Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 113,2k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ναι ρεεεεεεεεε !!!!!!!!

να μας ζησει και καλοριζικη να ειναι η λεσχη μας !!!!!!! :headbanger::bike:

μπραβο παιδια ,τα καλλυτερα ηρθαν και μας δειξατε πως τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα σε οσους τα πιστευουν αληθινα !!!!!

οσον αφορα το   "The Enfield's" νομιζω πως ειναι ανορθογραφο .... εχω μια αμφιβολια στο κατα ποσο απο την στιγμη που υπαρχει η αποστροφος μετα το d  ειναι σωστο να τελειωνει ετσι σκετα .......

κανονικα νομιζω πως πρεπει να εχει και μια δευτερη λεξη αναγκαστικα λογο της υπαρξης αποστροφου και να ειναι π.χ the enfield's club ,the enfield's home,the enfield's place κ.τ.λ 

σκετο the enfield's νομιζω ειναι λαθος ....απο την αλλη αν αφαιρεθει η αποστροφος γινεται πληθυντικος the enfields ,το οποιο σαν ονομα προυπαρχει 

για ριχτε προτασεις για ευηχο και ορθογραφικα σωστο ονομα !!!!! :headbanger:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Έχεις δίκαιο Χρήστο, ας αποφασίσουν τα παιδιά άμα το θέλουν The Enfields η The Enfield's με κάτι άλλο .....

ομως καλό θα είναι αυτό το θέμα να μην συζητηθεί σε αυτό το θέμα, ας το βρουν τα παιδιά και μου το λένε για διόρθωση 

Δημοσιεύτηκε

Έγραφα από κινητό όταν μου ζήτησε το όνομα ο Νίκος και είχε κρατήσει στη μνήμη του από παλιότερο γράψιμο με την απόστροφο, το σωστό είναι όπως το συγκρότημα. The Enfields

Δεν είναι 100% σίγουρο αλλά όλοι προς τα εκεί κλείνουμε.

Άντε με το καλό, αυτή η λέσχη να ορθοποδήσει και να ενώσει όλους τους Ενφιλντάδες.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

:bike::bike::bike:The Enfields :bike::bike::bike:

ναι ! μου αρεσει !!!!! απλο και ουσιαστικο , με την αποψη των συγκροτηματων της δεκαετιας 60 ( the kings, the animals,the troggs κ.τ.λ )  , υπαρχει και το συγκροτημα αλλωστε που θα ψαξω να βρω τον δισκο τους να τον φερω στην λεσχη !!!!!

κρατηστε μου μπυρες κρυες ,ερχομαι για 15 μερες στην Αθηνα τον Δεκεμβρη και θα μεινω τις 5 στην λεσχη μεσα λεμεεεεεεεεεε !!!!!!!:headbanger:

Δημοσιεύτηκε

Παιδια στα αγγλικα (αλλα οχι στα "αμερικανικα" αγγλικα) το να γραψεις Enfield's χωρις να ξεκαθαριζεις με επομενη λεξη σε τι αναφαιρεσαι σημαινει καρα γραμμα "το σπιτι (ο οικος) του Εnfield". Χωρις αποστροφο σημαινει τα Enfield (ως ατομα και στην περιπτωση μας ως μηχανες) και εχει ξεκαθαρη αναφορα σε 60s συγροτηματα για οσους ειναι γνωστες οπως ειπε και ο Χρηστος (παρεπιπτοντως, ακουστε τους The Sonics)...

Aν θελετε να εννοησετε "το σπιτι (τον οικο) ΤΩΝ Enfield (στον πληθυντικο)" τοτε μπορειτε και να το γραψετε με την αποστροφο μετα το S, δηλαδη  The Εnfields'

Oλες οι εκδοχες εχουν σωστη βαση...

Δημοσιεύτηκε

Η σωστη βαση ξεκιναει απο εμας...!

Ειχα υποσχεθει κατι και το κραταω!Οποτε μπορειτε τα στελνω.Βρειτε αγροτικο.

Δημοσιεύτηκε

Ως αγγλικά εννοούσα ότι όλα εχουν σωστή βάση. Κανονικά η πιο σωστή βάση είναι πως αγαπάμε τις τσούπρες μας γιατί έχουνε χούγια, κατι για το οποιο οι "άλλοι" θα τις ειχανε ξαποστείλει και θα πηγαίνανε σε εύκολες τσούπρες που τα κάνουν όλα και δεν κοστίζουν αλλα που δεν "λενε" μια (σαν ενα παραλληλο δρομο στην πλατεια Βικτωριας αν με πιανετε). Ντιπέντς ον χάου γιού ση ιτ... που θα ελεγε και ο ΣΕΞπηρ. Αν δεν ειχανε χουγια απλα δεν θα μας "εκαναν" γιατι είμεθα βιτσιόζοι.

(Αν και αισθανομαι πως δεν ειναι ηθικο να εκφέρω γνώμη μιας και δεν μπορώ να βοηθήσω έμπρακτα (χρηματικά ή χειρονακτικά) αν με ρωτούσε κάποιος θα προτιμούσα χωρίς απόστροφο μιας και η σημασία της δεν είναι ευρύτερα γνωστή και κάποιοι περαστικοί θα το βλέπανε ως ορθογραφικό λάθος (Τhe Enfields).

Αρα αν εισαστε 50-50 στο τελος, ισως να "βοηθησω" τουλαχιστον στην επιλογη ονοματος.)

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
6 ώρες πριν, hawklord είπε:

Aν θελετε να εννοησετε "το σπιτι (τον οικο) ΤΩΝ Enfield (στον πληθυντικο)" τοτε μπορειτε και να το γραψετε με την αποστροφο μετα το S, δηλαδη  The Εnfields'

The Εnfields' αυτο ειναι το ΤΕΛΕΙΟ σωστο ορθογραφικα και ταιριαστο για την λεσχη !!!!!!!:headbanger:

επισης και το the enfields ειναι σωστο και ακουγεται και αλητικο και παρεηστικο ( οι ενφιλντ , ετσι απλα ετσι ωραια )

τωρα θα μου πειτε γιατι τετοιο κολλημα με την ονομασια ?

ακουστε μια ωραια ιστορια ,αληθινη , και θα με καταλαβετε ....υπαρχει λοιπον μια παρεα που ονομαζονται eaglenails .....

νομιζοντας πως τα νυχια του αετου στα Αγγλικα ειναι eaglenails .... ελα ομως που το nails  στα Αγγλικα εχει να κανει ΜΟΝΟ με νυχια ανθρωπου 'η με καρφια ..... το σωστο για τα πουλια ( βλεπε αετος στην περιπτωση μας ) ειναι claws .... αρα θα επρεπε να ονομαζονται για να ειναι σωστα eagleclaws ..... το eaglenails το βλεπει ενας Αγγλος και γελαει !!!!!! 

δεν θα θελαμε και εμεις καποιος ξενος να γελαει με το δικο μας εγχειρημα ....για αυτο τον λογο πρεπει να ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ σιγουροι πριν καθιερωσουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ονομασια της λεσχης :thanks:

Δημοσιεύτηκε

Πανω που πηγα να γραψω πως το σωστο ειναι claws (και να κανω τον εξυπνο) με προλαβες.

Παντως, trust me, βαζω το χερι μου στη φωτια για τα οσα εγραψα.

Αν θυμασαι, τα Applebee's ειχαν αποστροφο αλλα χωρις "the" το οποιο συνήθως αποφευγεται όταν μιλας για οικο, κατα γράμμα σημαινει.

Αρα για μενα οι 100% σωστές ειναι να γραφει " Enfields' "  ή  " The Enfields ". Το ενα υπονοει το "σπιτι των Enfields",  ενω το αλλο υπονοει "τα Enfields".

Yπαρχει και το "Enfield's" αλλα αυτο σημαινει το "σπιτι του Enfield"...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

το enfield's  ειναι γενικη ,αρα σημαινει της ενφιλντ ..... ομως ,  της ενφιλντ  τι? της ενφιλντ το πιστονι ? της ενφιλντ το ντεποζιτο ? της ενφιλντ το αναγνωσμα ? :lol2:..... αρα ειναι μια ημιτελης φραση το enfield's ...λειπει μια ακομη λεξη για να βγαζει νοημα ξεκαθαρο , π.χ home - place  κ.τ.λ 

αν ομως απο μονο του υπονοει τον χωρο-το σπιτι τοτε ειναι σωστο ,ειναι σιγουρο ομως ? μην την παθουμε σαν τους eaglenails ::):

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
15 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Βre χαλαρωστε...!!

Το ονομα του θα ειναι Triumph's

:lol2::lol8::lol2:

εσυ ασε τα υπονοουμενα :lol2:παντα ομως μου αρεσαν τα triumph , ειδικα σαν το απο κατω

Αποτέλεσμα εικόνας για σουτιεν triumph

Δημοσιεύτηκε
19 ώρες πριν, Nikoss Rocket είπε:

Έχεις δίκαιο Χρήστο, ας αποφασίσουν τα παιδιά άμα το θέλουν The Enfields η The Enfield's με κάτι άλλο .....

ομως καλό θα είναι αυτό το θέμα να μην συζητηθεί σε αυτό το θέμα, ας το βρουν τα παιδιά και μου το λένε για διόρθωση 

Μόνος μου τα γράφω μόνος μου τα διαβάζω μου φαίνεται, το θέμα αυτό ανοίχτηκε για να γράφουν τα παιδιά ποτέ θα ανοίγει η λέσχη.

ΤΕΛΟΣ

Αυριο και χωρίς παρεξήγηση θα πέσει ένα σκούπισμα στα περιττά.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
23 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

το θέμα αυτό ανοίχτηκε για να γράφουν τα παιδιά ποτέ θα ανοίγει η λέσχη.

ΤΕΛΟΣ

Αυριο και χωρίς παρεξήγηση θα πέσει ένα σκούπισμα στα περιττά.

τωρα στα γεραματα μαθε γεροΧρηστο  γραμματα :lol2:βρε ποια θεματα ?  αυτη η παρεα εδω και 6 χρονια αυτο που εχει διδαξει τους παντες και αυτο που την χαρακτηριζει ειναι ο αυθορμητισμος της και η αυθεντικοτητα των μελων της !!!!! δεν εχουμε ακολουθησει 6 χρονια τωρα κανενα μοτιβο γιαυτο και παραμενουμε δυνατοι και ενωμενοι , τι καλουπια να βαλουμε και τι θεματα ? σιγα να μην ειδα τι γραφτηκε πριν απο 3 μηνυματα που πρωτο εγραψα σε αυτο το θεμα για το αν θα πρεπει να ακολουθηθει καποιο συγκεκριμενο μοτιβο ::): 

βρε ημασταν ειμαστε και θα ειμαστε μια αγνη.αυθορμητη και αυθεντικη παρεα ξαναλεω ,μην μπαινουμε σε τετοια τρυπακια τι θα γραφουμε και τι οχι .... ΜΟΝΟ βρισιες και προσβολες εννοειτε δεν θελουμε κανεις μας ,αλλα το χυμα μην το απαγορευσουμε γιατι θα χαθει το παρεηστικο που το εχουμε κερδισει εδω και 6 χρονια ολοι μαζι !!!!!:headbanger:

τες πα.... ας γινει η σκουπα !!!!! τωρα υπαρχει η λεσχη που την κερδισαμε ΟΛΟΙ μαζιιιιιιιιιι !!!!!!!! :xara: 

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο, φταίει που δεν έχουμε ξεκινήσει νέο θέμα με την εκκίνηση της λέσχης.

Προς το παρών θα μετακινήσουμε τα ποστ με την σχετικά άσχετη χαβαλεδιάρικη συζήτηση στο θέμα Royal Home.

Εδώ θα γράφουμε πότε συναντιόμαστε και το αποτέλεσμα των συναντήσεων εικονογραφημένο..:wink:

• 4 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ προς τους απανταχού Ενφιλντάδες.

Ψάχνουμε φορτηγάκι να μεταφέρουμε από τη Νέα Μάκρη προς τη Νίκαια όπου εδρεύει η λέσχη μας, ενός σαλονιού αποτελούμενο από τριθέσιο καναπέ, δύο πολυθρόνες με μπράτσα και δύο καρέκλες. Όλα vintage επόχής 1970 για να δώσουν τον ιδιαίτερο αισθητικά χαρακτήρα στη λέσχη μας.

Δημοσιεύτηκε

Τελικά τα καταφέραμε ανεβήκαμε όχι σκαλοπάτια, αλλά ολάκερο όροφο ψυχολογικά.

Βρήκαμε σαλονάκι μόρτικο βιντατζιά σε τέλεια κατάσταση και μπαράκι που ταίριαξε σαν παραγγελιά.

Το The Enfields αρχίζει να διαμορφώνεται, η χαρά μου είναι μεγάλη..!!

15310856_1498441860170014_876260154_o.jp

15388757_1498435983503935_1528929172_o.j

15388624_1498441766836690_3619265_o.jpg

15322444_1498435650170635_333911147_o.jp

15356106_1498435270170673_1995911318_n.j

Δημοσιεύτηκε

...μπράβο παίδες...!!!

...κάνατε πολυ καλη επιλογη...!!!

...να πάρετε και ρηχτάρια απο την λαικη τωρα για να μη λερώνετε την σαλονάρα...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

δεν εχω λογια !!!!! σας ζηλευω !!!!!!

μας αποδειξατε ξανα πως τιποτα δεν ειναι δυσκολο αν υπαρχουν αληθινοι φιλοι !!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Χρηστο...τωρα με καταλαβαινεις εε??

Αν πουληθει το vespaki μου,κερναω εισητηρια εσενα και του bbk να παμε εκει να μας ΚΑΝΟΥΝ PARTY...!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ετοιμαστειτε εσεις εκει κατω στην Αθηνα !!!!!!!!ερχομαστεεεεεεεεεε !!!!!!!αναφτε τα καρβουνααααα !!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιμπουσι

Δημοσιεύτηκε

...κατσε να ξελαμπικάρουμε ολίγον και θα το κάνουμε...!!!

...ψιττττττ...μη τα φονάζεςις αυτα γιατι θα μας κρατήσουν δουλειες για να κάνουμε...!!!