην εχω κάποιο μήνα να δωσω ,κάτι θα βρω να πουλησω κάνα καφέ θα μειωσω κάνα τσιγάρο θα το τρακαρω κάνα live θα κάνω και να το μερίδιο μου πως θα το βρω για το ενοίκιο να δωσω!χα!χα!χα!
Δημοσιεύτηκε

Εγώ είμαι αντίθετος στην ιδέα του χρηματικού κέρδους. Εξ αρχής δεν ήταν αυτό το ζητούμενο.

Και για κάντο μας λιανά ποιο είναι το δικό σου το συζητούμενο ΣπύRE..?  :blink:

Δημοσιεύτηκε
...παιδες αν βρειτε χωρο που να κοστιζει ετησια με ολα τα εξοδα 1500€ τοτε να ξερετε πως 99,999999% ειναι βιωσημο το θεμα και αυτο σας το λεω απο εικονα που εχω απο αντιστοιχο χωρο/συλλογο...

...το θεμα ειναι να ειμαστε προσγιωμενοι και ρεαληστες στο θεμα το κοστους απο εκει και περα ολα γινοντε με σεβασμο στην αντοχη του καθενα...

...εμπειρια υπαρχει για τ πως στηνοντε συντηρουντε τετοιες καταστασεις...μη μασατε...!!!

...φιλε μου κροκιδη αυτο που λες ειναι ωραιο αλλα με συμφωνητικα ετερειες καιμτετοια που εμεις δεν θελουμε να μπλεξουμε γιατι δεν θελουμε να κανουμε μαγαζι για να βγαζουμε λεφτα...
...εμεις θελουμε να κανουμε ενα χωρο για να βρησκομαστε να τα λεμα να μαστακονιαζουμε μηχανακια να κανουμε παρτι φιλοσοφικες συζητησεις παιδικες συζητησεις και πιραγματα, να μαλωνουμε και μετα να κλαιμε και να μη μας βλεπουν, να μαζευομαστε με τις οικογενειες μας σε τσιμπουσια που θα συμετεχουν ολοι με οτι μπορει ο καθενας, να κανουμε μαθηματα μηχανολογιας, ασφαλους οδηγησης μαγειρηκης...βραδιες κινηματογραφου...και οτι αλλο αποφασησουμε...
...ενα μοτοσυκλετηστικο πολιτιστικο κεντρο που θα εξεληχθει και θα στηρηζετε απο μια παρεα που θα ειναι γεματο αντηθεσεις...

...με βασικη αρχη ομως τον σεβασμο στην προσωπικοτητα, ιδιετεροτητα του καθενα μας...

...και για να μη μακρηγορο νομιζω πως καπως ετσι φανταζομαστε ολοι τον χωρο αυτο...

...αν κανω λαθος διορθοστεμε...
Δημοσιεύτηκε
καντε οτι γουσταρετε.και να βοηθησω θαρθω,κ να βαψω,κ να περασω ηλεκτρικα κ φωτα κ ηχεια κ διακοσμηση κ οτι αγαπατε..............

νταξει τωρα......?
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

, να μαζευομαστε με τις οικογενειες μας σε τσιμπουσια που θα συμετεχουν ολοι με οτι μπορει ο καθενας,

ειδικα αυτο  :thumbsup:  :2:  :2:  :2:  :D  :D  :D

NOE_8395_small.jpg

NOE_8415_small.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

καντε οτι γουσταρετε.και να βοηθησω θαρθω,κ να βαψω,κ να περασω ηλεκτρικα κ φωτα κ ηχεια κ διακοσμηση κ οτι αγαπατε..............

νταξει τωρα......?

μονο ενταξει ? :bow:

αυτη ειναι βοηθεια με τα ολα της !!!!!!

τετοια θελουμε !!!!

να σαι καλα ρε Αθανασιε ,τωρα μαλιστα :thumbsup:  μας ανεβαζεις το ηθικο :2:  :2:  :2:

:bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  :bike:  

το σπιτι ,οταν με το καλο αποκτηθει , θα ειναι ολονων :cheers:  

δικο σου σπιτι ειναι Αθανασιε και Γιωργο και Νικο και Μπαμπη και Κωστα και και και και ......  :thumbsup:  

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος