Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
12 ώρες πριν, elifain είπε:

:think:

το νου σας ρεμαλια βιντεακι που ανεβασα ,αφορα ολους μας μηδενος εξαιρουμενου  ,αφορα και εμενα και ολους :wink:

αφορα επισης στην δυναμη που εχουμε ως παρεα, σε ολα αυτα που εχουμε καταφερει σε πεισμα των καιρων , στο χρηματικο ποσο που εχει μαζευτει και μας καλυπτει ανετοτατα για ενα γεματο χρονο να εχουμε το σπιτι μας :headbanger:

το νου μας λοιπον γιατι ο Σεπτεμβρης πλησιαζει και το Royal Home μας περιμενει  :bike::bike::bike:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

καποιος ειπε σε αυτο τον μπομπιρα οτι ειναι αδυνατον να αποκτησουμε λεσχη ...... δειτε την αντιδραση του  :lol2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

παμε γερααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!! ο Σεπτεμβρης ειναι κονταααααααααααααα !!!!!!!!

ανεξαρτητως αν θα φυγω για το νησι απο Νοεμβρη-Δεκεμβρη αποφασισα να επανελθω και στο οικονομικο θεμα συνεισφεροντας αναγκαστικα ομως με μικροτερο ποσο λογω των γνωστων προβληματων που δημιουργηθηκαν εξαιτιας της μεταθεσης ,

θα τα καταφερουμε ρεεεεεεεεε οπως τα καταφερνουμε παντααααααααααα λεμεεεεεεεεε :beer:

και ας δανειστω την κομματαρα που ανεβασε ο ελιφαιν να μας ανεβαζει την ψυχολογια !!!!!!!παμε με γκαζια ΨΗΛΑ 

:bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
3 ώρες πριν, χρηστος είπε:

καποιος ειπε σε αυτο τον μπομπιρα οτι ειναι αδυνατον να αποκτησουμε λεσχη ...... δειτε την αντιδραση του  :lol2:

για αυτο λοιπον να μην διανοηθει ξανα κανενας κακοπροαιρετος οτι η λεσχη δεν θα γινει γιατι την ημερα που θα ανοιξει τις πορτες της θα γελανε περισσοτεροι απο εναν μπομπιρες  για ολους αυτους τους κακοπροαιρετους :lol2:

Δημοσιεύτηκε

Φίλε μου,  δυστυχώς το όνειρο απομακρύνεται.  Τον Σεπτέμβριο θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
27 λεπτά πριν, noe είπε:

Φίλε μου,  δυστυχώς το όνειρο απομακρίνεται.  Τον Σεπτέμβριο θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια. 

τωρα με ισοπεδωσες ........ :cray:

::):::):::):μην τα παρατατε ρεεεεεεεεεεεεεεεε , τα δυσκολα στη ζωη ειναι και τα καλλυτεραααααααα :bike::bike::bike:

Δημοσιεύτηκε

...σε ολο το εγχηρημα ειχα και εχω καποιες διαφωνιες ή καλυτερα ανησυχιες...αλλα Noe θα συμφωνησω με χιλια με το Χρησταρα...οταν ξεκηνας κατι καινουργιο μπροστα σου ορθονοντε εμποδια που τα ξεπερνας πολυ ευκολα με βοηθεια απο καλους φιλους...και ειμαστε γεματοι απο τετοιους εδω μεσα...!!!

...ασε που δεν τα βαζουμε κατω στην πρωτη δισκολια...!!!

...ασε και το αλλο πως καθε δισκολια μας κανει πιο ορημους για το επομενο βημα...

...οποτε βουρ και θα τα καταφερετε...ειμαι περισσοτερο απο ποτε σιγουρος...!!!

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Σε λίγες μέρες ο Σεπτέμβρης μας έρχεται,  είναι ο μήνας  που πρέπει να ανασυνταχθούμε και να ζυγίσουμε τις δυνάμεις μας. Να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις.

Προτείνω καφεδοσυνάντηση την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 10:30 στο καφενείο ερατώ στην πλατεία Δαβάκη Νίκαιας.

Μιας και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες πείτε αν σας βολεύει η μέρα ή προτείνετε πότε και που..;

Δημοσιεύτηκε

...εχω την αισθηση πως λογο εποχης και γενικης αποδιοργανωσης λογο καλοκαιρινων διακοπων, πως καλο θα ηταν να πεσει και κανα τελεφωνο αναμεταξυ σας...

...αντε με το καλο παιδες...!!!

Δημοσιεύτηκε

... παιδιά καλή αρχή! εγώ δυστυχώς δεν θα μπορώ ... αλλά θα είμαι με το πνεύμα εκεί...

επίσης να υπολογίζετε και το τιμόνι (από electra νομίζω...), που μου είχε δώσει ο Νίκος πριν λίγο καιρό, για την κάβα του royal home...

χαιρετισμούς!  

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα και καλο Χειμώνα σε όσους εχουν τελειωσει με τις αδειες τους. Εχω αλλα δυο τριημερα και μετα τα κεφάλια μέσα, οπότε την Κυριακή  δεν με βολεύει. Να προτείνω Τρίτη ή Τετάρτη απόγευμα; Αλλα και την Κυριακή να γινει η συναντηση θα έιμαι τηλεφωνικώς εκεί.

Δημοσιεύτηκε

Τόλη την Κυριακή θα πάμε όσοι μπορούμε για καφέ στη Νίκαια, σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις να είμαστε περισσότεροι και να τελειώνουμε με αυτό το θέμα που εκκρεμεί. Δηλαδή το κάνουμε ή δεν το κάνουμε.

Πρότεινε σε παρακαλώ πότε και που θα ξανασυναντηθούμε, γιατί όλη αυτή η διαδικασία τουλάχιστον για μένα ήταν πολύ ψυχοφθόρα τους τελευταίους δύο μήνες.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα, μετα απο την παροτρυνση του Νικου παιρνω την σκυταλη και το βιβλιο εσοδων και προτεινω την  ΤΡΙΤΗ 6/9 το απογευμα συγκεντρωση 19:00 ή 20:00 στον ΠΟΝΤΙΟ ή στον ΣΤΑΜΟ Ή ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Κουκάκι  που ειχαμε ξαναπαει. Λογω του καλοκαιριου ο καθενας εχει του λογους του να μην μπορει να παρεβρεθει αλλα πρεπει να παρουμε μια αποφαση.Αν καποιος εχει να προτεινει καποιο αλλο σημειο ή αλλη ημερομηνια αργότερα, παρακαλώ ας το γραψει. 

Δημοσιεύτηκε

Την κυριακη θα ερθω (απλα ιςως οχι για πολυ) και υποθετω και την τριτη. Χωρις μοτοσυκλετα μαλλον αλλα δε πειραζει...

Δημοσιεύτηκε
On 31/8/2016 at 5:10 PM, tolis είπε:

προτεινω την  ΤΡΙΤΗ 6/9 το απογευμα συγκεντρωση 19:00 ή 20:00 

Εγώ προτείνω μιας και θα πάμε να αποχαιρετίσουμε τον Χρήστο, να πάμε καμιά ώρα νωρίτερα (21:00) να τα πούμε ήσυχα, πριν μας σκεπάσει ο Χρήστος με την μπάσα βροντοφωνάρα του..!! :lol9:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

350_500_logo_0_small.jpg

12669803_998837846839518_192370057_o.jpg12788262_1009516789104957_430566927_n.jp12674934_998838690172767_1770944878_o.jp

:geia: