Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
37 λεπτά πριν, elifain είπε:

RE μη βάζετε αυτή τη φωτό για διαφήμιση! Κάνω κερατάκια στον Αλπικό... :bad_smile:

υπαγε οπισω μου Σατανα :lol2:

Αλπικος φιλε μου Σπυρε !!!! ενας απο τους πρωτους εμπνευστες και υπαιτιους  αυτου του ομορφου ταξιδιου που με προτροπη τους ξεκινησε  για την ιδρυση λεσχης :thumbsup:

large.bso008.JPG

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
42 λεπτά πριν, elifain είπε:

RE μη βάζετε αυτή τη φωτό για διαφήμιση! Κάνω κερατάκια στον Αλπικό... :bad_smile:

...βαλτου μαλια να μη φαίνετε...!!!

...αντε κανα τουρμπάνι...!!!

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, χρηστος είπε:

υπαγε οπισω μου Σατανα :lol2:

Αλπικος φιλε μου Σπυρε !!!! ενας απο τους πρωτους εμπνευστες και υπαιτιους  αυτου του ομορφου ταξιδιου που με προτροπη τους ξεκινησε  για την ιδρυση λεσχης :thumbsup:

large.bso008.JPG

Θα του κάνουμε κάδρο 

Photo4_thusavros_makariti.jpg

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, elifain είπε:

Εγω διαφωνώ Σπύρο. .δείχνει ομάδα που δεν έχει ταμπού έχει  χαβαλέ και ζωντάνια  και είμαστε μια γροθιά 

1 ώρα πριν, Nikoss Rocket είπε:

Θα του κάνουμε κάδρο 

Photo4_thusavros_makariti.jpg

Θέλω άγαλμα βρε. .

Αφήστε της Μαλ@@@κιες.

Σε αυτή την παρέα δεν υπάρχει πρώτος και τελευταίος. .είμαστε όλοι με την ίδια καψούρα που είναι το σπίτι μας. .

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

350_500_logo_0_small.jpg

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ !!!!

ροκαδικο ( ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΟ ) με ιστορια διαδρομης απο το 1975 ανεβασε στον κεντρικο προτζεκτορα του ωστε να τις βλεπουν ολοι οι πελατες αυτες τις εικονες!!!!!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ROYAL ENFIELD !!!!!!! YOU HAVE TRIED THE REST ,NOW TRY THE BEST !!!!!!!!!!!!!! 

Πλεον αυτη η παρεα απλα .... οτι και να οργανωνει .... ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!! 

20160513_231610_zps01miuvwe.jpg

20160513_231544_zpspimyufdq.jpg

20160513_234421_zpsvhn9cluo.jpg

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ROYAL ENFIELD 

YOU HAVE TRIED THE REST ,NOW TRY THE BESΤ

20160513_230715_zpscv3w4ud9.jpg

ΑΠΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ , ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 11 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ !!!!!!!!!!!!!! 

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ !!!!!!!! ΤΟ REAL THING EΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ !!!!!!!!!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ !!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

τα δερματινα γιλεκακια ειναι παλια μοδα :lol2:

εμεις ειμαστε in και προτιμαμε τα t-shirts :boss:::):::):::):

ασε που αν παρατηρησεις και το t-shirt του Στελιου στελνουμε και μυνηματα με ενα t-shirt:wink: Βορειοι φιλοι μας του Βαρδαρη εισαστε παντα διπλα μας σε οτι κανουμε  :thumbsup:

τελος , αυτο το παρεακι ειναι απλα ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!:beer:

Δημοσιεύτηκε

DSC_0483_small.jpg

DSC_0472_small.jpg

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ..!!

Ευάερο, ευήλιο, ευρύχωρο, απλό, ισόγειο, μα ίσως το πιο σημαντικό η πίσω αυλή για τα καφεδάκια, τα ποτά, τα ψησίματα.

Κι όλα αυτά στην περιοχή της Νίκαιας, σε άκρως συμφέρουσα τιμή που ντρέπομαι και να την αναφέρω εδώ.

Σχεδόν έχουμε συμφωνήσει με τον κυρ Νίκο (ένας από τους ιδιοκτήτες).

Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε από κοντά αύριο στο καφέ της Γερουσίας..!!

Όσοι πιστοί προσέλθετε..!! :popeanim:

Δημοσιεύτηκε

Πολύ καλό για αρχή και ακόμα καλύτερη η τιμή που μας δίνει μεγάλες δινατοτητες να κάνουμε πράγματα. .

Μου αρέσει πολύ. .

Δημοσιεύτηκε

Κι εμένα επίσης κύριοι!

Με καλύπτει απόλυτα από όλες τις απόψεις και η τιμή είναι σούπερ!

Ειμαι μέσα για αύριο στον καφέ της γερουσίας. 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Saos

Δημοσιεύτηκε

...τωρα μαλισταααααααααα...ευγε παιδες...στην συναντηση θα ερθω και εγω...τηλεφωνικος...επισης ολο αυτο το τσιλιμπλικι θα το αφήσει...???...γιατι αν τα αφησει, με τα υλικα αυτα κανετε ολα τα απαρετητα επιπλα και οχι μονο...

Δημοσιεύτηκε
3 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Χμου...... :think:

Κι όμως δεν είναι φιλοσοφία εν προκειμένω το λακωνικό σου σχόλιο.

Αν κι εμένα πολύ ρόδινα και ονειρικά μου φαίνονται όλα για να είναι αληθινά.

Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, noe είπε:

Κι όμως δεν είναι φιλοσοφία εν προκειμένω το λακωνικό σου σχόλιο.

Αν κι εμένα πολύ ρόδινα και ονειρικά μου φαίνονται όλα για να είναι αληθινά.

Νικόλα μην σου κάνει εντύπωση.

Παρά το ότι διανύουμε το 2016 η Νίκαια εξακολουθεί να είναι μια λαϊκή και ανθρώπινη γειτονιά. ( σε κάποια μέρη της ακόμα ευτυχώς )

Και μην ξεχνάς πως από ότι είδες με ξέρουν εκεί. 

Οι ντόπιοι είμαστε γνωστοί μεταξύ μας και κάπως ,κάπου ,κάποτε όλοι έχουμε βρεθεί σε κάποια παρέα. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

:love:  ειμαι μεσααααααααααα με τα χιλιααααααααααααα !!!!!!!!!!!!

οπως ακριβως ονειρευομουν τον χωρο μας !!!!!!!!!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΙΣΕ ΥΠΕΡ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!! Η ΛΕΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ !!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
11 λεπτά πριν, χρηστος είπε:

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΙΣΕ ΥΠΕΡ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!! Η ΛΕΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ !!!!!!!!!!!

REεεεε βιαστηκέ, απορώ πως ακόμη δεν έχεις αγοράσει οικόπεδο (σε καμιά στροφή).

Δημοσιεύτηκε

Δεν έχω θεμα με την γειτονιά .

Να τα πω και εδω και να ξεκαθαρίσω 

Σκεφτείτε  το εξής, αυτο έχει Χ και θέλει τα κερατά του το άλλο Χχ και ειναι έτοιμο.

δλδ μέσα στο χρόνο σίγουρα για να το φέρετε σε επιθυμητό σημείο θα πάει σίγουρα ένα χχ = δλδ με το άλλο που ειναι είδη έτοιμο βάζεις μέσα 10 κάδρα ένα καναπέ και τραπέζι και λες ανοίξαμε. 

Στόχος ειναι να,πούμε για τι το πάμε, δλδ στην λέσχη στην Πάτρα δεν νομίζω οτι βάζουνε μέσα μηχανη και την κάνουν βίδες. Δεν λέω κάτι θα σκαλισης αυτο το επιτρέπει και ο άλλος χώρος. Το Α και το Ω ειναι τι ζητάμε ? εγώ πχ θα ήθελα ένα μέρος να αράξω να πω λίγες κουβέντες να φάω ένα μεζέ και να πω 10 σαχλαμάρες να μου κάνει αισθητικά , ναι θα ήθελα και ο Νικος να μου ρυθμίση τις βαλβίδες (αχαχ που σε ρε Νοε) ομως αυτο ειναι 10 λεπτά υπόθεση άντε και αλλά 10 να αλλάξουμε λάδια. Για μένα το ιδανικό μέρος ειναι το βίντεο κλαμπ καθότι και σαν Έλληνες εκεί που θα παμε δεν θα ξεκουνισουμε γιατι και να βρεθεί κάτι άλλο θα αρχίσουμε: που να πάμε τώρα και εδω καλά ειναι που να πάμε τόσα πράγματα και εκεί θα ειναι ετσι κ.ο.κ.

Και μη ξεχνάτε  η βιτρίνα παίζει ρόλο ένα μαγαζί για να μπεις μέσα σε τραβάει πρώτα η βιτρίνα . Που θέλω να καταλήξω. Άλλο να δει ένα καινούργιο μέλος το 1 μαγαζί και άλλο το 2.  Βεβαια εδω να πω οτι εκφράζω μια γνώμη καθότι εσείς θα είσαστε εκεί κατα 99% και εγώ 1%.

Δημοσιεύτηκε

Μα κι αυτό θα γίνει πιο κούκλα ακόμα! Αν φύγει η σαβούρα, την οποία μπορεί καινα χρησιμοποιήσουμε, θα είναι σούπερ χώρος. Εγώ μέσα με 1.000:food:

Δημοσιεύτηκε

Εγώ τη βιτρίνα την έχω χεσμένη όταν το μπάτζετ μας είναι τόσο χαμηλό.

Και το βίντεο κλαμπ θέλει τα κέρατά του να γεμίσει, ενώ στο άλλο από τη σαβούρα θα κάνουμε πράματα με λίγη φαντασία. Ακόμα και τα καφάσια είναι χρήσιμα (εφόσον μας τα δώσει ο άλλος).

Νικόλα (κ. διαχειριστά) συμπάθα με, το βίντεο κλαμπ με τη βιτρινάρα του μου είναι πιο απρόσωπο και μη μου άπτου, ξέρεις μη κάνω φασαρία, μη λερώσω, μη κλάσω κ.λπ.

Το άλλο που είναι κάτω τσιμέντο και θα βάζω μέσα και ΟΛΑ τα μηχανάκια της παREας άμα γουστάρω, με τη δική του αυλή να τα λέμε, να τα ψήνουμε μαζί με τον ιδιοκτήτη  (γιατί ΟΧΙ που μου φάνηκε έξω καρδιά) είναι πιο ανθρώπινο.

Και που είσαι τη βιτρίνα τη φτιάχνουμε εμείς στο εσωτερικό, μας αρκεί η βιτρίνα η δικτυακή. 

Δημοσιεύτηκε

Εγώ πιστεύω πως είναι αυτό που θέλουμε. Νίκο αρχηγέ, καλύτερα να παιδευτούμε λίγο παραπάνω και να καραγουστάρουμε το χώρο, παρά να βάλουμε εναν καναπέ σε ένα ετσι και έτσι, χαμηλοτάβανο και ψυχρό βιντεοκλαμπ.

Όσο για μηχανές, έχω την υποψία ότι εντος θα βρίσκεται μέσα μόνιμα τουλάχιστον μία με δύο (από ότι ακούω στις σηζητήσεις εδώ και εκεί)!

:bike::bike::bike:

Δημοσιεύτηκε

Παράλληλα κύριοι έχω να σας παραθέσω το εξής. 

Το μαγαζι αυτό ειναι σαν τις κούκλες μας!

Θέλει πόνο και παίδεμα. Έτσι και θα το αγαπήσουμε πιο πολύ και θα δέσουμε σαν παρέα δουλεύοντας για να φτιαχτεί!

κι όπως είπε ο Noe ναι είναι πιο ζεστό από το μη μου άπτου!

Και στο τέλος τέλος κύριοι με το μπάτζετ που έχουμε θεωρώ πως είναι φιλέτο. 

Έχει μπόλικο χώρο ! Industrial γαρ!

Είναι υπέρ το δέον ψιλοτάβανο. 

Χωράει μέσα τις μηχανές μας. 

Έχει αυλή. 

Έχει ψησταριά με μερακλή ιδιοκτήτη. 

Έχει κάγκελα όπου ασφαλίζουν. 

Αλλά πάνω από όλα ειναι με 100€!

Δημοσιεύτηκε

Και έτσι για το στόρι...

Ξεκινάμε με Λεωνίδα να πάμε σε φίλο ηλεκτρολόγο να μετρήσουμε τα κορίτσια μας,

αφού τελειώσαμε γρήγορα μιας και έχουμε τις πιο όμορφες και αξιόπιστες Enfield (bbk μη γελάς),

λέμε δεν πάμε να δούμε δυο μαγαζάκια εκεί κοντά; Το ένα μας είχε γυαλίσει από παλιά.

Άφιξη στο πρώτο. 'Ένα γωνιακό τέως μικρό καφέ - κρεπερί στο τέρμα της Κύπρου CINE CAFE μου φαίνεται έγραφε. δίπλα σε παράθυρο ένας παππούς έτρωγε στο εσωτερικό και η άσπρη Κολοκοτρωναίικη μουστάκα του χόρευε.

- Εεεεεε μπάρμπα, δικό σου είναι..?

δεν μου απάντησε, μόνο με νεύμα μου έδωσε να καταλάβω πως είναι ο ιδιοκτήτης και σηκώθηκε, βγήκε, μας χαιρέτησε, μας άνοιξε το μαγαζί να μπούμε να το δούμε. Μικρούλη, θάταν μετά βίας 30 μέτρα, όμως χαριτωμένο με παλιακό στυλάκι, τουαλέτα και κουζίνα.

- Εσείς δεν πήρατε τηλέφωνο να το δείτε? (μας ρωτάει).

Μας μπέρδεψε ο παππούς με άλλους υποψήφιους και στο τέλος της κουβέντας μας είπε για την 300άρα που ζητούσε (στα έλεγα Λεωνίδαμμμ).

Περάσαμε κανα δυο ακόμη (αν και δεκάδες επί δεκάδων είναι κλειστά σα χάροι τα μαγαζιά το ένα δίπλα στο άλλο) μέχρι να καταλήξουμε στο άνωθεν εικονιζόμενο των 100 ευρώ. Το εν λόγω το είχε βρει ο Λεωνίδας και είχαμε μιλήσει μόνο τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη. 

Σταματάμε απέξω και βλέπω από πλαϊνή πόρτα να ξεπροβάλει ο κυρ Νίκος (δεν ήξερα ποιος ήταν).

- Ξέρετε για το μαγαζί που νοικιάζεται? 

- Του μπατζανάκι μου είναι (νομίζω πως είπε)

Και μόνο το χαμόγελο που ανταλλάξαμε μαζί με τις κατ' ανάγκην κουβέντες συστάσεως, μας ξεκλείδωσε το λουκέτο και μπήκαμε μέσα.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατ' ιδίαν δεν είναι ανάγκη να τα γράφω εδώ. Σημασία έχει ότι από το ψάξιμο που έχω κάνει σε γειτονιές και ιδιοκτήτες που μίλησα, ο συγκεκριμένος (κυρ Νίκος) ήταν μακράν πιο πρόσχαρος δίχως καχυποψία. Γιατί όταν ακούν για μοτοσικλέτες αρχίζει η ανάκριση πριν καν προλάβεις να κατέβεις από τη μοτοσικλέτα σου.

Μέχρι να καταλήξουμε κλειδώνω τον ενθουσιασμό μου και πάμε αύριο (μεθαύριο) να το ξανασυζητήσουμε μεταξύ μας και με τον ιδιοκτήτη μήπως κάτι μας ξέφυγε σημαντικό για τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος μας.

Δημοσιεύτηκε
29 λεπτά πριν, noe είπε:

Και έτσι για το στόρι...

Ξεκινάμε με Λεωνίδα να πάμε σε φίλο ηλεκτρολόγο να μετρήσουμε τα κορίτσια μας,

αφού τελειώσαμε γρήγορα μιας και έχουμε τις πιο όμορφες και αξιόπιστες Enfield (bbk μη γελάς),

λέμε δεν πάμε να δούμε δυο μαγαζάκια εκεί κοντά; Το ένα μας είχε γυαλίσει από παλιά.

Άφιξη στο πρώτο. 'Ένα γωνιακό τέως μικρό καφέ - κρεπερί στο τέρμα της Κύπρου CINE CAFE μου φαίνεται έγραφε. δίπλα σε παράθυρο ένας παππούς έτρωγε στο εσωτερικό και η άσπρη Κολοκοτρωναίικη μουστάκα του χόρευε.

- Εεεεεε μπάρμπα, δικό σου είναι..?

δεν μου απάντησε, μόνο με νεύμα μου έδωσε να καταλάβω πως είναι ο ιδιοκτήτης και σηκώθηκε, βγήκε, μας χαιρέτησε, μας άνοιξε το μαγαζί να μπούμε να το δούμε. Μικρούλη, θάταν μετά βίας 30 μέτρα, όμως χαριτωμένο με παλιακό στυλάκι, τουαλέτα και κουζίνα.

- Εσείς δεν πήρατε τηλέφωνο να το δείτε? (μας ρωτάει).

Μας μπέρδεψε ο παππούς με άλλους υποψήφιους και στο τέλος της κουβέντας μας είπε για την 300άρα που ζητούσε (στα έλεγα Λεωνίδαμμμ).

Περάσαμε κανα δυο ακόμη (αν και δεκάδες επί δεκάδων είναι κλειστά σα χάροι τα μαγαζιά το ένα δίπλα στο άλλο) μέχρι να καταλήξουμε στο άνωθεν εικονιζόμενο των 100 ευρώ. Το εν λόγω το είχε βρει ο Λεωνίδας και είχαμε μιλήσει μόνο τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη. 

Σταματάμε απέξω και βλέπω από πλαϊνή πόρτα να ξεπροβάλει ο κυρ Νίκος (δεν ήξερα ποιος ήταν).

- Ξέρετε για το μαγαζί που νοικιάζεται? 

- Του μπατζανάκι μου είναι (νομίζω πως είπε)

Και μόνο το χαμόγελο που ανταλλάξαμε μαζί με τις κατ' ανάγκην κουβέντες συστάσεως, μας ξεκλείδωσε το λουκέτο και μπήκαμε μέσα.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατ' ιδίαν δεν είναι ανάγκη να τα γράφω εδώ. Σημασία έχει ότι από το ψάξιμο που έχω κάνει σε γειτονιές και ιδιοκτήτες που μίλησα, ο συγκεκριμένος (κυρ Νίκος) ήταν μακράν πιο πρόσχαρος δίχως καχυποψία. Γιατί όταν ακούν για μοτοσικλέτες αρχίζει η ανάκριση πριν καν προλάβεις να κατέβεις από τη μοτοσικλέτα σου.

Μέχρι να καταλήξουμε κλειδώνω τον ενθουσιασμό μου και πάμε αύριο (μεθαύριο) να το ξανασυζητήσουμε μεταξύ μας και με τον ιδιοκτήτη μήπως κάτι μας ξέφυγε σημαντικό για τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος μας.

Τα κόρνα μου αγαπητέ!!!

Έτσι ακριβώς και να φανταστείτε πως το μεγάλο πανηγύρι ξεκίνησε στην κουβέντα για την ψησταριά!

Γούσταρε με τα μπούνια ο κυρ Νίκος!

- Σας την αφήνω βάλτε τα κρέατα κι εγω θα βάλω το ούζο!

Άσε που αν δοκιμάσετε τα πικάντικα σουτζουκάκια μου θα πάθετε!

Γίνεται μετά από αυτή την κουβέντα να μην ταξιδέψει το μυαλό σου....;

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, noe είπε:

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ..!!

t2802.gift2824.gift2819.gif

Kαι θα είμαστε όλοι μια χαρούμενη παρέα

t2825.gif

Μέσα για ΑΥΤΟ το οίκημα!!!!!
Είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ

Παμε να το πάρουμε ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ::):

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Gigas