Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Εγω ειμαι μεσα σε ολα. Ειτε μονοκλινα, ειτε 2κλινα ειτε 9κλινα. Οτι πει η ομαδα

Και εγώ. ...να τελειώνουμε
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Λοιπον παιδες με πηρε η γυναικα τηλ.και μου ειπε τελικα οτι εχει δυο μονοκλινα στις 25 και 26 του μηνα ενα δικλινο.Τα εκλεισα τηλεφωνικος και θα περασω αυριο μετα τη δουλεια να της δωσω το κατι της για το κλεισημο των δωματιων...!Πριν παει κανεις αλλος.Οποτε 30euro το μονοκλινο με aircondition,wifi,tv και πρωινο και 50euro το δικλινο με μια απο τα ιδια.Τωρα αν ερθει κι αλλος μου ειπε πως κατι θα κανουμε!Οποτε ολοι χωρανε.Ολα καλα,διπλα διπλα θα σας εχω καμαρια μου...!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Εντομεταξυ το booking τα εχει εκεινες τις μερες 42euro.Χα χα τους την φεραμε...!
Δημοσιεύτηκε

Μπράβο RE σύντεκνε Αντώνη. Ευχαριστούμε για το τρέξιμο και το χρόνο σου. Νά 'σαι καλά.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος NikosK1200Lt

Δημοσιεύτηκε

Που θα είμαστε τέτοια ώρα σε μια βδομάδα?

Εσείς δεν ξέρω, Εγώ πάντως θα είμαι Αστυπάλαια, για γάμο.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Εσείς δεν ξέρω, Εγώ πάντως θα είμαι Αστυπάλαια, για γάμο.

Είσαι καλά. .μήπως έχεις πυρετό? ?
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Τι θα λεγατε να παμε κι ενα μπανακι στα σειταν λινανια..?Ισως να βολευει την Κυριακη το πρωι.Για δειτε το στο you tube.!Βεβαια θελει 10λεπτα με τα ποδια να κατεβεις κατσαβραχα.Κι ενταξει το πηγαινε,το ελα...????
Δημοσιεύτηκε

ΩRE σύ σύντεκνε. Δεν είμαστε τόσο μαζόχοι. Μπορούμε να νοικιάσουμε ένα βαρκάτσι να μας πάει κόστα-κόστα. Γιατί να μας φάει ο εγκρεμνός;;;

Δημοσιεύτηκε

Νεροτσουλήθρες έχει..? vil2_calor.gif

Όταν είχα πάει. πριν δέκα  + χρόνια, έξω από τα Χανιά είχε ένα τεράστιο πάρκο με νεροτσουλήθρες. Υπάρχει ακόμα?

Δημοσιεύτηκε

Επίσης ένα μικρότερο είχε και έξω από το Ηράκλειο. Λες να το επισκεφτώ όταν πάω να δω τον παλιόφιλο από το στρατό? Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάρω το μαγιό μου.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Και βεβαια υπαρχει.Το AQUA SPLASH.Λες να παμε να παιξουμε σαν παιδακια και το πολυ πολυ να παρουμε μια νεροτσουληθρα φευγοντας!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Λοιπον μιας και κοντοφτανει η ωρα νομιζω πως σιγα σιγα πρεπει να φτιαχνεται την πραματια σας.Αν θελετε πειτε μου τι εργαλεια μπορει να χρειαστουμε ετσι εως ωστε αν τα εχω ολα αυτα,να μην μπειτε στην διαδικασια να τα κουβαλατε μαζι σας.Καποια στανταρ τα εχω παντα πανω της αλλα κατι παραπανω ξερετε το οποιο μπορει να μην το εχω ή να μην το εχω μαζι μου πανω της.Μαγιο και τα υπολοιπα οπως 《γουνινα παλτα》 τα αφηνω πανω σας...!
Δημοσιεύτηκε

.Αν θελετε πειτε μου τι εργαλεια μπορει να χρειαστουμε

Μαχαιροπίρουνα..!!  t1932.gif

4 και σήμερα..!! s0221.gif

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα το πρωί η enfield αρνήθηκε να λειτουργήσει. Δύο τινά μπορεί αν συμβαίνουν:

• είτε είχε προετοιμαστεί να διανύσει 1.000 km και θύμωσε που δεν την πάω για μανιτάρια
  • ή είδε αυτό και αρνείται να μπει σε πλοίο

Ευτυχώς που υπάρχει και η εναλακτική λύση του δίχρονου