Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, Giorgos είπε:

σορρυ για την  παρέμβαση ... αλλά μόλις ειπε ο νικος για την σκεπή σκέφτηκα αμέσως το ενδεχομενο να έχει και ελλενιτ δηλαδή ΑΜΙΑΝΤΟ ! και επειδή φαίνεται και παλιά κατασκευή ίσως το "μακριά" να είναι σωστή συμβουλή...

Γιώργο τα ελενίτ και γενικά τα φύλλα αμιάντου είναι επικίνδυνα μόνο κατά την εργασία, δηλαδή όταν τα κόβουμε, τρυπάμε κ.λπ. Υπάρχουν ακόμα χιλιάδες κατασκευές με αμίαντο σε σκεπές και τοίχους, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά δεν έχουν φόβο, μόνο αν σου πέσουν στο κεφάλι..:blink:

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, noe είπε:

Γιώργο τα ελενίτ και γενικά τα φύλλα αμιάντου είναι επικίνδυνα μόνο κατά την εργασία, δηλαδή όταν τα κόβουμε, τρυπάμε κ.λπ. Υπάρχουν ακόμα χιλιάδες κατασκευές με αμίαντο σε σκεπές και τοίχους, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά δεν έχουν φόβο, μόνο αν σου πέσουν στο κεφάλι..:blink:

σωστο ειναι αυτό που λες, απλά θελει εναν ελεγχο εαν είναι σαπισμένα ( όπως πχ είναι η καμινάδα του λέβητα της διπλανή μας πολυκατοικία και η οποία λογικά θα πρέπει να αντικατασταθεί) γιατί τότε έχεις αιωρούμενα σωματίδια αμιάντου (ίνες αμιάντου)... καντε ένα τσεκ καλου κακου ::):

Δημοσιεύτηκε

Κάποια στιγμή κάναμε ένα διάλειμμα από το κουτσομπολιό και κινήσαμε οι ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ, Saos, noe, Gigas να δούμε το "κόκκινο συνεργείο", έστω απ' έξω. Φτάσαμε σταθήκαμε και οι τέσσερις έξω από την μεγάλη γκαραζόπορτα και αφήσαμε τη φαντασία μας ελεύθερη να τρυπώσει στο εσωτερικό να σχεδιάσει. Καναπές με μονόχρωμο ριχτάρι, μπιλιάρδο καλυμμένο με διάφανο πλεξιγκλάς για να το έχουμε σαν τραπέζι, μία Enfileld στο πατάρι, φωτιστικό από ζάντα ακόμα και κλασικό πολυέλαιο με γυαλάκια, ο ένας τοίχος βαμμένος από άκρη σε άκρη με το σήμα ΜΑΣ που φιλοτέχνησε ο Χρήστος..

350_500_logo_0_small.jpg

άλλος τοίχος ζωγραφιστός με προοπτική δρόμου, βιβλιοθήκη με όλα τα μοτοπεριοδικά μας, βιτρίνα για τα μοντελάκια μας, ράμπα/ες για τις άρρωστες μοτοσικλέτες μας, στερεοφωνικό για τις μουσικές μας, τραπέζια από βαρέλια, ψησταριά από θερμοσίφωνα, ξυλόσομπα για το χειμώνα και ανεμιστήρες οροφής για το καλοκαίρι.

Όλες αυτές και δεκάδες άλλες σκέψεις (οι περισσότερες θετικές) χώρεσαν να τρυπώσουν από τις χαραμάδες στο έρημο συνεργείο.

Γνωριστήκαμε και με τον μπογιατζή γείτονα (αυτός το είχε βάψει μας είπε) Πακιστανικής καταγωγής, πλην όμως πλέον βέρο Νικαιώτη μιας και όπως λέει έχει μένει εκεί 40 χρόνια..:blink: Πήραμε τις συμβουλές μας για τη γειτονιά και όλως τυχαία βρήκαμε πιο κάτω τον ιδιοκτήτη του moto japan, το συνεργείο μοτοσικλετών απέναντι. Μας εκτροχίασε ο συγκεκριμένος λέγοντάς μας πως κυκλοφοράνε δίμετρα ποντίκια μαζί με κάτι τσιπούρες από την υγρασία. Όμως αμέσως ξαναμπήκαμε στις ράγες μας, μιας και γνωρίζουμε να ψαρεύουμε, να κολυμπάμε, να κυνηγάμε τρωκτικά δίποδα (κυρίως).

Ακολούθως κινήσαμε να ρίξουμε μαι τελευταία ματιά στο μικρό μαγαζάκι, δεν χρειάστηκε να πούμε τίποτα, με μια ματιά συνεννοήθηκαν τα όνειρά μας πως δεν χωράνε εκεί.

Συμπέρασμα:

Υπάρχουν πολλές ακόμη αμφιβολίες να συζητήσουμε και επιβάλλεται μια και δύο συναντήσεις από τα περισσότερα μέλη που συμμετέχουν ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Η γνώμη μου είναι πως είμαστε πολύ κοντά και θα τα καταφέρουμε..:thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

Αλευρι ανακατεμενο με γυψο καλλιτεχνειας, μολις πιει νερο ο ποντικας...παπαλα!!!Πετρα το στομαχι. Εχω ξεκανει πολλους ετσι απο δαυτους.Ααα και μην ακουτε μ@λ@κιες απο τον καθενα εκει γυρο, δεν ξερετε τι συμφεροντα μπορει να εχει.Αν μας κανει...!!! Τσιμπιστε το.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

350_500_logo_0_small.jpg

Ναι ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

σε λιγες μερες , αντε το ανωτερο 30 μερες απο σημερα θα παραλαβουμε το κλειδι της λεσχης !!!!!!!

αυτο εχω καταλαβει και το καταθετω !!!!!!!!!

βιαστειτε οσοι συνενφιλνταδες ειχατε καποιους ενδιασμους , πλεον να δηλωσετε συμμετοχη ,γιατι ειναι κριμα να μην αποτελεσετε μερος αυτου του εγχειρηματος  που θα γραψει ιστορια !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

...άντε με το καλό παλικάρια...!!!

...Χρήστο να είσαι σίγουρος πως όποιος μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιο έξοδο θα συμμετέχει, δεν χρειάζεται να το φωνάζουμε συνέχεια...!!!

...πιστεύω δε πως όλοι αποτελούν μέρος αυτής της πορείας συμμετέχοντας αρχικά στο forum και δευτερευόντως στο εγχείρημα που κάνετε...!!!

...επίσης θέλω να πιστεύω πως οι πόρτες θα είναι ανοιχτές και σε όσους δεν δώσαμε μία, όχι τζάμπα και τρακαδόρηκα αλλά με τις δικες μας μπύρες στο χέρι ή βάζοντας ένα χεράκι στην ολοκλήρωση του τολμήματος. Ο καθένας με τον τρόπο του και τις ικανότητές του…!!!

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, bbk είπε:

...επίσης θέλω να πιστεύω πως οι πόρτες θα είναι ανοιχτές 

Ααααααα όλα κι όλα, ήδη έχουμε ορίσει πορτιέρη που θα κάνει το enfield control...:anger:

Οι αποστάτες θα τοποθετούνται σε περίοπτη θέση....

patari_enfield.jpg

δίπλα στην Enfield στο πατάρι..:lol2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
2 ώρες πριν, bbk είπε:

...επίσης θέλω να πιστεύω πως οι πόρτες θα είναι ανοιχτές και σε όσους δεν δώσαμε μία, όχι τζάμπα και τρακαδόρηκα αλλά με τις δικες μας μπύρες στο χέρι ή βάζοντας ένα χεράκι στην ολοκλήρωση του τολμήματος. Ο καθένας με τον τρόπο του και τις ικανότητές του…!!!

το ιδιο ακριβως δεν φωναζω και εγω ? δηλωστε συμμετοχη λεω , οχι δωστε χρημα :wink: η συμμετοχη χρειαζεται γιατι αυριο μεθαυριο θα θελουμε φιλους να ερχονται να βοηθανε στο στησιμο του χωρου ( καθαρισματα, βαψιματα, μερεμετια κ.τ.λ ) και στην επισκεψη οταν θα ειναι ετοιμος ο χωρος μας:beer:

Δημοσιεύτηκε

λοιπον αν και αποσταστης(προσωρινα) δηλωνω και εγω ΠΑΡΩΝ! χαιρομαι οχι μονο γιατι θα εχουμε εδρα αρα και ταυτοτητα αλλα και γιατι ολο αυτο γινεται με αγαπη και θετικη ενεργεια!! η βοηθεια μου ειναι με αυτα τα δεδομενα στα 20 ευρω το μηνα και οποιαδηποτε βοηθεια μπορω να δωσω τωρα που ειναι αρχη θα το κανω με ολη μου τη καρδια! να ειμαστε ενωμενοι και φιλοι και ολα θα μας πανε καλα! :) :) :) :bike::bike:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 hour ago, toliskal είπε:

δηλωνω και εγω ΠΑΡΩΝ:bike::bike:

ονειρο ζω μην με ξυπνατεεεεε λεμεεεεεεεεεε !!!!!!!!

γεια σου toliskal μαγκα !!!!!!:thumbsup:

αμαν τι εχει να γινει λεμεεεεεεεεεεε !!!!!!!

μεγαλωνει το παρεακι  !!!!!!!!!

who's next ? :bike::bike::bike:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ROYAL ENFIELD 

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2016 

Ναιιιιιιιι κυριοι , το ποταμι δεν γυρναει πισω !!!! το νερο μπηκε στο αυλακι !!!!! τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα !!!!! 

οταν κατι το θες πολλυ ολο το συμπαν συνομωτει υπερ σου !!!! 

:beer::beer::beer:

Δημοσιεύτηκε

Γειά σου Αποστόλη μάγκα και καραμπουζουκλή! (Αποστάτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι! Θα κάνουμε δικό μας πυρήνα, τα έχω σκεφτεί όλα, θα τα πούμε από κοντά.) :bad_smile:

Δημοσιεύτηκε

Εκεί θα γίνονται τα ξεφρενα πάρτυ των αποστατών. Για να έρθεις, θα πρέπει να έχεις πουλήσει μια enfield τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου! :grimace:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

εχουμε συναδελφικους χαιρετισμους και απο τα ηδη υπαρχοντα club enfield ανα τον κοσμο !!!!

οι παρακατω προσφερονται και για να συνδραμουν και ως προστασια !!!! ξερουν ολοι kung-fu :lol2:

FrontRow-SteelHorses%2BMid-BackRow-Gaden

ClubHouseThimphu.JPG

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
42 λεπτά πριν, χρηστος είπε:

οι παρακατω προσφερονται και για να συνδραμουν και ως προστασια !!!!

Τι είναι αυτά που ξεστομίζεις ώRE πρωτοπαλίκαρο Χρήστο Μπεηζάνη..?:ranting:

Φοβούνται ωRE οι Ενφιλντάδες τίποτα εκτός από την μπιέλα τους..? :blink:

βRE και οι ίδιοι αυτοπροσώπως χεζ άντζελες να έρθουν θα τους.. :bash:

:shooty:

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, χρηστος είπε:

FrontRow-SteelHorses%2BMid-BackRow-Gaden

Κοίτα τον τυπάκο στα δεξιά της φωτογραφίας...

Φέτα μπαίνει..

Ο Μάρκεζ της Ινδίας ::):

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, elifain είπε:

Παρατηρήστε τις μηχανές. Όλοι οι μαχητές του kung fu electra έχουν. Δεν είναι τυχαίο. :boss:

Ναι ναι...εχουν χαλασει και τις εχουν δωσει στα παιδια τους για να παιζουν!!::):

Δημοσιεύτηκε

Μπράβο ρε μαγκες χαρα στο κουράγιο σας. Ζηλευωωωωω!!!! Tέλειος φαίνετε ο χώρος ,αντε με το καλό

μη ξεχνάτε ενα μοτοστέκι πρέπει να έχει

livestage1.jpg

και

bar_1445256277.jpg

και φυσικα δεν ξεχνάμε ποτέ

Image result for pole dancing

αντε και κατι τέτοιο

Garage13.jpg

(τέλος spam)

Δημοσιεύτηκε
On 6/3/2016 at 6:31 PM, noe είπε:

Ααααααα όλα κι όλα, ήδη έχουμε ορίσει πορτιέρη που θα κάνει το enfield control...:anger:

Οι αποστάτες θα τοποθετούνται σε περίοπτη θέση....

patari_enfield.jpg

https://www.google.gr/#q=japan+style+by+stavros

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Στην  ΟΔΟ ΧΑΡΤΕΡΓΑΤΩΝ πισω απο το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  τηλ: 2109925728

Ενοικίαση, Αποθήκη 120 τ.μ., Βοτανικός, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός, € 110

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Τιμή
€ 110 / μήνα

Εμβαδό
120 τ.μ.

Τύπος
Αποθήκη

Χώροι
4

Όροφος
Ισόγειο

Επίπεδα
2

Έτος κατασκευής
1970

Διαθέσιμο από
Άμεσα διαθέσιμο

Τελευταία ενημέρωση
4/1/2016

Εσωτερικά Χαρακτηριστικά
2 WC, Ρεύμα: Τριφασικό

Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Μέσα μηνιαία κοινόχρηστα: 0 €, Επιτρέπονται κατοικίδια: Ναι, Οικιστική ζώνη, Χωρίς μεσιτική αμοιβή για τον ενοικιαστή

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, χρηστος είπε:

Στην  ΟΔΟ ΧΑΡΤΕΡΓΑΤΩΝ πισω απο το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  τηλ: 2109925728

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτή!!!!!
Εχει κάνει κάποιος κίνηση για επικοινωνία ήδη ή να το αναλάβω προς το απόγευμα;;;;;

Χρήστο, πού το βρήκες;;;

Εχει και φωτό;

ΥΓ. Ασε, το βρήκα στον Σπιτόγατο.

Δεν έχει φωτό. Θα τηλ. για πληροφορίες το απόγευμα και θα ενημερώσω!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Gigas