Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Το LOYAL FRIEND σημαινει 《πιστος φιλος》για οσους δεν γνωριζουν!

Well, we certainly hold in hand our English language diplomas my friend. In other words I make my living working for an English company abroad. I was just curious on the specific meaning of the LOYAL FRIEND here. Thanks for breaking it down.

Δημοσιεύτηκε

Παιξε με τα γραμματα...
R O Y A L
E N F I E L D

Πολύ καλό το λογοπαίγνιο!!!

Δεν το είχα ξανασυναντήσει !

Well, we certainly hold in hand our English language diplomas my friend. In other words I make my living working for an English company abroad. I was just curious on the specific meaning of the LOYAL FRIEND here. Thanks for breaking it down.

Αγαπητέ Νίκο, φυσικά και δεν το εξήγησε σε σένα.

Για μένα την έβαλε την επεξήγηση, που δεν σκαμπάζω γρι και χρησιμοποιώ το μεαφραστήρι του Google για να καταλάβω τι ειπες:

"Λοιπόν, σίγουρα κρατάτε στο χέρι αγγλική γλώσσα μας τα διπλώματα φίλος μου. Με άλλα λόγια έχω κάνει τη διαβίωσή μου που εργάζονται για μια αγγλική εταιρεία στο εξωτερικό. Ήμουν απλώς περίεργος για την ειδική έννοια του πιστός φίλος εδώ. Ευχαριστώ για το σπάσιμο κάτω."

Εντάξει.. πάνω κάτω μου έδωσε μια ιδέα :)

Δημοσιεύτηκε

Το μεταφραστήρι του γούγλη είναι για κλωτσιές αγαπητέ φίλε Γίγα. Εδώ δεν μιλάω για κανένα σπάσιμο. "Break it down" σημαίνει ανάλυσέ το ή λαικά "σπάστα και ξαναρίχτα".

Δημοσιεύτηκε

Το μεταφραστήρι του γούγλη είναι για κλωτσιές αγαπητέ φίλε Γίγα. Εδώ δεν μιλάω για κανένα σπάσιμο. "Break it down" σημαίνει ανάλυσέ το ή λαικά "σπάστα και ξαναρίχτα".

Να εισαι καλα για την επεξήγηση.
Ειμαι σιγουρος οτι θα την εβρισκα την ακρη μαζι σου. :D

Μετάφραση Γκούγκλη: (πώς το μιλάω το αγγλικό ο ... φούστης) :)

You're okay for an explanation.
I'm sure he would find the edge with you.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Come with me για να την βρεις...
Να μεθυσουμε together...
Ελα να πιουμε μια ρακι...
Θα σου μεινει για forever...!
Δημοσιεύτηκε

1) Αντώνης. Σταθάκης 
2) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ 
3) Γιωργος 
4) noe
5) mikezante
5) NikosK1200Lt

6) ....?

αραπάκο, γίγαντα, τόλη, λεονάρντο, πού 'στε βRE..;

Μακάρι σήμερα να "φεύγαμε"..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Μπρε 'σεις,να αφησουμε τα Αγγλικα στην ακρη και να πιασουμε τα Κρητικα.Τα Αγγλικα αφηστε τα γι'αυτους που πανε Αγγλια...!!!!Το λοιπο.Ηντα γινεται ορε κοπελια,θα αποφταξει εκεινη να η γιωρα,γιή θα κουζουλαθουμε μεχρι ετοτεσας...?
Δημοσιεύτηκε

Το λοιπο.Ηντα γινεται ορε κοπελια,θα αποφταξει εκεινη να η γιωρα,γιή θα κουζουλαθουμε μεχρι ετοτεσας...?

"The loipo.Inta gets cps girl will apoftaxei him to the Gioras, gii will kouzoulathoume up etotesas ...;"  :D

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Μπρε σεις καπου καπου με πιανουν οι συναισθηματισμοι και ξερω απλα μηλαμε σε ενα forum.Μπορει να μας εδεσε εστω κι ετσι απλα μια μοτοσυκλετα,αλλα να σας πω την αληθεια με κερδισατε!Δεν ειναι τυχαιο που σας καλω στο σπιτι μου,ουτε που βρισκομαι ακομα και στην δουλεια μου συνδεμενος μπας και δω καμια μ@λ@κι@ που θα εχει γραψει καποιος απο εσας εδω μεσα.Πολλες φορες διαβαζω μονος μου κατι και γελαω χαχανιζοντας που αν με δει κανεις θα λεει τι κανει αυτος ο κουζουλος!Εχετε αρχες,σεβασμο απεναντη σε καποιον που ουτε καν εχετε γνωρισει απο κοντα.Μια φορα που μου εμεινε το μοτοσακο,εεε ησασταν εκει εν μεσο του φορουμ.Τι αλλο να πω,δεν ξερω δεν ειμαι καλος σε αυτα,απλως μια σκεψη απεναντη σας που αισθανομαι και χαροποιωντας βιωνω.Οοο ρε πολυ μπυρα ηπια μου φαινεται απλα ειναι και η αληθεια...!Εβιβα παρεα!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

"The loipo.Inta gets cps girl will apoftaxei him to the Gioras, gii will kouzoulathoume up etotesas ...;"  :D

Βλεπεις τωρα...Παλι γελαω...!
Δημοσιεύτηκε

αραπάκο, γίγαντα, τόλη, λεονάρντο, πού 'στε βRE..;

Μακάρι σήμερα να "φεύγαμε"..!!

Παρών... αλλά απών :thumbsdown: :wallbash::( :angry009: :mad: :bash:

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, Νίκο, σου είχα πεί ¨Δύσκολα¨.

Πλέον λέω "Αδύνατον" και λυπάμαι πολύ!

Είναι κριμα να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες και με τέτοιο φιλόξενο πνεύμα απο τον Αντώνη...

Ας όψονται όμως οι συνθήκες εργασίας :(

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Παιδια οσοι μπορειτε,δεν πειραζει,μα να ξερετε πως κι εγω θα ερχομαι Αθηνα ολο και σε καμια συναντηση.Τις παρακολουθω ολες οποτε καπου θα παρεβρεθω κι εγω.Και κατι αλλο που θα μπορουσε να γινει για καποιους αφου στις 25 ειναι Παρασκευη και ισως δουλευουν,να ξερετε πως εμεις θα τον καλοδεχτουμε 26 με 27 που ειναι Σ.Κ. κι ας αργησει μια μερα.Παλι καλα ειναι πιστευω για καποιους που δεν μπορουν απο την Παρασκευη.
Δημοσιεύτηκε

Εγω κατι βλεπω...Χα χα!

Ίντα θωρρείς ωρέ Σύντεκνε; Μήπως είναι απ' τσι πολλές ρακές εψές;

Μη νομίζετε ότι μασάω απο κάτι τέτοιες μακακίες τού διαδικτύου. Έχω διαβάσει πολλά τέτοια μέχρι σήμερα. Απλά ήταν τέχνασμα για να κάνουμε την Πανελλήνια πιό νωρίς αλλά δε μασάτε βλέπω.  :D  :D  :D  Βίβα  :cheers:  :cheers:  :cheers:

Δημοσιεύτηκε
Τελικά θ γίνει....? και που θ βρεθεί ο ενφιλντας με το είδος του για να μπουν στην κιβωτο παρέα.....?

Επεξεργάσθηκε από το μέλος αθανασιος κροκιδης

Δημοσιεύτηκε

Τελικά θ γίνει....? η αλλιώς τι θ γίνει τελικά.......?

Ειδικά στην 8η πανελλήνια δημιουργικές ασάφειες δεν γίνονται δεκτές.

Φιλικά Νίκος (με ένα Ν).. :tongue0013:

Δημοσιεύτηκε
Μια γωνιτσα χρειάζομαι 2 επί 1. Να στρωσω το υπόστρωμα,να ανοίξω τον υπνοσακο κ να τεντωσω το σεντονακι μου,κ ενα καρφί,κλαδί,ότι ναναι,να κρεμασω την κουνουπιερα.

Παίζει...?
Δημοσιεύτηκε

Παίζει...?

βRE έλα εσύ και έτσι θα γίνει.. :thumbsup:

Μιας και το έφερε η κουβέντα, υπνόσακο να πάρουμε όλοι για το κατάστρωμα.. :dj:

(αν κοιμηθούμε)..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Οκ.μέσα είμαι.το λέω απο σήμερα στην γυναίκα.

Λοιπον παιδια,η αποφαση για ημερομηνια Πανελληνιας παρθηκε (δημοκρατικα),μενει τωρα να αποφασησετε αν θα ερθετε οι επομενοι ωστε να κλεισουμε το ξενοδοχειο.Ελπιζω εως τωρα να ειμαστε 7 ατομα,το ευχομαι δηλαδη...Αθανασιε σε περιμενουμε,παρε λουλουδια στην γυναικαρα σου και ξεφουρνισε το!Με τις ευχες μας.Θα την βγαλουμε οσο πιο οικονομικα γινεται γι αυτους που δυσκολευονται.Ειπαμε και μην λεμε παλι τα ιδια...Χορος στο σπιτι σχετικα υπαρχει οποτε προτιμω να ερθει να το ζησουμε μαζι παρα να το χασει.Αυλη,κλαδια και οτι αλλο γουσταρετε υπαρχει.Μονο κουνουπιερα δεν εχω αλλα αν ειστε τοσο γλυκοαιματοι θα σας παρω και φιδακι.Αντε στα οπα οπα σας εχω!Σε 2 μερες λοιπον καταληγουμε σε πιο hotel και τα ποσα ατομα!Βιαστειτε....!!!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Καλό μήνα κοπέλια.. :)
Τιμές εισιτηρίων από Πειραιά 38€ το πάγαινε και 31€ το έλα και άλλα 32€ το μοτόρι μας πέρα δώθε, ισούται με  101€
Και ταξιδεύουμε με το Blue Galaxy..captain-024.gif

Στο pamediakopes.gr που το εψαξα για λιγα € παραπανω δηλ.στα 112€ παμε και ερχομαστε με αεροπορικου τυπου καθισμα . Εγω μαλλον για εκει με βλεπω. Θα ερχομαι παντως εξω να σας κανω παρεα !!!