Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Αγόρια μου...

Διαβάζω αυτά που γράφετε όσοι το είδατε

Κοιτάζω τις φωτογραφίες ξανά και ξανά..

Και όλο και σιγουρεύομαι ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που θέλουμε...

Η τοποθεσία είναι εκεί που ψάχναμε τα περισσότερα έτσι κι αλλιως, προσβάσιμο από πολύ κόσμο όπου κι αν βρίσκεται

Κατά τη γνώμη μου ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ::):

Το βιντεοκλαμπ ήταν καλο.

Αυτό όμως ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ!!!!!!!

Η αυλή είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Ο χωρος μέσα είναι 100% ό,τι ζητάμε...

Μέχρι και το ΣούπερΜάρκετ θα κλείσω για να μην μου τρώει χρόνο πλέον ::):

Δημοσιεύτηκε

παιδες ειναι πολυ καλο, η τιμη σουπερ θελει δουλειά αλλα οκ το παλευουμε.

Αν δεν υπαρχει κατι απο το χαλί πρεπει να βιαστουμε να μην περιμένουμε μεχρι τον Σεπτεβρη.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

DSC 0473 smallDSC 0472 smallDSC 0483 small

κυριοι, δεν το εχω δει το μαγαζι ,

βλεποντας ομως αυτες τις εικονες απλα ....το ερωτευτηκα !!!!!!!!!!!

αν θα γινει τελειο ? δεν ειμαι απλα σιγουρος , ειμαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!

γιατι ?

μα για εναν και ΜΟΝΟ απλο λογο ,

γιατι θα το στησω παρεα με τους ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ :thumbsup:

ποτε ομως θα πρεπει να το κλεισουμε ?

θελετε την δικη μου γνωμη ?

ΕΧΘΕΣ !!!!!!!!!!!

τοσο πολλυ το πιστευω αυτο το στεκι !!!!!!!!!!!

GENTLEMEN YOU MAY START YOUR ENGINES !!!!!!! THE STORY BEGINS !!!!!!!!!!!!!!!!!!

με απλα Ελληνικα ...... ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ενα τεραστιο μπραβο απο εμενα ,στους Λεονιδα - Νοε ( και σε οποιον αλλον συμμετειχε στην ευρεση του συγκεκριμενου χωρου )

παιδες ,πετυχατε ΔΙΑΝΑ !!!!! 

Δημοσιεύτηκε

...παιδες ορματε...!!! ... Νικολα, Λεωνιδα ειστε αληθηνοι Enfieldαδες μετις πιο αξιοπιστες αληθνες Enfield...:xara::beer::love:

Δημοσιεύτηκε

Πρώτον!!!

Θέλω να παραπονεθώ στην διαχείριση που δεν μπορώ να πατήσω "μου αρέσει" όσες φορές θέλω!!!

Δεύτερον!!!

Αν δεν αγαπούσαμε όλοι το παρεάκι μας , δεν θα υπήρχε περίπτωση να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε ως τώρα!

Θα μέναμε σε απρόσωπες συνδρομές περιοδικών και καμία βόλτα εντός των τοιχών. 

Αν δεν σεβόμασταν ο ένας τον άλλο , δεν θα κάναμε συζητήσεις επί συζητήσεων για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου  να γίνει σωστά και όμορφα!

Αν φερόμασταν παιδιάστικα και με μικροπρέπεια δεν θα φτάναμε ως εδώ!

Με το να δίνουμε από το υστέρημα μας ότι μπορεί ο κάθε ένας μας χωρίς διακρίσεις και χωρίς πλαφόν ,φτάσαμε ως εδώ! Αλλιως θα είμασταν ο κάθε ένας στο γκαράζ του και απλά θα πλέναμε την μηχανή μας και θα στέλναμε κανένα απρόσωπο mail στους υπόλοιπους για να έχουμε να λέμε πως είμαστε club. 

ΟΧΙ κύριοι!

Εμείς δεν είμαστε club!

Είμαστε Παρέα με άκρως δημοκρατικές αντιλήψεις και διαδικασίες!

Είμαστε η πραγματική πολυφωνία!

Είμαστε αυτό που δεν μπορεί να γίνει αυτός ο τόπος...

Ειμαστε δεμένοι σαν μία γροθιά!

Είμαστε το .....

Royal Enfield Club Hellas !

Μπράβο σε όλους μας !

Μπράβο που παρά τις διαφορές και ιδιαιτερότητες μας τελικά και αποδεδειγμένα πλέον , φερόμαστε σαν ένας άνθρωπος με σκοπό το κοινό καλό και όχι τις προσωπικές ικανοποιήσεις του Εγώ μας!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Saos

Δημοσιεύτηκε

...εγω θα έλεγα πως όταν ο σχεδιασμος της οργάνωσης/υλοποίησης γίνετε απο το σύνολο των μελλων με την συμετοχή τους, μαζικα, τότε δεν μπορει παρα να έχεις επικοδομητικα αποτελεσματα...:beer:

...άλλωστε το σύνολο πρέπει να καθορίζει την πορεία τον εξελήξεων προς το συμφέρον του...μεσα απο δημοκρατικες διαδικασίες αποφάσεων...!!!:cheers:

...μετα απο όλα αυτα, ΕΓΩ, ένα έχω να ΠΩ...!!!

...

...

...

...

...ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ENFIELDααααα...τρα λα λα, τρα λα λα...!!!:love:

Δημοσιεύτηκε
35 λεπτά πριν, bbk είπε:

...ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ENFIELDααααα

Nαι..ναι..

Να το βάλουμε κάπου... προς τα ...αριστερά, μη μας περάσουν για τίποτα...καπιτάλες, όμως!!!!!!
t31117.gift31114.gift31115.gif

Δημοσιεύτηκε

15 Μαΐου 2016

Αγαπητοί Συνενφιλντάδες, Σύντροχοι,  Φίλοι της Royal Enfield και του Royal Enfield Club Hellas:
Σας ανακοινώνω ότι πριν λίγο λάβαμε την απόφαση με την συγκατάθεση  των Μελών που συμμετέχουν στην δημιουργία ενός στέκι (Enfield's Home) να προβούμε στην διαπραγμάτευση για την ενοικίαση του χώρου στην Νικαια σαν και το ενοίκιο ειναι προσιτό για τα σημερινά δεδομένα και βάση το μπατζετ που διαθέτουμε μέχρι σήμερα.  Το Enfield's Home θα γίνει πραγματικότητα. Από αύριο ο κυρ Νίκος (ιδιοκτήτης)  καθαρίζει το χώρο και προχωράμε σε συμβόλαια.
"Συμφωνούμε και στην ονομασία του σπιτιού μας, εν συντομία Enfield's Home και επίσημα Royal Enfield Club Hellas. Είμαστε η συνέχεια του ιντερνετικού φόρουμ και επίσημα η πρώτη κοινότητα στην Ελλάδα που  εκπροσωπεί την μοτοσικλέτα Royal Enfield.
Καλή δύναμη για τη συνέχεια..!!

gallery_329_25_94629_1.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Enfield's Home

est.15-05-2016

Ο χωρος που στεγαζει τα μελη του φορουμ www.royalenfieldclub.gr

gallery_329_25_94629_1.jpg                                                                                                    

Δημοσιεύτηκε

Κύριοι είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της παρέας που την διακρίνει η ομαδικότητα, η συντροφικότητα και η διαφάνεια!

Είμαι περήφανος που είμαι παρόν και συμμετέχω στην υλοποίηση του ονείρου!

Η ομάδα αυτή δεν είναι του φαίνεσθαι αλλά της ουσίας!

Και γνωρίζω και είμαι σίγουρος πως μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων και να πω:

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην συμμετοχή για το όνειρο !

Δεν υπάρχει πλαφόν . Απλά ο κάθε ένας θα πρέπει να σέβεται τους υπόλοιπους και να συνεισφέρει με ότι και όπως μπορεί. 

Εδώ δεν υπάρχουν αρχηγοί κι υπαρχηγοί εδώ είμαστε μια παρέα με κοινό στόχο και όραμα!

Εύγε κύριοι!

Δημοσιεύτηκε

Συγχωρέστε με τώρα το είδα!

Όπου φαίνεσθε βάλτε φαίνεσθαι και όπου υπόλοιπος βάλτε υπόλοιπους!

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, noe είπε:

ότι πριν λίγο δώσαμε τα χέρια, εγώ ο Βύρωνας και ο Λεωνίδας.

Μπορεί να μην ήμουν εκεί, παρών...

αλλά...

έδωσα κι εγώ το χέρι!!!!!

Συμφωνώ 101% και είμαι μέσα!

Αυτον τον χωρο έψαχνα και αυτον τον χώρο ήθελα!

Πάμε γερά!

Δημοσιεύτηκε

εχει δικιο να φοβαται ο Νικος  αλλα πιστεψτε με και το λεω εκ πειρας αν ο ενοικιαστης ειναι καλος ανθρωπος οσα μερεμετια και διορθωσεις μπορει να χρειαστει το σπιτι γινονται πιο ευκολα. Αυτο και η αυλη το ξεχωριζουν απο το βιντεοκλαμπ οποτε καταληγω και εγω εδω ;)  αντε να πανε ολα καλα και με την θετικη ψυχολογια που θα εχουμε οταν το κλεισουμε θα το κανουμε τουμπανο!! :bike::beer::beer:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Enfield's Home

est.15-05-2016

1) motor2head

2) Αθανάσιος Μαραγκός

3) tolis

4) mikezante

5) Βύρωνας

6) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ

7) Saos

8) noe

9) elifain

10) Gigas

11) Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ

12) toliskal

13) Σερίφης

14)Χρηστος

15)Aντωνης Σταθακης ( επιτιμος συνιδρυτης )

φιλοι συνενφιλνταδες του φορουμ σας περιμενουμε να φτασουμε τον ανωτερω αριθμο απο 15 σε 35 ....45 ή οσο πιο μεγαλο θελετε !!!!!!

ελατε να γιγαντωσουμε το σπιτι μας !!!!!!!

Σε μερικες μερες αισιως,θα ξεκινησουν τα καλλυτερα , διαμορφωση χωρου στολισμοι κ.τ.λ !!!! μην χασετε αυτην την εμπειρια !!!!! ασε που μας βοηθανε και τα εξτρα χερια :lol2: χιουμορ κανω ετσι ?:beer:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Θα έλεγα επίσημη (συνιδρυτές ) ειναι και ..

bbk 

Stekouros 

Nikoss Rocket

Monoclone

που βοηθανε με με τον δικό τους τροπο ο καθένας ξεχωριστά ...:sofos:

και ας μην ειναι Αθήνα ..

Δημοσιεύτηκε

Βρε και ο arapakos που μας έδωσε το ψυγείο ..και θα μας βοηθήσει σε οτι χρειαστούμε ..

εχουμε πόλους φιλους που θα μας βοηθήσουν σε οτι χρειαστούμε ..

βρε εχουμε κι άλλους ...:bow: Που  θα βοηθησουν με το δικό τους τροπο...όπως και ο giorgos που μας έφτιαξε την ψυχολογία  στης αρχή με την βοήθεια του που το ξαναλέω ειναι ψυχολογική η ο Βελιος απο την ΕΛΦΙΜ..

βρε είμαστε πολλοί ..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

image-dfad09d7ad696696e520c8b3e76cce4870

ειναι η  42" TV plasma  που περιμενει την αναλογη φροντιδα του φιλου μας ωστε να ειναι ετοιμη προς τοποθετηση :wink:

προτεινω για πρωτη ταινια να δουμε το wild one με marlon brando :bike:

Δημοσιεύτηκε
13 ώρες πριν, χρηστος είπε:

image-dfad09d7ad696696e520c8b3e76cce4870

ειναι η  42" TV plasma  που περιμενει την αναλογη φροντιδα του φιλου μας ωστε να ειναι ετοιμη προς τοποθετηση :wink:

προτεινω για πρωτη ταινια να δουμε το wild one με marlon brando :bike:

Χρηστο γραψε μαρκα και μοντελο να ρωτησω τον μαστορα τι μπορουμε να κανουμε για τον ασθενη!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

VOXSON mod.42VOX 

ειναι plasma και θελει ελεγχο στον  μετασχηματιστη , οτι χρειαστει απο οικονομικης αποψης ειναι εννοειται δικα μου  

Δημοσιεύτηκε

Για ενημέρωση για όσους δεν ξέρουν τη έγινε σήμερα στο ραντεβού. .ο κυρ Νίκος μας είπε ότι συνβολαιο δεν κάνει για ένα χρόνο. .ήθελε για 4 χρόνια. .και διπλασιάζει το ενοίκιο από την δεύτερη χρονιά. .Και στο τρίτο και τέταρτη  χρόνια φτάναμε κόντρα στα τρία χιλιάρικα. .
Δεν σας λέω για τα πάγια. .μην σας κουράζω. .
Οπός καταλάβατε. .Πάμε για άλλα πιο δυνατή και προχωράμε. ..

Δημοσιεύτηκε
On 14/5/2016 at 4:36 PM, noe είπε:

Αν κι εμένα πολύ ρόδινα και ονειρικά μου φαίνονται όλα για να είναι αληθινά.

Και μετά ξύπνησα/με.