Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

jpgsmall.jpg

Μολις σχολασα απο την δουλεια και ειδα αυτο το σκιτσο.Εεε τι να πω...!Απλα τελειο.Θελω μπλουζα.
Δημοσιεύτηκε

Στοιχεία Επιβατών

Αναχώρηση Επιβάτες
Πειραιάς (PIR) – Χανιά (CHA) / ANEK-Superfast / 24 Σεπτεμβρίου 2015 21:00
# Φύλο Τύπος εισιτηρίων (Έκπτωση) (?) Επιλογή Θέσης Τελική τιμή
Επιβ. 1
     Εσωτερική Καμπίνα (WC, Ντους) 60,00 €  -- 5 τελευταίες καμπίνες 60,00 €
Όχημα
 Τύπος οχήματος ΙΧ (όλα τα μεγέθη οχημάτων) Όλα τα μεγέθη μηχανών  18,00 €
Επιστροφή Επιβάτες
Χανιά (CHA) – Πειραιάς (PIR) / ANEK-Superfast / 27 Σεπτεμβρίου 2015 21:00
# Φύλο Τύπος εισιτηρίων (Έκπτωση) (?) Επιλογή Θέσης Τελική τιμή
Επιβ. 1
   Εσωτερική Καμπίνα (WC, Ντους) 60,00 €  -- 5 τελευταίες καμπίνες 48,00 €Έκπτωση: 12,00 €
Όχημα
 Τύπος οχήματος ΙΧ (όλα τα μεγέθη οχημάτων) Όλα τα μεγέθη μηχανών  14,00 €
Τελική Τιμή: 140,00 €
εμένα η συνολική τιμή βγήκε 140 € για 4κλίνη καμπίνα και μοτό. Μικρή διαφορά από τα 112  €.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Μολις σχολασα απο την δουλεια και ειδα αυτο το σκιτσο.Εεε τι να πω...!Απλα τελειο.Θελω μπλουζα.

Αντώνη τη νούμερο φοράς XL?
Δημοσιεύτηκε
Στελιο αν κλεισουμε 4 μαζι, εχουμε εκπτωση 25% (3+1 δωρο). Ασε που θα ειμαστε σε μια καμπινα ολοι μαζι κ οχι με ασχετους
Δημοσιεύτηκε
Ωραία περνώ το δώρο. ..χα χα

Στέλιο αντε έλα να κλείσουμε καμπίνα αν είναι όλη μαζί. .
Φαντάζομαι να έχεις καλά νέα από την δουλειά. .
Δημοσιεύτηκε

Για λόγο ανεξάτητο από εμένα και τη δουλειά, τον οποίο σας τον ανέφερα το Σάββατο, δεν μπορώ να οριστικοποιήσω την άδεια μου για τις ημέρες της πανελλήνιας και επομένως δεν μπορώ να δεσμεύσω χρήματα για εισητήρια ταξιδιού που ενδεχομένως να μην πραγματοποιηθεί.

Βάσει των νέων δεδομένων οι πιθανότητες να πάω να μαζέψω μανιτάρια στα βόρεια αυξάνονται. Για εκεί δεν θα χρειαστεί να κλείσω οτιδήποτε από τώρα, οπότε και εάν την τελευταία στιγμή δεν μπορέσω να φύγω, δεν θα έχω δεσμεύσει χρήματα.

Σημ : Θα ήθελα το σχέδιο της πανελλήνιας για τη συλλογή μου.

Δημοσιεύτηκε

Αν δεν έρθεις Στέλιο  θα με αφήσεις μόνο, ως τον μοναδικό που συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις Πανελλήνιες του Royal Enfield Club.

Για ξανασκέψου το.

Την Τετάρτη θα βγάλω εισιτήρια για εμένα τον ΑΛΠΙΚΟ και τον mikezante, αναζητείται ο 4ος της καμπίνας.

Γιώργος, arapakos, SSAV, NikosK 1200LT, Κροκίδης, να πάρουν σύντομα απόφαση.

Αντώνη τη νούμερο φοράς XL?

Εσύ δεν έχεις καμιά εξουσιοδότηση επί των μπλουζακίων και δεν επιτρέπεται να ερωτάς.. :bash:

Δημοσιεύτηκε

Αν δεν έρθεις Στέλιο  θα με αφήσεις μόνο, ως τον μοναδικό που συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις Πανελλήνιες του Royal Enfield Club.

Αφου λύθηκε το θέμα του ταξιδιού με την 4κλινη καμπίνα θα ερχόμουν και έτσι δεν θα έμενες μόνος. Δυστυχώς όμως, όπως έγραψα, δεν εξαρτάται από εμένα. Εάν υπήρχε τρόπος να πληρωθεί το εισητήριο τουλάχιστον 1 ημέρα πριν, όχι ότι και πάλι θα ήταν σίγουρο αλλά τουλάχιστον θα μειώνονταν οι πιθανότητες της ακύρωσης, θα σας έκανα συντροφιά.

Όμως αυτό δεν γίνεται, οπότε η enfield, εάν τα πράγματα είναι όπως αυτή τη στιγμή, θα ανηφορίσει βόρεια ανεξαρτήτως καιρού (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω). 

Δημοσιεύτηκε

Για ξανασκέψου το.

Την Τετάρτη θα βγάλω εισιτήρια για εμένα τον ΑΛΠΙΚΟ και τον mikezante, αναζητείται ο 4ος της καμπίνας.

Γιώργος, arapakos, SSAV, NikosK 1200LT, Κροκίδης, να πάρουν σύντομα απόφαση.

Όπως είπα και πρίν απο καιρό, η συμμετοχή μου είναι σίγουρη ολόψυχα αλλά κρέμομαι απο την εταιρεία. Αν με έχουν κάπου στη μέση ανατολή δεν θα μπορέσω να συμμετέχω. Γι' αυτό η τελική απόφασή μου θα είναι της τελευταίας στιγμής.

:(  :(  :(

Δημοσιεύτηκε

Εάν υπήρχε τρόπος να πληρωθεί το εισητήριο τουλάχιστον 1 ημέρα πριν, όχι ότι και πάλι θα ήταν σίγουρο αλλά τουλάχιστον θα μειώνονταν οι πιθανότητες της ακύρωσης, θα σας έκανα συντροφιά.

Δεν γλιτώνεις βREREREREREEEEE..!!

ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ επιστρέφεται η ακόλουθη αξία από την τιμή του εισιτηρίου, ανάλογα με τον χρόνο ακύρωσης πριν την αναχώρηση: 
ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 19/12/14-06/01/15, 03/04/15-19/04/15, 29/05/15-01/06/15 & 01/07/15-06/09/15
  • Έως και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά ή μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.
  • Από 13 έως και 7 ημέρες πριν την αναχώρηση: παρακρατούνται 25% ακυρωτικά ή εναλλακτικά μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.
  • Από 6 ημέρες έως και 4 ώρες πριν την αναχώρηση: παρακρατούνται 50% ακυρωτικά ή εναλλακτικά μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.
  • 4 ώρες πριν και έως την αναχώρηση: παρακρατούνται 50% ακυρωτικά, τα εισιτήρια δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας, ενώ η αλλαγή της ημερομηνίας δεν είναι δυνατή.
  • Μετά την αναχώρηση: Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας, ενώ η αλλαγή της ημερομηνίας δεν είναι δυνατή.
ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες
  • Έως και 4 ώρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά ή μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.
  • Από 3 ώρες έως και 1 ώρα πριν την αναχώρηση: παρακρατούνται 50% ακυρωτικά ή εναλλακτικά μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.
  • 1 ώρα πριν την αναχώρηση και έως την αναχώρηση: Παρακρατούνται 50% ακυρωτικά και δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.
  • Μετά την αναχώρηση: Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας, ενώ η αλλαγή της ημερομηνίας δεν είναι δυνατή.
Δημοσιεύτηκε

ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες

• Έως και 4 ώρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά ή μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.
  • Από 3 ώρες έως και 1 ώρα πριν την αναχώρηση: παρακρατούνται 50% ακυρωτικά ή εναλλακτικά μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.

Το επιβεβαίωσα και εγώ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ΑΝΕΚ. Η παραπάνω πολιτική ακύρωσης εισητηρίων λύνει τα χέρια μου και δηλώνω πλέον επισήμως συμμετοχή στην 8η πανελλήνια συνάντηση στην Κρήτη. Νίκο θα μιλήσουμε για τα εισητήρια. Μάκη εάν ο δικός σου δεν έχει μονόκλινο, ενημέρωσέ με.

Βόρειοι σύντροφοι συγχωρήστε με. Το μάζεμα των μανιταριών καθώς και η επίσκεψη στο πανηγύρι θα πρέπει να περιμένουν.
Πάω να κρύψω το γούνινο καπελάκι μου, τη γούνα και όλα τα εργαλεία της enfield. Πρέπει να βρω ιμάντες για να δέσω την enfield στο πλοίο, δραμαμίνες για εμένα (Νίκο για καλό και για κακό φέρε και εκείνες τις σακκούλες που έχεις από τα ταξίδια σου), αντιληακό και μαγιό. Ίσως να φέρω και το σαφάρι καπέλο μου.

Σημ : Την Παρασκευή θα σας αφήσω για λίγο μόνους καθώς θα πεταχτώ μέχρι το Ηράκλειο για να δω έναν παλιόφιλο από το στρατό. Άλλωστε τι πανελλήνια θα ήταν χωρίς να γράψει το κοντέρ κάποια χιλιόμετρα?
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Παει κι αυτος...Ποιος εμεινε τωρα...?Χρηστοοο τελικα θα ερθεις να μου φερεις και τη σελα?Ελα και μολις τελειωσα την βαση για το αντικριστο.Μου βγηκε πολυ μεγαλη οποτε χρειαζομαι ατομα,αλλιως μας βλεπω να ψηνουμε μονο απο την μια πλευρα της τα κρεατα.Ασε μην πω και το αλλο.Δεν λυπασαι τους αλλους που θα φανε τοοοσο και θα σκουζουν τα enfield τους μετα..?
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αρχίζω δίαιτα ..δεν μας βλεπω καλα

Ισα ισα που θα σας βλεπουν ολοι καλητερα.Χα χα..!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Εχετε ακομα,αντεχετε..!Και μην μου τα λες τωρα αυτα και σου βαλω κανενα ξυλακι μονο να τρως...!Αλλα επειδη εισαι καλο κοπελι θα σου το κανω αντικριστο να μην μας ζηλευεις κιολας.
Δημοσιεύτηκε

Σε τόσο λίγο χρόνο (2 ημέρες) τους στρώσαμε στη δουλειά και είχαμε ανέλπιστα καλό αποτέλεσμα..!!

Crete_jpg_color_ok2_small.jpg

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς..!!

Δημοσιεύτηκε

Σε τόσο λίγο χρόνο (2 ημέρες) τους στρώσαμε στη δουλειά και είχαμε ανέλπιστα καλό αποτέλεσμα..!!

Crete_jpg_color_ok2_small.jpg

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς..!!

Μπράβο. Βαμμένο είναι ακόμα πιό όμορφο!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Θα με κανετε να αγορασω το continental να λιωνω τους δρομους τις Κρητης...!
Δημοσιεύτηκε
Απόβαση:
είδος στρατιωτικής επέμβασης ή επιχείρησης που διενεργείται στα παράλια και κατά την οποία αποβιβάζονται στρατιωτικές μονάδες στην ξηρά.

Εμένα μου πάει :D
Δημοσιεύτηκε

Για ξενοδοχείο τι κάνουμε? Δεν μπορώ την κατάσταση του "πάμε και βλέπουμε..." . Μάκη ρίξε ενημέρωση εάν θα πάμε στον φίλο σου ή θα ψάξουμε από το booking. Εγώ θέλω μονόκλινο.