Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Είχαμε κανονίσει με τη Βούλα μου να κατεβούμε μαζί (ακόμα το συζητάμε), συνεπώς τα μεταφορικά είναι επί δύο.

Ας έρθει εκείνη η στιγμή και βλέπουμε.

Δημοσιεύτηκε

Εγω τα ζυγιζω απο δω, τα φερνω απο κει, αλλα δε μου βγαινει... Θα παιξω τζοκερ την αλλη βδομαδα... Δεν ξερεις καμια φορα! Αν μου κατσει αγοραζω την Κρητη οποτε δεν θα εχω προβλημα να σας φιλοξενησω!! (οπως καταλαβαινετε ταχω παιξει λιγο!) :lol:

Δημοσιεύτηκε

Εγω τα ζυγιζω απο δω, τα φερνω απο κει, αλλα δε μου βγαινει... Θα παιξω τζοκερ την αλλη βδομαδα... Δεν ξερεις καμια φορα! Αν μου κατσει αγοραζω την Κρητη οποτε δεν θα εχω προβλημα να σας φιλοξενησω!! (οπως καταλαβαινετε ταχω παιξει λιγο!) :lol:

...ίντα λέει μωρέ τούτο το κοπέλι; Εκουζουλάθηκε τελείως;

• 3 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπον παιδια αν καταφερουμε τελικα (λογο εκλογων) να βγαλουμε εις περας αυτην την πανελληνια,σημερα εμαθα οτι στις 25 του Σεπτεμβρη η λεσχη κλασσικης μοτοσυκλετας στα Χανια, διοργανωνει τριημερη εκδρομη τον γυρο (οχι σουβλακια)  της Κρητης.Θα ξεκινησουν απο Χανια και φτανοντας στο Ρεθυμνο για σταση και συνεχεια για Ηρακλειο μαζι με τους Ρεθυμνιωτες της λεσχης.Στο Ηρακλειο θα ακολουθησουν και αυτοι για Ιεραπετρα και υπνο με σκηνες.Την αλλη μερα Ελλουντα και και και....Μεχρι να κανουν τον γυρο του νησιου..Ξερω δεν μας παιρνει για ολο αυτο γιατι μας περιμενουν και κατι αντικριστα,ομως αν αποφασισετε τελικα να φτασετε Χανια στις 25 του μηνα,πιστευω πως θα ηταν ομορφα να τους η να μας συνοδευαν στην διαδρομη μας.Εμεις φτανοντας στο Ρεθυμνο,μετα το καφεδακι και το ρακακι μας θα μπορουσαμε στον γυρισμο να βλεπαμε λιμνη Κουρνα και τα υπολοιπα.Βεβαια μια απλη ιδεα ειναι στην οποια ειμαστε καλεσμενοι απο την λεσχη.Πρωτα βεβαια η πραγματοποιηση της πανελληνιας!

Δημοσιεύτηκε
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, εμπειρία και αναβάθμιση της 8ης πανελληνιας. Οπότε ας κάνουμε όλοι μαζι μάγια. Να γίνουν οι εκλογές πριν την πανελλήνια. Εγώ ξεκινάω τελετές από τώρα.... ωωωωωωωμνννννννν..!!
Δημοσιεύτηκε

Ναι, ναι, κι εγώ θα αρχίσω να προσεύχομαι να μεταναστεύσουν οι εκλογές σε άλλη διάσταση γιατί κατά πώς φαίνεται ζούμε σε χώρα μονίμων εκλογών!!!

Δημοσιεύτηκε

Εγώ παιδιά πάλι βαρέθηκα να ψηφίζω, και να γίνεται το αντίθετο...

Έχω δηλώσει και σε συνάντηση ότι οι προτεραιότητες μου έχουν ως εξής:

1. Υγεία

2. Πανελλήνια

3. Γυναίκα, παιδιά, σκυλιά, κλπ

4. Δουλειά

5. Εκλογές

;))

Δημοσιεύτηκε

βRE που είχαμε μείνει..;  :think:

ααααααααααααααα, ναι:

1)Αντώνης Σταθάκης

2)ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ
3)mikezante
4)Captain Kouk
5)noe
6)arapakos
7)NikosK1200LT
8)stekouros
9)andrew

10)Αντρεας (CBF600) 

11)Gigas

12)tolis

13)Leonardo

14..??

Λοιπόν για αποφασίστε  πότε θα φύγουμε,  δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν 13 και να έχουν ψηφίσει 6  :swear:

Μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη σας δίνουμε διορία, ειδάλλως θα αποφασίσουμε δημοκρατικά.. :emotions33:

Εσάς τους βόρειους θα σας έλεγα να 'ρθείτε με το αερόπλανο,... plane-028.gif stekouros ψήσε τον bbk.. :rolleyes:

Δημοσιεύτηκε

βRE που είχαμε μείνει..;  :think:

ααααααααααααααα, ναι:

1)Αντώνης Σταθάκης

2)ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ
3)mikezante
4)Captain Kouk
5)noe
6)arapakos
7)NikosK1200LT
8)stekouros
9)andrew

10)Αντρεας (CBF600) 

11)Gigas

12)tolis

13)Leonardo

14..??

Λοιπόν για αποφασίστε  πότε θα φύγουμε,  δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν 13 και να έχουν ψηφίσει 6  :swear:

Μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη σας δίνουμε διορία, ειδάλλως θα αποφασίσουμε δημοκρατικά.. :emotions33:

Εσάς τους βόρειους θα σας έλεγα να 'ρθείτε με το αερόπλανο,... plane-028.gif stekouros ψήσε τον bbk.. :rolleyes:

Αρχηγέ, ευχαριστούμε για την φιλοφρόνηση αλλά δεν πάει πολύ να αποκαλούμε τις BMW αεροπλάνα;;;

Φυσικά και θα έρθουμε καβάλα. Ασε που η δικιά μου ξέρει και κολύμπι και θα πάω στο νησί μονοκοπανιάς χωρίς έξοδα καραβιού!!!

Δημοσιεύτηκε
Αχχ!!
..που καρδια να σας κακοκαρδισω!!

Χλωμο κ το φεγγαρι ...χλωμες κ για τα με οι προβλεψεις...
Λεβεντοπαιδο σκουροχρωμο με βλεπω να μη κρατω το λογο

Αντρας να μη κρατα το λογο....ποια τρυπα θα με κρυψει?
Δημοσιεύτηκε

εχω ψηφισει το 24-27 . είμαι μεσα για τοτε , μια μπαταρια θελω γιατι η δικια μου κανει νερα , εκλεισε αισιως 5ετια και δυσκολευεται , κατά τα αλλα καλη καρδια .

Δημοσιεύτηκε
Δυστηχως ακυρωνω τη συμμετοχη μου..Κανονιστηκε ταξιδι Αγγλια (για πρωτη φορα) κ δεν περισευει αδεια..
Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς η παρέα αποδεκατίζεται εκ νέου, καθώς ακυρώνω και εγώ τη συμμετοχή μου. Της εξεταστικής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. . . :wallbash: :wallbash:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Εεεεε ωρε κοπελια...!Εκουζουλαθηκατε τελειως...?Σας δινω μια μερα διορια να το ξανασκεφτειτε!Ο ενας Αγγλια ο αλλος εξεταστικη ο τριτος τιιι,περιοδο?Λογικευτειτεεεε!!!!!!
Δημοσιεύτηκε
Για Χανιά φιλε Αντώνη νομίζω οτι πρέπει να ξανά μετρηθούμε ..

1) Αντώνης. Σταθάκης
2) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ
3) Γιωργος
4) ..?

Παρακαλώ να δηλώσουμε ξανά. Συμμετοχές για να ξέρουμε. .?? η μέρες κοντεύουν να έρθουν
Να ξέρουμε για ξενοδοχείο ..για το (Αντικριστό) κλπ..
Δημοσιεύτηκε

Οι πιθανότητες για να συμμετάσχω είναι μηδαμινές. Αλλά για να κάνω έναν υποθετικό λογαριασμό για πότε λέτε και για πόσες ημέρες?

Δημοσιεύτηκε

Οι πιθανότητες για να συμμετάσχω είναι μηδαμινές. Αλλά για να κάνω έναν υποθετικό λογαριασμό για πότε λέτε και για πόσες ημέρες?

Μάλλον 24-27 Πέμπτη. Βράδυ με Δευτέρα. Πρωί
Δημοσιεύτηκε

Μην ξεχνάμε και τις εκλογές(εκλογές σε μια χώρα θεόστεγνη απο χρήμα λείπανε πανάθεμά μας). Θα γίνουν τις 20 του μήνα; Είναι τελεσίδικο ή θα μας κάνει καμιά έκπληξη για τις 27;

Εγώ πάντως αν είμαι Ελλάδα λεω για 24-27.

Δημοσιεύτηκε

Δυστηχως ακυρωνω τη συμμετοχη μου..Κανονιστηκε ταξιδι Αγγλια (για πρωτη φορα) κ δεν περισευει αδεια..

Καλά, πήγαινε όπου θες εσύ,

αλλά δώσε μου το 350αράκι σου να το πάω μια πανελλήνια,

κρίμα δεν είναι να μην γίνει κι αυτό θρυλικό.. :cry:

99,9999mm % θα γίνει 24-28 Σεπτέμβρη, φεύγουμε βράδυ Πέμπτη και επιστρέφουμε Δευτέρα χαράματα. Δύο διανυκτερεύσεις Κρήτη και δύο στο καράβι. Πάρτε και υπνόσακους για το κατάστρωμα, αν και με τέτοια παρέα δεν θα καταλάβουμε για πότε θα περάσει το βράδυ.

1) Αντώνης. Σταθάκης 
2) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ 
3) Γιωργος 
4) noe

5) ...?

Δημοσιεύτηκε

Χλωμο κ το φεγγαρι ...χλωμες κ για τα με οι προβλεψεις...

99,9999mm

βRE άσε τα ψόφια και έλα μαζί με το μικρόμετρό σου να μου κάνεις παREα

γιατί νομίζεις το έγραψα έτσι παραπάνω, μαζί μου θα το έχω κι εγώ.. :rolleyes: