Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

βρηκα επισης σημερα σε κουβεντα εκεινης της στιγμης  μονοκατοικια διοροφη στο Ικονιο Περαμα με αυλη στα 150 χωρις το αγχος γειτονων ,ειναι συναδελφου και εμενε η γιαγια του , δεν θελει μερεμετια ,μονο σκουπισμα σφουγγαρισμα  και να ξανανοιξει το ρολοι της ΔΕΗ ,θα παω να το δω την Πεμπτη μετα ή κατα την διαρκεια της συναντησης που κανονιζουμε πηγαινουμε παρεακι οσοι μαζευτουμε και θελετε καταληγοντας για μπυριτσα με μεζε στου Σπυρου  :geia: 

ειναι πισω απο την ΕΤΕΚΑ το μεγαλο βενζιναδικο οπως ξεκινας μετα τον Σκλαβενιτη να κατηφοριζεις προς Περαμα ,

ειναι μακρια για αρκετους αλλα μου αρεσει σαν ιδεα το σπιτι :geia:

οσο για προτεραιοτητες δικες μου για χωρο βαζω τις εξεις 

1. ενοικιο ως τα 150 αντε 170

2.να μην θελει τρελα μερεμετια

3. να εχουμε δυνατοτητα να μπαινουν μηχανες 

4.να μπορουμε να βαζουμε καμια μουσικη 

5.να εχουμε οσο το δυνατον πιο ανεξαρτητοποιηση σε σχεση με γειτονους οχι ομως να ειμαστε σε ερημιες

6. να εχουμε μια υποτυπωδη κουζινιτσα με νεροχυτη για τα ψησιματα και τα πλυσιματα μετα ::): ( ειμαι του μεζε ρε γαμωτο,γιατι να το κρυψω αλλωστε ):lol2::beer:

7. αποστασεις δεν με ενδιαφερουν τοσο ,παω παντου 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
7 ώρες πριν, Saos είπε:

Να τα βάλουμε κάτω και να ψηφίσουμε για το ποιός χώρος από όσους έχουμε βρει μας κάνει 

με τα οσα εχουμε βρει ως τωρα ειμαι δαγκωτο το μικρο στην παιδικη στεγη ( δεν το εκρυψα ποτε , το εχω πει παμπολλες φορες σε συναντησεις) , μετα το μεγαλο στην Παντειχίου και Κουντουριώτου 
και ευελπιστω οταν το δω να βγει το σπιτι στο Ικονιο αυτο ακριβως που θα γουσταρουμε ολοι και να καταληξουμε εκει.:bike::bike::bike:

παντως αν ηταν να διαλεξουμε σημερα , θα διαλεγα το μικρο ( τους λογους τους ανεφερα σε προηγουμενο post )αλλα αν η πλειοψηφια διαλεγε το μεγαλο θα ημουν μεσα εννοειται γιατι δεν μπορω να αρνηθω πως ειναι πεντακαθαρο , ανετοτατο και ομορφο:thumbsup:   

Δημοσιεύτηκε

Κύριοι εαν και δεν μου πέφτει άμεσος λόγος , πολύ μου άρεσε αυτο που είδατε εχθές. Καθαρό ωραίο με τζαμαρίες που ανοίγουν  και με άπλα.

Εαν δεν έχετε πρόβλημα στο να μπει μέσα μηχανη και να μπορείτε να την βάζετε για λίγο εμπρός (εφόσον έχετε βγάλει σωλήνα έξω για τα καυσαέρια) ειναι ότι πρέπει.

Αλωστε από κάπου πρέπει να αρχίσετε και μετά βλέπετε πως πάει πόσοι μαζεύεστε τη χρήματα παραπάνω σας μένουν και αποφασίζετε εαν την κάνετε για άλλου.

Δημοσιεύτηκε
34 λεπτά πριν, noe είπε:

Το σπίτι στο Ικονιο είναι 5 λεπτά διαφορά, αν είναι όπως το φαντάζομαι, αξίζει. 

5 λεπτά διαφορά, από τί;;;

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ με τον Σάος πρεπει να μαυζευτουμε ΟΛΟΙ και δουμε τα δεδομενα .Να παρουμε απόφαση. Θα προτείνω ημερομηνίες.  Παρασκευή 1/4 απόγευμα 

Σάββατο 2/4 πρωι

Δεύτερα 4/4 απόγευμα 

Εγώ μέσα σε οποιασδήποτε ημερομηνια

Δημοσιεύτηκε
23 λεπτά πριν, Gigas είπε:

5 λεπτά διαφορά, από τί;;;

Από το τελευταίο που είδαμε πρόσθεσε 5 λεπτά.  Θα πάω σε λίγο να το δω με Χρήστο. 

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις κι επειδή σε μία τελική η δική σου υπογραφή θα μπεί στο συμβόλαιο θέλω τώρα που το είδες από κοντά θέλω να μας πει την ολοκληρωμένη σου άποψη προκειμένου να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε κίνηση. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

πραγματι το ετησιο συμβολαιο για το ενοικιο του χωρου μας ειναι κατι που το εχω αναλαβει εγω :geia: 

η αποφαση ομως  για το ποιος θα ειναι ο χωρος μας  ειναι κοινη :thumbsup:

ολοι μαζι οι συμμετεχοντες αυτου του ομορφου εγχειρηματος θα διαλεξουμε απο κοινου τον χωρο που θα μας στεγασει ως τον ΠΡΩΤΟ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ROYAL ENFIELD  στην Ελλαδα :bike:

σημερα λοιπον ειδα τον μεγαλο χωρο και εχω να πω τα εξεις δυο μονο πραγματα :

1. ειναι πανεμορφος πεντακαθαρος και ανετοτατος ως χωρος.

2. προσφερεται αποκλειστικα για συναντησεις οπου θα πινουμε τα καφεδακια μας ή τις μπυρες μας τα βραδυα, σκεφτομαστε να στησουμε και ενα μπιλιαρδο στη μεση ( τρελη αποψη μιλαμε ) με χαλαρα τις μουσικουλες μας και στο βαθος θα στηθει ενας χωρος οπου θα μπαινει μηχανη για να ασχολιομαστε και να μαθαινουμε μαστορευοντας :bash: ή κανοντας μετατροπες :headbanger:

αυτο που πραγματικα με ενδιαφερει ειναι να συνηδιτοποιησουμε ΟΛΟΙ οι συμμετεχοντες πως ο χωρος αυτος ειναι ο συγκεκριμενος με τις συγκεκριμενες προδιαγραφες και αυτα μπορει να μας προσφερει,

ετσι ωστε να μην μετανοιωσουμε σε βαθος χρονου για αυτη μας την επιλογη και να μπορουμε να ανταπεξελθουμε στις οικονομικες απαιτησεις ενος ετους οπου και διαρκει το συμβολαιο 

πλεον μπαινουμε στο ζουμι της υποθεσης , η αποκτηση χωρου ειναι θεμα ημερων οπως ολα δειχνουν !!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ

:bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

φανταστειτε να φτιαξουμε καμια τετοια τεραστια  μπακιρενια ασπιδα να την στολισουμε στο κεντρικο τοιχο της αιθουσας :bow:

899319F0-764A-4008-AF54-4E5F3BD03B6F.jpe

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
5 ώρες πριν, tolis είπε:

Συμφωνώ με τον Σάος πρεπει να μαυζευτουμε ΟΛΟΙ και δουμε τα δεδομενα .Να παρουμε απόφαση. Θα προτείνω ημερομηνίες.  Παρασκευή 1/4 απόγευμα 

Σάββατο 2/4 πρωι

Δεύτερα 4/4 απόγευμα 

Εγώ μέσα σε οποιασδήποτε ημερομηνια

κυριοι ,ο Τολης προτεινε εδω και 5 ωρες συναντηση ωστε να γινουν οι τελικες οριστικες συζητησεις και να δρομολογησουμε τις εξελιξεις ,

εγω συμμετεχω για Παρασκευη αλλα θα προτεινα κατα τις 9 το βραδακι ,οχι απογευμα :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

Θα πρώτεινα  να ανοιχτή άλλο θέμα με τα προικιά της λέσχης και τη πρέπει να κάνουμε ανάλογα μα τον χώρο που θα έχουμε ..και να γίνει μια ομάδα που θα τα εγκρίνει για την διακόσμηση ..όχι εγω παντός  υπάρχουν στην ομάδα με πιο καλλιτέχνη μάτια.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

εσυ θα εισαι υπευθυνος οργανωσης εκδρομων με ελεγχο χιλιομετρικων αποστασεων , οικονομικου κοστους σε βενζινες και φαγητα και γενικης προετοιμασιας προ εκδρομης :thumbsup:

ελατε ομως να κανονισουμε σιγα σιγα ποτε θα γινει η συναντηση που λεει ο Τολης

1. χρηστος ( Παρασκευη 1/4/16 βραδυ στις 9 οπου θελει η παρεα) 

Δημοσιεύτηκε
18 ώρες πριν, χρηστος είπε:

εσυ θα εισαι υπευθυνος οργανωσης εκδρομων με ελεγχο χιλιομετρικων αποστασεων , οικονομικου κοστους σε βενζινες και φαγητα και γενικης προετοιμασιας προ εκδρομης :thumbsup:

ελατε ομως να κανονισουμε σιγα σιγα ποτε θα γινει η συναντηση που λεει ο Τολης

2. tolis οπου και όταν θελει η παρεα 

Δημοσιεύτηκε

3) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ  εγώ οπότε θέλει η παρέα. .

Απλός να συγχρονιστουμε να είμαστε όλοι για μια φορά. .για να πάρουμε κάποιες αποφάσεις ..:wink:

Δημοσιεύτηκε

Παρασκευη μαλλον με βολευει καλυτερα. Για συναντηση. Μετα τις 5 οτι ωρα. Βγαλτε χσρτη στην μονοκατοικια παρακαλω. 

Δημοσιεύτηκε
23 ώρες πριν, χρηστος είπε:

Κάτι έχετε ξεχάσει για την πρωταπριλιά αυτή..!!

Δημοσιεύτηκε
On 29/3/2016 at 10:12 PM, χρηστος είπε:

Χρήστο την Παρασκευή αυτή την ώρα θα πάμε να δούμε τους 7-ODDS

On 30/3/2016 at 8:58 PM, Βύρωνας είπε:

Βγαλτε χσρτη στην μονοκατοικια παρακαλω. 

Πήγαμε στην μονοκατοικία μαζί με τον Χρήστο αλλά τζίφος, ήταν ανηφορικά και το 350άρι δεν μπορούσε να ανέβει..:tongue:

29 λεπτά πριν, Βύρωνας είπε:

Τελικα συναντηση? Ωρα μερος??

Δεν υπάρχει περίπτωση να ταιριάξει να συναντηθούμε ΟΛΟΙ ταυτόχρονα σύντομα.

Στη Σύναξη της Γερουσίας μαζευόμαστε αρκετοί, αλλά ποτέ όλοι. Αύριο θα είμαστε 10:30 στο γνωστό σημείο για καφέ. Στο Χρήστο δώσαμε το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη στη Νεάπολη Νικαίας (πρώην βίντεο κλαμπ) για να ρωτήσει κάποιες λεπτομέρειες και πριν πάρουμε την απόφασή μας. Τα υπόλοιπα δικτυακά.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

συντροχοι !!!!! μιλησα το πρωι με τον ιδιοκτητη του μεγαλου χωρου , 

μια απορια που ειχα σε σχεση με τον εξωτερικο χωρο (  πρασια ) με το  θεμα παρκαρισματος μηχανων μου διευκρινησε πως ο χωρος ειναι κοινοχρηστος,

αρα ας γνωριζουμε πως θα παρκαρουμε εκει λογικα 2 με τρεις μηχανες ( μακαρι και περισσοτερες ) και μπορουμε να βαζουμε και αλλες δυο μεσα στο καταστημα απο την πλαγια πορτα και οι αλλες στο πεζοδρομιο ή στον δρομο ,

εγω ειμαι τελικα επισημα μεσα για το συγκεκριμενο ,αρκετα απο τα αλλα παιδια κατα ενα μεγαλο βαθμο κλινουν επισης προς τα εκει ,

επομενως περιμενω επισημο ναι και απο ολους τους συμμετεχοντες ( αλλοι 10 ειμαστε χωρις εμενα ,αν μετραω σωστα) ωστε απο μεσα της εβδομαδας που ερχεται αν συμφωνειτε και δεν σας φαινεται βιαστικο  να μιλησω με την λογιστρια μου για τα διαδικαστικα και να σφιξω τα χερια με τον ιδιοκτητη και να παραλαβουμε τα κλειδια :thumbsup:

received_10209283663757381_zps7ceuiydu.j