Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Και για το Σαββατο, αν μείνουμε Χανιά  :shooty: βρήκα το Ξενοδοχείο Πύργος που είναι στου Αντώνη δίπλα. 

Τιμή 50 με 55 ευρώ περίπου το τρικλινο.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Παιδια το Πυργος ειναι του Μυχαλη και του Κωστα.Τους γνωριζω,οχι τοσο ωστε να εχω τα τηλ. τους αλλα μπορω να τους βρω!Μπας και κανει κατι καλητερο...!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Αλλα να σας πω την αληθεια 100μ κατω απο το σπιτι μου εχει ενα που ειναι πολυ καλητερο.Βιλλες με πισιναρα και και και με ισως λιγοτερα.Οποτε μιας και ξερω τον πυργο δεν λεει με τοσα λεφτα.Για κανενα τριανταρη θα το ελεγα,ενω το αλλο αν ειναι στα 50 τουλαχιστον τα αξιζει!Δεν θυμαμαι το ονομα του θα σας το πω εντος ολιγου...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Το τηλ.ειναι 28210-69241 ΑΛΛΑ....!Πηρα και ειναι γεματο!Οχι που δεν θα ητανε...Ακυρο το Sissy.Πες και εσυ Sissy!Σεφερλης.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Υπαρχει και το Ακρωτηρι hotel,το τηλ. ειναι 28210-54669 και μιλησα τωρα μαζι τις η οποια μου ειπε να την παρω το βραδι στις 21:00 να μου πει αν εχει σιγουρα δωματια.Παιδια τι γινεται...!Τα Χανια ειναι γεματα...!Μαζευτειτε γιατι χανομαστε!!!!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Hotel Πυργος τον πηρα τηλ.και μου ειπε να σας δωσω το τηλ.τους για να μιλησει μαζι σας για να του πειτε τι δωματια θελετε.Δεν το σηκωσε ουτε ο Κωστας ουτε ο Μυχαλης...γκρ γκρ γκρ!Παντως μου ειπε οτι θα εχει δωματια.Το τηλ. ειναι 28210-64431.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Αν δεν βρουμε hotel σας το λεω,θα κουβαλισετε τον καναπε εξω για να χωρεσετε στο πατωμα!Και μην μου πει μετα κανεις οτι δεν κοιμηθηκε καλα απο τα ροχαλιτα σας...?Αν και να σας πω την αληθεια,δεν θα κοιμηθειτε απο το δικο μου ροχαλιτο κι ας ειμαι στον πανω οροφο!
Δημοσιεύτηκε

δεν θα κοιμηθειτε απο το δικο μου ροχαλιτο κι ας ειμαι στον πανω οροφο!

Μπααααα, διακρίσεις, τι σόι πανελλήνια είναι τούτη..; :angry009:

Όπου θα είμαστε εμείς θα είσαι κι εσύ μαζί μας,

γκαζόν εμείς; γκαζόν κι εσύ, στρωματσάδα εμείς;το ίδιο κι εσύ,

ξενοδοχείο δίπλα στο σπίτι σου εμείς; δε σφάξανε θα κλείσεις δωμάτιο και για σένα.. :D

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Εισαι σιγουρος...?Κοιμαμαι σαν πουλακι!Ξερεις τωρα.Ξανασκεψου το.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Αν και να σου πω την αληθεια και στο καραβι θα γουσταρα να ειμαι μαζι σας!
Δημοσιεύτηκε

Αντώνη το ιντερνετ δε λέει ποτέ ψέματα ;))

Μόνο ο Πύργος έχει free δωματια.

Ούτως ή άλλως για έναν ύπνο και ένα ντουζ το θέλουμε, δε θα το παντρεφτούμε.

Αν και να σου πω την αληθεια και στο καραβι θα γουσταρα να ειμαι μαζι σας!

Έλα στο γυρισμό μαζί μας να συνεχίσουμε την Πανελλήνια στον Πειραιά  :cheers:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Ααα δεν ηξερα οτι τα ειχες ψαξει ολα.Μπραβο σου,αλλα αλλη φορα ενημερωνε κι εμενα γιατι ειμαι και ολιγον τι χαζουλης.Τζαμπα εψαχνα!Δεν πειραζει.Οσο για τον γυρισμο,να εισαι σιγουρος οτι πολυ θα το ηθελα...!
Δημοσιεύτηκε

2015.08.29_Deltaomicronnualphaiota20amp2

Άραγε αν τα καταφέρω να κατηφορίσω νότια για ρακί ή να ανηφορίσω βόρεια για μανιτάρια?

Δημοσιεύτηκε

ή να ανηφορίσω βόρεια για μανιτάρια?

Σα να μου φαίνεται μαστούρωσες και δεν ξεύρεις να ορίζεις τη σκέψη σου.. :mad2:

ΝΟΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!! 

Έλα παρέα μας, παρακάλια θες και μας κουλαντρίζεις σε κάθε πανελλήνια.. :mad:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Οι μερες περνανε...!Καποιοι απο εδω ειχαν πει...Χανια παω με τα χιλια...!!!!!
Δημοσιεύτηκε

Αντιγράφω από το σούτι μπόξι να μην πάνε χαμένα:

(noe):   :dj: πάω να ονειρευτώ γαμοπίλαφα στην Παλιόχωρα..!!

(NikosK1200Lt):  Ποιόν σκοπεύεις να παντρέψεις στην Πανελλήνια Κρήτης Νοε;;; Γιατί το γαμοπίλαφο τρώγεται μόνο σε γάμους!!!

(noe)  Καλημέρα πανελλήνια..!! Νικόλα όλο και κάποιο γάμο θα πετύχουμε. Μετά είναι δικαιολογία για το αφεντικό..  ;))

(Αντωνης Σταθακης): Λετε να βρω κανα γαμο να βουτιξουμε μεσα ακαλεστοι!Της νυφης θα πουμε οτι ειμαστε καλεσμενοι απο τον κουμπαρο και του κουμπαρου απο τον γαμπρο,του γαμπρου απο το σοι της νυφης και στο σοι της νυφης απο το σοι του γαμπρου,στο σοι του γαμπρου θα πουμε οτι ειμαστε φιλοι του ζευγαριου...Εεε μετα απο τοσες δημοσιες σχεσεις,θα νιωθουμε κι εμεις και αυτοι,οτι ειμαστε καλεσμενοι...!!!Να ζησει το αιτιο!

Αντώνη πλάνταξα στο γέλιο.. :D  :lol:  :bow:

Δημοσιεύτηκε

Σα να μου φαίνεται μαστούρωσες και δεν ξεύρεις να ορίζεις τη σκέψη σου.. :mad2:

ΝΟΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!! 

Έλα παρέα μας, παρακάλια θες και μας κουλαντρίζεις σε κάθε πανελλήνια.. :mad:

Καλά σου λέει RE Στέλιο. Έλα Νότια να τα ξεπλύνουμε όλα με Ρακή!!!

Δημοσιεύτηκε

Μην τολμήσεις να κατέβεις χωρίς τον Rousmak ως συνοδηγό.. :mad:

Το θέλω αλλά δεν ξέρω αν αντέχει τόση ρακή. Δεν γλέντησε ξανά με Κρητικούς!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Κι επειδη ο Θεος αγαπαει τις enfield,μιας και τα Χανια ειναι μικρα,σημερα πηγαινοντας τη σκυλα μου βολτα,συναντισα τον Μυχαλη που εχει το hotel Πυργος.Μου εδωσε το τηλ.του για να μιλησουμε για το ποτε,ποσοι και πως για να μας πει τιμη.Το τηλ. του οποιος το θελει μπορω να το στειλω με Π.Μ. μιας και ειναι το κινητο του.Αλλιως πειτε μου,να του πω,να μου πει,να σας πω και να μου πειτε,να του πω και...βλεπουμε!Αααχ...