Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

βάλτε με κ μένα μέσα.

Θεωρώ ότι χρειάζονται παραπάνω άτομα από 10. Περίπου 15-20. αλλά από την άλλη σημαντικό είναι και να ξεκινήσει κάτι.

Όπως είπα κ στον Νίκο έχω να φέρω και κανα τραπέζι, καρέκλες κλπ

• 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε

1 hour ago, ΑΡΓΥΡΗΣ είπε:

ΠΑΙΔΕΣ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΓΩ!!

Αργύρη είχα μεγάλη ανάγκη μια κουβέντα σε αυτό το ποστ, ακόμα και αρνητική.

Ανοίγοντας την ειδοποίηση  στο mail μου η ανησυχία μου μετατράπηκε σε χαρά.

ΣυνοδοιπόRE όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό το μήνυμά σου ισοδυναμεί με το δεκάρι το καλό..!!

Βυρωνας 

tolis                                                    

noe

Mixalos

elifain

Αθανάσιος Μαραγκος

mikezante

fantom duck

barbaGiannis

ΑΡΓΥΡΗΣ

Αν συμφωνείτε να κανονίσουμε μία συνάντηση για καφέ το Σαββάτο το πρωί στη Νίκαια (κατά την 10:30 στο περιβολάκι) , να συζητήσουμε και να πάμε να ξαναδούμε το "σπίτι" όσοι έχουν ακόμα αμφιβολίες για το χώρο. Αλλά και όποιες άλλες αμφιβολίες. Νομίζω τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να προχωρήσουμε. 

Χάσαμε την ευκαιρία του Απριλίου, αν δεν το αποφασίσουμε τώρα θα μας μείνει ο καημός και το όνειρο. 

Απόφαση, πριν την Πανελλήνια και στη Ζάκυνθο να το γιορτάσουμε..:beer:

Χτες έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία της ΛΕΚΛΑΜΠ και αναθάρρεψα.

Ξεκουνάτε REεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..!! :ranting:

Ποιοι μπορούν να έρθουν το Σαββάτο 24 Σεπτέμβρη?

Δημοσιεύτηκε

Ειναι δυσκολο να ερθω αυτην την ωρα.Θα μπορουσα σιγουρα νωριτερα απο 10:00 και αργοτερα απο 13:00.Θα προσπαθησω  Νικο εστω να ερθω για μια συντομη βολτα απο εκει  γιατι και εγω θελω πολυ να κυλησει το θεμα  και να καταληξουμε!!Οποτε αδερφια βουουουρ στον πατσα!!!!!!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος fantom duck

Δημοσιεύτηκε
12 ώρες πριν, mikezante είπε:

Να το κανουμε λιγο αργοτερα να ερθω και γω;; (Μπορω 12:00 που τελειωνω να ειμαι εκει!)

Μάκη εκεί θα είμαστε, θα σε περιμένουμε, αφού ξέρεις ότι το δυαλάμε περίπου στις 13:30 (έχουμε και τα ψώνια της λαϊκής).

23 λεπτά πριν, fantom duck είπε:

Ειναι δυσκολο να ερθω αυτην την ωρα.Θα μπορουσα σιγουρα νωριτερα απο 10:00 και αργοτερα απο 13:00.Θα προσπαθησω  Νικο εστω να ερθω για μια συντομη βολτα απο εκει  γιατι και εγω θελω πολυ να κυλησει το θεμα  και να καταληξουμε!!Οποτε αδερφια βουουουρ στον πατσα!!!!!!!

Μιχάλη τις ξέρω/ουμε τις απόψεις σου, αν δεν μπορείς να έρθεις μην παιδεύεσαι.

:geia:

Δημοσιεύτηκε

Ίσως κατέβω πιό αργά για να σας ευχηθώ για την πανελλήνια. Ο καφές θα είναι πριν ή μετά την επίσκεψη στο ακίνητο?

Δημοσιεύτηκε
On 21/9/2016 at 2:37 PM, ΑΡΓΥΡΗΣ είπε:

ΠΑΙΔΕΣ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΓΩ!!

ουαου!! Δεκα ατομα? Αντε αλλος ενας κ ξεκιναμε προπονησεις κ κανα φιλικο.....

Δημοσιεύτηκε

10:30 στην πλατεία Δαβάκη Νίκαιας καφέ ερατώ αύριο, εκτός του royal home θα οργανωθούμε και για την πανελλήνια και το dgr

1) noe

2) Αργύρης 

3) elifain 

4) mixalos

5) Mikezante

6) Βυρωνας 

7) SSAV

8)...? 

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, noe είπε:

10:30 στην πλατεία Δαβάκη Νίκαιας καφέ ερατώ αύριο, εκτός του royal home θα οργανωθούμε και για την πανελλήνια και το dgr

1) noe

2) Αργύρης 

3) elifain 

4) mixalos

5) Mikezante

6) Βυρωνας 

7) SSAV

8)...? 

οκ

Δημοσιεύτηκε

Με την παρουσία των εφτά από τους δέκα πήραμε την απόφαση να το ξεκινήσουμε. Δύο εκ των οποίων θα αναλάβουν να έρθουν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη και να μισθωσουν το χώρο. 

Ελπίζουμε να συμφωνήσουμε με τον ιδιοκτήτη που ήδη έχουμε έρθει σε επαφή την άνοιξη που μας πέρασε. Εφόσον ο χώρος είναι ξενοικιαστος ακόμη δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα και μέσα στον Οκτώβρη να μπούμε μέσα. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

12669803_998837846839518_192370057_o.jpg12674934_998838690172767_1770944878_o.jp12736922_998838046839498_2140595468_o.jp12675185_998837950172841_595380887_o.jpg

αυτο ειναι το royal home λογικα ,ετσι παιδια ? 

αααααχχχχ !!!! ζηλευωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!

• 4 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
On 25/9/2016 at 9:39 AM, χρηστος είπε:

12669803_998837846839518_192370057_o.jpg12674934_998838690172767_1770944878_o.jp12736922_998838046839498_2140595468_o.jp12675185_998837950172841_595380887_o.jpg

αυτο ειναι το royal home λογικα ,ετσι παιδια ? 

Ναι Χρήστο αυτό είναι, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν θα το λέμε Royal Home, Enfield's Home ή απλά το "Στέκι του Ενφιλντά".

Ας σημειωθεί όμως η ημερομηνία, 18 Οκτωβρίου 2016, ο χώρος που θα στεγάσει τα όνειρα του κάθε Ενφιλντά βρέθηκε.

Το παρών θέμα λίαν συντόμως θα κλειδωθεί και θα ανοίξουμε νέο με λεπτομέρειες για το ξεκίνημα..!!

Δημοσιεύτηκε

με το καλο παίδες...!!!

αυτα τα δύο με άρέσουνε περισσοτερο

Enfield's Home ή απλά το "Στέκι του Ενφιλντά"

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!

ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΑ ΠΩΣ ΤΟ 2016 ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ !!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!350_500_logo_0_small.jpg