Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Λοιπον μου ειπε το κοριτσι οτι καλο θα ειναι να φτιαξουμε τα δωματια την ωρα εκεινη,που να τα δειτε κι εσεις,να δουμε κι εμεις ποσοι θα ησαστε κι οτι μπορει θα το κανει.Τωρα αν δεν βγαλουμε ακρη οσοι χωρανε εκει οκ,οι υπολοιποι θα βρουμε ολο και καπου κανενα δωματιο.Εχω κατι στο μυαλο μου..!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Στεφανε εχω 4 κρανοι σπιτι,οποτε μην βαστας αφου δεν φερνεις μοτοσακο.Καποιο θα σου ειναι οκ.Για την ασφαλεια σου δουλευω!!!Κι οσοι αλλοι βεβαια ερθετε χωρις μοτο.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Αν ερθετε πανω απο τρεις χωρις κρανος,ο τεταρτος θα φορεσει το γιο γιο της κορης μου...!!
Δημοσιεύτηκε

Αν ερθετε πανω απο τρεις χωρις κρανος,ο τεταρτος θα φορεσει το γιο γιο της κορης μου...!!

Ξεχνάς ΤΗΝ Κατσαρόλα!

Δημοσιεύτηκε

Δεν την ξεχναω ποτε,απλα ειναι ΔΙΚΙΑ μου.

Τέτοια εκδήλωση εγωισμού και έλλειψης άμιλας, ποτέ δεν την περίμενα από σένα!

Αυτή η δήλωση και μόνο ακυρώνει όλην την προσπάθεια και το χρόνο και χρήμα που έχεις ξοδέψει για να διοργανώσεις την πανελλήνια!

Ντροπή σου!!!!!!

Φιγουρατζή!!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Ειμαι.Σε παρακαλω.Οτι αφορα την κατσαρολα με απασχολει αμεσα.
Δημοσιεύτηκε
Κρανος στο κεφαλι δε φορω..
Εχω χρονια..

...την Μουσικη , την ακους χωρις κρανος !

Στα προηγουμενα 1000αρια μου παντα φορουσα
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εχω ενα γερμανικο οποιος θελει να το φερω και αυτο .

Τι γερμανικο...?Κρανος?

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εχω χρονια..
...την Μουσικη , την ακους χωρις κρανος !
Στα προηγουμενα 1000αρια μου παντα φορουσα

Εδω θα βαλεις γιατι ειναι πιο πολλοι οι μπατσοι απο τους κατοχους μοτοσυκλετας και τσεκουρωνουν τους παντες.
Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα γερμανικο οποιος θελει να το φερω και αυτο .

Εχει ακόμη μέσα το κομμένο από τους αντάρτες κεφάλι του Γερμανού που το φορούσε. 

Συνοδεύεται απαραίτητα από το μυδράλιο που έμπαινε στο καλάθι.

Πάει σετάκι όλο αυτό :)

Δημοσιεύτηκε

Εχω χρονια..

Εδω θα βαλεις γιατι ειναι πιο πολλοι οι μπατσοι απο τους κατοχους μοτοσμυκλετας και τσεκουρωνουν τους παντες.

Νομίζω Στέκουρε ότι έχεις κερδίσει πανηγυρικά και αδιαμφισβήτητα την χρήση της Κατσαρόλας στο Νησί :)

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Ωραια αλλα δειχνει σημερα στις 15:00 ηλιο ενω εδω βρεχει.Να υποθεσω οτι ειναι καλο αυτο...?Το Σαββατο που δειχνει συννεφα τι θα γινεται...?Παντως σε ολα θα βρουμε λυσεις.
Δημοσιεύτηκε

Σύντροχοι, ελπίζω να είστε στο BLUE GALAXY που φεύγει στίς 21:00 απο E3 αύριο 24/09/2015. Αλλιώς θα πάμε με διαφορετκό παπόρο στα Χανιά!!!

:bike:  :bike:  :bike:  :D  :D  :D  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:  :2:

Δημοσιεύτηκε

Σε αυτό θα είμαστε. .καλό ταξίδι να έχεις από τα βορεια που θα έρθεις μην αργήσεις. .

Ε... πόσο θα με πάρει, θα φύγω κατά τις 9. Μιά μέρα ολάκερη έχω.Αν με καθυστερήσει το Enterprise θα το βάλω φωτιά μέσα στην εθνική οδό!!!  :D  :D  :D