Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 113,2k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Enfield's Home

est.15-05-2016

1) motor2head

2) Αθανάσιος Μαραγκός

3) tolis

4) mikezante

5) Βύρωνας

6) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ

7) Saos

8) noe

9) elifain

10) Gigas

11) Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ

12) toliskal

13) Σερίφης

14)Χρηστος

15)Aντωνης Σταθακης ( επιτιμος συνιδρυτης )

16)BBK( επιτιμος συνιδρυτης )

17)Stekouros( επιτιμος συνιδρυτης )

18)Nikos Rocket( επιτιμος συνιδρυτης )

19)Monoclone( επιτιμος συνιδρυτης )

20)Giorgos( επιτιμος συνιδρυτης )

Aπο ολα τα παραπανω το μονο που αλλαξε ειναι η ημερομηνια αποκτησης της λεσχης ,

ολα τα υπολοιπα και ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ( η παρεα δηλαδη ) ουτε αλλαζει και ουτε θα αλλαξει εις τον αιωνα τον απαντα ,και οποτε θα αλλαζει αυτη η παρεα θα ειναι γιατι θα προστηθενται και νεα μελη νεοι συνενφιλνταδες νεα αδερφια !!!!

παμε γερα ΜΑΓΚΕΣ , το ταμειο μας αισιως πλησιαζει στα 2000 σε λιγο καιρο και ειμαστε καταδικασμενοι να αποκτησουμε λεσχη μεσα στο 2016 :wink: :bike::beer:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ :lol2:

αφου ρε σεις πρεπει πρωτα να ετοιμαστει η τηλεοραση και μετα θα βρεθει το σπιτι :lol2::lol2::lol2:

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike:20160517_193128_zpshtsrzojf.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Enfield's Home

est.2016

1) motor2head

2) Αθανάσιος Μαραγκός

3) tolis

4) mikezante

5) Βύρωνας

6) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ

7) Saos

8) noe

9) elifain

10) Gigas

11) Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ

12) toliskal

13) Σερίφης

14)Χρηστος

15)Aντωνης Σταθακης ( επιτιμος συνιδρυτης )

16)BBK( επιτιμος συνιδρυτης )

17)Stekouros( επιτιμος συνιδρυτης )

18)Nikos Rocket( επιτιμος συνιδρυτης )

19)Monoclone( επιτιμος συνιδρυτης )

20)Giorgos( επιτιμος συνιδρυτης )

21)Arapakos( επιτιμος συνιδρυτης )

παιδια , οπως βλεπετε τιποτα δεν κερδιζεται τοσο ευκολα ....

και τις ηττες μας θα τις τρωμε απο ιδιοκτητες που αλλα ελεγαν στην αρχη και αλλα οταν εφτανε η στιγμη να πεσουν οι υπογραφες .....

και τιμες τρελες θα ακουσουμε ξανα και ξανα απο αλλους ιδιοκτητες ...αλλα στο τελος θα γινει η κεντα και οπως λεει και ο σοφος λαος ,καθε εμποδιο για καλο ,

οπως ξαναειπα ,  απο την στιγμη που το ταμειο μας ειναι σε αυτα τα ποσα και η παρεα μας μεσα απο αυτο το ψαξιμο σπιτιου εγινε τοσο δεμενη και τοσο μεγαλη δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα !!!!!!

η τυχη ειναι με αυτους που πιστευουν στις δυναμεις τους και ειμαι σιγουρος πως το σπιτι μας θα ειναι 100 φορες καλλυτερο απο ολα οσα εχουμε βρει εως τωρα :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

Ναι, ωραία.

Εγώ λεω να παμε σε μεσιτικό να ξεμπερδεύουμε γιατί οι ιδιώτες μου φαίνονται πολύ πονηροί και άναδροι.

Τα ίδια είχα τραβήξει όταν έψαχνα να αγοράσω σπίτι πριν 7 χρόνια.

Δημοσιεύτηκε

Επειδης ειναι σηνηθες φαινομενο οταν βλεπουν μερακληδες νομιζουν πως πιασαν τον παπα απ τα τετοια, προτεινω να μη μαζευεστε δεκα νοματεοι καθε φορα που βρησκουμε κατι. Καλυτερα ειναι να διαλεξετε δυο τρια ατομα που αυτα θα κανουν ολη την δουλεια χωρις πολυ αναλυση για πια χρηση θα γινει. Αποθηκη πρεπει να λεμε γαι τα μηχαναικια να μην τα κλεβογν.

Η ολη επιλογη να γινετε με φωτογραφιες και με συναντησεις οπου θα λυνοντε αυτα...

Δημοσιεύτηκε

Εγώ διαφωνώ φιλε bbk ..

Αυτή είμαστε μια ομάδα από το φόρουμ μας που αποφασίσαμε να κάνουμε το σπίτι μας. .δεν θα φτάσουμε σε σημείο να κρυβόμαστε για να πάμε στο σπίτι μας. .αν το βρούμε στον ιδιοκτήτη η στην γειτονιά. .αλλιώς δεν το θέλω. .

Αυτή είναι η προσωπική μου γνωμη. .

Προτιμώ να μαζέψουμε χρήματα και  να διαπραγματευτουμε ένα  σπίτι για δύο χρόνια  μετρητά για να ρίξουμε το κόστος. .

Δημοσιεύτηκε

...δεν εχεις αδικο αλλα το εργο το εχω ξαναδει...

...ιδικα με αυτα τα μηχανακια σας βλεπουν και σας νομιζουν συλλεκτες που θα πει λεφταδες(στο μυαλο τους) που θα πει, ''οπα τα οικονομησαμε''.

...συγουρα υπαρχουν ανθρωποι που θα το σηζητησεις και δεν θα σε δει σαν την λυση του οικονομικου του προβληματος...

...οπως και να εχει ειμαι σιγουρος πως θα βρεθει ο χωρος...

...εμπρος λοιπον σε ομαδες των δυο και βουρ σε γειτονιες για αναζητηση του χωρου...!!!

Δημοσιεύτηκε

9 λεπτά πριν, ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ είπε:

Μήπως ανεβάζεις τραγούδια σε λάθος θέμα. .

Μπερδεύτηκες. .

Ξέρει που, τι και πως το λέει ο Στέλιος.

Στέλιο είμαστε μαθητούδια μια ζωή και μαθαίνουμε,

αυτό που δεν χρειάζεται μάθηση όμως είναι το όνειρο..!!

Εγώ λυπάμαι αυτούς που ούτε να ονειρευτούν δεν μπορούν..!!

Δημοσιεύτηκε

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ονειρεύεται, απλώς πολλές φορές τα όνειρά τους τυχαίνει να είναι διαφορετικά.

Αφιερωμένο σε όλους τους ονειροπόλους.

Δημοσιεύτηκε
30 λεπτά πριν, SSAV είπε:

Αφιερωμένο σε όλους τους ονειροπόλους.

Όμορφο τραγούδι Στέλιο.

Εμείς συνεχίζουμε, χάσαμε μια μάχη μόνο, αλλά συνεχίζουμε

Παράθεση

πόσο αυτή η μάχη ακόμα θα διαρκέσει
Ίσως για πάντα,ίσως μέχρι τη επόμενη στάση
Εκεί που άλλοι θα κατέβουν και θα μπούνε σε άλλη φάση
και άλλοι θα συνεχίσουν την διαδρομή

Αυτό μόνο με φοβίζει, οι άλλοι που δεν ήθελαν έτσι ή αλλιώς να ακολουθήσουν δεν με απασχολεί.

Δημοσιεύτηκε

Νίκο εννοείται πως χάσατε μια μάχη και όχι τον πόλεμο. Είμαι σίγουρος, και το εύχομαι ολόψυχα, πως στο τέλος θα φτιάξετε το σπίτι σας όπως το ονειρεύεστε. Προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος από τα ιδρυτικά μέλη που θα απογοητευθεί και θα αποχωρήσει. Μάλον το αντίθετο θα γίνεται.

Για τους λοιπούς, όπως πολύ σωστά το έθεσες, δεν πρέπει να σας απασχολούν.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Στην άστεγη μπαλάντα μας κανέναν δεν τρομάζει η φυγή
στα πέτρινά τους χρόνια εμείς μαζεύαμε βροχή

κανέναν πούστη ακόμα δεν κάναμε δώρο στο χώμα
γι' αυτό με κυνηγάει ένα βρώμικο στόμα

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ονειρα  ονειρα  ονειρα !!!!

ρε τι ονειρα μου τσαμπουνατε ολοι σας ? γινεται να εχεις ταμειο που αγγιζει τα 2000 ευρα απο ονειροπολους ? και σοβαροι ειμαστε και οργανωμενοι και παθιασμενοι με την ιδρυση λεσχης και θα γινει και μαλιστα πολλυ συντομα εντος του 16 :thumbsup: μην ξανακουσω για ονειρα γιατι τον θελετε τον Τονυ Σφινο σας μου φαινεται :lol2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

αααααααχχχχχχχχ !!!!!! ξαλαφρωσα  :lol2:

παρεμπιπτοντως, μιλησα και με μεσιτικο να δω πως λειτουργουν το θεμα και θα σας ενημερωσω αν μας συμφερει !!!! πιστευω πως μεσω μεσιτικου θα απλοποιηθει το πραμα :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

υποψιν ,αυτα που εγραψα για Ονειρα και Τονυ Σφινους μην τα παρετε στραβα Νοε ,Στελιο,  Σπυρο ,Αλπικε  που συζητουσατε και χωθηκα και εγω !!!!

ξερετε ποσο φιλους σας θεωρω και τους 4 και ποσο σας γουσταρω :thumbsup: χαβαλε κανω με το ονειρο και το ονειροπολος που το κανατε συζητηση !!!!

τες πα ..... η ουσια ειναι για μενα αυτη , εχουμε μια υπεροχη και δυνατη παρεα ,εχουμε και 2000 αρα ...Ο καιρος γαρ εγγυς :beer::bike:

Δημοσιεύτηκε

Αν και θα φανεί ηλιθιο τέτοια ώρα πιστεύω οτι το πρώην βίντεο κλαμπ ειναι ιδανικό, γιατι δεν ξανά προσεγγίζετε σιγά σιγά να δείτε τι ζητάει απο συμβόλαιο ?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

το βιντεο κλαμπ μεσα απο συζητησεις που εχουμε τα παιδια εχω καταλαβει πως και αυτος θελει μεγαλυτερη τιμη μετα τη συμπληρωση ενος ετους 

Περιοχή: Νομός Αττικής > Κεντρικά & Δυτικά Προάστια > Περιστέρι > Χρυσούπολη
Είδος: Αποθηκευτικός χώρος
Εμβαδόν: 90
Όροφος: Ισόγειο
Κατάσταση: Άλλη κατάσταση
Κωδικός αναφοράς: PR-294334

Δείτε λεπτομερή χαρακτηριστικά »

Περιγραφή

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Χρυσούπολη, αποθηκευτικός χώρος 90 τ.μ., ισόγειος, κατασκευή '85, άριστη κατάσταση, ημιυπόγειος, με ύψος 3,8 μέτρα, ένα μπάνιο και αποθήκη στην αυλή. Βρίσκεται πλησίον συγκοινωνιών, αγοράς, σχολείων και πλατείας. 210 5777570, 6932649995, www.aspisperisteri.gr ASPIS REAL ESTATE, τιμή 170€ (PR-294334). aspis real estate

190458_594692_a.jpg

Γραφείο

Καλλιθέα > Σταθμός ΗΣΑΠ Ταύρου

1x1.gif?id=1758334&edata=2016-05-18T15:5

200 €

Περιοχή: Νομός Αττικής > Κεντρικά & Νότια Προάστια > Καλλιθέα > Σταθμός ΗΣΑΠ Ταύρου
Είδος: Γραφείο
Εμβαδόν: 70
Όροφος: Ημιυπόγειο

Περιγραφή

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΗΣΑΠ Ταύρου, γραφείο 70 τ.μ., ημιυπόγειο, γωνιακό, κατασκευή '75, τριφασικό ρεύμα, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμός, δομημένη καλωδίωση, χωρίς κοινόχρηστα, ελεύθερο, άριστη κατάσταση, ανακαίνιση '10, τιμή 200€, συζητήσιμη

Δημοσιεύτηκε

Ωραίος σαν χώρος αλλά είναι μπέρδεμα να κατεβάσεις μηχανή.

Και άντε την κατέβασες με τόσα ζικ - ζακ, μετά πως την ανεβάζεις?

Σύντροχοι, βγείτε στις γειτονιές σας κι ακόμα παραπέρα για ψάξιμο..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
145247_055076_a.jpg

Κατάστημα

Πειραιάς > Ταμπούρια

1x1.gif?id=229016839&edata=2016-03-30T14

200 €

Περιοχή: Νομός Αττικής > Πειραιάς > Ταμπούρια
Είδος: Κατάστημα
Εμβαδόν: 60

Περιγραφή

ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ταμπούρια, κατάστημα 60 τ.μ., ισόγειο, καλή κατάσταση, κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και για μεγαλη αποθήκη ή εργαστήριο. Πλησίον σουπερ μάρκετ Βερόπουλου, τιμή 200€ , 2104626216, 12:00-19:00

Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ είπε:

Μήπως ανεβάζεις τραγούδια σε λάθος θέμα. .

Μπερδεύτηκες. .

Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος!!!!!

Μετά από μήνες!

Ποιότης!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

εντελως κεντρο και πρωην καταστημα ανταλλακτικων αυτοκινητου

154832_264368_a.jpg

Αποθήκη

Κέντρο Αθήνας > Ακαδημία Πλάτωνος

1x1.gif?id=15898555&edata=2016-04-19T21:

200 €

154832_264368_c.jpg
Περιοχή: Νομός Αττικής > Κέντρο Αθήνας > Ακαδημία Πλάτωνος
Είδος: Αποθήκη
Εμβαδόν: 65

Περιγραφή

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ αποθήκη 65 τ.μ., ισόγεια, προσόψεως, γωνιακή, πρώην αποθήκη ανταλλακτικών αυτοκινήτου, χωρίς κοινόχρηστα, καλή κατάσταση, τιμή 200€, συζητήσιμη

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

154832_264368_c.jpg

Κέντρο Αθήνας > Ακαδημία Πλάτωνος

1x1.gif?id=15898555&edata=2016-04-19T21: αυτο βολευει ως τοποθεσια τους παντες , η τιμη ειναι συζητισιμη , ειναι και μεσα στα συνεργεια εκει η περιοχη