Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Εγω λεω να κατσετε καμια βδομαδα...Δεν μ@μιετε,δημοκρατια δεν εχουμε...?
Δημοσιεύτηκε
Ωραία ψηφίζω 24 - 27 αυτό με βολεύει αλλά ξαναλέω να υπάρχουν συμμετοχές.
Οπός καταλάβατε δεν μπορώ να λείπω από την δουλειά την Δευτέρα. ..
Και νά είμαστε καλά μέχρι τότε..με δραχμές πόσο θα μας στοιχίσει Αντώνη. Χα χα
Δημοσιεύτηκε

1)Αντώνης Σταθάκης
2)ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ
3)mikezante
4)Captain Kouk
5)noe
6)arapakos
7)NikosK1200LT
8)stekouros
9)andrew

Πάμε για το 10 το καλό ??
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Αφου δεν βλεπω συμετοχη του Χρηστου,ειπα να κανω εγω τον Μπεηζανη.Παντου χρειαζεται ενας...Χρηστο που εισαι...?Ελα στα παλια σου λιμερια.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πάμε για το 10 το καλό ??

Θαναση εισαι στο μυαλο μου.Τωρα πηγα να το γραψω αλλα κολωσα γιατι δεν θελω να πιεσω κανεναν.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Παιδια και περα απο την πλακα,χωρις ντροπες,μεταξυ μας το σπιτι μου χωραει δυο με τρια ατομα.Αν ρωταγατε εμενα και στρωματαδα στο πατωμα θα καναμε ολοι μαζι.Αντε και ισως πιτζαμα παρτι.Οποτε οποιος δεν γουσταρει να πεταει τα λεφτακια του στα ξενοδωχεια απλα να μου το πει και μην κολατε.Εδω εχουν κοιμηθει αλλοι κι αλλοι.
Δημοσιεύτηκε
Η Δημοσκοπηση δεν ειναι σωστη. Θελει και 4η επιλογη: "Δεν εχω προβλημα -δεν απαντω".
Εγω οποτε δεν ψηφιζω, θα ακολουθησω την αποφαση του λαου!
Δημοσιεύτηκε

Μα πόσο δημοκρατική είναι τούτη η παρέα..?? :emotions33:

Προσθέσαμε και τέταρτη επιλογή.. :rtfm:

Άντε ψηφίστε ΤΩΡΑΑΑΑΑ..!! :ranting3:

Δημοσιεύτηκε
Όχι, όχι δεν ψηφιζω. Θα αποφάσισω τελευταια στιγμη εαν τελικά θα συμμετασχω κσι σ' αυτή την πανελλήνια η θα είναι η πρωτη που θ' απουσιαζω. Και αυτό γιατί εαν δεν διαλυθουμε σαν χώρα, κάπου εκεί θα έχω επιστρέψει απο τις διακοπές μου και δεν νομιζω οτι θα μπορέσω να λειψω παλι σε τόσο συντομο χρονικό διαστημα. Απο την αλλη μπορεί να πρεπει να αφιερωσω εκείνες τις ημερες στην μεγάλη μου κόρη που εδωσε πανελλαδικές και περιμένουμε αποτελεσματα.
Δημοσιεύτηκε
Ίσως εκεινες τις ημερες να ερθουν ετσι τα πραγματα που να πινω παλι τσίπουρα με τα παιδιά απο τα βορεια
Δημοσιεύτηκε

Ίσως εκεινες τις ημερες να ερθουν ετσι τα πραγματα που να πινω παλι τσίπουρα με τα παιδιά απο τα βορεια

Στην Κρήτη φυσικά. .
Δημοσιεύτηκε

Ωραία ψηφίζω 24 - 27 αυτό με βολεύει αλλά ξαναλέω να υπάρχουν συμμετοχές.
Οπός καταλάβατε δεν μπορώ να λείπω από την δουλειά την Δευτέρα. ..
Και νά είμαστε καλά μέχρι τότε..με δραχμές πόσο θα μας στοιχίσει Αντώνη. Χα χα

Καλά... άν βαρέσει φαλημέντο την κάτσαμε. Θα θέλει πολλές ψωρο...χμούλες για να πάμε Κρήτη μιά βδομάδα. Μήπως και δεν θα ανήκουμε στούς εαυτούς μας; Μήπως θα κατασχεθούν τα μηχανάκια μας απο ξένον δάχτυλον;;;

Δημοσιεύτηκε

...ίντα λέει τούτος μωρέ;;; Ζατί τα κοπέλια απ' τα Βόρεια να μήν επίνουνε ετσά κάνα ρακάτσι στην Κρήτη;;;

Επεξεργάσθηκε από το μέλος NikosK1200Lt

Δημοσιεύτηκε

Εγώ ντεληκανήδες μου εψήφισα "...έν ξέρω, ...έν κατέω πράμα". Και τούτο γιατί, 1) να υπάρχει ακόμα η Ελλαδίτσα μας και να μην έχει διαλύσει τελείως, 2) να βρίσκομαι στην Ελλάδα. Γιατί, άν είμαι στην αραπιά δεν μπορώ να πώ σας παρατάω και φεύγω. Πολύ δύσκολο.

Ξηγήθηκα για να μην παρεξηγηθώ.

Δημοσιεύτηκε

Αφήστε τις ισοπαλίες στην ψηφοφορία, γιατί θα κινήσω τις "δημοκρατικές" διαδικασίες.. :lipsrsealed:

Δημοσιεύτηκε

Κωνσταντοπουλου .....χα χα

Δώσε δημοκρατία στο λαό ..

Ελπίζω να μην δω καμία φωτογραφία του Νίκου με μαλί και ύφος αλά Κωνσταντοπούλου.

Δημοσιεύτηκε

Αφήστε τις ισοπαλίες στην ψηφοφορία, γιατί θα κινήσω τις "δημοκρατικές" διαδικασίες.. :lipsrsealed:

Eίναι άξιο λόγου πως στις ψηφοφορίες είναι πάντα ισομερείς οι επιλογές των ψήφων...!!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Να ψηφισω κι εγω?Ελατε οποτε και για οσο γουσταρετε, αρκει να μην βρεχει.Χα χα...!