Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Κάτι πολύ χρήσιμο για τον υπολογισμό του ηλεκτρικού ρεύματος, είτε τριφασικό είτε μονοφασικό:

http://www.money-money.gr/tool/ipologiste-ton-logariasmo-tis-dei/59

Μας δίνει το τελικό ποσό χρέωσης συμπεριλαμβανωμένων όλων των ... νταβατζιλικίων που μπαίνουν στην ΔΕΗ.

Το κρατάμε για κάθε μελλοντική χρήση!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

cbk?panoid=-rPSJhujlRUdbMntnhwIaA&output  ισως ειναι αυτο ,δεν ξερω .... γιατι αν ειναι τα απεναντι αστο .... και γενικα η γειτονια ειναι τελειως ερημια .....

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο, ΚΑΜΜΙΑ σχέση ::):

Μίλησα με την κα Γρίβα (ιδιοκτήτρια) και τελικά το οίκημα δεν βρίσκεται στην οδό Χαρτεργατών που κοιτάζαμε.

Ναι μεν είναι στην περιοχή κοντά στο Γεωπονικό αλλά από την άλλη πλευρά της Χαρτεργατών.

Ισως έτσι να λέγεται και η περιοχή ολόκληρη και όχι μόνο ο δρόμος.

Τέσπα....

Ο χώρος είναι 140 m2 !!!!!!

Της εξήγησα για ποιά χρήση το θέλουμε.

Εκεί δίστασε λιγάκι επειδή μου είπε πως λόγω του ότι είναι ανοίκιαστο/άδειο για αρκετό καιρό δεν είναι κατάλληλο για την χρήση που το θέλουμε, μια και θα χρειαστεί επισκευές και μαστορέματα λόγω των φθορών που έχει.

Της απάντησα ότι το αν μας κάνει θα το κρίνουμε εμείς. Θα χρειαστεί να το δούμε για να αποφασίσουμε αν μας βολεύει ή όχι.

Χέρια υπάρχουν και μπορεί, εάν μας ταιριάζει να φτιάξουμε ό,τι χρειαστεί.

Ρολόι ρεύματος έχει, το ηλεκτρικό ειναι κομμένο και θα χρειαστεί επανασύνδεση (λογικό και αναμενόμενο).

Εχει μονοκατοικία απο κάτω και αυτόν τον χώρο τον χρησιμοποιούσε η ίδια για δικές τους δουλειές μέχρι κάμποσο καιρό πίσω.

Ακριβής διεύθυνση: Εδέσσης 7

Κοιτάζοντας στον χάρτη, βρήκα ότι είναι εκεί:

https://www.google.gr/maps/place/%CE%95%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82+7,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1+118+55/@37.9785752,23.7055605,201m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x14a1bcdd7cea6f85:0x69e27fc5626c608b!6m1!1e1

Μια φωτό του οικήματος παρμένη από το goggleth_Epsilondeltasigmasigmaetasigmaf%207_z

Κλικ επάνω της για μεγαλύτερη...

Η ιδιοκτήτρια θα μπορέσει να μας το δείξει από Πέμπτη και μετά, οπότε θα ειναι διαθέσιμη.

Δηλώστε συμμετοχή ώστε να μπορέσουμε να πάμε δύο-τρία άτομα να το δούμε μαζί.....

Αύριο πρωί, μπορώ να περάσω μια βόλτα απ' έξω και να του ρίξω μια ματιά, να πάρω μερικές φωτογραφίες  και να βολιδοσκοπήσω την περιοχή.

Με τα λίγα που έχουμε μέχρι τώρα:

Πλεονεκτήματα

• Υπεραρκετός χώρος
  • Εξαιρετική τιμή.
  • Γειτονιά (όχι έρημη βιομηχανική περιοχή) από άποψη ασφάλειας του χώρου

Μειονεκτήματα

• Ανάγκη επισκευών του χώρου (μένει να μάθουμε τι έκτασης)
  • Μικρή πόρτα εισόδου (για το αν μπαίνει μηχανάκι εκεί μέσα)
  • Γειτονιά (όχι έρημη βιομηχανική περιοχή) από άποψης δημιουργίας θορύβου από μέρους μας -αν και δεν νομίζω ότι θα είμαστε και τόσο θορυβώδεις)

Δημοσιεύτηκε

Παμε να το δούμε. .δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. .

Γιγα τράβα καμιά φωτογραφία αν πας. .

Και νά κάνουμε ραντεβού είμαι μέσα. .

Δημοσιεύτηκε

με ενα γρηγορο ψαξιμο στο google maps η Χαρτεργατων ειναι ενας μικρος δρομος ακριβως πισω απο το Γεωπονικο με 3-4 αποθηκες απο την μια και ενα εργοστασιο χαρτικων απο την αλλη

http://12833419_1710486685864026_299724566_n

http://12443294_1710486715864023_1067128165_n

http://12834795_1710486655864029_40435038_n

εμενα μου αρεσει και το σημειο και οι χωροι πρεπει να ειναι καλοι για αυτο που θελουμε, μπραβο Χρηστο! :headbanger:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

cbk?cb_client=maps_sv.tactile&authuser=0cbk?cb_client=maps_sv.tactile&authuser=0cbk?cb_client=maps_sv.tactile&authuser=0

αυτο κι αν ειναι royal home !!!! κανονικο σπιτι !!!!  και οπως ειδα ζουμαροντας χωραει ανετα μηχανη να μπει απο την πορτα μιας και ειναι διφυλλη η πορτα !!! και ειναι και με δευτερο οροφο το σπιτακι !!!:cheers:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αν και περνάω κάθε μέρα μπροστά του για να πάω στη δουλειά,

ποτέ δεν το είχα σκεφτεί ή φανταστεί ως έδρα της Λέσχης μας.

Όχι ότι πρόκειται να γίνει το συγκεκριμένο κτίριο η Λέσχη μας,

αλλά δεν μας εμποδίζει τίποτα να συνεχίσουμε ο καθένας,

να ονειρεύεται με τον δικό του τρόπο:

DSC_0001_2_small.jpg  DSC_0002_3_small.jpg

DSC_0004_1_small.jpg  DSC_0012_small.jpg

Μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες για να πω ότι να,
κάπως έτσι θα ήθελα να είναι το κτίριο που θα στεγάσει τη Λέσχη μας.
Το συγκεκριμένο βρίσκεται στα σύνορα Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Να του στείλω μήνυμα να μάθουμε την τιμή;
Νοεεεεεεε !!!!! θυμασε αυτες τις φωτο ? αυτα τα λογια ? 
τα ονειρα κυριοι γινονται πραγματικοτητα αν τα πιστευουμε !!!! αλλο σπιτι βεβαια αλλα οπως ξεκινησε ετσι ενα ονειρο ,σιγα σιγα δειχνει να παιρνει σαρκα και οστα !!!!:bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike:

φυσικα βεβαια και δεν ειναι τιποτα δεδομενο για αυτο το σπιτι στην Γεωπονικη , θα παμε να το δουμε και ελπιζω να ειναι πιο πολλα τα θετικα απο τα αρνητικα :thumbsup:
Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, mikezante είπε:

Πολύ όμορφο!

Αλλά έχει ενα μειονέκτημα ακόμα:

Είναι μακρυά από τους περισσότερους (τους πειραιωτες δλδ)

Αυτό δεν είναι μειονέκτημα αν μας κάνει Μάκη είμαστε μέσα. .:boss:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
14 λεπτά πριν, mikezante είπε:

το μειονεκτημα ειναι πως ειναι πισω απο την Γεωπονικη ,και γυρω γυρω θα νοικιαζουν φοιτητριουλες και σας φοβαμαι εσας τους ελευθερους μην ξελογιαστειτε και το κανετε δευτερο σπιτι σας :lol2:

Δημοσιεύτηκε
29 λεπτά πριν, mikezante είπε:

Πολύ όμορφο!

Για το πολύ όμορφο, επιφυλάσσομαι..

Θα πρέπει να το δούμε και μετά να κρίνουμε...

Οσο για το μειονέκτημα, καθόλου θα έλεγα.

Ισα ίσα που είναι κεντρικά και θα εξυπηρετεί όλον τον κόσμο είτε έρχεται από Δυτικά, είτε από Βόρεια, Νότια κλπ...

Νομίζω ότι ένα τέτοιο μέρος είναι ιδανικό για να εξυπηρετεί όσο γινεται περισσότερα άτομα.

Μακάρι να ταιριάξει η φάση, επειδή είναι too good to be true που λένε και στο χωριό μου ::):

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, χρηστος είπε:

cbk?cb_client=maps_sv.tactile&authuser=0cbk?cb_client=maps_sv.tactile&authuser=0cbk?cb_client=maps_sv.tactile&authuser=0

κανονικο σπιτι !!!!  

Εμένα γιατί μου φέρνει στο μυαλό κάτι από τα "σπίτια" με την κόκκινη λάμπα στην είσοδο..?:love:

Θα πάμε δις να το δούμε,ι να ζυγίσουμε τα θετικά και αρνητικά. Αύριο θα έχουμε μια πρώτη εκτίμηση.

Μπράβο Χρήστο για το ξετρύπωμα. Εκτός από ενιαίους χώρους εγώ είχα στα υπόψη και παλιές μονοκατοικίες.

Δημοσιεύτηκε
4 ώρες πριν, bbk είπε:

...νομιζω πως εγινε το ντιλ...!!!...ΜΠΡΑΒΟ παιδες...!!!

Σύντομα με δυό λόγια, πιέζει ο χρόνος...

Δεν έγινε κάποιο ντιλ ακόμη...

Απλά πήγαμε και είδαμε τον χώρο, τουλάχιστον απ' έξω για να διαπιστώσουμε αν μας κάνει.

Εχουμε ακόμη δρόμο για να γινει κάποιο ντιλ ::):

Εξωτερικά, λοιπόν, το οίκημα μας κάνει.

Τι σημαίνει αυτό;

Οτι είναι προσβάσιμο  ανά πάσα στιγμή και δεν μπλοκάρεται η είσοδος, η πόρτα είναι αρκετά μεγάλη για να μπαίνει και να βγαίνει άνετα ένα μηχανάκι, υπάρχει αυλή εσωτερικά που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τρια, ίσως και τέσσερα μηχανάκια μέσα από την πόρτα.

Κάτω είναι μια μονοκατοικία, επάνω είναι άλλος χώρος, ο οποίος μάλλον νοικιάζεται ολόκληρος και το πάνω και το κάτω...(εκτός κι αν κάνουμε κάποιο τραγικό λάθος κατανόησης)!!

Ο επάνω χώρος ανεβαίνει με σκαλιά εξωτερικά.

Η αυλή σκεπάζεται με κατασκευή οπότε είναι αρκετά προστατευμένος από την βροχή.

Η γειτονιά είναι τυπικά αθηναική με πολυκατοικίες γύρω γύρω αλλά και άλλες μονοκατοικίες.

Αυτά τα ολίγα βιαστικά προς τοπαρόν.

Φωτο θα ανεβάσει φαντάζομαι ο Noe, αν όχι προς το βραδάκι θα το κανω εγώ..

Τσάγια

Δημοσιεύτηκε

Ανάμεικτα τα συναισθήματα, τα περισσότερα είναι θετικά, αναμένουμε τη συνάντηση με την ιδιοκτήτρια την Πέμπτη, να μας ανοίξει να δούμε το εσωτερικό τι ελλείψεις παρουσιάζει. Η δική μου δουλειά θα είναι να φωτογραφίσω τους χώρους και να δω που θα βάλουμε την ψησταριά πίσω στην αυλή..!! :popcorn:

Στην τελευταία φωτογραφία προσπάθησα να δω το χώρο από ένα σπασμένο πατζούρι.

Η διαγώνια δείχνει το διόροφο της κατάστασης και την αυλή.

Ήθελα να πηδήξω μέσα και να εξερευνήσω αλλά ένα "γιγάντιο" χέρι με σταμάτησε και το ευχαριστώ..:wink:

DSC_0345_small.jpg DSC_0347_small.jpg DSC_0349_small.jpg

DSC_0350_small.jpg DSC_0351_small.jpg DSC_0355_small.jpg

DSC_0356_small.jpg DSC_0354_small.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

εμενα προσωπικα απο τις φωτο που βλεπω μου αρεσει παρα πολλυ ( μακαρι να ειναι και απο μεσα καλο )!!!!!

ειναι και ταιριαστης εποχης με τις εποχες που σε ταξιδευει και το ενφιλντ !!!!

αααχχχχ !!!! ποτε θα ερθει αυτη η μερα που θα μας πει ο Νοε ... σκουπες ανα χειρας ξεκιναει το καθαρισμα της νεας λεσχης :lol2::lol2::lol2:

%CE%9F%CE%B9_%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AF%CE

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

και μετα μολις θα ειναι ετοιμο ,

ξεκινανε τα τσιμπουσια με αρνια στη σουβλα πισω στην αυλη :cheers::beer:

1934-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B1+-%CE

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, noe είπε:

DSC_0349_small.jpg

H Mecome είναι ιταλική εταιρεία αυτοματισμών

Προφανώς, τις καλές εποχές ήταν εκεί τα γραφεία της (;) και έχει μείνει η ταμπέλα να το θυμίζει..

Υπάρχει και μια άλλη ταμπέλα που γράψει BS, το οποίο στα αγγλικά και σε συντομογραφία ειναι το "Bullshit".

Θα δείξει ::):

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, toliskal είπε:

ελπιζω να πανε ολα καλα και μπραβο Γιγα και Νικο για το τρεξιμο και την προσπαθεια!! :thumbsup::thumbsup:

Ναι.. τι να σου πω..
Αφορμή για καφεδάκι ήταν η φάση ::):

2 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Αντε να φυγει η ταμπελα BS και να μπει ταμπελα RE  :headbanger:

Απο προσβολή σε προσβολή πάμε ::lol: