Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Ας μετρηθούμε λοιπόν όσοι συμμετέχουμε και συμφωνούμε με αυτό τον χώρο.

Ακόμα και αν κάποιος έχει αντίρρηση ας το γράψει. Είναι δύσκολο να συναντηθούμε όλοι μαζί.

Το παραπάνω κείμενο σου Χρήστο θα το μεταφέρω και στο fb

Εγώ είμαι θετικός, άρα έχουμε:

1) Χρήστος

2) noe

3) ..?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

παιδια δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο ,

εκατσε βλεπεις και περιεργη ημερομηνια να ζητηθει να δηλωσετε το επισημο " ναι " ::):

πρεπει να μετρηθουμε επισημα ωστε να κλεισουμε τον χωρο :thumbsup:

1) Χρήστος

2) noe

3) ..?

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, χρηστος είπε:

συντροχοι !!!!! μιλησα το πρωι με τον ιδιοκτητη του μεγαλου χωρου , 

μια απορια που ειχα σε σχεση με τον εξωτερικο χωρο (  πρασια ) με το  θεμα παρκαρισματος μηχανων μου διευκρινησε πως ο χωρος ειναι κοινοχρηστος,

αρα ας γνωριζουμε πως θα παρκαρουμε εκει λογικα 2 με τρεις μηχανες ( μακαρι και περισσοτερες ) και μπορουμε να βαζουμε και αλλες δυο μεσα στο καταστημα απο την πλαγια πορτα και οι αλλες στο πεζοδρομιο ή στον δρομο ,

εγω ειμαι τελικα επισημα μεσα για το συγκεκριμενο ,αρκετα απο τα αλλα παιδια κατα ενα μεγαλο βαθμο κλινουν επισης προς τα εκει ,

επομενως περιμενω επισημο ναι και απο ολους τους συμμετεχοντες ( αλλοι 10 ειμαστε χωρις εμενα ,αν μετραω σωστα) ωστε απο μεσα της εβδομαδας που ερχεται αν συμφωνειτε και δεν σας φαινεται βιαστικο  να μιλησω με την λογιστρια μου για τα διαδικαστικα και να σφιξω τα χερια με τον ιδιοκτητη και να παραλαβουμε τα κλειδια :thumbsup:

received_10209283663757381_zps7ceuiydu.j

Παιδιά απλά να σας επισημάνω κάτι:  
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν κάποιος από τους ένοικους μπορεί να ενοχληθεί από τις παρκαρισμένες μοτοσυκλέτες στην πρασιά.  Ούτε μπορούμε να πιάσουμε έναν έναν και να ρωτάμε αν ενοχλεί!
Αν είναι κάποιος που θα θέλει να την βάλει στην πρασιά, εγώ είμαι πρόθυμος να την βάζω πεζοδρόμιο.

Δημοσιεύτηκε
28 λεπτά πριν, elifain είπε:

Να ξέρετε πως αν δεν ζεστάνω τουλάχιστον 4,2 λεπτά το harley, δεν ξεκινάω.

:hell_boy:

Αφου επιτρέπονται μόνο Ενφιλντ, τι είναι αυτά που γράφεις??? :lol2:

8. mikezante 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

1. Χρήστος

2. noe

3.Βύρωνας

4. €λ¡F@1°▼ :bad_smile: 

5. Gigas

6. Tolis

7. Saos

8. mikezante

9. ??? 

λοιπουν συμμετοχες ?????  :wink: Δευτερα συνανταω την λογιστρια και Τριτη αν θελετε τηλεφωνουμε ολοι εμεις οι συνιδρυτες της λεσχης  στον ιδιοκτητη για τα διαδικαστικα :bike::bike::bike:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
10 ώρες πριν, Saos είπε:

Αν είναι κάποιος που θα θέλει να την βάλει στην πρασιά, εγώ είμαι πρόθυμος να την βάζω πεζοδρόμιο.

απο την στιγμη που θα υπαρχει επισημος νομιμοτατος ενοικιαστης του χωρου με πιο δικαιωμα θα μας απαγορεψουν δυο μηχανες στην πρασσια ? ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του ενοικιαστη , 

αρα εχουμε σιγουρες 2 μηχανες σε ανετο παρκιν.

μετα ,μεσα στο χωρο μας  με ποιο δικαιωμα θα μας απαγορεψει καποιος να βαζουμε αλλες 2 μηχανες ?

αρα 4 σιγουρα παρκιν,

επομενως αυτα τα 4 παρκιν ειναι για ολους στην παρεα ,κανεις δεν θα εχει αποκλειστικοτητα καποια θεση και ολοι θα παρκαρουμε και στο πεζοδρομιο πολλες φορες και στο δρομο ( αλλα και στην πρασσια ,απο την στιγμη που πληρωνουμε εχουμε και δικαιωματα εκτος απο υποχρεωσεις ) :thumbsup: 

θα εναλλασομαστε στο παρκαρισμα ,δεν υπαρχουν αρχηγοι σε αυτη τη παρεα ,ολοι ειμαστε ισοι :bike:

Δημοσιεύτηκε
45 λεπτά πριν, χρηστος είπε:

δεν υπαρχουν αρχηγοι σε αυτη τη παρεα ,ολοι ειμαστε ισοι :bike:

Καλα, καλά, εγώ στα τετραγωνικά που μου αναλογούν να βάλω το γραφειάκι μου..? :anger:

Δημοσιεύτηκε

Μας αφήνει να τρυπήσουμε τοίχο; Τώρα που ειδα το "γραφείο" σου :bad_smile: σκέφτηκα πως μπορουμε να κανουμε μια τρύπα στον τοίχο και να τραβήξουμε σωλήνα για νεροχύτη στην έξω μεριά... :beer: Βέβαια, μετά θα χρειαστούμε άλλη μια τρούπα για το σιφόνι... :bash:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος elifain

Δημοσιεύτηκε

Ναι το σκέφτηκα κι εγώ, αυτή η γωνία να γίνει το μπαράκι με έναν νεροχύτη.

Υδραυλικό έχουμε, στο μέριλιν μονρόε έχει προσφορά γούβα με 39€.

Θέλουμε κανά 200εύρω για αυτή την κατασκευή.

Για τα υπόλοιπα άσε, δε θέλω να σκέφτομαι.

Θα γίνουν όλα σιγούλια - σιγούλια.

Στις αρχές θα φέρνουμε καφέδες από το σπίτι.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
24 λεπτά πριν, noe είπε:

Καλα, καλά, εγώ στα τετραγωνικά που μου αναλογούν να βάλω το γραφειάκι μου..? :anger:

γραφειακι ? ναι,καλα !!!! καφενεδακι θα γινει με ψυγειακι γεματο μπυρες και απο πανω παγκο με ζαχαρι-καφε και μιξερακι για τις φραπεδουμπες :beer::lol2:

τι ωραια !!!! αρχισαμε το στησιμο του χωρου :love: ζουμε ιστορικες στιγμες λεμεεεεε !!!!

που σαι Θανασηηηηηη να δω το ονομα σου στο 9 ) Αλπικος :bike:

και το 10 το καλο ο toliskal ? :bike:

1. Χρήστος

2. noe

3.Βύρωνας

4. €λ¡F@1°▼ :bad_smile: 

5. Gigas

6. Tolis

7. Saos

8. mikezante

9. ??? 

Δημοσιεύτηκε

Νεροχύτη έχω εγώ, δεν χρειάζεται να αγοράσουμε. Επίσης, τα κουτσοκαταφέρνω στα υδραυλικά. Αν και σκεφτόμουν μήπως κάναμε καμιά ιδιοκατασκευή industrial για νεροχύτη...!

Δημοσιεύτηκε

αντε βρε Χρηστο 2 μερες περιμενω να παρω το 10 το καλο!! :grimace: μεσα και εγω και πανω απο ολα θετικη ενεργεια και ολα θα τα κανουμε! ετοιμος ειμαι να φερω τον καναπε και αλλο ενα δωρακι-εκπληξη για την ΛΕΣΧΗ μας!! :bike::bike::thumbsup::thumbsup: 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ειναι πλεον γεγονος !!!!!! το κεφαλαιο ιδρυση λεσχης φτανει σιγα σιγα στην θετικοτατη  ολοκληρωση του !!!!!

πλεον οι συζητησεις θα ειναι για το πως θα την στολισουμε και για το ποιες θα ειναι οι  ημερες και ωρες συναντησεων !!!!

αυτοι ειναι οι συνενφιλνταδες που εκαναν το ονειρο πραγματικοτητα και νοιωθω περυφανος που εχω τετοιους φιλους !!!!

η σειρα ειναι  αναλογα με τη σειρα που δηλωσαμε τις δυο τελευταιες μερες, δεν υπαρχει δηλαδη  1 ( πρωτος ) και 10 ( δεκατος ) στην παρεα αυτη !!!!

1. Χρήστος

2. noe

3.Βύρωνας

4. Ελιφαιν

5. Gigas

6. Tolis

7. Saos

8. mikezante

9. Aλπικος Τριτων 

10. toliskal 

:bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike:

:beer:

εχω επισης βασιμες υποψιες πως ισως εντος της ημερας ή εντος ολιγων ημερων ο αριθμος συμμετοχων να γινει 13 ισως και 15 !!!!

received_10209283663757381_zps7ceuiydu.j